- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
ah canim ya kiyamam
kan testi yaptimi dr ?
kusak ne ?
Canim cok gecmis olsun kiyamam ona yaYa hayır yapmadı.. Kulak demek istedim Canım..
Cokk cokk geçmiş olsun allahım şifa ver yarabbimgözleri gitti bayilir gibi oldu dedin ya o an benim bittiğim an oldu o halde görmek seni mahvetmistir sanırım allah kimseye dermansiz dert vermesin hastalık vermesin hele ki minik bebislerimize (
ben geece uyanip emip geri uyudugunda onu uyanma saymiyorumki :))))Sabaha kadar gider demissin de uyuduğu zaman ona şaşırdım:))
geçmis olsun canimBu arada arkadaslar gec oldu ama hepimizin bayrami mubarek olsun. Esimin hastaligiyla ugrasmaktan gunler nasil geciyo anlamadim bile. Bu cocuk hastaliklari fena carpiyo buyukleri
Maral gittim muayene bile etmediler çık yukarı sağsın dediler başlık yokmuş sağmadılar eve geldik şimdi ölüyorum acıdan çocuk emse de açılmıyor eşim eczane gitti elektronik pompa almaya manuel el açılmıyor bayılcam acıdan o kadar ağrıyoen çabuk hangisi bakiyorsa ona git, hafta sonu jineklog bulabilcenmi
Canım belki saçma gelecek ama canının istediği ve yiyemediğin bi şey oldu mu? Babannem umma diyo böyle göğüs şişmesine. Bi kere bana olmuştu. Canımın istediğini yiyince geçmişti. Belki psikolojik ama geçmişti yani :)Maral gittim muayene bile etmediler çık yukarı sağsın dediler başlık yokmuş sağmadılar eve geldik şimdi ölüyorum acıdan çocuk emse de açılmıyor eşim eczane gitti elektronik pompa almaya manuel el açılmıyor bayılcam acıdan o kadar ağrıyo
Ya bilmiyorum ki çok Can'ım acıyor eşim elektrikli pompa aldı geldi sağıyorum o şey gitmiyor mahvoldum ya düğümlendi resmenCanım belki saçma gelecek ama canının istediği ve yiyemediğin bi şey oldu mu? Babannem umma diyo böyle göğüs şişmesine. Bi kere bana olmuştu. Canımın istediğini yiyince geçmişti. Belki psikolojik ama geçmişti yani :)
bence ihmal etme acile git gerekirse eger gecmezse. atesine falan da dikkat et canimYa bilmiyorum ki çok Can'ım acıyor eşim elektrikli pompa aldı geldi sağıyorum o şey gitmiyor mahvoldum ya düğümlendi resmen
Gittim Can'ım kadın doğumun aciline ama hiç bişey yapmadılar ellemedi bile ne var dedi anlattım git sağsınlar dedi gittim makinanın ucu yok koca hastanede bizde eve geldik elektronik pompa aldık sıcak suyla masaj yaptım sağdım ama yine de gitmiyor eğer böle kaybolmas za pazartesi genel cerrahi ye gitçem mahvoldum acıdan Ateş'im yok kontrol ediyorum allahtan eşim evdebence ihmal etme acile git gerekirse eger gecmezse. atesine falan da dikkat et canim
Baska hastaneye gıtsen.oazartesuye cok var daha dayanabılcenmı.cocugun enerek acamadıgını pompa nasıl acacak.uşume tıtreme oluyırmu?.gecmedıyse kdır beye soralum .sumdı nasılsınMaral gittim muayene bile etmediler çık yukarı sağsın dediler başlık yokmuş sağmadılar eve geldik şimdi ölüyorum acıdan çocuk emse de açılmıyor eşim eczane gitti elektronik pompa almaya manuel el açılmıyor bayılcam acıdan o kadar ağrıyo
Allah rahmet eylesinHerkesin Bayram'ı mübarek olsun
Bizim için buruk bayram geçiyor sabah kurbanımızı kesmeye gittik daha kesemeden haber geldi amcamız hastaneye kaldırılmış kurbanı kesip yola çıkalım dedik şehir dışında çünkü daha kurbanı kesemeden haber geldi kaybettik
Mübarek günde tertemiz gitti yerine
Sabah namazını kılıyor gelip kahvaltısını yapıp abdest alıp kurbanının başına geçiyor hendeği açıp kan için yer ayarlıyor ki orda kriz geçiriyor sabah beraber namaz kıldığı cemaat ikindi namazında onun cenaze namazını kılıyor hayat ne kadar garip rabbim geride kalanlara sabır versin
Sorsana bi Can'ım öle üşüme titreme Ateş falan yok sanki erikten biraz daha büyük bişey var sağ göğsümde bol bol emziriyorum sağıyorum ama hala duruyor sağmadım mı büyüyor sağdım mı küçülüyor ama kaybolmuyor başka hastaneye gitsem de bayram diye saçma saçma iş yapıyorlarBaska hastaneye gıtsen.oazartesuye cok var daha dayanabılcenmı.cocugun enerek acamadıgını pompa nasıl acacak.uşume tıtreme oluyırmu?.gecmedıyse kdır beye soralum .sumdı nasılsın
Emzirirken ya da sağarken yerçekiminden yararlanmak için el ve ayakların üstünde (afedersin inek gibi) emzirmeyi dene istersen bi. Nette bunun da iyi geldiği yazıyodu. Bi de göğsünde beyazlık var mı? Süt kanalı tıkanmış büyük ihtimalle.Sorsana bi Can'ım öle üşüme titreme Ateş falan yok sanki erikten biraz daha büyük bişey var sağ göğsümde bol bol emziriyorum sağıyorum ama hala duruyor sağmadım mı büyüyor sağdım mı küçülüyor ama kaybolmuyor başka hastaneye gitsem de bayram diye saçma saçma iş yapıyorlar
O desene benimki hiç uyanmiyor 3-4 defa emip geri uyuyor ama benim yanımda hep :/ben geece uyanip emip geri uyudugunda onu uyanma saymiyorumki :))))
uçude ayniydi çocuklarimin demekkki olmasi gereken bu :)
zamanla biteeck bu, en az 18 aylik olana kaadr boyle gideri biz
Beyazlık değil de o sütün biriktiği yer kızarmışEmzirirken ya da sağarken yerçekiminden yararlanmak için el ve ayakların üstünde (afedersin inek gibi) emzirmeyi dene istersen bi. Nette bunun da iyi geldiği yazıyodu. Bi de göğsünde beyazlık var mı? Süt kanalı tıkanmış büyük ihtimalle.
Geçmiş olsun canım .. Benlm lüzumunda boğaz enfeksiyon bar 3 gündür ateşi düşmüyor Dr dolven ve suprax antibiyotik verdi .. Ateşi düşmeyiniz antibiyotiğe başladım ..calpol fayda etmedi dolven iyi geldi ilk kez ateşi düştü ..Az önce çok fena oldu artık nefes alamadı yavrum gitti nefes öksürükten sonra gözler gitti bayıldı gibi oldu ağlaya ağlayahemen acile gittik doktor baktı boğazinda enfeksiyon var dedi iltihap olmuş bi de kuşağında kızarıklık varmış.. Antibiyotik yazdı vermem gerekir mi bilmiyorum doktoru da izinde ulaşamadım.. Şimdi uyudu yazık bakalım nolvak ayrılıncaya hafif alnına bez koydum,.
Ben sana dıyom ugrasma çocugun uykusuyla :)O desene benimki hiç uyanmiyor 3-4 defa emip geri uyuyor ama benim yanımda hep :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?