2015 Şubat Anneleri

Aynı apt faciasını bende yaşıyorum .. Güya sadece anne ve oğlu taşındı dediler ev cümbür cemaat .. Konuştuk k bakma diyorlar ylne aynısı kiracıyız ev sahibi ile konuşuyoruz konuştum diyor ama bunlar deli akıl sağlığı yerinde değil kadının cırlamaları koşmaları kavgaları cam tabak kırulma sesleri eşyaların yerinden oynaması daha vs vs ... Ev sahibini tekrar aradık kira artım Zamanı geldi kirayı artırmıyor :) bizi çıkacak dlye :) .

Nedir bu anaların çektiği a dostlar.. fyz35 geçmiş olsun canım. dadera size de geçmiş olsun. Forumcak bi okunup üflensek mi.. yeb4 inşallah iyi geçer yolculuğunuz. Ailene de sağ salim kavuşursun umarım. Yeter senin de çektiğin canım geçsin artık şu sıkıntılı günlerin..
Bana gelinceeee evdeyim evet bitmeyen iş yapmışlar maşallah. İki çocuk zormuş hakkaten!!! Pazartesi çalışmaya başlıyorum. Bakıcı köyüne gitmiş. Alıştırma yapamadık. Tuna'nın uykusu iyi sayılır. Bi gün iyi sadece bir kez uyanıyor, bazen de mesela dün gece hep benimle uyumak istiyor. Sizce ne yapmam lazım? Ayrılık kaygısı var diyip istediğini mi yapayım kucağıma alıyım yanımda mı yatırayım? Bu arada kucağıma almadan uyutuyorum. Kendisi uyuyor artık. Uyandığında su veriyorum. Gece 2.30-3 gibi emziriyorum. Şimdi dedim ya ben bunu kesin bozulur düzeni aşırı hareketli bu aralar. Girmedik delik bırakmadı. Ayağa kalkmaya çalışıyor. Yere yatıyorum benimle oynuyor. Kulağımla burnunla seslerimizi taklit ediyor. Her şeye itiraz ediyor. Alt değişirken bile ıııııı ağlıyor. Bide çok komik bişey oldu. Bizim abajur var odada. Onu yaktık sadece kafasını tAvana kaldırdı ışığa bakıyor. Sanki bu neden ışık vermiyor der gibi. İkisinin arasındaki ilişkiyi çözdü yani :)) her yer oyuncak. Yeni favorisi tepsi bizde durumlar böyleeeee. Hepimize Allah kolaylık versin.

kizlar sonunda istanbula geldim annemin evinde su an ayagimda salliyorum begümü.

mery60 cok sagol tatlim. yolculugum icin iyi dileklerde bulunmussun ama tutmadi

begumu UCAKTA battaniyede salladik!
ilk bindigimde kucagimda oyalandi uykusu gelinxe mizmizlanmaya basladi. kucagimda salliyorum yok gozler kipkirmizi uyumuyo memede de uyumuyo. en ondeydik hostes buraya gelebilirsiniz sallamak icin dedi (hosteslerin koltuklarinin oldugu yer)
gectim oraya da yok uyumuyo ucagi sesiyle inletti resmen krize girdi. napacagimi bilemedim hoc bi alternatifim yok ayakta sallanmak istiyo. o bile kesmeyecekti o krizde. allah razi olsun yanimdaki kadin kalkti batttaniyen var mi sallayalim olmucak bole dedi. ezile buzule verdim battaniyeyi salladik on dk uyudu sonra kucagima aldim oyle salladim bi saat kucagimda.

offf fenaydi yani! neyse buna da sukur. kayinvalidem ben senin kocani otobuste bataniyede sallamisimdir derdi bizimki otobusu de gecti ucakta sallandi. simdiden donusumu dusunmeye basladim hadi hayirlisi..

