2015 Şubat Anneleri

Aynennnn şimdiden üç kağıtçı olmuş bunlar yaa. Mesela güzel güzel oynuyor ya ben bakınca bırakıyor işi gücü vıyk vıyk geliyor yanıma. Ben sırta bağlanan sling alıcam. Çamaşır sererken yada evi süpürürken bağlasam bile fayda bana. Önüme bağlıyorum iş yapamıyorum.. O sırt Ağrı'sını bana hiç sorma hele çok iyi bilirim. Bi kere doğrulamamıştım iki büklüm kalmıştım.. İnşallah Begüm uslu durur innnşşşllllaaah :)

Cevabı bulursan bana da yaz :)
Ahhh ahh sling alıcam ben sırtıma bağlıcam. Eskiler tarlada çalışırken napsınlar bağlıyorlarmış işte bende o hesap. Şu an başka bi çare bulamıyorum. Şimdi bide bakıcıya bırakıcam. İyice krize girmesin..

O bizde bayadır var. Mama sandalyesine vurmaya bayılıyo sallana sallana. Arkası şişme bende karışmıyorum karışsam da yine yapıyo zaten. Oyun yapıyo sıpa. Koltuğun önüne koyuyorum emekliyo tv ünitesine gidiyo gidince de arkasını dönüyo gülüyo bana :) oraya gidip onu alacağımı biliyo çünkü. Artık oyun haline geldi bizde bu durum bugün bir sürü yastık dizdim geçemesin diye hepsini aştı yine tv ünitesine gitti defalarca. Nolcak böyle bilmiyorum. Yürümeyi öğrenirkende zorlanırız bi müddet. İki adım atar düşer vs. Allah yardım etsin bize

Bi kutu oyuncağı var şimdiden, hiç birini oynamıyor. Gitti babasının traş köpüğü kutlusuyla oynadı, mutfak dolabını açık gördü gitti çay tepsisini aldı yaladı ısırdı :) mutfakta oyalayacak baya malzeme var Can'ım. Silikonlar işe yarıyor. Kek kalıbı spatula.. :)

Ayy bizde bide soba var hiç gözümüzü ayırmamamız lazım Allah korusun

Merhaba arkadaslar fyz35 gecmis olsun. Hasta olan bebislerimize de Allah sifa versin. Ayrica ogretmen arkadaslarimin yeni egitim ogretim yili hayirli olsun. 5 yil ogretmenlik yapmis biri olarak hala ozluyorum. Benim kizin dili cozuldu bikac gundur. Dun de bariz bir sekilde anne demeye basladi. Ama bana demiyo tabi oyle ortaya. Benim kiz dogdugumdan beri kucakci. Son zamanlarda zirve yapti. Hic oturmak yatmak istemiyo. Cok yorucu gercekten. Yanindan bi sn ayrilamiyorum. Yani son zamanlarda hepimizin derdi ayni galiba. Temizlik yapacaktim bugun yalan oldu.

fyz35 kiz nasil diye sormustun yazmisim kopyaliyim bi daha :)

silikon tutacaağımı uzun süre oynadı bugün verdim elinin tersiyle itti
sıkılmış belli
eve t mutfaktan epey bişey cıkıyor oynayacağı ama hemen bırakıyor
sizinki emekliyor mu?
benimki gideceği ere yuvarlanarak gidiyo nerdeyse iki hafta oldu yürüteç aldık sadece oturuyo yürümüyo
elinden tuttum arkadan iteledim yürüsün diye
ben öyle yaptıkça ayakalrını kaldırıyor sıpa öğretemedim yürüteçte yürümeyi

aslinda cok mantikli bende dusundum ama durur mu bilemedim. kanguruda guzel duruyo. bugun uc tane markete gittim kanguruya koyup. kardesim tasidi posetleri tabii. onde olunca dedigin gibi is yapamiyosun. bi de boynu sirti daha cok agritiyo.

begüm ve uslu durmak :))) gulesim geldiii

bu arada yeni ogretim yili hayirli olsun canim :)

anlasilan o ki subat bebeleri oyuncak sevmiyo

dediklerinize aynen katiliyorum. cok cabuk bikiyo oyuncaklardan. donunce muzikli sesli biseyler almayi planliyorum.

her gordugu seyi almak istiyo. alinmayacak seyleri bile mesela ustumdeki kiyafette gordugu deseni :)) alamayinca ciglik atiyo resmen. favorisi islak mendil poseti ve kumanda. islak mendili bitince posetini yikadim verdim oynasin diye ama yuzune bakmadi. dolu olana bayiliyo onu istemiyo sipa.

henuz emeklemiyo. surunuyo ama daha cok yuvarlanarak ilerliyo. bakalim emekleyip ayaklaninca nasil basedicem..

Emekliyor vızır vızır girmediği delik kalmadı şimdiden. Sen hiç ellemesen belki mecbur kalınca yürür. Çok çabuk anlıyorlar her şeyi maşallah. Her olayı oyuna çevirmekte üstlerine yok :)

:) Sağol canım

Emekliyor vızır vızır girmediği delik kalmadı şimdiden. Sen hiç ellemesen belki mecbur kalınca yürür. Çok çabuk anlıyorlar her şeyi maşallah. Her olayı oyuna çevirmekte üstlerine yok :)
müdahale etmediğim zamanda ordan kalkmak için yırtınıyor ağlıyor bağırıyor
hadi gel oğlum diyorum elimi uzatıyorum yok sıkışık olmayı hiç sevmiyor
hareket alanı kısıtlandıgı için sanırımsevmedi

Bakıcıya yapmaz zorları bizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…