Aynennnn şimdiden üç kağıtçı olmuş bunlar yaa. Mesela güzel güzel oynuyor ya ben bakınca bırakıyor işi gücü vıyk vıyk geliyor yanıma. Ben sırta bağlanan sling alıcam. Çamaşır sererken yada evi süpürürken bağlasam bile fayda bana. Önüme bağlıyorum iş yapamıyorum.. O sırt Ağrı'sını bana hiç sorma hele çok iyi bilirim. Bi kere doğrulamamıştım iki büklüm kalmıştım.. İnşallah Begüm uslu durur innnşşşllllaaah :)sanki Begüm'ü anlattin. demek bu aralar bizim bebelerin boyle olmasi normal.
hele simdi ortam degistirdik ne ayakta ne kucakta ne baska bi sekilde durmuyor surekli agliyor.
hep kucaginda tasiman mumkun degil canim zaten. ben artik yalandan aglamalarini anliyorum. karni tok alti kuru uykusuni almis ve hala agliyosa almiyorum kucagima ama gozlerine bakip konusuyorum guluyorum. o da gulecek dayanamiyo ama sonra taviz vermiyo yalandan agliyo yine al beni diye. ya alayim sorun degil de belim koptu bir sizliyor bazen anlatamam.
Ahhh ahh sling alıcam ben sırtıma bağlıcam. Eskiler tarlada çalışırken napsınlar bağlıyorlarmış işte bende o hesap. Şu an başka bi çare bulamıyorum. Şimdi bide bakıcıya bırakıcam. İyice krize girmesin..Cevabı bulursan bana da yaz :)
O bizde bayadır var. Mama sandalyesine vurmaya bayılıyo sallana sallana. Arkası şişme bende karışmıyorum karışsam da yine yapıyo zaten. Oyun yapıyo sıpa. Koltuğun önüne koyuyorum emekliyo tv ünitesine gidiyo gidince de arkasını dönüyo gülüyo bana :) oraya gidip onu alacağımı biliyo çünkü. Artık oyun haline geldi bizde bu durum bugün bir sürü yastık dizdim geçemesin diye hepsini aştı yine tv ünitesine gitti defalarca. Nolcak böyle bilmiyorum. Yürümeyi öğrenirkende zorlanırız bi müddet. İki adım atar düşer vs. Allah yardım etsin bizeTuna da aynen ayağa kalkmak istiyor. Düşüyor durmadan bide yeni bi huyu var sırtı bi yere değiyorsa vuruyor Oray'a sırtını kafasını. Mama sandalyesine yapıyor daha çok. tepki vermemiz hayır yapma dememiz hoşuna gidiyor gülüyor bide ona :) iyi tada kötü ilgi istiyor yani. Ben de çok yoruluyorum. Yürüyünce bu durumları aramayalım :) kendi kendini oyalayabilse bi şekilde artık.
Bi kutu oyuncağı var şimdiden, hiç birini oynamıyor. Gitti babasının traş köpüğü kutlusuyla oynadı, mutfak dolabını açık gördü gitti çay tepsisini aldı yaladı ısırdı :) mutfakta oyalayacak baya malzeme var Can'ım. Silikonlar işe yarıyor. Kek kalıbı spatula.. :)kızlar sizin bebişler oyuncaklarla oynuyor mu?
benimki hiçbirinin yüzüne bakmıyor nerde enteresan şey var onu buluyor alıyor oynuyr
işin ilginci onlardanda hemen sıkılıyor
oyalamak o kadar güç ki herşeyden çabuk sıkılıyor
hergün her dk değişik ne bulacam ben bu oğlana
bugün çok yordu beni azcık dursun diye cizgi film actım yapmamam gerektiğini çokta iyi bilmeme rağmen
ilgisini çekmedi beyimizin aldım götürdüm başka odaya
cizgi filime ne mi oldu babamız oturdu bir güzel izledi kahkaha atarak
isimleri bile öğrenmiş :)
Ayy bizde bide soba varO bizde bayadır var. Mama sandalyesine vurmaya bayılıyo sallana sallana. Arkası şişme bende karışmıyorum karışsam da yine yapıyo zaten. Oyun yapıyo sıpa. Koltuğun önüne koyuyorum emekliyo tv ünitesine gidiyo gidince de arkasını dönüyo gülüyo bana :) oraya gidip onu alacağımı biliyo çünkü. Artık oyun haline geldi bizde bu durum bugün bir sürü yastık dizdim geçemesin diye hepsini aştı yine tv ünitesine gitti defalarca. Nolcak böyle bilmiyorum. Yürümeyi öğrenirkende zorlanırız bi müddet. İki adım atar düşer vs. Allah yardım etsin bize
Ya ne yazıyor bu klavye alahım yaa hem de Nasıl yazıcam hemşerim yazmışHemşerim Nasıl ısırıyor ikilik dişiyle :) inşallah kriz olmaz allahııııım
Ay o çok zor ya. Gözün kulağın hep onda olacak. Bizdede merdiven var keşfetmeye başladı onuda. Artık kapı yaptırma zamanı geldi merdiveneAyy bizde bide soba varhiç gözümüzü ayırmamamız lazım Allah korusun
kizlar bu arada kizimin balgami ve burun tikanikligi gecti. ventolin kullan on gun demisti doktor daha bi hafta olmadi kullanali acaba o mu etki etti kendi mi gecti bilmiyorum.
