zaten nerdeyse sol mememi 10 saattir emmemisti. ama yine de sol memem o kadar dolmazdi sans iste bazen noluyosa doluyo.Şansa bak maaşallah beni ancak 6-7saat emmiyecekte öyle sertlesecek . Bizimkide 2,5 saattir uyuyor bende elimde telefon yanında yattım biraz uyudum falan arada uyanır gibi oldu öptüm kokladim sevdim geri uyudu ama ben olmasam yanında eminim 1saat sonra uyanacakti. Bende uyusun diye hiç is yapmıyorum ohh sefam olsun
hadi gozunaydin canim ohh tadini cikar temizligin bile :)EVE GELDİiİİİİiiiMmmm tilililliliiiiiiitatilin en güzel tarafı eve dönmekmiş yaşasıuııın!! Bir Yığın çamaşır ütü Buzluğa koyulacak memleket esintileri beni bekliyor ama olsun. Şu an öyle bi enerji doluyum ki sizin evleri bile temizleyebilirimmm!!! Herkese benden çayyyy
Tesekkurler canim ben de hic bilmiyordum hic dikkat etmedim iyi ki bana gecmedi kim bakacakti kuzuma cok zor. Dikkatli olmak lazim fena bi virusmus. Bagisikligi olmayanlari etkiliyormus bu viruse.Hadi yaa geçici yani bir deben de korkmaya başladım şimdi.. Çok geçmiş olsun, hep derler ya BÜYÜKLER bu Tür hastalıkları daha ağır geçirir diye..eminim çok yorulmuşsundur kolay değil onlardan kişiye bakmak..bir de Yatıp dinlenme gibi bir şansımız da yok bebişlerden tez zamanda iyileşsin eşin ve bebişin
bu sabah enimkide yatakdan dustu
çok ama çok agladi:'(
digerleride bi iki kere dumsutu ama bu çok fena oldu galiba gormedimde((
kizim vardi odada, yatgain kenarina yorganla hendek yapmistim ordan a$mi$
gitiigimde kucagina lmisti ablasi bilmiyorda ansil dusutuhgunu nasila ldigini
aklim gitti , skainlestirene kadar ne çekdim, emziridm biraz oyle kendine geldi
aglamkdan nefesi kesiliyordu
zaten nerdeyse sol mememi 10 saattir emmemisti. ama yine de sol memem o kadar dolmazdi sans iste bazen noluyosa doluyo.
ama biraz once dusundum de ben dun disari ciktim 4-5 saat kizi birakip. hem islerimi hallettim hem bi uerlerde takildik falan ve daha once de ne zaman disari cikaam sutum cok oluyo. moralle de cok alakasi var sanki di mi.
bende hic is yapmak istemiyorum kim ister zaten. butun gun kizimla vakit gecireyim canima minnet ama biri yapacak bunlari tozdan tikandim bugun yaparken resmen.
Bizim o kadar surmedi o zaman ya baska bi neden var ya da daha agir geciriyo yavrucuk
geçmi$ olsun canimgeçmeyen öksürüğün altından akciğer enfeksiyonu çıktı
bugün geçer şugün gçer bekleyelim derken baya ilerlemiş bir enfeksiyon
dr un yanlış teşhisimiyd ilk başta muayenede neden farkedlmedi
basit bir öksürük şurubu verip yolladı
diğer dr akıntı var dedi ciğer temiz dedi
neden bulamadılar ki neden doğru teşhis edemediler belkide bu kadar ilerlemeyecekti
bronşite az kalmış..
kendimi hiç affetmiyorum sabahtan beri vicdan azabından öleceğim
niye bekledim ki neden o iki dr a inandım
haftaya kadar geçmezse iğne tedavisi verecek
nolur dua edin gerek kalmasın hemen iyi olsun yavrum
çantaları hazırladık öğlden sonra yola cıkacaktık dr izin vermedi ilerleyebilir dedi
hiç umrumda değil yavrum iyi olsun yeterki
rabbim beterlerinden korusun en kötü hastalığı böyle olsun
gecmis olsun canim kendini suclama nerden bilebilirdin boyle olacagini. belki o iki doktor baktiginda bu kadar ilerlememisti ve o yuzden anlamadilar. iki doktorun da anlamamasi bana garip geldi ya da artik doktorlara da guvenemicez of be.geçmeyen öksürüğün altından akciğer enfeksiyonu çıktı
neden bulamadılar ki neden doğru teşhis edemediler belkide bu kadar ilerlemeyecekti
bronşite az kalmış..
çantaları hazırladık öğlden sonra yola cıkacaktık dr izin vermedi ilerleyebilir dedi
çok sağol canımgecmis olsun canim kendini suclama nerden bilebilirdin boyle olacagini. belki o iki doktor baktiginda bu kadar ilerlememisti ve o yuzden anlamadilar. iki doktorun da anlamamasi bana garip geldi ya da artik doktorlara da guvenemicez of be.
dua edicem canim sen de gonlunu ferah tut. haftaya kadar herhangi bi ilac vs bisey verdi mi?
