2015 Şubat Anneleri

Tabiki annesi daha iyi bilir bence sen çok güzel uyku eğitimi verebilirsin öyle hissediyorum

kizlar gunaydin iki gundur kizin ustunde ya da battaniyesinde resimdeki gibu goruyorum onemsemedim cunku damla seklindeydi bisey damlamiatir dedim bu sabah yakasinda gordum bu sekilde yatarken hic bisey yoktu bu nedir kizlar ya bi fikriniz var mi korktum simdi

Eklentiler

• 20150925_081329.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 78
Emin misin bişey damkamadigina baktığında islakmiydi leke boynuna yanağına iyice bak o lekeden vAr mi allah korusun ağzından falan akmasın kiyamam canım benim bende merak ettim bebeğinin sağına soluna iyice bak canım ama kan gibi de değil çok acik renk belki salyayla karışık gelmiştir uff bilemedim ağzının içine bak bide

offf benim resmen beyin devrelerim yanmis! simdi baktim bi tane surubu aynen bu renk. agzindan akitmis surubu ben verirken muhtemelen. bende kasiga dokerken damlatmiaim hep kendi yatagimda bile var.

ay sabah sabah ne korktum ya iste benim salakligim. vallahi beynimde trafo patladi benim

Canim Allah kazasiz belasiz kavustursun insallah boyle her gunun stresli geciyor. Insallah Begum hanim uslu durur yardim eder annesine. Benim kiz isi varmis gibi kalkti erkenden yine

Iyi bari cok sukur fotoyu gorunce ben de anlam veremedim. Bazilarinin dis cikarken kaniyormus biraz oyle bisey mi ki diyodum sen yazmissin meger.

Benim oğlum çok haylazlaştı napcam bilmiyorum 3 günde kafa üstü düşmesinin haddi hesabı yok. Gözü morardı kafasının bi tarafı hafif şişti. Hiç yanından ayrılmıyorum o durumda bile böyle. Twk bırakamıyorum asla. Hep tırmanıyo bi yerlere bırakıyo elini küt vuruyo. Dizlerinin üstüne kalktı dün öyle öne doğru bıraktı kendini alnı çarptı çok fena. Sakarmı dengemi kuramıyo bilmiyorum ki ? Hep tehlikeli yerlerde durmak istiyo tehlikesiz yerdede bişey oluyo. Eşime sadaka verelim dedim inş.öğrenir artık düşmemeyi çok yoruldum dibinden ayrılamıyorum. Şikayet etmek istemiyorum ama çok bunalıyorum sonra üzülüyorum Allah yokluğunu göstermesin ama bişey olsa keşke yaramazlık yapsa diye ağlarım bu sefer. Bebeleri düşenler benimkinin çarpma düşmesinin haddi hesabı yok. Delirmek üzereyim çocuk gerizekalı olacak diye korkuyorum. Bebekler için kasklar vardı fuarda ne saçma bişey ya demiştim sanırım ondan alıcam bu gidişle. Varmı bana önerileriniz ? İçimi döktüm sizlere...

:)))

sakar deildir canim daha kuçuk anca denge kuuryodur

kizlar yaa benimki dislerini gicirdatiyorrrr
ne cins bi çocuugm car yawss
dilini emer , di$ gicirdatir :)

nerde cins hareket var onu buluyor bu çocuk

Nur

Nur içinde yatsın, Allah sabır versin

sakin bi hayat yasamadigi için de olurmus bu di$ gicirdatma
sakinlik kimm biz kimmm

Benimki de gıcırdatıyor ama biz sakiniz :-/

Bu Arada tavsiyelerin için çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepsini yapıyorum sadece cold mix bulamadım burda ben de vicks kullanıyorum.. Öksürüğü git gide çoğalıyor, bugün gram uyumadı öksürük yüzünden kafasını yüksek yatırmama rağmen.. Şimdi kucağımda uyudu emip az uyusun bari kıyamam

Kızlar selam
Sabah sağ göğsüm taş gibi kalktım ne yaptıysam geçmiyor sağdım emzirdim sıcak duş aldım kompres yaptım olmuyor feci ağrı yaptı yanıyor sanki ne yapayım bişey diyin ? Hastaneye gideyim mi

Arkadaşlar günde toplam kaç cc ek gıda yiyor bebisleriniz benimki yeni başladık diyemi doyuyor diye mi bilmiyorum 10-20 cc Anca yiyor bugün ilk kez et yedi sevdi

atesin varmi ?
agrin çoksa git canim, mastit se erken te$his onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…