Tamam Can'ım geçmiş olsun birdaha olmadın inşallah azranın birşeyi yok şükürfyz35 kiz nasil diye sormustun yazmisim kopyaliyim bi daha :)
tabloyu bosversene senO tabloya göre normal mi ?
Kim bakacak bebeğine ismi neydi bu arada :)
Öle Can'ım hatta göğsüm böle olunca nerdeyse sadece emziriyorum sabah yumurta veriyorum biraz akşam yemekte biz ne yersek suyundan az bişey veriyorum 2 çorba kaşığı etmez gerisi sadece emziriyorum baksana boşalmıyor ki doymasa zaten kilo almaz bu gidişle Azra yaşına gircek daha ben regl olmucamtabloyu bosversene sen
sen çocugunu çogunluk emziriyon demi hala ?
en basindan beride boyle giidyor guzel emip guzel geliisyor maasalalh
anne sutuyle obezuite olmaz geriisi hikaye :)
o boya o kilo iyidir iyiiii bin kere maaasalalhhhh :)Öle Can'ım hatta göğsüm böle olunca nerdeyse sadece emziriyorum sabah yumurta veriyorum biraz akşam yemekte biz ne yersek suyundan az bişey veriyorum 2 çorba kaşığı etmez gerisi sadece emziriyorum baksana boşalmıyor ki doymasa zaten kilo almaz bu gidişle Azra yaşına gircek daha ben regl olmucamtablo bizde vız geldi boyu 74 cm olmuş
kizlar selamlar..
bugun kizim dun beni yormasinin ustune bana odul verdi aabah yedide kalkti emdi tekrar yatti on bucuga kadar. bende bi kendime gelebildim gunler sonra. daha iyiyim.
evi halamla kuzebim toparlamia silmis supirmus sagolsunlar. biraz camasirlar var onlari yikayip asicam sular da gitti aksi gibi simdi. onun disinda dolapta tek bisey yok yok alt katta kuzebimden kahvaltilik aldim kiz icin onun da bebegi var. kiz uyuyo uyansin markete gidicez kardesimle. kangurusuna koyucam gidicez.
yarin da temizlikciler gelcek dublex ev is var baya bakalim insallah guzel temizliyolardir.
begum burda kalabaligi gorunce dun bayagi huysuzlandi. buradaki insanlari taniyip alisana kadar sikinti cekicez. ama dayilarini hic yadirgamadi ben korkuyodum ya aglarsa diye iste ama kan cekiyo ya. guluyo resmen onlara baskalarina agliyo.
bu arada ben kizim dogdugundan beri ona hep bi sarki soyledim o kadar alisti ki uyiturken naparsam yapayim onu soylemedikce uyumuyo.
bir kucucuk begüşçük varmis
kirlarda ko ko kosar oynarmis
annesi onu pek cok severmis
sen benim ca ca canimsin dermis
vallahi gina geldi bunu soylemekten butun sulaleyi sayiyorum bi de hahahaha vallahi biktim baska sarkiyi da begenmiyo
kizlar selamlar..
bugun kizim dun beni yormasinin ustune bana odul verdi aabah yedide kalkti emdi tekrar yatti on bucuga kadar. bende bi kendime gelebildim gunler sonra. daha iyiyim.
evi halamla kuzebim toparlamia silmis supirmus sagolsunlar. biraz camasirlar var onlari yikayip asicam sular da gitti aksi gibi simdi. onun disinda dolapta tek bisey yok yok alt katta kuzebimden kahvaltilik aldim kiz icin onun da bebegi var. kiz uyuyo uyansin markete gidicez kardesimle. kangurusuna koyucam gidicez.
yarin da temizlikciler gelcek dublex ev is var baya bakalim insallah guzel temizliyolardir.
begum burda kalabaligi gorunce dun bayagi huysuzlandi. buradaki insanlari taniyip alisana kadar sikinti cekicez. ama dayilarini hic yadirgamadi ben korkuyodum ya aglarsa diye iste ama kan cekiyo ya. guluyo resmen onlara baskalarina agliyo.
bu arada ben kizim dogdugundan beri ona hep bi sarki soyledim o kadar alisti ki uyiturken naparsam yapayim onu soylemedikce uyumuyo.
