2015 Şubat Anneleri

Bu arada arkadaslar gec oldu ama hepimizin bayrami mubarek olsun. Esimin hastaligiyla ugrasmaktan gunler nasil geciyo anlamadim bile. Bu cocuk hastaliklari fena carpiyo buyukleri

Canım çok teşekkür ederim evet çok korktum, o korkuyu anlatamam, aklımdan bir iki saniyede neler neler geçti amiiin Allah korusun

Sabaha kadar gider demissin de uyuduğu zaman ona şaşırdım:))
ben geece uyanip emip geri uyudugunda onu uyanma saymiyorumki :))))
uçude ayniydi çocuklarimin demekkki olmasi gereken bu :)
zamanla biteeck bu, en az 18 aylik olana kaadr boyle gideri biz

Beni kizimdan cok ust komsum zorluyo delircem yakinda. Binbir emekle uyutuyorum patir kutur uyandiriyorlar. Her camdan surekli kilim silkeliyorlar. Balkona kizin camasirlarini asmisim seker yapisiyor uzerlerine ve daha neler neler. Hangi devirde yasiyoruz ya insanlar hala ogrenemedi apartmanda yasamayi. Bense hala bunlari komsuya soylemek icin uygun ortam kolluyorum saf gibi

Bu arada arkadaslar gec oldu ama hepimizin bayrami mubarek olsun. Esimin hastaligiyla ugrasmaktan gunler nasil geciyo anlamadim bile. Bu cocuk hastaliklari fena carpiyo buyukleri
geçmis olsun canim
daha iyilesmedimi esin ?
aslinda çocuklari nerde hasta var sokmak lazim yanina :)

bagisiklik ya hasta olmakla yada asiyla oluyor

ben çocuklara su ççegi yaptidiigma pisman oldum,ettrafimda olmayan kalmadi bi benimkilerde çikmadi, bi ara okulda herkees kirmiziydi ogretmenler ve benimkiler hariç :)
dokuntulu hastalikalr yas geçtikçe boyle zorlasiyor

en çabuk hangisi bakiyorsa ona git, hafta sonu jineklog bulabilcenmi
Maral gittim muayene bile etmediler çık yukarı sağsın dediler başlık yokmuş sağmadılar eve geldik şimdi ölüyorum acıdan çocuk emse de açılmıyor eşim eczane gitti elektronik pompa almaya manuel el açılmıyor bayılcam acıdan o kadar ağrıyo

Canım belki saçma gelecek ama canının istediği ve yiyemediğin bi şey oldu mu? Babannem umma diyo böyle göğüs şişmesine. Bi kere bana olmuştu. Canımın istediğini yiyince geçmişti. Belki psikolojik ama geçmişti yani :)

Ya bilmiyorum ki çok Can'ım acıyor eşim elektrikli pompa aldı geldi sağıyorum o şey gitmiyor mahvoldum ya düğümlendi resmen

bence ihmal etme acile git gerekirse eger gecmezse. atesine falan da dikkat et canim
Gittim Can'ım kadın doğumun aciline ama hiç bişey yapmadılar ellemedi bile ne var dedi anlattım git sağsınlar dedi gittim makinanın ucu yok koca hastanede bizde eve geldik elektronik pompa aldık sıcak suyla masaj yaptım sağdım ama yine de gitmiyor eğer böle kaybolmas za pazartesi genel cerrahi ye gitçem mahvoldum acıdan Ateş'im yok kontrol ediyorum allahtan eşim evde

Baska hastaneye gıtsen.oazartesuye cok var daha dayanabılcenmı.cocugun enerek acamadıgını pompa nasıl acacak.uşume tıtreme oluyırmu?.gecmedıyse kdır beye soralum .sumdı nasılsın

Allah rahmet eylesin

Baska hastaneye gıtsen.oazartesuye cok var daha dayanabılcenmı.cocugun enerek acamadıgını pompa nasıl acacak.uşume tıtreme oluyırmu?.gecmedıyse kdır beye soralum .sumdı nasılsın
Sorsana bi Can'ım öle üşüme titreme Ateş falan yok sanki erikten biraz daha büyük bişey var sağ göğsümde bol bol emziriyorum sağıyorum ama hala duruyor sağmadım mı büyüyor sağdım mı küçülüyor ama kaybolmuyor başka hastaneye gitsem de bayram diye saçma saçma iş yapıyorlar

Emzirirken ya da sağarken yerçekiminden yararlanmak için el ve ayakların üstünde (afedersin inek gibi) emzirmeyi dene istersen bi. Nette bunun da iyi geldiği yazıyodu. Bi de göğsünde beyazlık var mı? Süt kanalı tıkanmış büyük ihtimalle.

ben geece uyanip emip geri uyudugunda onu uyanma saymiyorumki :))))
uçude ayniydi çocuklarimin demekkki olmasi gereken bu :)
zamanla biteeck bu, en az 18 aylik olana kaadr boyle gideri biz
O desene benimki hiç uyanmiyor 3-4 defa emip geri uyuyor ama benim yanımda hep :/

Beyazlık değil de o sütün biriktiği yer kızarmış

Geçmiş olsun canım .. Benlm lüzumunda boğaz enfeksiyon bar 3 gündür ateşi düşmüyor Dr dolven ve suprax antibiyotik verdi .. Ateşi düşmeyiniz antibiyotiğe başladım ..calpol fayda etmedi dolven iyi geldi ilk kez ateşi düştü ..
Antibiyotik ne verdi Dr ? Ateş de oluyor mu ? Ne zamandır böylesiniz,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…