Tabiki annesi daha iyi bilir bence sen çok güzel uyku eğitimi verebilirsin öyle hissediyorumben buraya yukardaki yaziyi yazip gonderince uyandi benimki
okula gittik, markete gettik, bayram gezmesine bile gittik fezdik geldik teyzesi
uyanmayacagini biliyorum canim, çocugu taniyorum
mesela sabahtan bi en az 2 saat uyusaydi birakmazdim ama bi onceki uykusu az oldugu için ikinciyi uzun uyyor, artik belli bi duzeni var
Emin misin bişey damkamadigina baktığında islakmiydi leke boynuna yanağına iyice bak o lekeden vAr mi allah korusun ağzından falan akmasın kiyamam canım benim bende merak ettim bebeğinin sağına soluna iyice bak canım ama kan gibi de değil çok acik renk belki salyayla karışık gelmiştir uff bilemedim ağzının içine bak bidekizlar gunaydin iki gundur kizin ustunde ya da battaniyesinde resimdeki gibu goruyorum onemsemedim cunku damla seklindeydi bisey damlamiatir dedim bu sabah yakasinda gordum bu sekilde yatarken hic bisey yoktu bu nedir kizlar ya bi fikriniz var mi korktum simdi
offf benim resmen beyin devrelerim yanmis! simdi baktim bi tane surubu aynen bu renk. agzindan akitmis surubu ben verirken muhtemelen. bende kasiga dokerken damlatmiaim hep kendi yatagimda bile var.Emin misin bişey damkamadigina baktığında islakmiydi leke boynuna yanağına iyice bak o lekeden vAr mi allah korusun ağzından falan akmasın kiyamam canım benim bende merak ettim bebeğinin sağına soluna iyice bak canım ama kan gibi de değil çok acik renk belki salyayla karışık gelmiştir uff bilemedim ağzının içine bak bide
Canim Allah kazasiz belasiz kavustursun insallah boyle her gunun stresli geciyor. Insallah Begum hanim uslu durur yardim eder annesine. Benim kiz isi varmis gibi kalkti erkenden yinekizlar alinti yapamadim bu aksam cok yorgunum yaticam hemen ama bi bakayim dedim buraya hepinize cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin sag saglim gelirler insallah..
daha yarim saat once bitti mutfakta isim. gorumcem olmasa cikamazdim isin icinden allah razi olsun. aksam anca alabildik kurbani. off kiz kudurdu resmen inanir misiniz ARABADA!! battaniyede salladik.. mahvoldum yaa o da bende.
eve geldik saat 11 o saatten sonra etlerle ugras vs of vallahi allah kabul etsin hic sevmiyorum ete dokunmayi yemeyi de. az ayirdim zaten kiyma kiz icin kemik yine onun icin. cogunu vericem allah kabul eder insallah..
cooook yorgunum daha yarin bavul hazirlicam islerim var. ertesi gun yolculuk. yarin bi surpriz yapsa da en azindan 10a kadar uyusa ya noluuuur.. cokcmu sey istiyorum allahim sabah kalksin emsin ve hemen yatsin yine noluuuuuuuuuuuuur..
Iyi bari cok sukur fotoyu gorunce ben de anlam veremedim. Bazilarinin dis cikarken kaniyormus biraz oyle bisey mi ki diyodum sen yazmissin meger.offf benim resmen beyin devrelerim yanmis! simdi baktim bi tane surubu aynen bu renk. agzindan akitmis surubu ben verirken muhtemelen. bende kasiga dokerken damlatmiaim hep kendi yatagimda bile var.
ay sabah sabah ne korktum ya iste benim salakligim. vallahi beynimde trafo patladi benim
:)))offf benim resmen beyin devrelerim yanmis! simdi baktim bi tane surubu aynen bu renk. agzindan akitmis surubu ben verirken muhtemelen. bende kasiga dokerken damlatmiaim hep kendi yatagimda bile var.
ay sabah sabah ne korktum ya iste benim salakligim. vallahi beynimde trafo patladi benim
sakar deildir canim daha kuçuk anca denge kuuryodurBenim oğlum çok haylazlaştı napcam bilmiyorum 3 günde kafa üstü düşmesinin haddi hesabı yok. Gözü morardı kafasının bi tarafı hafif şişti. Hiç yanından ayrılmıyorum o durumda bile böyle. Twk bırakamıyorum asla. Hep tırmanıyo bi yerlere bırakıyo elini küt vuruyo. Dizlerinin üstüne kalktı dün öyle öne doğru bıraktı kendini alnı çarptı çok fena. Sakarmı dengemi kuramıyo bilmiyorum ki ? Hep tehlikeli yerlerde durmak istiyo tehlikesiz yerdede bişey oluyo. Eşime sadaka verelim dedim inş.öğrenir artık düşmemeyi çok yoruldum dibinden ayrılamıyorum. Şikayet etmek istemiyorum ama çok bunalıyorum sonra üzülüyorum Allah yokluğunu göstermesin ama bişey olsa keşke yaramazlık yapsa diye ağlarım bu sefer.Bebeleri düşenler benimkinin çarpma düşmesinin haddi hesabı yok. Delirmek üzereyim çocuk gerizekalı olacak diye korkuyorum. Bebekler için kasklar vardı fuarda ne saçma bişey ya demiştim sanırım ondan alıcam bu gidişle. Varmı bana önerileriniz ? İçimi döktüm sizlere...
Kiyamam bebeğine hiç bişey yansıtmamaya çalış zor olur kalabaliksiniz ama küçük daha unutur gider insallahsakin bi hayat yasamadigi için de olurmus bu di$ gicirdatma
sakinlik kimm biz kimmm
Sana tum ezberini bozdurdu bu cocuk:))kizlar yaa benimki dislerini gicirdatiyorrrr
ne cins bi çocuugm car yawss
dilini emer , di$ gicirdatir :)
nerde cins hareket var onu buluyor bu çocuk
Herkesin Bayram'ı mübarek olsun
Bizim için buruk bayram geçiyor sabah kurbanımızı kesmeye gittik daha kesemeden haber geldi amcamız hastaneye kaldırılmış kurbanı kesip yola çıkalım dedik şehir dışında çünkü daha kurbanı kesemeden haber geldi kaybettik
Mübarek günde tertemiz gitti yerine
Sabah namazını kılıyor gelip kahvaltısını yapıp abdest alıp kurbanının başına geçiyor hendeği açıp kan için yer ayarlıyor ki orda kriz geçiriyor sabah beraber namaz kıldığı cemaat ikindi namazında onun cenaze namazını kılıyor hayat ne kadar garip rabbim geride kalanlara sabır versin
sakin bi hayat yasamadigi için de olurmus bu di$ gicirdatma
sakinlik kimm biz kimmm
valla hiç bilmediigm gormedigim seyler var bu çocukdaSana tum ezberini bozdurdu bu cocuk:))
atesin varmi ?Kızlar selam
Sabah sağ göğsüm taş gibi kalktım ne yaptıysam geçmiyor sağdım emzirdim sıcak duş aldım kompres yaptım olmuyor feci ağrı yaptı yanıyor sanki ne yapayım bişey diyin ? Hastaneye gideyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?