2015 Şubat Anneleri

benimki ayaga kalkcak bugun yarin, koyduugmda duruyorda kendi kalkmak istiyor sipa
yuksek tabure var onun alt inda tutup kalkmaya çaliisyor ama kafayi vuruyor donk diye, oyle bakiniyorum onu nerey e koyabilrim tutunup kalksin diye ama bulamadim bi yer
koltuk yuksek boyu yetmiyor bacaksiz ama pire gibi her yerde valla

emeklemekden vazhrti artik oturufugu yerde gotun gotun giderek ilerliyor :) o daha kolay yada zevkli geliyor herhalde
ama oturmayi çok sevdigi kesin

Kim bakacak bebeğine ismi neydi bu arada :)

Kayınvalidem bakacak Canım, oğlumun ismi de ayaz :)

Benimki iki saattir uyuyor ama ben dalamıyorum bi türlü, hep yarını düşünüyorum nasıl gitçem işe, beş saat napacal ben olmadan hele de meme olmadan..

Ya benimki hiç bişi yapmıyor, ne bir emekleme ne başka bişi.. Tamamen desteksiz de oturamıyor.. Kucakta hep gerçi fırsat yok sevmiyor yerde olmayı

tabloyu bosversene sen
sen çocugunu çogunluk emziriyon demi hala ?
en basindan beride boyle giidyor guzel emip guzel geliisyor maasalalh
anne sutuyle obezuite olmaz geriisi hikaye :)
Öle Can'ım hatta göğsüm böle olunca nerdeyse sadece emziriyorum sabah yumurta veriyorum biraz akşam yemekte biz ne yersek suyundan az bişey veriyorum 2 çorba kaşığı etmez gerisi sadece emziriyorum baksana boşalmıyor ki doymasa zaten kilo almaz bu gidişle Azra yaşına gircek daha ben regl olmucam tablo bizde vız geldi boyu 74 cm olmuş

o boya o kilo iyidir iyiiii bin kere maaasalalhhhh :)

Yasemin senin kızla benim kızımın ortak yönü çok:) ikisi de sallama manyağı illa anne sesi olacak ve o söyleyecek ..
Bizimde
Huuu huu hu Allah
Kızıma da uyku ver Allah

Huu huu hu Allah hasbi rabbi cellallah
Mafi galbi gayrullah Nur Muhammed sallallah
Huuuu huuu huuu
Eeeeee eeee eeee
Pışşşş pışşşş pışşşş
Aslında bizim sesimizi istiyorlar alıştılar tabi bu devamlı söylenen ninnilere de ..

Ah ah kızımda ilacı görünce dudaklarını kilitliyor hiç bilmiyordu ağız kilitlemeyi.. Şırınga ile veriyordum hemen görünce ımmm mm Başlıyor dudaklar ... Şifa dolu uykuları olsun bebeklerimizin inşallah

İnşallah Can'ım bu kadar dayandım dayanırım herhalde bu arada bebiş Nasıl
Canım biraz erken gitsen durumu anlatsan ağrım çok küçük bebeğim var desen bekletmezler sanırım ya gittiğin hastane nasıl bilmiyorum ama ... Ben bazen 4 randevusuna 2 de giderdim randevu aldığım halde yine Kayıt yaptırırdım şu saatte randevum vardı derdim kayıt açılınca bi yarım saat sonra çağrılırdım.. Ama böyle olmasa da erken gidip derdini anlatsan belki faydası olur .. Geçmiş olsun acil şifalar

günaydın canlar
ne zamandır ne girebildim ne de takip edebildim
bayramınız mübarek olsun , çok yorucu geçti benim bayramım ziyaretler gelenler gidenler derken kızın da nevri şaştı uykusu falan hep değişti, misafiri yolcu edip bi de küçük hanımın uyumasını bekledik ortalığı toparlamak için , anam ağladı yaw : ))
herkes nsl , var mı bi gelişme , en son MaRaL_ ın hamilelik şüphesi vardı ne oldu ?? daha başka bildiğim yok orda kaldım en son

Kızım da aynı durumdaydı,dr a götürdük teşhis için :) ilaç verdi ama kullanmadım,ıhlamur,tavuk suyuna çorba,bol su,serum fizyolojik ve otri bebe ikilisi ile 10 günde geçti gitti.. Ağızdan nefes alma alışkanlık olmuştu o da geçti artık :)

