2015 Şubat Anneleri

Kızlar balgam için bal limon yapıp versem bi Kaşık azraya bişey olur mu

anliorum cnm sen oyle deyince 6 sene onceki hallerim geldi aklima
esimden baska karisnaim yok ama o zaten 10 kv ye bedel, hergun kavga çiakrdi bu ilaç yzuunden
yo dokdordan iyimi biliyonlar,sen kendini ne saniyonlar,bu çocuga bisey olursa kendini soyle boyle bulllar tehdit santaj, babamlara, TR deki kendi ailesine sikayetler elinden geleni ardina koymadi
malum benimki seninkine gore daha kazak geçiniyor
ben bazen cevap verdim bazen sustum ama hep bildigimi okudum :))))) hatta bi ara surubu lavaboya dokerdim aksam gelince kontrol ediyor diye
esim 3-4 sene sonunda bana hak veremeye basladi
simdi hiç karismaz , hatta bana karismadiigi tek konu çocuklar hastayken yaptiklarim denebilir :) dr ne ilaç verdi diye sormaz bile

senin durumda esin yalniz deil arkasinda ailen var kendi ailesi var vs sen yalnizsin guçsuz klaiyorsun
biz birebir olunca ben bildigimi okuyabiliyordum :)

Kızlar balgam için bal limon yapıp versem bi Kaşık azraya bişey olur mu
ne gibi bisey canim ?
bal oalyinimi diyosun ?
verebilisin demeye çekiniyorum ama soyle deyim
ben ilk oskrudgunde vermistim yani 3 haftalikken

bal limon ve suyu limonata gibi yapip çay kasigiyla vermistim kuçuk oldugu için

kizlar ya pazar gunu kaynima gideecz baayrama
kizim dogum gununu orda istedi kuzenleriyle, eltime dedim pasta getiririm fln diye
burda yaparim ben deid, bende sen zahemte tme çocuklarla dedim oda sen bilirsin dedi :))

neyse

simdi ben bu pastayi bozmadan ansil goturcem
pasta tasima kabim yok, baska nasil olurki
http://offers.kd2.org/fr/fr/lidl/pVzL/

surdaki olurmuki, tart içinmis ama pasta koysam ne farkeedecek altini zedelermiki

cok uzak mi gideceginiz yer?
arabada biri tutarsa kucaginda ya da bagajda cok iyi sabitler ve dikkatli giderseniz bisey olmaz gibi geliyo

evet iste o baski soz konusu. benim esim de karisir cocukla ilgili her seye. cok meraklidir onu neden oyle yaptin niye boyle yaptin diye sorar hep. simdi ona ben bu kadir beyden bahsettim bak boyle diyo soyle diyo diye sen okudugun her doktora inanmiyosun da ona niye inaniyosun dogru soyluyo olabilir ama bu kadar doktor da bosuna mi okudu ya bisey olurda ilaclar bizi iyilestirmek icin var vs vs bir suru sey siraliyo. sanki zehir mi veriyoruz diyo hastaysa ne gerekiyosa yapicaz diyo.

sonra bisey olur ben suclu olurum. o yuzden bugun hastaneye gitmemek icin direttim ilac verecek diye ama sonra iyiki gittim dedim cunku cidden boguluyodu balgamdan cigerlere iner dedi niye bi doktor yanlis bilgi versinki bu durumda? bi cikari yok yani verdigi bi ilac sadece uc bes liralik.

cok basit iki cumle bi anneyi ele geciriyo iste. cigerlere iner dedi bende bitti olay. cok korkuyorum bronsit vs gibi hastaliklardan. zaten bizde alerji ve astim da genlerde cok. neyse bakalim insallah cabucak gecer de on gun bile kullanmak zorunda kalmam..

cok uzak mi gideceginiz yer?
arabada biri tutarsa kucaginda ya da bagajda cok iyi sabitler ve dikkatli giderseniz bisey olmaz gibi geliyo
45 dk hizli yol , tutunca bisey olmazda
ustu açik olurluki, kremasinin ustu toz olmazmi bide yagmur yagrasa buyrun cenaze namazina :)

insallah çabuk geçer canm

yeb4 canım ventolin balgam için mucize ilaç değil ki. Bildiğin kortizon. Bir işe yaramadı ben kullanmıştım. Hastalık doğal seyrinde iyikeşecek sen ilaçtan bileceksin.
Sen kendi içinden geleni yap zor karar bunlar. Eşin ilacın prospektüsünü bir okusun tek tek o zmn ilaç sanki zehir mi diyecek mi. Aslında zehir ama mecbur kalınca kullanıyoruz. Dr lar gözünü kapatıyor buna öyle eğitilmiyorlar. Tıp ve ilaç sektörünün çarkında yetişiyorlar

İyi bayramlar anneler ve o taptatlı bebişlerimiz...
Bu gece bizde de bi ateş çıktı 37,5 koktuk altı 38 oldu .. Calpol verdim düştü şuanda yeni uykuya daldı ..
Bebişlerimize en acilinden şifalar :)
Onlara bişi olmasın yeter ki :)

iyi abyramlar ,ruh ikizmm :)

yarin ogleene bebek gormeye gelmek istedi bi arkadas
bende firsatdan istifade herkesi çagirdim arkafaslari fln kuçuk buyuk herkesi
ilk defa bayam içinde evimde boyle kalabalik olucakkkk çok mutluyummm

menumde belliii kavurmaaaaaaaaa

Canım babası uyutmuyor mu? Ona verseydin keşke. Bilirim o yorgunluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…