2015 Şubat Anneleri

Tuna da aynen ayağa kalkmak istiyor. Düşüyor durmadan bide yeni bi huyu var sırtı bi yere değiyorsa vuruyor Oray'a sırtını kafasını. Mama sandalyesine yapıyor daha çok. tepki vermemiz hayır yapma dememiz hoşuna gidiyor gülüyor bide ona :) iyi tada kötü ilgi istiyor yani. Ben de çok yoruluyorum. Yürüyünce bu durumları aramayalım :) kendi kendini oyalayabilse bi şekilde artık.

Eve geldim ya iş hiç bitmiyor. Tatil değil eziyet ya taşınsam bundan kolay olurdu herhalde :) Can'ım oyun oynuyoz da yetmiyor ki sürekli istiyor. Valla yere yatıyorum artık burnumu kurağımı kemire kemire oynuyor. Bende diyorum ki en azından sırtım dinleniyor :)) yarın da iş başlıyor bakalım ne olacak..

Boşalmıyor Can'ım emince bişe boşalmıyor o yüzden genel cerrahi sen randevu aldım başka şekilde müdahale edilmez dedi dr inşallah onlar bişey yapar mahvolmuş durumdayım

Of tüh yaa Nasıl bir ağrı olur kim bilir yarın bir çaresini bulur umarım doktor

Sevindim daha iyi olmasına.. Benimki ilaçları içmiyor reddediyor ben de üstelemedim daha fazla.. Yarın okuldan gelince kendi doktoruna götürcem bakalım ne diyecek üstelik bir de ishal oldu..haklısın, onun keyfi olmayınca benşmde olmuyot yazık gözler kıpkırmızı, burun tıkalı iştah yok doğru düzgün emmedi de..

Çok fena isiriyorlar ya bide uff çok zor yine calsisan anne krizi yarın ne yapmış yazarsin bize de

MaRaL_ kanalların açılması şart yazmış kadir bey yatın genel cerrahi de öle yapar dedi benim doktorda bakalım ne olacak 17:30 da randevum

sanki Begüm'ü anlattin. demek bu aralar bizim bebelerin boyle olmasi normal.
hele simdi ortam degistirdik ne ayakta ne kucakta ne baska bi sekilde durmuyor surekli agliyor.

hep kucaginda tasiman mumkun degil canim zaten. ben artik yalandan aglamalarini anliyorum. karni tok alti kuru uykusuni almis ve hala agliyosa almiyorum kucagima ama gozlerine bakip konusuyorum guluyorum. o da gulecek dayanamiyo ama sonra taviz vermiyo yalandan agliyo yine al beni diye. ya alayim sorun degil de belim koptu bir sizliyor bazen anlatamam.

kizlar bu arada kizimin balgami ve burun tikanikligi gecti. ventolin kullan on gun demisti doktor daha bi hafta olmadi kullanali acaba o mu etki etti kendi mi gecti bilmiyorum.

gecti ama hala agzi acik nefes aliyor. uyurken sorun yok burnundan aliyo nefesi agzi kapali. uyanikken bazen agzindan nefes almaya calisiyo acaba aliskanlik mi oldu anlamadimki?

Cevabı bulursan bana da yaz :)

kızlar sizin bebişler oyuncaklarla oynuyor mu?
benimki hiçbirinin yüzüne bakmıyor nerde enteresan şey var onu buluyor alıyor oynuyr
işin ilginci onlardanda hemen sıkılıyor
oyalamak o kadar güç ki herşeyden çabuk sıkılıyor
hergün her dk değişik ne bulacam ben bu oğlana
bugün çok yordu beni azcık dursun diye cizgi film actım yapmamam gerektiğini çokta iyi bilmeme rağmen
ilgisini çekmedi beyimizin aldım götürdüm başka odaya
cizgi filime ne mi oldu babamız oturdu bir güzel izledi kahkaha atarak
isimleri bile öğrenmiş :)

Kim bakacak bebeğine ismi neydi bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…