anliorum cnm sen oyle deyince 6 sene onceki hallerim geldi aklimacanim bi gunde kiz bogulcak gibi oldu birden acaip balgam basladi.
bende vermek istemiyorum ama uzerimde acaip bi baski var. babasi ozelliklwle doktor ne diosa onu yapcaz kafasinda. bisey olursa iyilesmezse dilinden kurttulamam sen yaptin boyle der. senin yuzinden der. sadece o degil annemler vs hepsi. on gun kullan dedi napayim ya offf
ne gibi bisey canim ?Kızlar balgam için bal limon yapıp versem bi Kaşık azraya bişey olur mu
cok uzak mi gideceginiz yer?kizlar ya pazar gunu kaynima gideecz baayrama
kizim dogum gununu orda istedi kuzenleriyle, eltime dedim pasta getiririm fln diye
burda yaparim ben deid, bende sen zahemte tme çocuklarla dedim oda sen bilirsin dedi :))
neyse
simdi ben bu pastayi bozmadan ansil goturcem
pasta tasima kabim yok, baska nasil olurki
http://offers.kd2.org/fr/fr/lidl/pVzL/
surdaki olurmuki, tart içinmis ama pasta koysam ne farkeedecek altini zedelermiki
evet iste o baski soz konusu. benim esim de karisir cocukla ilgili her seye. cok meraklidir onu neden oyle yaptin niye boyle yaptin diye sorar hep. simdi ona ben bu kadir beyden bahsettim bak boyle diyo soyle diyo diye sen okudugun her doktora inanmiyosun da ona niye inaniyosun dogru soyluyo olabilir ama bu kadar doktor da bosuna mi okudu ya bisey olurda ilaclar bizi iyilestirmek icin var vs vs bir suru sey siraliyo. sanki zehir mi veriyoruz diyo hastaysa ne gerekiyosa yapicaz diyo.anliorum cnm sen oyle deyince 6 sene onceki hallerim geldi aklima
esimden baska karisnaim yok ama o zaten 10 kv ye bedel, hergun kavga çiakrdi bu ilaç yzuunden
yo dokdordan iyimi biliyonlar,sen kendini ne saniyonlar,bu çocuga bisey olursa kendini soyle boyle bulllar tehdit santaj, babamlara, TR deki kendi ailesine sikayetler elinden geleni ardina koymadi
malum benimki seninkine gore daha kazak geçiniyor
ben bazen cevap verdim bazen sustum ama hep bildigimi okudum :))))) hatta bi ara surubu lavaboya dokerdim aksam gelince kontrol ediyor diye
esim 3-4 sene sonunda bana hak veremeye basladi
simdi hiç karismaz , hatta bana karismadiigi tek konu çocuklar hastayken yaptiklarim denebilir :) dr ne ilaç verdi diye sormaz bile
senin durumda esin yalniz deil arkasinda ailen var kendi ailesi var vs sen yalnizsin guçsuz klaiyorsun
biz birebir olunca ben bildigimi okuyabiliyordum :)
45 dk hizli yol , tutunca bisey olmazdacok uzak mi gideceginiz yer?
arabada biri tutarsa kucaginda ya da bagajda cok iyi sabitler ve dikkatli giderseniz bisey olmaz gibi geliyo
insallah çabuk geçer canmevet iste o baski soz konusu. benim esim de karisir cocukla ilgili her seye. cok meraklidir onu neden oyle yaptin niye boyle yaptin diye sorar hep. simdi ona ben bu kadir beyden bahsettim bak boyle diyo soyle diyo diye sen okudugun her doktora inanmiyosun da ona niye inaniyosun dogru soyluyo olabilir ama bu kadar doktor da bosuna mi okudu ya bisey olurda ilaclar bizi iyilestirmek icin var vs vs bir suru sey siraliyo. sanki zehir mi veriyoruz diyo hastaysa ne gerekiyosa yapicaz diyo.
sonra bisey olur ben suclu olurum. o yuzden bugun hastaneye gitmemek icin direttim ilac verecek diye ama sonra iyiki gittim dedim cunku cidden boguluyodu balgamdan cigerlere iner dedi niye bi doktor yanlis bilgi versinki bu durumda? bi cikari yok yani verdigi bi ilac sadece uc bes liralik.
cok basit iki cumle bi anneyi ele geciriyo iste. cigerlere iner dedi bende bitti olay. cok korkuyorum bronsit vs gibi hastaliklardan. zaten bizde alerji ve astim da genlerde cok. neyse bakalim insallah cabucak gecer de on gun bile kullanmak zorunda kalmam..
kapakli bi kap degil mi o? kek fanusu diyoruz biz ona kapagi olmasi lazim.45 dk hizli yol , tutunca bisey olmazda
ustu açik olurluki, kremasinin ustu toz olmazmi bide yagmur yagrasa buyrun cenaze namazina :)
kapaklidaakapakli bi kap degil mi o? kek fanusu diyoruz biz ona kapagi olmasi lazim.
iyi abyramlar ,ruh ikizmm :)yeb4 canım ventolin balgam için mucize ilaç değil ki. Bildiğin kortizon. Bir işe yaramadı ben kullanmıştım. Hastalık doğal seyrinde iyikeşecek sen ilaçtan bileceksin.
Sen kendi içinden geleni yap zor karar bunlar. Eşin ilacın prospektüsünü bir okusun tek tek o zmn ilaç sanki zehir mi diyecek mi. Aslında zehir ama mecbur kalınca kullanıyoruz. Dr lar gözünü kapatıyor buna öyle eğitilmiyorlar. Tıp ve ilaç sektörünün çarkında yetişiyorlar
İyi bayramlar yasemin annen babana ne zaman kavusuyorsun yine mekkeden kötü haberler geliyoriyi bayramlar kizlar...
İyi bayramlar canım.iyi abyramlar ,ruh ikizmm :)
Canım babası uyutmuyor mu? Ona verseydin keşke. Bilirim o yorgunluğugunaydin kizlar. dun oyle yoruldum oyle yoruldumki inanin tarifi yok. sabah dokuzda basladim ev islerini yapmaya o arada kizla iki dakika bi ilgilen yemegidir banyosudur uyutmasidir derken aksama bizim yemek falan filan saat olmus gece 10 ben hala kizi ayagimda salliyodum. tam uyuttum kalktim isim var hala camasir asicam dus alicam vs. sen bi uyan yine. inanin o an kendimi camdan atasim geldi. nasil bir sinir boğdu beni. zar zor uyuttum dus aldim yattigimda gece 12 olmusu burnum musluk gibi akiyodu. bende kaptim belliki. napicaz bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?