Günaydın kızlar. Kendimi bu kadar erken bi saatte burda beklemiyordum ve korkulan oldu Tuna durmadı ben de eve geldim mecburen. Ya allahım bi işimiz rast gitsin nolur ya nolur...., bakıcının evine gittik sabah sekiz buçukta kapı duvar. YOKLAR!!!!!! Kime bırakıcam. Eşimin bi Veli'si vardı ona gittik onlarda yok. Yahu kardeşim çocuğun okula başlıyor nerdesin ne bitmez köy Sevda'ları varmış. Zaten yine bi köyde yaşıyon gelmemiş kimse. Eşim de sağolsun anlayıştan ölecek. Bütün erkeklerden nefret ediyorum!!!! Yanımda okula götüreyim bi gün hatta bi kaç saat için ne olacak çocuğu nereye bırakalım yok efendim olmaz. başka bi Veli'ye gittik. Ben ayarladığımız bakıcı iyi mi kötü mü bakabilecek mi yaz boy düşünürken hiç aklımda olmayan hatta hiç bırakmam dediğim kadının kollarına verdim çocuğu..i allahım yaa ağlayasın var. Zaten zor ayrılıyorum. Tuna normal de yabancılık çekmez Güler yüzlüdür ama ne oldu bilmiyorum öptüm çıktım başlamış ağlamaya. Ben de salak gibi telefonun sesini kısmışım kadın aramış 4 kez durmuyor ağlıyor demek için. Tesadüf gördüm açtım sesi geliyor arkadan. Telefonu Nasıl kapattım koşarak Nasıl gittim eve hiç bilmiyorum. Yavrumu kucağıma alınca sustu. Ordan okula gittik sınıflar dolu gürültü toz toprak. Kalorifer dairesine gittim kokuyor. Rezillik ya. Çıktık geldim eve. nolacak böyle napıcam ben? Batsın öğretmenliği de devleti de öğrencisi de velisi de... Sonra da üç çocuk beş çocuk... Kafanıza girsin o istediğiniz çocuklar!! Sen çalışanına hiç bi hak verme sonra çocuk yap!!!! 5 yıl çalışmadan ücretsiz izin alınmıyormuş rapor Hakkı'm bitti. Kimse gelip bakamaz. Kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi. Her şeyi geçtim çocuğumu o kadar hiç ağlatmadım ben sesini duyunca öyle telefonda içim gitti çok kötüyüm çok moralim bozuk....... Uyuyor şimdi offffff

birazdan dr a gideceğiz enfeksiyon geçmiş mi bakacak
geçmediyse iğne verecek
inş iğneye gerek kalmaz geçmiştir diyeceğim ama öksürük az da olsa var tamamen bitmiş değil
annem iğne olsa 3 günde öksürük falan kalmaz anında geçirir diyor şuruplar hikaye diyor
offf ne zormuş bu belirsizlik

inana ben yaşamış gibi üzüldüm canım
ilk defa ayrı kaldınız tabi
ailelerden gelebilecek biri yok mu en azından bakıcı olayını düzene oturtacak kadar kalsa
hem seninde için rahat eder

inana ben yaşamış gibi üzüldüm canım
ilk defa ayrı kaldınız tabi
ailelerden gelebilecek biri yok mu en azından bakıcı olayını düzene oturtacak kadar kalsa
hem seninde için rahat eder
Yok kimse. Burası uzak evimiz küçük yok işte maalesef olmuyor

Rabbim yardimcin olsun. Alistirarak ya da aglatarak yapabilirsin bu isi. Birkac gun aglar sonra alisir. Bu bir secenek ben uc gun dayandim daha fazla dayanamadim. Ya da sen yaninda olcan o kisiye alisacak yavas yavas birakacaksin. Gerci oyle bir imkanin var mi onu da bilemiorum. Sansima ben ucretsiz izin alabiliyordum onu degerlendirdim.
Okulun ilk gunleri eger idare edebileveklerse birkac saat birakarak alistirarak dene bi.

Ya yazık ya bizi bizden başka kimse anlayamaz ben olsaydım senin komsun bakardım vallahi ne olacak peki böyle

Şırınga da işe yaramadı.. Almasın ilaç işime gelir benim, sevmem ilaç ben de hiç içmem öğleden sonra doktoru ne diyecek bakalım..

İlk defa bu kadar saat ayrı kalıyorum oğlumdan çok garip hissediyorum bi de okulda yeniyim kimseyi tanımıyorum pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…