gecti ama hala agzi acik nefes aliyor. uyurken sorun yok burnundan aliyo nefesi agzi kapali. uyanikken bazen agzindan nefes almaya calisiyo acaba aliskanlik mi oldu anlamadimki?
Bi kutu oyuncağı var şimdiden, hiç birini oynamıyor. Gitti babasının traş köpüğü kutlusuyla oynadı, mutfak dolabını açık gördü gitti çay tepsisini aldı yaladı ısırdı :) mutfakta oyalayacak baya malzeme var Can'ım. Silikonlar işe yarıyor. Kek kalıbı spatula.. :)
aslinda cok mantikli bende dusundum ama durur mu bilemedim. kanguruda guzel duruyo. bugun uc tane markete gittim kanguruya koyup. kardesim tasidi posetleri tabii. onde olunca dedigin gibi is yapamiyosun. bi de boynu sirti daha cok agritiyo.Aynennnn şimdiden üç kağıtçı olmuş bunlar yaa. Mesela güzel güzel oynuyor ya ben bakınca bırakıyor işi gücü vıyk vıyk geliyor yanıma. Ben sırta bağlanan sling alıcam. Çamaşır sererken yada evi süpürürken bağlasam bile fayda bana. Önüme bağlıyorum iş yapamıyorum.. O sırt Ağrı'sını bana hiç sorma hele çok iyi bilirim. Bi kere doğrulamamıştım iki büklüm kalmıştım.. İnşallah Begüm uslu durur innnşşşllllaaah :)
Yaptırın hiç beklemeyin Allah korusun.Ay o çok zor ya. Gözün kulağın hep onda olacak. Bizdede merdiven var keşfetmeye başladı onuda. Artık kapı yaptırma zamanı geldi merdivene
Emekliyor vızır vızır girmediği delik kalmadı şimdiden. Sen hiç ellemesen belki mecbur kalınca yürür. Çok çabuk anlıyorlar her şeyi maşallah. Her olayı oyuna çevirmekte üstlerine yok :)silikon tutacaağımı uzun süre oynadı bugün verdim elinin tersiyle itti
sıkılmış belli
eve t mutfaktan epey bişey cıkıyor oynayacağı ama hemen bırakıyor
sizinki emekliyor mu?
benimki gideceği ere yuvarlanarak gidiyo nerdeyse iki hafta oldu yürüteç aldık sadece oturuyo yürümüyo
elinden tuttum arkadan iteledim yürüsün diye
ben öyle yaptıkça ayakalrını kaldırıyor sıpa öğretemedim yürüteçte yürümeyi
:) Sağol canımaslinda cok mantikli bende dusundum ama durur mu bilemedim. kanguruda guzel duruyo. bugun uc tane markete gittim kanguruya koyup. kardesim tasidi posetleri tabii. onde olunca dedigin gibi is yapamiyosun. bi de boynu sirti daha cok agritiyo.
begüm ve uslu durmak :))) gulesim geldiii
bu arada yeni ogretim yili hayirli olsun canim :)
müdahale etmediğim zamanda ordan kalkmak için yırtınıyor ağlıyor bağırıyorEmekliyor vızır vızır girmediği delik kalmadı şimdiden. Sen hiç ellemesen belki mecbur kalınca yürür. Çok çabuk anlıyorlar her şeyi maşallah. Her olayı oyuna çevirmekte üstlerine yok :)
Haha bende Atcam da Demir varValla ben kendimi hala camdan atmadim hahhahaha
O tabloya göre normal mi ?maasalalh canim :)
Bakıcıya yapmaz zorları bizleAhhh ahh sling alıcam ben sırtıma bağlıcam. Eskiler tarlada çalışırken napsınlar bağlıyorlarmış işte bende o hesap. Şu an başka bi çare bulamıyorum. Şimdi bide bakıcıya bırakıcam. İyice krize girmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?