Tuna da aynen ayağa kalkmak istiyor. Düşüyor durmadan bide yeni bi huyu var sırtı bi yere değiyorsa vuruyor Oray'a sırtını kafasını. Mama sandalyesine yapıyor daha çok. tepki vermemiz hayır yapma dememiz hoşuna gidiyor gülüyor bide ona :) iyi tada kötü ilgi istiyor yani. Ben de çok yoruluyorum. Yürüyünce bu durumları aramayalım :) kendi kendini oyalayabilse bi şekilde artık.Benimkide öyle yaptı heçen hafta. Kucakta gezdirmedim çünkü hep yapamam ama oturdum oynadım onunla hep. Gerçi ondanda mutlu olmadı ama işte. Sıralamak istiyo düşüyo diye izin vermiyorum çok hırçınlaşıyodenge kurmayı öğrensede bıraksam. Böyle zaptetmek çok zor oluyo çok mutsuz oluyo bende her saniye yanında olmaktan yoruluyorum. Uyanır uyanmaz emekliyo ve ayağa kalkıyo hemen yatakta sıralamaya başlıyo. Aşırı hareketli. Çok zorlanıyorum allahım yardım etsin hepimize.
Eve geldim ya iş hiç bitmiyor. Tatil değil eziyet ya taşınsam bundan kolay olurdu herhalde :) Can'ım oyun oynuyoz da yetmiyor ki sürekli istiyor. Valla yere yatıyorum artık burnumu kurağımı kemire kemire oynuyor. Bende diyorum ki en azından sırtım dinleniyor :)) yarın da iş başlıyor bakalım ne olacak..Bende seni soracaktım artık pek sık girmiyorsun buraya özletme kendini.Benim ki de kucağa bayılan ve kucKta uyuyan bir bebekti şimdi kucağa gelmek ister gibi oluyor alıyorum 2 dk sonra itiyor sağa sola bakıyor ağlarken bile gözü sağda solda nerde nasıl yaramazlık yapabilirim onun peşinde şimdiki favori oyuncagimiz plastik saklama kabı (dabruka niyetine) artık baş edemiyorum hemen sıkılıyor artık eline ne veri cem şaşırıyorum. Seninkinin geçici bir durum olduğunu düşünüyorum eger ki bir hastalığı yok ise sende sinirlenme kız oyna onunla mesela biz bu ara kaç kaç oynuyoruz benim kucağımdayken babası yavaş yavaş seni yi cem diye geliyor nasıl tırmanıyor kucağıma kafasını koynuna koyuyor güya saklanıyor goremicek onu:))
Boşalmıyor Can'ım emince bişe boşalmıyor o yüzden genel cerrahi sen randevu aldım başka şekilde müdahale edilmez dedi dr inşallah onlar bişey yapar mahvolmuş durumdayım
Dün öğleden sonra ateşi düştü ilk kez dolven iyi geldi calpol hiç fayda etmemişti.. Antibiyotik de kullanıyoruz Dr kesin 3 gün kullan dedi .. Dünden beri de pişik gibi 4/5 saat içinde bütün popo ön tarafı kızardı trosyd kullanıyorum ona da .. Bugün daha iyiz bakalım Karabük r annemlere geldik dönecez akşama. Kuzular inşallah çabuk iyileşir ya onlar böyle olunca bütün keyfimiz kaçıyor ..
Çok fena isiriyorlar ya bide uff çok zor yine calsisan anne krizi yarın ne yapmış yazarsin bize deEve geldim ya iş hiç bitmiyor. Tatil değil eziyet ya taşınsam bundan kolay olurdu herhalde :) Can'ım oyun oynuyoz da yetmiyor ki sürekli istiyor. Valla yere yatıyorum artık burnumu kurağımı kemire kemire oynuyor. Bende diyorum ki en azından sırtım dinleniyor :)) yarın da iş başlıyor bakalım ne olacak..
Birden bire sabah kalktım öleydi normalde sütüm bol doluluğunu anlıyordum emziriyordum geçiyordu bu geçmiyorBirden bire mi oldu peki senin ama hep oluyordu sanki
İnşallah Can'ım bakalım ne diyecekOf tüh yaaNasıl bir ağrı olur kim bilir yarın bir çaresini bulur umarım doktor
sanki Begüm'ü anlattin. demek bu aralar bizim bebelerin boyle olmasi normal.Kızlar bişey sorucam. Tuna bu günlerde aşırı mızmız. Her şeye ağlıyor yerde kucakta yatakta hep bi mızırdı halinde. Hep oyun istiyor kucağımızda gezmek istiyor. O kadar cızırdıyor ki artık gerginim sürekli. Ya normal mi bu ne yapıyım hep taşıyım kucağımda, yanlış bişey yapmak istemiyorum.
randevun da gecmis ya nasil dayanican o agri cok fenadir eminim gecsin bi an once insallah :/MaRaL_ kanalların açılması şart yazmış kadir bey yatın genel cerrahi de öle yapar dedi benim doktorda bakalım ne olacak 17:30 da randevum
İnşallah Can'ım bu kadar dayandım dayanırım herhalde bu arada bebiş Nasılrandevun da gecmis ya nasil dayanican o agri cok fenadir eminim gecsin bi an once insallah :/
Cevabı bulursan bana da yaz :)Kızlar bişey sorucam. Tuna bu günlerde aşırı mızmız. Her şeye ağlıyor yerde kucakta yatakta hep bi mızırdı halinde. Hep oyun istiyor kucağımızda gezmek istiyor. O kadar cızırdıyor ki artık gerginim sürekli. Ya normal mi bu ne yapıyım hep taşıyım kucağımda, yanlış bişey yapmak istemiyorum.
maasalalh canim :)Kızlar azrayı Bebek tartısında tarttım 10.700 çıktı normal mi fazla mı acaba
Valla ben kendimi hala camdan atmadim hahhahahaCevabı bulursan bana da yaz :)
Kim bakacak bebeğine ismi neydi bu arada :)Sevindim daha iyi olmasına.. Benimki ilaçları içmiyor reddediyor ben de üstelemedim daha fazla.. Yarın okuldan gelince kendi doktoruna götürcem bakalım ne diyecek üstelik bir de ishal oldu..haklısın, onun keyfi olmayınca benşmde olmuyot yazık gözler kıpkırmızı, burun tıkalı iştah yok doğru düzgün emmedi de..
maaşallah kuzucuğaKızlar azrayı Bebek tartısında tarttım 10.700 çıktı normal mi fazla mı acaba
Hemşerim Nasıl ısırıyor ikilik dişiyle :) inşallah kriz olmaz allahııııımÇok fena isiriyorlar ya bide uff çok zor yine calsisan anne krizi yarın ne yapmış yazarsin bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?