haydaa noluyo bize ya bebekler ve anneleri olarak hepimiz hastayiz. benim de burnum akiyo.kizalr bogazim çok fena yutkunamiyorum
ne iyi geliyor diyordunuz siz?
hasta olucam beni hasta olunca aylarca çekerim yaaaa
Bence git canim bugun fazla yogun degildir doktor. Az once hastaneden ciktim en yogun doktor bile bombostu. Aklinda kalmaz yolculuk oncesidoktoru aradim da bi turlu cevap vermiyo. napsam gitsem mi acaba bugun arefe gunu 12ye kadar ordaymis. bayram gircek araya kotu olursa napicam. bi de istanbula gidicem.
simdi gitsem napar acaba surup mu verirki. en azindan cigerlerine dolmus mu ona bakar. off napicam ben yaa
Bence git canim bugun fazla yogun degildir doktor. Az once hastaneden ciktim en yogun doktor bile bombostu. Aklinda kalmaz yolculuk oncesi
Canim iyi yapmissin cunku ucakta da zorlanirdi. Ucaklaydi dimi yolculuk? Ah bari yavrucuklar alerji olmasa. Bizim kizin da kulak arkalari egzamali uzun zamandir. Doktor babasinda oldugundan olabilir dedi. Yani kacis yok su alerjiden. Bu arada iyi yolculuklar canim kolay bir yolculuk olur insallahesimin baskilarina dayanamadim gittim iyiki gitmisim bugun 12ye kadar orda zaten bi daha istanbula gidicez hic gidemicez.
bayagi balgam varmia bogazonda cigerlerine iner dedi ventolin verdi on gun kullan dedi bogazi acilsin diye.
bi de alerjik bi bunyesi var ya alerji surubu verdi mevsim gecislerinde bi ay kullan bunu dedi. bende kullaniyom ana kiz alerjik alerjik takilioz
Boğaz için mucize bitki adaçayı canım,bi tutam adaçayını 1 su brd kaynamış suda 10 dk demlendir,hem iç hem gargara yap sık sık..kizalr bogazim çok fena yutkunamiyorum
ne iyi geliyor diyordunuz siz?
hasta olucam beni hasta olunca aylarca çekerim yaaaa
evet canim ucakla. cok sagol canin. en aon 2 bucuk aylikken ucakla gitmistim hic huysuzluk yapmadi bindik uyudu indik uyandi :) ama bu sefer eli kolu durmuyo her seye saldiriyo kucakta oturmak istemiyo surekli bakalim napicaz. bi de huysuz hasta diye. simdiden sardi stresi..Canim iyi yapmissin cunku ucakta da zorlanirdi. Ucaklaydi dimi yolculuk? Ah bari yavrucuklar alerji olmasa. Bizim kizin da kulak arkalari egzamali uzun zamandir. Doktor babasinda oldugundan olabilir dedi. Yani kacis yok su alerjiden. Bu arada iyi yolculuklar canim kolay bir yolculuk olur insallah
esimin baskilarina dayanamadim gittim iyiki gitmisim bugun 12ye kadar orda zaten bi daha istanbula gidicez hic gidemicez.
bayagi balgam varmia bogazonda cigerlerine iner dedi ventolin verdi on gun kullan dedi bogazi acilsin diye.
bi de alerjik bi bunyesi var ya alerji surubu verdi mevsim gecislerinde bi ay kullan bunu dedi. bende kullaniyom ana kiz alerjik alerjik takilioz
simdi bu ilac konusunda o kadar kafam karisikki. gereksiz yere ilac vermek istemiyorum ama gereksiz oldugunu nerden bilecegim bilmiyorum.
mesela kizin cok balgami var diye ventolin verdi nefes acici surup on gun kullan sadece dedi. yoksa cigerlerine inebilir dedi. simdi kendi bildigin dogrulara mi -ki ne kadar dogru o da tartisilir henuz cok tecrubesiziz- yoksa doktora mi guveneceksin.
hepimiz anneyiz sizde anlarsiniz halimden. evet ilac vermemek bitkisel dogal yontemlerle atlatmak en dogrusu belki ama o kafadaki ya bisey olursa ve vicdan azabi cekersem? sorusu yiyip bitiriyor. evet belki basit bi grip ama sonunu bilemiyosun. hasta olucak elbet cocuklar ama anne yuregi iste dayanamiyosun.
vermek istemiyorum simdi o ilaci ama karsimda boguluyo resmen balgamdan. ne yaptiysam gecmedi. serumfiz. yapip aspratorle cektim, coldmix, buhara tuttum sicak su banyosu yaptirdim sabah aksam ihlamur icirdim.iyiye gidecegine kotuye gitti. emememeye basladi. napayim simdi ben ya.
canim sagol size de tekrar gecmis olsun insallah igneye gerek kalmicak. yolculugu inan bende ertelerdim ama mecburum annemler hacdan donecek. mecbur olmasam gitmezdim doktor da gidicen mecbur napalim dedi hava degisimi vs olmasa iyi olurdu ama o kadardan bisey olmaz dedi.gerçekten tartışmaya açık bir konu ama ana yüreği el vermiyor
dün dr ciğerlerdeki enfeksiyonu tedavi etmek için önce boğaz akıntısını geçirmemiz gerekir dedi
benim kendi fikrim dr un verdiği ilaçları kullan ki ciğerlere inmesin
o da ha kötü canım
sen hafif atlatiyor diyordun cnm nolduki ilerlemissimdi bu ilac konusunda o kadar kafam karisikki. gereksiz yere ilac vermek istemiyorum ama gereksiz oldugunu nerden bilecegim bilmiyorum.
mesela kizin cok balgami var diye ventolin verdi nefes acici surup on gun kullan sadece dedi. yoksa cigerlerine inebilir dedi. simdi kendi bildigin dogrulara mi -ki ne kadar dogru o da tartisilir henuz cok tecrubesiziz- yoksa doktora mi guveneceksin.
hepimiz anneyiz sizde anlarsiniz halimden. evet ilac vermemek bitkisel dogal yontemlerle atlatmak en dogrusu belki ama o kafadaki ya bisey olursa ve vicdan azabi cekersem? sorusu yiyip bitiriyor. evet belki basit bi grip ama sonunu bilemiyosun. hasta olucak elbet cocuklar ama anne yuregi iste dayanamiyosun.
vermek istemiyorum simdi o ilaci ama karsimda boguluyo resmen balgamdan. ne yaptiysam gecmedi. serumfiz. yapip aspratorle cektim, coldmix, buhara tuttum sicak su banyosu yaptirdim sabah aksam ihlamur icirdim.iyiye gidecegine kotuye gitti. emememeye basladi. napayim simdi ben ya.
canim bi gunde kiz bogulcak gibi oldu birden acaip balgam basladi.sen hafif atlatiyor diyordun cnm nolduki ilerlemis
ventolin kortizonlu bi astim ilaci
ben olsam vermem ki 3 haftalikken dr bize onu vermisti vermemistim burayada tazmistim
gerisi sana kalmi$ , çok geçmi$ olsun bi an once iyilesir in$ yavrun
Maral sen emziriyorsun adaçayı gargara yap içme ama .. Sütü etkiliyorBoğaz için mucize bitki adaçayı canım,bi tutam adaçayını 1 su brd kaynamış suda 10 dk demlendir,hem iç hem gargara yap sık sık..
adaçyini bulamadimki cnmMaral sen emziriyorsun adaçayı gargara yap içme ama .. Sütü etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?