Sende benim gibi yalnizsin ben hepten yalnızım da beni kimse geçemez bu konuda neyse desmiyim yara mi:) pekiiii hangi ara oldu bu 3cocuk:))kiz benim koca eve gelmiyorki karissin naptigima
haala i$te bak , çocuklar uyyoorrr
kuçuk viyakliyor biraz
napayim gelmeyop :) gelecek gidecek kimsem de yok oyle aile oalrak, konu komsuyla aksam gezmesi olmaz herkes kocasiyla oturuyor
hahahahah :)))Hii geri aliuom az önceki espriyi :))
Pazartesi gitçem Can'ım çok fenayımGeçen gün kuzenimin oldu böyle doktor iğneyle şırıngayla çekmiş oradaki kitleyi yani süt birikimini, bu durum sütü de etkilermiş, iltihap olduğu Zaman süte karışabilirmiş dikkat et
Can'ım doğum yaptığım doktoru aradım anlattım kızarıklık var göğsümde sertlik devam süt normal akıyor ama mandalin büyüklüğünde bişey var göğsüm Ateş gibi sağıyorum bazı deliklerden çıkmıyor diğer göğsüme oranla daha az akıyor masajla falan inmiyo gittikçe sertleşti şuan taş gibi Bebek yağıyla sıcak kompres uygulayıp masaj yapıyorum sadece biraz yumuşuyor ama tekrar sertleşiyor pazartesi genel cerrahiye yönlendirdi sağmayla boşalmıyorsa şırıngayla çekerler sesi bakalım ne diyecekmastit deil demis canim ates olmadigi için
sicak kompres ve sagmaya emzirmeye devam
agri kesici alabilirmisin bide onu soralim
Can'ım doğum yaptığım doktoru aradım anlattım kızarıklık var göğsümde sertlik devam süt normal akıyor ama mandalin büyüklüğünde bişey var göğsüm Ateş gibi sağıyorum bazı deliklerden çıkmıyor diğer göğsüme oranla daha az akıyor masajla falan inmiyo gittikçe sertleşti şuan taş gibi Bebek yağıyla sıcak kompres uygulayıp masaj yapıyorum sadece biraz yumuşuyor ama tekrar sertleşiyor pazartesi genel cerrahiye yönlendirdi sağmayla boşalmıyorsa şırıngayla çekerler sesi bakalım ne diyecek
Boşalmıyor Can'ım emince bişe boşalmıyor o yüzden genel cerrahi sen randevu aldım başka şekilde müdahale edilmez dedi dr inşallah onlar bişey yapar mahvolmuş durumdayımSağmayla boşalır inşallah Canım..
Gecmiş olsun canımBoşalmıyor Can'ım emince bişe boşalmıyor o yüzden genel cerrahi sen randevu aldım başka şekilde müdahale edilmez dedi dr inşallah onlar bişey yapar mahvolmuş durumdayım
Çok geçmiş olsun canım inşaAllah çabuk geçerBoşalmıyor Can'ım emince bişe boşalmıyor o yüzden genel cerrahi sen randevu aldım başka şekilde müdahale edilmez dedi dr inşallah onlar bişey yapar mahvolmuş durumdayım
Dün öğleden sonra ateşi düştü ilk kez dolven iyi geldi calpol hiç fayda etmemişti.. Antibiyotik de kullanıyoruz Dr kesin 3 gün kullan dedi .. Dünden beri de pişik gibi 4/5 saat içinde bütün popo ön tarafı kızardı trosyd kullanıyorum ona da .. Bugün daha iyiz bakalım Karabük r annemlere geldik dönecez akşama. Kuzular inşallah çabuk iyileşir ya onlar böyle olunca bütün keyfimiz kaçıyor ..Yaa yavrum benim geçmiş olsun size de.. Bu aralar salgın varmış çevremizdeki çocuklar hep hasta.. Ayazın pek ateşi yok akşamları çıkıyor ama ona ilaç vermiyorum soğuk kompres yapıyorum ağlıyor yaparken ama olsun..
