eti nasil verdin ?Arkadaşlar günde toplam kaç cc ek gıda yiyor bebisleriniz benimki yeni başladık diyemi doyuyor diye mi bilmiyorum 10-20 cc Anca yiyor bugün ilk kez et yedi sevdi
o tavsiyeler birden oksyrugu biçak gibi kesmez canimBenimki de gıcırdatıyor ama biz sakiniz :-/
Bu Arada tavsiyelerin için çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepsini yapıyorum sadece cold mix bulamadım burda ben de vicks kullanıyorum.. Öksürüğü git gide çoğalıyor, bugün gram uyumadı öksürük yüzünden kafasını yüksek yatırmama rağmen.. Şimdi kucağımda uyudu emip az uyusun bari kıyamam
Ateş'im yok sadece göğsüm ağrıyo hissediyorum toplanmış bişey orda Can'ımı yakıyor kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa normal devlet hastanesine miatesin varmi ?
agrin çoksa git canim, mastit se erken te$his onemli
en çabuk hangisi bakiyorsa ona git, hafta sonu jineklog bulabilcenmiAteş'im yok sadece göğsüm ağrıyo hissediyorum toplanmış bişey orda Can'ımı yakıyor kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa normal devlet hastanesine mi
Eti biraz zeytinyagla kavurdim içine patates attım yumusayinca pure haline getirip verdim. Yani bütün yedigi 100 ml oyle mieti nasil verdin ?
BENIMKI karni açsa 100 ml kadar yiyor meyva yada sebzeyi
yogurdua iki yemek kasigi fln iste
ben çok vermiyorum ek gidayi , unutyorum firsatim olmuyor flnEti biraz zeytinyagla kavurdim içine patates attım yumusayinca pure haline getirip verdim. Yani bütün yedigi 100 ml oyle mi
amin canim cok tesekkur ederim.Canim Allah kazasiz belasiz kavustursun insallah boyle her gunun stresli geciyor. Insallah Begum hanim uslu durur yardim eder annesine. Benim kiz isi varmis gibi kalkti erkenden yine
ah canim ya kiyamamAz önce çok fena oldu artık nefes alamadı yavrum gitti nefes öksürükten sonra gözler gitti bayıldı gibi oldu ağlaya ağlayahemen acile gittik doktor baktı boğazinda enfeksiyon var dedi iltihap olmuş bi de kuşağında kızarıklık varmış.. Antibiyotik yazdı vermem gerekir mi bilmiyorum doktoru da izinde ulaşamadım.. Şimdi uyudu yazık bakalım nolvak ayrılıncaya hafif alnına bez koydum,.
Anladım canım tamam ben uzun zamandır meyve vermiyorum acelemiz yok yavaş yavaş hele yoğurdu hiç vermedim daha benimki zaten emzirmenin çoğunu gece gerçekleştiriyor sabah bezi aşırı dolu oluyor cisle abartmıyorum en az 1kg var :) seni bebeğin iyi yiyor ek gidayi maaşallah bi ara istemiyordu . Bu arada gece uyanmiyormuben çok vermiyorum ek gidayi , unutyorum firsatim olmuyor fln
ama az once mesela 125 gr meyva puresini bitirdi
sebzeyi olçemiyorum ama onuda o kdr yiyodur verince
emzirmeden sonra veririsem o kdr yemez tabiki
bi gun meyva veriyirum ditger gun sebze , yogurt fln
duzenimiz yok,aklima ne eserse o iste :)
ilk absta kasigi sokunca emme refleksi oluyordu geri çikiyordu dilinden :)Anladım canım tamam ben uzun zamandır meyve vermiyorum acelemiz yok yavaş yavaş hele yoğurdu hiç vermedim daha benimki zaten emzirmenin çoğunu gece gerçekleştiriyor sabah bezi aşırı dolu oluyor cisle abartmıyorum en az 1kg var :) seni bebeğin iyi yiyor ek gidayi maaşallah bi ara istemiyordu . Bu arada gece uyanmiyormu
Kulak gALİBAah canim ya kiyamam
kan testi yaptimi dr ?
kusak ne ?
Sabaha kadar gider demissin de uyuduğu zaman ona şaşırdım:))ilk absta kasigi sokunca emme refleksi oluyordu geri çikiyordu dilinden :)
ogrendi zamanla
uyaniyor gece uyanmamazmi hiççç :)
Cokk cokk geçmiş olsun allahım şifa ver yarabbimAz önce çok fena oldu artık nefes alamadı yavrum gitti nefes öksürükten sonra gözler gitti bayıldı gibi oldu ağlaya ağlayahemen acile gittik doktor baktı boğazinda enfeksiyon var dedi iltihap olmuş bi de kuşağında kızarıklık varmış.. Antibiyotik yazdı vermem gerekir mi bilmiyorum doktoru da izinde ulaşamadım.. Şimdi uyudu yazık bakalım nolvak ayrılıncaya hafif alnına bez koydum,.
Bu konuyla genel cerrahi ilgileniyo canim ben bi kere gittim ordan biliyorumAteş'im yok sadece göğsüm ağrıyo hissediyorum toplanmış bişey orda Can'ımı yakıyor kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa normal devlet hastanesine mi
canim cok gecmis olsun artik iyilessin kuzularimizAz önce çok fena oldu artık nefes alamadı yavrum gitti nefes öksürükten sonra gözler gitti bayıldı gibi oldu ağlaya ağlayahemen acile gittik doktor baktı boğazinda enfeksiyon var dedi iltihap olmuş bi de kuşağında kızarıklık varmış.. Antibiyotik yazdı vermem gerekir mi bilmiyorum doktoru da izinde ulaşamadım.. Şimdi uyudu yazık bakalım nolvak ayrılıncaya hafif alnına bez koydum,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?