Sizin de cok fenaymis canim. Insanlarla ugrasmak ne zor

bana oldu dedigin seil, 1 aylik falandi benim oglan
sabahtan aksama kaadr emzirdim zor geçirmistim
o kadar emzirmeye sagmaya niye geçmior ki dunden beri
Hala geçmedi ovuyorum yumuşuyor sonra yine sertleşiyor Can'ımın acısından kudurcam yani cevap yazacak mı bakalım kadir bey

Hadi yaaa alışkanlık işte çocuk da napsın.. Neyse ki sağ salim gelmişsiniz. Dönüşü şimdiden düşünme boşver sıkma canını

Cnm bende cok sik olurdu. Sagma masaj bol emzirme ile gecmediyse mutlaka dr a git derim. Benim atesim de cikardi. En sonuncusunda atlata!mayinca kadin dogum druma gittim. İgne ve ilac vermisti. O sekilde gecmisti. Bi de ters emzirme yapiorum ben azicik sertlesme gorursem.

Herkese ii bayramlar bu arada.

Yaa yavrum benim geçmiş olsun size de.. Bu aralar salgın varmış çevremizdeki çocuklar hep hasta.. Ayazın pek ateşi yok akşamları çıkıyor ama ona ilaç vermiyorum soğuk kompres yapıyorum ağlıyor yaparken ama olsun..

Augmentin verdi en Zararsız olanı o ben hamileyken içmek zorunda kalmıştım onu.. Bi de peditus vermiştim dün soğuk algınlığına..bu üçüncü günü öksürük mahvetti balgam var geniz tıkalı nefes alamıyor bu yüzden tıkanıyor ve uyuyamıyor ilaçları da içmiyor hepsini tümüydü bende işte ihlamur bal falan vermeye çalışıyorum, ayağının altına vicks sürüp çorabı giydiriyorum.. Senin kuzun Nasıl oldu?

Hala geçmedi ovuyorum yumuşuyor sonra yine sertleşiyor Can'ımın acısından kudurcam yani cevap yazacak mı bakalım kadir bey

Geçen gün kuzenimin oldu böyle doktor iğneyle şırıngayla çekmiş oradaki kitleyi yani süt birikimini, bu durum sütü de etkilermiş, iltihap olduğu Zaman süte karışabilirmiş dikkat et

Git gide seviyor sanırım ek gidayi bizimki ya da eti sevdi MamA sandalyesinde yiyor yemeğini ben kaşıkla verdikten sonra mendili elinde ağzını siliyor mustafa keser gibi elinden hiç mendil düşmüyor titiz oğlum canım

mastit deil demis canim ates olmadigi için
sicak kompres ve sagmaya emzirmeye devam
agri kesici alabilirmisin bide onu soralim

mastit deil demis canim ates olmadigi için
sicak kompres ve sagmaya emzirmeye devam
agri kesici alabilirmisin bide onu soralim
Bu kadir beyin hamdi bey gibi gizemli biri olduğunu düşünmeye başladım adam her dakka telefonun ucunda :)) yoksa bu insan değilde robot falan mi kız yoksa kadir sen misin :)) bizi kandiriyon:))

Bu kadir beyin hamdi bey gibi gizemli biri olduğunu düşünmeye başladım adam her dakka telefonun ucunda :)) yoksa bu insan değilde robot falan mi kız yoksa kadir sen misin :)) bizi kandiriyon:))
hahaha :)))
esim onceden ne isi var dr un pc basinda, hizmetlisidir o derdi:)))))))))))

su an abd de doktorluk yapmuyor canim, emlak isiyle ugrasiyor
bence bu ona hobi gibi bisey ucretde almiyor çunku
bak bende uç çocuk var iki elim kanda olsa gelip yaziyorum buraya onun gibi bisey herhalde

Yani hakkaten seni bazen anlayamıyorum nasıl yetisiyosun benim koca bu kadar az girmeme vit vit ediyor bende diyorum onlar benim arkadaşım dertlesigoz bi zararı yok diyom seni bile tanıyor düşün bise derken diyorum ki su fransa daki var ya hemen tanıyor :))

kiz benim koca eve gelmiyorki karissin naptigima
haala i$te bak , çocuklar uyyoorrr
kuçuk viyakliyor biraz

napayim gelmeyop :) gelecek gidecek kimsem de yok oyle aile oalrak, konu komsuyla aksam gezmesi olmaz herkes kocasiyla oturuyor

telefonu bozuldu benimkinden takiliyor bu ara
burayida okursa kapak olsun yukardaki yazi ona :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…