Augmentin verdi en Zararsız olanı o ben hamileyken içmek zorunda kalmıştım onu.. Bi de peditus vermiştim dün soğuk algınlığına..bu üçüncü günü öksürük mahvetti balgam var geniz tıkalı nefes alamıyor bu yüzden tıkanıyor ve uyuyamıyorilaçları da içmiyor hepsini tümüydü bende işte ihlamur bal falan vermeye çalışıyorum, ayağının altına vicks sürüp çorabı giydiriyorum.. Senin kuzun Nasıl oldu?
allah allah neydi bu boyle ya. cok gecmis olsun canimBoşalmıyor Can'ım emince bişe boşalmıyor o yüzden genel cerrahi sen randevu aldım başka şekilde müdahale edilmez dedi dr inşallah onlar bişey yapar mahvolmuş durumdayım
Çok geçmiş olsun canımBoşalmıyor Can'ım emince bişe boşalmıyor o yüzden genel cerrahi sen randevu aldım başka şekilde müdahale edilmez dedi dr inşallah onlar bişey yapar mahvolmuş durumdayım
İnşallah canım geçmiş olsunDün öğleden sonra ateşi düştü ilk kez dolven iyi geldi calpol hiç fayda etmemişti.. Antibiyotik de kullanıyoruz Dr kesin 3 gün kullan dedi .. Dünden beri de pişik gibi 4/5 saat içinde bütün popo ön tarafı kızardı trosyd kullanıyorum ona da .. Bugün daha iyiz bakalım Karabük r annemlere geldik dönecez akşama. Kuzular inşallah çabuk iyileşir ya onlar böyle olunca bütün keyfimiz kaçıyor ..
geçmiş olsun canımYaa yavrum benim geçmiş olsun size de.. Bu aralar salgın varmış çevremizdeki çocuklar hep hasta.. Ayazın pek ateşi yok akşamları çıkıyor ama ona ilaç vermiyorum soğuk kompres yapıyorum ağlıyor yaparken ama olsun..
Augmentin verdi en Zararsız olanı o ben hamileyken içmek zorunda kalmıştım onu.. Bi de peditus vermiştim dün soğuk algınlığına..bu üçüncü günü öksürük mahvetti balgam var geniz tıkalı nefes alamıyor bu yüzden tıkanıyor ve uyuyamıyorilaçları da içmiyor hepsini tümüydü bende işte ihlamur bal falan vermeye çalışıyorum, ayağının altına vicks sürüp çorabı giydiriyorum.. Senin kuzun Nasıl oldu?
İnşallah Can'ım böle daha çok Can'ım yanıyorallah allah neydi bu boyle ya. cok gecmis olsun canim
siringayla cekilince gecsekse ceksinler valla insallah canin yanmaz
Birden bire mi oldu peki senin ama hep oluyordu sankiİnşallah Can'ım böle daha çok Can'ım yanıyor
Benimkide öyle yaptı heçen hafta. Kucakta gezdirmedim çünkü hep yapamam ama oturdum oynadım onunla hep. Gerçi ondanda mutlu olmadı ama işte. Sıralamak istiyo düşüyo diye izin vermiyorum çok hırçınlaşıyoKızlar bişey sorucam. Tuna bu günlerde aşırı mızmız. Her şeye ağlıyor yerde kucakta yatakta hep bi mızırdı halinde. Hep oyun istiyor kucağımızda gezmek istiyor. O kadar cızırdıyor ki artık gerginim sürekli. Ya normal mi bu ne yapıyım hep taşıyım kucağımda, yanlış bişey yapmak istemiyorum.
Bende seni soracaktım artık pek sık girmiyorsun buraya özletme kendini.Kızlar bişey sorucam. Tuna bu günlerde aşırı mızmız. Her şeye ağlıyor yerde kucakta yatakta hep bi mızırdı halinde. Hep oyun istiyor kucağımızda gezmek istiyor. O kadar cızırdıyor ki artık gerginim sürekli. Ya normal mi bu ne yapıyım hep taşıyım kucağımda, yanlış bişey yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?