onun bunyeside oyle demekki canim napaacksinİyi bayramlar canım.
Aksi gibi benim oğlan her sene antibiyotiklik hasta oluyor. Grip vs ilaç vermem ama hiç antibiyotiksiz sene geçemedik
iyi bayramlar canim.İyi bayramlar yasemin annen babana ne zaman kavusuyorsun yine mekkeden kötü haberler geliyor
İyî bayramlar canımiyi bayramlar canim.
bugun bana bayram miydi neydi bilemedim. bir yarim saat yasadimki bir omur gibiydi.
kizi emziriyordum enistem aradi babanlarla konustun mu boyle boyle bisey olmus diye. ben kizi biraktim verdim kv ye. baktim internete yuzlerce olu var. annemler de oraya gidecekti. ariyorum bi turlu ulasamiyorum yarim saat durmaksizin aradim. aglaya aglaya. dua ettim baska hic bisey gelmedi elimden. o kadar korktumki anlatamam dunyam yikildi basima resmen ya yok boyle bisey.. sonra ulastim cok sukur sinirlerim bosaldi agla agla titreye titreye kendime zor geldim. ikinci oldu bu rabbim siniyor bizi. allahim sag saglim bi gelseler.. bes gun kaldi..
Bilemiyorum yani çok rahatsin hayatta yapamam zaten eşim beni öldürür :). Bende zaten yapmam aklım kalir burnumdan gelir her ne yapiyosamsabah hiç dogru duzgun uyyamamisti benimki
13h15 de uyuttum, çovuklari okula gotuurp geldim, komsuya baayrama gittim
orada biri dedi nasil birakdin kiçuk vs ben cesratete demem ehrsey olabilir bidi bidid saydi da saydiii
duramadam kosa ko$a eve geldim geri ( karsi binadaydim )
oglan halla uyyor yanacagioda yok , esim kurban kesmeeye gitti yarim saat sonra çocukalri almaya okula gidicem birakicam yine ama bu sefer sakat is uyanabilir ,$sansa artik
uyanicna kalkip otuuryor zaten yatagina :) 10 dk da gider gelirim in$
Tahmin edebiliyorum allah sag sağlım kavuştursun. hepimize ölümünde hayirlisini versin orada ölmek ahiret için en guzelidir sanırım sag kalanlar icin çok zor ama eminim orada vefat edenler huzur içinde vefat etmişlerdir. Çok üzüldüm vallahi haberlere bakınca ama onlar adına da sevindim..iyi bayramlar canim.
bugun bana bayram miydi neydi bilemedim. bir yarim saat yasadimki bir omur gibiydi.
kizi emziriyordum enistem aradi babanlarla konustun mu boyle boyle bisey olmus diye. ben kizi biraktim verdim kv ye. baktim internete yuzlerce olu var. annemler de oraya gidecekti. ariyorum bi turlu ulasamiyorum yarim saat durmaksizin aradim. aglaya aglaya. dua ettim baska hic bisey gelmedi elimden. o kadar korktumki anlatamam dunyam yikildi basima resmen ya yok boyle bisey.. sonra ulastim cok sukur sinirlerim bosaldi agla agla titreye titreye kendime zor geldim. ikinci oldu bu rabbim siniyor bizi. allahim sag saglim bi gelseler.. bes gun kaldi..
iyi bayramlar canim.
Allah rahmet eylesinHerkesin Bayram'ı mübarek olsun
Bizim için buruk bayram geçiyor sabah kurbanımızı kesmeye gittik daha kesemeden haber geldi amcamız hastaneye kaldırılmış kurbanı kesip yola çıkalım dedik şehir dışında çünkü daha kurbanı kesemeden haber geldi kaybettik
Mübarek günde tertemiz gitti yerine
Sabah namazını kılıyor gelip kahvaltısını yapıp abdest alıp kurbanının başına geçiyor hendeği açıp kan için yer ayarlıyor ki orda kriz geçiriyor sabah beraber namaz kıldığı cemaat ikindi namazında onun cenaze namazını kılıyor hayat ne kadar garip rabbim geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet etsin hepimize ölümün guzelini nasip etsin rabbimHerkesin Bayram'ı mübarek olsun
Bizim için buruk bayram geçiyor sabah kurbanımızı kesmeye gittik daha kesemeden haber geldi amcamız hastaneye kaldırılmış kurbanı kesip yola çıkalım dedik şehir dışında çünkü daha kurbanı kesemeden haber geldi kaybettik
Sabah namazını kılıyor gelip kahvaltısını yapıp abdest alıp kurbanının başına geçiyor hendeği açıp kan için yer ayarlıyor ki orda kriz geçiriyor sabah beraber namaz kıldığı cemaat ikindi namazında onun cenaze namazını kılıyor hayat ne kadar garip rabbim geride kalanlara sabır versin
ben buraya yukardaki yaziyi yazip gonderince uyandi benimkiBilemiyorum yani çok rahatsin hayatta yapamam zaten eşim beni öldürür :). Bende zaten yapmam aklım kalir burnumdan gelir her ne yapiyosam
Allah rahmet eylesin canim ..Herkesin Bayram'ı mübarek olsun
geçmis olsun canimSağ
Sağ salim dönerler inşallah beş günlük daha sabır..
Bugün benimki de öksürüğe başladı, ne oluyorsa bu çocuklara anlamadım.. Burnu akmıyor ama gözleri sulanıyor.. Sizin dediğiniz gibi ihlamur, bal, limon içirdim ams öksürükten sürekli uyanıyor ve huzursuz
Bu aralar bizden ayrı bi birey olduğunu anlama zamanlarıymış. Bizden ayrılmayı bi daha görememek sanıyormuş canım. Bolbol ceee oynayıp bi iki saat birine emanet edip dışarı çıkmak lazımmış. Bizimkide öyle bana düşkün olmaya başladı bu aralar. Kucağıma gelmek için ağlıyo vs.şaşırtıyo beni.Durum çok fena maral dün gece yatağında hiç yatmadı. Yakında karnıma tekrar girmek isteyecek herhaldebakıcıya bırakırsam çıldırır sanırım.. Ya iki haftadır böyle aşırı bi düşkünlük oldu bana. Niye ki? Ay'ı Gereği mi böyle sizde de var mı bu durum?
Allah tedbir sizden takdir benden demis, bu iki olayda da insanlarin tedbirsizligi var.. ha mesela hastaliktan olur durduk yere olur o ayri. bi de cenazeleri vermiyorlarmis toplu gomuyorlarmis asla vermiyolar. cok uzuldum ordaki insanlara. evet ecel ama tedbirsizlikten oldu o kadar insan cok kotu..Tahmin edebiliyorum allah sag sağlım kavuştursun. hepimize ölümünde hayirlisini versin orada ölmek ahiret için en guzelidir sanırım sag kalanlar icin çok zor ama eminim orada vefat edenler huzur içinde vefat etmişlerdir. Çok üzüldüm vallahi haberlere bakınca ama onlar adına da sevindim..
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun canimHerkesin Bayram'ı mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?