bir kucucuk begüşçük varmis
kirlarda ko ko kosar oynarmis
annesi onu pek cok severmis
sen benim ca ca canimsin dermis
vallahi gina geldi bunu soylemekten butun sulaleyi sayiyorum bi de hahahaha vallahi biktim baska sarkiyi da begenmiyo
Ah ah kızımda ilacı görünce dudaklarını kilitliyor hiç bilmiyordu ağız kilitlemeyi.. Şırınga ile veriyordum hemen görünce ımmm mm Başlıyor dudaklar ... Şifa dolu uykuları olsun bebeklerimizin inşallahSevindim daha iyi olmasına.. Benimki ilaçları içmiyor reddediyor ben de üstelemedim daha fazla.. Yarın okuldan gelince kendi doktoruna götürcem bakalım ne diyecek üstelik bir de ishal oldu..haklısın, onun keyfi olmayınca benşmde olmuyot yazık gözler kıpkırmızı, burun tıkalı iştah yok doğru düzgün emmedi de..
Canım biraz erken gitsen durumu anlatsan ağrım çok küçük bebeğim var desen bekletmezler sanırım ya gittiğin hastane nasıl bilmiyorum ama ... Ben bazen 4 randevusuna 2 de giderdim randevu aldığım halde yine Kayıt yaptırırdım şu saatte randevum vardı derdim kayıt açılınca bi yarım saat sonra çağrılırdım.. Ama böyle olmasa da erken gidip derdini anlatsan belki faydası olur .. Geçmiş olsun acil şifalarİnşallah Can'ım bu kadar dayandım dayanırım herhalde bu arada bebiş Nasıl
Bende diyorum allah allah bu kız nereliydi acaba hiç söylemediği bi hitap şekli sasirdimHemşerim Nasıl ısırıyor ikilik dişiyle :) inşallah kriz olmaz allahııııım
Belkide çok sık. Emzirmedin ondan oldu allah şifa versinBirden bire sabah kalktım öleydi normalde sütüm bol doluluğunu anlıyordum emziriyordum geçiyordu bu geçmiyor
Kızım da aynı durumdaydı,dr a götürdük teşhis için :) ilaç verdi ama kullanmadım,ıhlamur,tavuk suyuna çorba,bol su,serum fizyolojik ve otri bebe ikilisi ile 10 günde geçti gitti.. Ağızdan nefes alma alışkanlık olmuştu o da geçti artık :)kizlar bu arada kizimin balgami ve burun tikanikligi gecti. ventolin kullan on gun demisti doktor daha bi hafta olmadi kullanali acaba o mu etki etti kendi mi gecti bilmiyorum.
gecti ama hala agzi acik nefes aliyor. uyurken sorun yok burnundan aliyo nefesi agzi kapali. uyanikken bazen agzindan nefes almaya calisiyo acaba aliskanlik mi oldu anlamadimki?
Günaydın kızlar. Kendimi bu kadar erken bi saatte burda beklemiyordum ve korkulan oldu Tuna durmadı ben de eve geldim mecburen. Ya allahım bi işimiz rast gitsin nolur ya nolur...., bakıcının evine gittik sabah sekiz buçukta kapı duvar. YOKLAR!!!!!! Kime bırakıcam. Eşimin bi Veli'si vardı ona gittik onlarda yok. Yahu kardeşim çocuğun okula başlıyor nerdesin ne bitmez köy Sevda'ları varmış. Zaten yine bi köyde yaşıyon gelmemiş kimse. Eşim de sağolsun anlayıştan ölecek. Bütün erkeklerden nefret ediyorum!!!! Yanımda okula götüreyim bi gün hatta bi kaç saat için ne olacak çocuğu nereye bırakalım yok efendim olmaz. başka bi Veli'ye gittik. Ben ayarladığımız bakıcı iyi mi kötü mü bakabilecek mi yaz boy düşünürken hiç aklımda olmayan hatta hiç bırakmam dediğim kadının kollarına verdim çocuğu..i allahım yaa ağlayasın var. Zaten zor ayrılıyorum. Tuna normal de yabancılık çekmez Güler yüzlüdür ama ne oldu bilmiyorum öptüm çıktım başlamış ağlamaya. Ben de salak gibi telefonun