2015 Şubat Anneleri

Arkadaşlar günde toplam kaç cc ek gıda yiyor bebisleriniz benimki yeni başladık diyemi doyuyor diye mi bilmiyorum 10-20 cc Anca yiyor bugün ilk kez et yedi sevdi
eti nasil verdin ?

BENIMKI karni açsa 100 ml kadar yiyor meyva yada sebzeyi
yogurdua iki yemek kasigi fln iste

o tavsiyeler birden oksyrugu biçak gibi kesmez canim
kapmi$ bi kere $ifayi bi kaç hafta surer viral oldugu için , yaptiklarinla hastalik suresinde çocuk daha rahat oluyor
bugun kotu olur yarina baya geriler , diger gune yine çogalir oyle oyle geçer gider

soguk tutma , kalabalik ortama sokma
socak buhar iyi gelir , kaynayan suya yukardan tut buhari gelsin

atesin varmi ?
agrin çoksa git canim, mastit se erken te$his onemli
Ateş'im yok sadece göğsüm ağrıyo hissediyorum toplanmış bişey orda Can'ımı yakıyor kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa normal devlet hastanesine mi

Ateş'im yok sadece göğsüm ağrıyo hissediyorum toplanmış bişey orda Can'ımı yakıyor kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa normal devlet hastanesine mi
en çabuk hangisi bakiyorsa ona git, hafta sonu jineklog bulabilcenmi

buyuk oglumun oksurugu çogaldi demistim
atesi çikmaya absladi
iki senedir ateslenmiyordu unutmusum çocukda atesi :)

size her yaptigimi adim adim yazicam daha dogrusu çocuga hiçbisey yapmadiigmi yazicam :)
yarim saat once 37.7, ydi
su an 37.8

dr lar 38 den sonrasi ates diyor, yuzu kizarmaya fln absladi geçeriz biz 38 i gece yarisi da olçucem sizin için uyyakalmazsam

gunduzden yorgunluk vardi oglumda , su an usuyor galiba surekli uzstunu ortmmei istiyor

haa bu arada 4 yasindan sonra havale gelmiyor

kuçuk bugun 6h30 gibi uyandi geri uyutamadim

sonra 9-11 ve 13-15 arasinda uyudu
uyutsam 18 de uyurdu ama geri uyanirdi
oyaaldim 19 da uyuttum gider sabaha kaadr vatana millete hayirli olsun bugund eboyle bitti
ogleden sonra misafirim vardi

kadina içim acidi, Alalh kimseyi evladiyla sinamasin, o kadinin sinavi da bu sekilmis
oglu gorme ve duyma engelli dogmus
2.5 yasinda, ameliytalar olmus kulak için
gozun çaresi yok tabiki

çocuk sinirli hirçin, vurmadigi dovmedigi kalmadi , o kaadr topluluga girdim hiç boyle çocuk gormedim
kadin bi dakka oturmadi
vitrindeki susu gidip yere almis yere firatti, tepsiler bardakalr havada uçustu
baska çocugu tuutugu gibi saçindna yere yapisitirdi daha neler nelerrr ve bunlari simarik oldugu için deil hasta oldugu içjn yapiyor oyle uzuldumkii

kendi çocuklarima bakiyorum, yaramazlik yapinca kiziyorum onlra ama o çocuk bunlari yapamayack bile yaraamzlik oalrak
oglum kurabuyei ezmis, anne gormedim kazayla oldu diyor, o çocuk hiç bi zaman gormyeeck
Allahim nasil bi sinav bu : ((

eti nasil verdin ?

BENIMKI karni açsa 100 ml kadar yiyor meyva yada sebzeyi
yogurdua iki yemek kasigi fln iste
Eti biraz zeytinyagla kavurdim içine patates attım yumusayinca pure haline getirip verdim. Yani bütün yedigi 100 ml oyle mi

Eti biraz zeytinyagla kavurdim içine patates attım yumusayinca pure haline getirip verdim. Yani bütün yedigi 100 ml oyle mi
ben çok vermiyorum ek gidayi , unutyorum firsatim olmuyor fln
ama az once mesela 125 gr meyva puresini bitirdi
sebzeyi olçemiyorum ama onuda o kdr yiyodur verince
emzirmeden sonra veririsem o kdr yemez tabiki
bi gun meyva veriyirum ditger gun sebze , yogurt fln
duzenimiz yok,aklima ne eserse o iste :)

