2015 Şubat Anneleri

kiz benim koca eve gelmiyorki karissin naptigima
haala i$te bak , çocuklar uyyoorrr
kuçuk viyakliyor biraz

napayim gelmeyop :) gelecek gidecek kimsem de yok oyle aile oalrak, konu komsuyla aksam gezmesi olmaz herkes kocasiyla oturuyor
Sende benim gibi yalnizsin ben hepten yalnızım da beni kimse geçemez bu konuda neyse desmiyim yara mi:) pekiiii hangi ara oldu bu 3cocuk:))

mastit deil demis canim ates olmadigi için
sicak kompres ve sagmaya emzirmeye devam
agri kesici alabilirmisin bide onu soralim
Can'ım doğum yaptığım doktoru aradım anlattım kızarıklık var göğsümde sertlik devam süt normal akıyor ama mandalin büyüklüğünde bişey var göğsüm Ateş gibi sağıyorum bazı deliklerden çıkmıyor diğer göğsüme oranla daha az akıyor masajla falan inmiyo gittikçe sertleşti şuan taş gibi Bebek yağıyla sıcak kompres uygulayıp masaj yapıyorum sadece biraz yumuşuyor ama tekrar sertleşiyor pazartesi genel cerrahiye yönlendirdi sağmayla boşalmıyorsa şırıngayla çekerler sesi bakalım ne diyecek

Sağmayla boşalır inşallah Canım..

Dün öğleden sonra ateşi düştü ilk kez dolven iyi geldi calpol hiç fayda etmemişti.. Antibiyotik de kullanıyoruz Dr kesin 3 gün kullan dedi .. Dünden beri de pişik gibi 4/5 saat içinde bütün popo ön tarafı kızardı trosyd kullanıyorum ona da .. Bugün daha iyiz bakalım Karabük r annemlere geldik dönecez akşama. Kuzular inşallah çabuk iyileşir ya onlar böyle olunca bütün keyfimiz kaçıyor ..

Boşalmıyor Can'ım emince bişe boşalmıyor o yüzden genel cerrahi sen randevu aldım başka şekilde müdahale edilmez dedi dr inşallah onlar bişey yapar mahvolmuş durumdayım
allah allah neydi bu boyle ya. cok gecmis olsun canim
siringayla cekilince gecsekse ceksinler valla insallah canin yanmaz

kizlar selamlar..
bugun kizim dun beni yormasinin ustune bana odul verdi aabah yedide kalkti emdi tekrar yatti on bucuga kadar. bende bi kendime gelebildim gunler sonra. daha iyiyim.

evi halamla kuzebim toparlamia silmis supirmus sagolsunlar. biraz camasirlar var onlari yikayip asicam sular da gitti aksi gibi simdi. onun disinda dolapta tek bisey yok yok alt katta kuzebimden kahvaltilik aldim kiz icin onun da bebegi var. kiz uyuyo uyansin markete gidicez kardesimle. kangurusuna koyucam gidicez.

yarin da temizlikciler gelcek dublex ev is var baya bakalim insallah guzel temizliyolardir.

begum burda kalabaligi gorunce dun bayagi huysuzlandi. buradaki insanlari taniyip alisana kadar sikinti cekicez. ama dayilarini hic yadirgamadi ben korkuyodum ya aglarsa diye iste ama kan cekiyo ya. guluyo resmen onlara baskalarina agliyo.

bu arada ben kizim dogdugundan beri ona hep bi sarki soyledim o kadar alisti ki uyiturken naparsam yapayim onu soylemedikce uyumuyo.

bir kucucuk begüşçük varmis
kirlarda ko ko kosar oynarmis
annesi onu pek cok severmis
sen benim ca ca canimsin dermis

vallahi gina geldi bunu soylemekten butun sulaleyi sayiyorum bi de hahahaha vallahi biktim baska sarkiyi da begenmiyo

İnşallah canım geçmiş olsun

geçmiş olsun canım

Kızlar bişey sorucam. Tuna bu günlerde aşırı mızmız. Her şeye ağlıyor yerde kucakta yatakta hep bi mızırdı halinde. Hep oyun istiyor kucağımızda gezmek istiyor. O kadar cızırdıyor ki artık gerginim sürekli. Ya normal mi bu ne yapıyım hep taşıyım kucağımda, yanlış bişey yapmak istemiyorum.

Benimkide öyle yaptı heçen hafta. Kucakta gezdirmedim çünkü hep yapamam ama oturdum oynadım onunla hep. Gerçi ondanda mutlu olmadı ama işte. Sıralamak istiyo düşüyo diye izin vermiyorum çok hırçınlaşıyo denge kurmayı öğrensede bıraksam. Böyle zaptetmek çok zor oluyo çok mutsuz oluyo bende her saniye yanında olmaktan yoruluyorum. Uyanır uyanmaz emekliyo ve ayağa kalkıyo hemen yatakta sıralamaya başlıyo. Aşırı hareketli. Çok zorlanıyorum allahım yardım etsin hepimize.

Bende seni soracaktım artık pek sık girmiyorsun buraya özletme kendini. Benim ki de kucağa bayılan ve kucKta uyuyan bir bebekti şimdi kucağa gelmek ister gibi oluyor alıyorum 2 dk sonra itiyor sağa sola bakıyor ağlarken bile gözü sağda solda nerde nasıl yaramazlık yapabilirim onun peşinde şimdiki favori oyuncagimiz plastik saklama kabı (dabruka niyetine) artık baş edemiyorum hemen sıkılıyor artık eline ne veri cem şaşırıyorum. Seninkinin geçici bir durum olduğunu düşünüyorum eger ki bir hastalığı yok ise sende sinirlenme kız oyna onunla mesela biz bu ara kaç kaç oynuyoruz benim kucağımdayken babası yavaş yavaş seni yi cem diye geliyor nasıl tırmanıyor kucağıma kafasını koynuna koyuyor güya saklanıyor goremicek onu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…