çok sağol canım
3 şurup verdi salıya kadar kullanacağız salı tekrar çağırdı
akıntıyı yok etmeden ciğerdeki enfeksiyonu geçremeyiz dedi
biraz uzun sürecekmiş en başından tedavi edilmediği için
bende anlamadım valla en başından beri hep aynı öksürük hırıltı
dr dan dr fark var
allahım işini iyi yapanlarla karşılaştırsın
Geçmiş olsun bacım aynen Azra da öle oldu bi ben bi babası Aldı susturmak için nasıl ağladı Anlıyorum yani bide 2 saat uyutmayalım dedik aldık kanguruya çıktık gezsin diye 1.5 saat sonra Yürürken bi baktım gözlerinin beyazı görünüyor öle uyumuş elim tokat Attı uyansın diye yok çocuk uyanmıyor hastane gibi bişey vardı koştuk oraya tamam ellemeyin yarım saat sonra kaldırın dedi derin uykuda dedi ellemedik yarım saat sonra 2 dk uyanık tutabildik yine uyudu 20 dk sonra uyandı şükür geçti bişey olmadı ama Aklım çıktıbu sabah enimkide yatakdan dustu
çok ama çok agladi:'(
digerleride bi iki kere dumsutu ama bu çok fena oldu galiba gormedimde((
kizim vardi odada, yatgain kenarina yorganla hendek yapmistim ordan a$mi$
gitiigimde kucagina lmisti ablasi bilmiyorda ansil dusutuhgunu nasila ldigini
aklim gitti , skainlestirene kadar ne çekdim, emziridm biraz oyle kendine geldi
aglamkdan nefesi kesiliyordu
Canım benim kendini suçlama Allah beterinden korusun düzelir inşallah. Sen ilaçlarını düzgün kullan. Bebeklerin bünyesi yetişkinlerden daha güçlüdür. Hiç iğneye gerek kalmaz. Kalsa da aşı gibi düşün. Hatta bunlar ateş filan yapıcak iyileştirecek. Çok geçmiş olsun.geçmeyen öksürüğün altından akciğer enfeksiyonu çıktı
bronşite az kalmış..
Canim gecmis olsun doktorun yanlis teshisi oyalamis seni sucluluk duyma. En kisa zamanda duzelir insallahgeçmeyen öksürüğün altından akciğer enfeksiyonu çıktı
bronşite az kalmış..
beniumki 1.5 saat sonra uyudu ellemedim canimGeçmiş olsun bacım aynen Azra da öle oldu bi ben bi babası Aldı susturmak için nasıl ağladı Anlıyorum yani bide 2 saat uyutmayalım dedik aldık kanguruya çıktık gezsin diye 1.5 saat sonra Yürürken bi baktım gözlerinin beyazı görünüyor öle uyumuş elim tokat Attı uyansın diye yok çocuk uyanmıyor hastane gibi bişey vardı koştuk oraya tamam ellemeyin yarım saat sonra kaldırın dedi derin uykuda dedi ellemedik yarım saat sonra 2 dk uyanık tutabildik yine uyudu 20 dk sonra uyandı şükür geçti bişey olmadı ama Aklım çıktı
Hendek gibi yapmıştım bende aşmış onu düştü o yetmezmiş gibi ertesi sabah Arabanın içinde uyuyo bende bagajdan valiz alıyom dedim hop sen Düş yine iki koltuğun arasına tutamıyoz artık
Dikkatli olmak Lazım artık size de geçmiş olsun
saol canimBugun iyiyiz sukur. Bebek mamasi tarzi seyleri bizimki yemio artik onu farkettim. Patates peynir recel ayri ayri yedi. Biraz da emdi sukur. Hic agzina almiyordu. Benekleri de soldu. Ben de bugun cok sikildim disari attm kendimi.
MaRaL_ cok gecmis olsun cnm ya. Benimki henuz o kdr hareketli deil. Ama yine de yere buyuk minderim var onu koyuyorum yanina yastik koyuyorum.
Gecmis olsun canim Allah evlatlarimiza dert vermesin. Yazik ablasi dusurduyse cok korkmustur canim o dabeniumki 1.5 saat sonra uyudu ellemedim canim
ben uyudugu için travma oluyor deilde travma oldugu için uyyor diye biliyorum , yani Allah korusun bisey olduysa yada olaacksa bizim uyutmamizla ilgisi yok ( ALLAHIM korusun oyle kotu biseyki, esimde ustume geldi çocuga niye abkmiyon diye, bisey olsa napardim ben )
aksam kizima bi daha sordum nasil dustu kardesin diye , sabah nasil dustugunu gormedim dedi o vardi odada, yerde nasil ne halde buldun diyorum onada bilmiyorum diyor
once bi gulumsedi o an bende ampuller yandi , israr ettim sen mi dusurdun kucagindan diye ama inkar etti sonrada ben yapmadim diye aglamaya basladi
konuyu kapattim ama benimkini ablasinin dusurmus olma ihtimali avr kendide atlayabilecek halde ama
offf bilmiyorum geçti gitti Allahim kimseye yasatmasin ins , evladiyla sinamasin kimseyi rabbum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?