çocuk hasta olunca 1. kural yemegiyle ugrasmak yok
tabiki iyi beslense daha çabuk toparlar ama cani istemiyorsa zorlmiyopruz
oglusum ytemek istemiyorum dedi sut içicem dedi , sutu geldi ve içti
sirada ne var acaba
benim çok uuylum var dun gecden 2 saatlik uykuyla ayakdayim
uyuslarda bende yatsam ne guzel olur

Canim Allah kazasiz belasiz kavustursun insallah boyle her gunun stresli geciyor. Insallah Begum hanim uslu durur yardim eder annesine. Benim kiz isi varmis gibi kalkti erkenden yine
amin canim cok tesekkur ederim.
son uc gunde on gun yasadim resmen. cok yorgunum. kizim da hic yardimci olmuyor aksine huysuz mizmiz. yarin yolculuk bakalim neler olacak.

erkenden kalkmasalar hatrimiz kalir zaten.

ben bittim tukendim resmen uc gundur kolumu kipirdatmaya halim yok. salak kafam niye kurban bayramindan zaman gecmeden gidiyosunki. orda da evi temizleticm isim var diye bikac gun erken gideyim dedim.

etlerle ugras ziyaretlerle ugras. cocuk hasta ben gelmeyeyim dedim esim nolcak abartma o kadar hava alir dedi sonumuz arabada battaniyede sallamak oldu. iki gundur delirdi resmen.

off daha bavullarim hazir degil. verecegim etler buzdolabina akmis kan olmus her yer gorumcem temizledi sagolsun o ara ben kizi uyuttum. bi karmasa oldu bi konuda da tartistik esimle giderayak yemin ediyorum balkondan atasim geldi kendimi soyle bir saniyelik bir dusunce inanin gozu karariyo insanin o bi saniye daha uzun surse naptini bilmezsin. bi yandan kiz deli gibi agliyodu hemen besmele cektim derin nefes aldim. ama dislerimi kontrol edemiyorum sikmaktan cenem agirdi.

sukrediyorum hep sukrediyorum ama cok yoruldum cok bunaldim cok korku yasadim iki gunde anneme babama sarilsam gecer belki insallah sag saglim gelirler. insallah sag saglim atlatiriz ucak yolculugunu. arabada yarim saat bile durmadi ucakta napariz bilmem allah yardimcimiz olsun ne olur dua edin kizlar..

Az önce çok fena oldu artık nefes alamadı yavrum gitti nefes öksürükten sonra gözler gitti bayıldı gibi oldu ağlaya ağlaya hemen acile gittik doktor baktı boğazinda enfeksiyon var dedi iltihap olmuş bi de kuşağında kızarıklık varmış.. Antibiyotik yazdı vermem gerekir mi bilmiyorum doktoru da izinde ulaşamadım.. Şimdi uyudu yazık bakalım nolvak ayrılıncaya hafif alnına bez koydum,.

ah canim ya kiyamam
kan testi yaptimi dr ?

kusak ne ?

Anladım canım tamam ben uzun zamandır meyve vermiyorum acelemiz yok yavaş yavaş hele yoğurdu hiç vermedim daha benimki zaten emzirmenin çoğunu gece gerçekleştiriyor sabah bezi aşırı dolu oluyor cisle abartmıyorum en az 1kg var :) seni bebeğin iyi yiyor ek gidayi maaşallah bi ara istemiyordu . Bu arada gece uyanmiyormu

ilk absta kasigi sokunca emme refleksi oluyordu geri çikiyordu dilinden :)
ogrendi zamanla
uyaniyor gece uyanmamazmi hiççç :)

Cokk cokk geçmiş olsun allahım şifa ver yarabbim gözleri gitti bayilir gibi oldu dedin ya o an benim bittiğim an oldu o halde görmek seni mahvetmistir sanırım allah kimseye dermansiz dert vermesin hastalık vermesin hele ki minik bebislerimize (

Bu konuyla genel cerrahi ilgileniyo canim ben bi kere gittim ordan biliyorum

canim cok gecmis olsun artik iyilessin kuzularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…