2015 Şubat Anneleri

İyi bayramlar canım.
Aksi gibi benim oğlan her sene antibiyotiklik hasta oluyor. Grip vs ilaç vermem ama hiç antibiyotiksiz sene geçemedik
onun bunyeside oyle demekki canim napaacksin
zaaten ilaca tamamen karsi olamayiz, gerkediginde kullanalim yeter demi ..

sabah hiç dogru duzgun uyyamamisti benimki
13h15 de uyuttum, çovuklari okula gotuurp geldim, komsuya baayrama gittim
orada biri dedi nasil birakdin kiçuk vs ben cesratete demem ehrsey olabilir bidi bidid saydi da saydiii
duramadam kosa ko$a eve geldim geri ( karsi binadaydim )
oglan halla uyyor yanacagioda yok , esim kurban kesmeeye gitti yarim saat sonra çocukalri almaya okula gidicem birakicam yine ama bu sefer sakat is uyanabilir ,$sansa artik
uyanicna kalkip otuuryor zaten yatagina :) 10 dk da gider gelirim in$

İyi bayramlar yasemin annen babana ne zaman kavusuyorsun yine mekkeden kötü haberler geliyor
iyi bayramlar canim.

bugun bana bayram miydi neydi bilemedim. bir yarim saat yasadimki bir omur gibiydi.

kizi emziriyordum enistem aradi babanlarla konustun mu boyle boyle bisey olmus diye. ben kizi biraktim verdim kv ye. baktim internete yuzlerce olu var. annemler de oraya gidecekti. ariyorum bi turlu ulasamiyorum yarim saat durmaksizin aradim. aglaya aglaya. dua ettim baska hic bisey gelmedi elimden. o kadar korktumki anlatamam dunyam yikildi basima resmen ya yok boyle bisey.. sonra ulastim cok sukur sinirlerim bosaldi agla agla titreye titreye kendime zor geldim. ikinci oldu bu rabbim siniyor bizi. allahim sag saglim bi gelseler.. bes gun kaldi..

İyî bayramlar canım
Allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim kavuşursunuz ..
Kendini harap etme belki zor ama bebeğin var onu düşün .. İçini ferah tut gelirler az kaldı ..

Bilemiyorum yani çok rahatsin hayatta yapamam zaten eşim beni öldürür :). Bende zaten yapmam aklım kalir burnumdan gelir her ne yapiyosam

Tahmin edebiliyorum allah sag sağlım kavuştursun. hepimize ölümünde hayirlisini versin orada ölmek ahiret için en guzelidir sanırım sag kalanlar icin çok zor ama eminim orada vefat edenler huzur içinde vefat etmişlerdir. Çok üzüldüm vallahi haberlere bakınca ama onlar adına da sevindim..

Sağ

Sağ salim dönerler inşallah beş günlük daha sabır..

Bugün benimki de öksürüğe başladı, ne oluyorsa bu çocuklara anlamadım.. Burnu akmıyor ama gözleri sulanıyor.. Sizin dediğiniz gibi ihlamur, bal, limon içirdim ams öksürükten sürekli uyanıyor ve huzursuz

Herkesin Bayram'ı mübarek olsun
Bizim için buruk bayram geçiyor sabah kurbanımızı kesmeye gittik daha kesemeden haber geldi amcamız hastaneye kaldırılmış kurbanı kesip yola çıkalım dedik şehir dışında çünkü daha kurbanı kesemeden haber geldi kaybettik
Mübarek günde tertemiz gitti yerine
Sabah namazını kılıyor gelip kahvaltısını yapıp abdest alıp kurbanının başına geçiyor hendeği açıp kan için yer ayarlıyor ki orda kriz geçiriyor sabah beraber namaz kıldığı cemaat ikindi namazında onun cenaze namazını kılıyor hayat ne kadar garip rabbim geride kalanlara sabır versin

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet etsin hepimize ölümün guzelini nasip etsin rabbim

Bilemiyorum yani çok rahatsin hayatta yapamam zaten eşim beni öldürür :). Bende zaten yapmam aklım kalir burnumdan gelir her ne yapiyosam
ben buraya yukardaki yaziyi yazip gonderince uyandi benimki
okula gittik, markete gettik, bayram gezmesine bile gittik fezdik geldik teyzesi

uyanmayacagini biliyorum canim, çocugu taniyorum
mesela sabahtan bi en az 2 saat uyusaydi birakmazdim ama bi onceki uykusu az oldugu için ikinciyi uzun uyyor, artik belli bi duzeni var

Allah rahmet eylesin canim ..

geçmis olsun canim
yatagin bas ucunu yukselt canim, dosegin altina sert yastik koy daha garanti olur, basi yukarda egilimli yatsa oksuruk azalir
bide cold mix damlat yakasina, ben onu bulamoiuorum wcks suruyorum buyuklere
kuçugede bi tulbentin içine wicks koyup abs ucuna koyyorum tulbenti

benimde buyugun oksurugu çogaldi, sabah oksurukden uyyamadimavrum, gun içind eçok olmadi ama geldimi jriz gibi geliyor çocuk nefes lamaiyor oksurukden
salgin var burda herkes boyle, sesi kisik milletin hep vs
bende oksuuryorum ama hafif simdilik

esim kurbani parçalaamaay zaman bulamamis, gece yapriz dedi gelince
simdide yoruldum sabah yapariz diyor
sabah da uykum var diycek bakalim nolucak bizim kurbvanin sonu, gelen kadinlara bari dogratiyim eti, hiç anlamiyorum yaaaa su et isinden ..

Bu aralar bizden ayrı bi birey olduğunu anlama zamanlarıymış. Bizden ayrılmayı bi daha görememek sanıyormuş canım. Bolbol ceee oynayıp bi iki saat birine emanet edip dışarı çıkmak lazımmış. Bizimkide öyle bana düşkün olmaya başladı bu aralar. Kucağıma gelmek için ağlıyo vs.şaşırtıyo beni.

Allah tedbir sizden takdir benden demis, bu iki olayda da insanlarin tedbirsizligi var.. ha mesela hastaliktan olur durduk yere olur o ayri. bi de cenazeleri vermiyorlarmis toplu gomuyorlarmis asla vermiyolar. cok uzuldum ordaki insanlara. evet ecel ama tedbirsizlikten oldu o kadar insan cok kotu..

kizlar alinti yapamadim bu aksam cok yorgunum yaticam hemen ama bi bakayim dedim buraya hepinize cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin sag saglim gelirler insallah..

daha yarim saat once bitti mutfakta isim. gorumcem olmasa cikamazdim isin icinden allah razi olsun. aksam anca alabildik kurbani. off kiz kudurdu resmen inanir misiniz ARABADA!! battaniyede salladik.. mahvoldum yaa o da bende.

eve geldik saat 11 o saatten sonra etlerle ugras vs of vallahi allah kabul etsin hic sevmiyorum ete dokunmayi yemeyi de. az ayirdim zaten kiyma kiz icin kemik yine onun icin. cogunu vericem allah kabul eder insallah..

cooook yorgunum daha yarin bavul hazirlicam islerim var. ertesi gun yolculuk. yarin bi surpriz yapsa da en azindan 10a kadar uyusa ya noluuuur.. cokcmu sey istiyorum allahim sabah kalksin emsin ve hemen yatsin yine noluuuuuuuuuuuuur..

Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…