http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50542&PID=1077209#1077209Sorsana bi Can'ım öle üşüme titreme Ateş falan yok sanki erikten biraz daha büyük bişey var sağ göğsümde bol bol emziriyorum sağıyorum ama hala duruyor sağmadım mı büyüyor sağdım mı küçülüyor ama kaybolmuyor başka hastaneye gitsem de bayram diye saçma saçma iş yapıyorlar
bana oldu dedigin seil, 1 aylik falandi benim oglanBeyazlık değil de o sütün biriktiği yer kızarmış
Aynı apt faciasını bende yaşıyorum .. Güya sadece anne ve oğlu taşındı dediler ev cümbür cemaat .. Konuştuk k bakma diyorlar ylne aynısı kiracıyız ev sahibi ile konuşuyoruz konuştum diyor ama bunlar deli akıl sağlığı yerinde değil kadının cırlamaları koşmaları kavgaları cam tabak kırulma sesleri eşyaların yerinden oynaması daha vs vs ... Ev sahibini tekrar aradık kira artım Zamanı geldi kirayı artırmıyor :) bizi çıkacak dlye :) .Beni kizimdan cok ust komsum zorluyo delircem yakinda. Binbir emekle uyutuyorum patir kutur uyandiriyorlar. Her camdan surekli kilim silkeliyorlar. Balkona kizin camasirlarini asmisim seker yapisiyor uzerlerine ve daha neler neler. Hangi devirde yasiyoruz ya insanlar hala ogrenemedi apartmanda yasamayi. Bense hala bunlari komsuya soylemek icin uygun ortam kolluyorum saf gibi
Sizin de cok fenaymis canim. Insanlarla ugrasmak ne zorAynı apt faciasını bende yaşıyorum .. Güya sadece anne ve oğlu taşındı dediler ev cümbür cemaat .. Konuştuk k bakma diyorlar ylne aynısı kiracıyız ev sahibi ile konuşuyoruz konuştum diyor ama bunlar deli akıl sağlığı yerinde değil kadının cırlamaları koşmaları kavgaları cam tabak kırulma sesleri eşyaların yerinden oynaması daha vs vs ... Ev sahibini tekrar aradık kira artım Zamanı geldi kirayı artırmıyor :) bizi çıkacak dlye :) .
Akıllı başlı insan olsa konuşulur onlar insan değil ki !!Sizin de cok fenaymis canim. Insanlarla ugrasmak ne zor
Hala geçmedi ovuyorum yumuşuyor sonra yine sertleşiyor Can'ımın acısından kudurcam yani cevap yazacak mı bakalım kadir beybana oldu dedigin seil, 1 aylik falandi benim oglan
sabahtan aksama kaadr emzirdim zor geçirmistim
o kadar emzirmeye sagmaya niye geçmior ki dunden beri
Hadi yaaa alışkanlık işte çocuk da napsın.. Neyse ki sağ salim gelmişsiniz. Dönüşü şimdiden düşünme boşver sıkma canınıkizlar sonunda istanbula geldim annemin evinde su an ayagimda salliyorum begümü.
mery60 cok sagol tatlim. yolculugum icin iyi dileklerde bulunmussun ama tutmadi
begumu UCAKTA battaniyede salladik!
ilk bindigimde kucagimda oyalandi uykusu gelinxe mizmizlanmaya basladi. kucagimda salliyorum yok gozler kipkirmizi uyumuyo memede de uyumuyo. en ondeydik hostes buraya gelebilirsiniz sallamak icin dedi (hosteslerin koltuklarinin oldugu yer)
gectim oraya da yok uyumuyo ucagi sesiyle inletti resmen krize girdi. napacagimi bilemedim hoc bi alternatifim yok ayakta sallanmak istiyo. o bile kesmeyecekti o krizde. allah razi olsun yanimdaki kadin kalkti batttaniyen var mi sallayalim olmucak bole dedi. ezile buzule verdim battaniyeyi salladik on dk uyudu sonra kucagima aldim oyle salladim bi saat kucagimda.
offf fenaydi yani! neyse buna da sukur. kayinvalidem ben senin kocani otobuste bataniyede sallamisimdir derdi bizimki otobusu de gecti ucakta sallandi. simdiden donusumu dusunmeye basladim hadi hayirlisi..
Kızlar selam
Sabah sağ göğsüm taş gibi kalktım ne yaptıysam geçmiyor sağdım emzirdim sıcak duş aldım kompres yaptım olmuyor feci ağrı yaptı yanıyor sanki ne yapayım bişey diyin ? Hastaneye gideyim mi
Geçmiş olsun canım .. Benlm lüzumunda boğaz enfeksiyon bar 3 gündür ateşi düşmüyor Dr dolven ve suprax antibiyotik verdi .. Ateşi düşmeyiniz antibiyotiğe başladım ..calpol fayda etmedi dolven iyi geldi ilk kez ateşi düştü ..
Antibiyotik ne verdi Dr ? Ateş de oluyor mu ? Ne zamandır böylesiniz,?
Hala geçmedi ovuyorum yumuşuyor sonra yine sertleşiyor Can'ımın acısından kudurcam yani cevap yazacak mı bakalım kadir bey
mastit deil demis canim ates olmadigi içinHala geçmedi ovuyorum yumuşuyor sonra yine sertleşiyor Can'ımın acısından kudurcam yani cevap yazacak mı bakalım kadir bey
Bu kadir beyin hamdi bey gibi gizemli biri olduğunu düşünmeye başladım adam her dakka telefonun ucunda :)) yoksa bu insan değilde robot falan mimastit deil demis canim ates olmadigi için
sicak kompres ve sagmaya emzirmeye devam
agri kesici alabilirmisin bide onu soralim
hahaha :)))Bu kadir beyin hamdi bey gibi gizemli biri olduğunu düşünmeye başladım adam her dakka telefonun ucunda :)) yoksa bu insan değilde robot falan mikız yoksa kadir sen misin :)) bizi kandiriyon:))
Yani hakkaten seni bazen anlayamıyorum nasıl yetisiyosun benim koca bu kadar az girmeme vit vit ediyor bende diyorum onlar benim arkadaşım dertlesigoz bi zararı yok diyom seni bile tanıyor düşün bise derken diyorum ki su fransa daki var ya hemen tanıyor :))hahaha :)))
esim onceden ne isi var dr un pc basinda, hizmetlisidir o derdi:)))))))))))
su an abd de doktorluk yapmuyor canim, emlak isiyle ugrasiyor
bence bu ona hobi gibi bisey ucretde almiyor çunku
bak bende uç çocuk var iki elim kanda olsa gelip yaziyorum buraya onun gibi bisey herhalde
kiz benim koca eve gelmiyorki karissin naptigimaYani hakkaten seni bazen anlayamıyorum nasıl yetisiyosun benim koca bu kadar az girmeme vit vit ediyor bende diyorum onlar benim arkadaşım dertlesigoz bi zararı yok diyom seni bile tanıyor düşün bise derken diyorum ki su fransa daki var ya hemen tanıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?