sesini kısmışım kadın aramış 4 kez durmuyor ağlıyor demek için. Tesadüf gördüm açtım sesi geliyor arkadan. Telefonu Nasıl kapattım koşarak Nasıl gittim eve hiç bilmiyorum. Yavrumu kucağıma alınca sustu. Ordan okula gittik sınıflar dolu gürültü toz toprak. Kalorifer dairesine gittim kokuyor. Rezillik ya. Çıktık geldim eve. nolacak böyle napıcam ben? Batsın öğretmenliği de devleti de öğrencisi de velisi de... Sonra da üç çocuk beş çocuk... Kafanıza girsin o istediğiniz çocuklar!! Sen çalışanına hiç bi hak verme sonra çocuk yap!!!! 5 yıl çalışmadan ücretsiz izin alınmıyormuş rapor Hakkı'm bitti. Kimse gelip bakamaz. Kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi. Her şeyi geçtim çocuğumu o kadar hiç ağlatmadım ben sesini duyunca öyle telefonda içim gitti çok kötüyüm çok moralim bozuk....... Uyuyor şimdi offffff
Yok kimse. Burası uzak evimiz küçük yok işte maalesef olmuyorinana ben yaşamış gibi üzüldüm canım
ilk defa ayrı kaldınız tabi
ailelerden gelebilecek biri yok mu en azından bakıcı olayını düzene oturtacak kadar kalsa
hem seninde için rahat eder
Günaydın kızlar. Kendimi bu kadar erken bi saatte burda beklemiyordum ve korkulan oldu Tuna durmadı ben de eve geldim mecburen. Ya allahım bi işimiz rast gitsin nolur ya nolur...., bakıcının evine gittik sabah sekiz buçukta kapı duvar. YOKLAR!!!!!! Kime bırakıcam. Eşimin bi Veli'si vardı ona gittik onlarda yok. Yahu kardeşim çocuğun okula başlıyor nerdesin ne bitmez köy Sevda'ları varmış. Zaten yine bi köyde yaşıyon gelmemiş kimse. Eşim de sağolsun anlayıştan ölecek. Bütün erkeklerden nefret ediyorum!!!! Yanımda okula götüreyim bi gün hatta bi kaç saat için ne olacak çocuğu nereye bırakalım yok efendim olmaz. başka bi Veli'ye gittik. Ben ayarladığımız bakıcı iyi mi kötü mü bakabilecek mi yaz boy düşünürken hiç aklımda olmayan hatta hiç bırakmam dediğim kadının kollarına verdim çocuğu..i allahım yaa ağlayasın var. Zaten zor ayrılıyorum. Tuna normal de yabancılık çekmez Güler yüzlüdür ama ne oldu bilmiyorum öptüm çıktım başlamış ağlamaya. Ben de salak gibi telefonun sesini kısmışım kadın aramış 4 kez durmuyor ağlıyor demek için. Tesadüf gördüm açtım sesi geliyor arkadan. Telefonu Nasıl kapattım koşarak Nasıl gittim eve hiç bilmiyorum. Yavrumu kucağıma alınca sustu. Ordan okula gittik sınıflar dolu gürültü toz toprak. Kalorifer dairesine gittim kokuyor. Rezillik ya. Çıktık geldim eve. nolacak böyle napıcam ben? Batsın öğretmenliği de devleti de öğrencisi de velisi de... Sonra da üç çocuk beş çocuk... Kafanıza girsin o istediğiniz çocuklar!! Sen çalışanına hiç bi hak verme sonra çocuk yap!!!! 5 yıl çalışmadan ücretsiz izin alınmıyormuş rapor Hakkı'm bitti. Kimse gelip bakamaz. Kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi. Her şeyi geçtim çocuğumu o kadar hiç ağlatmadım ben sesini duyunca öyle telefonda içim gitti çok kötüyüm çok moralim bozuk....... Uyuyor şimdi offffff
Ah ah kızımda ilacı görünce dudaklarını kilitliyor hiç bilmiyordu ağız kilitlemeyi.. Şırınga ile veriyordum hemen görünce ımmm mm Başlıyor dudaklar ... Şifa dolu uykuları olsun bebeklerimizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?