2015 Şubat Anneleri

Yok kimse. Burası uzak evimiz küçük yok işte maalesef olmuyor

Off yavrum benim bizim ülkemizde sosyal haklarımız çok kısıtlı hatta kısıtlı değil hiç yok!! Benim kayınvalidem şimdi oğlumun yanında çok şükür.. Bence de ailenden biri en iyisi aslında şense kalıcı olarak en azından bit süte bakabilseler.. Ama hafta sonu bakan kişiyle birlikte vakit geçirin bence yoksa kabul etmez en azından benimki öyle ben bir ay kaldım kv ile ki alışsın diye alıştı da az çok..
Keşke yapabileceğimiz bişi olsa

evet sallanma gibi sartliyo kendini o ninniye de illa onu duyunca uyuyacak. aslinda hic bi seye ihtiyac duymadan uyusalar ne guzel olurdu ama o zaman bebek olmazlardi zaten :))

uyku olayi yemek yedirmekten de zormus yav tukendim.

size de cok gecmis olsun.

o dediklerinin hepsini bende yaptim. ilaci kullanmayi istemedim ama babasinin dilinden kurtulamadim. simdi annemin yanindayim vermiyorum ilaci :)

agizdan nefes alma aliskanlik oldu demek insallah vazgecer bizimki de. hasta gini duruyo ama degil biliyorum gece burnundan nefes aliyo cok rahat cunku.

ahh canim benim ya ne aksilikler yasamissin oyle. anlamadigim bakici nasil evde olmaz konusup anlasmadiniz mi? nasil bi sorumsuzluk bu? hic mi dusunmez insan demek bakmaya niyeti yok derim ben yani. bakmicaksan haber ver vazgectim de. seni uzdu o kadar allahim yaa bu insanlara biraz vicdan ver..

cok uzuldun anlayabiliyorum seni eminim cok caresiz hissetmissindir ama bebegin hatirlamiycak oyle dusunup rahatlatmaya calis kendini.. aglamasi hele annesi yok diye aglamasi cok koyuyor insana anliyorum

devlet de bok yesin uc cocuk neyine boyle bi ulkede insanin. dogurup sokaga atmak da annelik sayiliyo tabii.

uzulme canim benim saglik olsun yeterki her seyin bi cozumu bulunur sakin kafayla bi dusunun bakalim. esinin de destek olmasi lazim.bu tip durumlarda fikir ayriligina dusunce daha da zor oluyor. ya da rest cekicen ben annesyim ne istersem o olacak diyeceksin. anca ondan anlarlar.

Merhaba şubat anneleri.. Geçmiş bayramınız mübarek olsun.merak ettim de bebişleriniz emekliyormu ayağının üstüne konulduğunda basıyor mu?

Ay resmen okudukça sinirim bozuldu bu ne sorumsuzluk ya nefret ediyorum böyle olunca erkeklerde tuzu biberi olur zaten valla yakın olsam hiç düşünmezdim getir bırak bana derdim bakardım çok üzüldüm senin adına sen yıllarca çalış didin emekçi ol kimse yardımcı olmasın yazık yavrum Nasıl ağlamıştır kim bilir sen hemen ara birilerini Allah yardımcın olsun arkadaşım

Bir iki gün ilk saat eşim ilgilenecek sınıfla ben kadının yayanında Duruçay beraber görsün bizi tabi.. Bugün her aksilik üst üste geldi. Neyse ki bizde küçük yerdeyiz müdürümüz anlayışlı. Gerçi büyük yerde olsak bakıcılık mesleğini tapan biri olacaktı sorumluluk sahibi olacaktı birkaç gün önceden görüşecektik alışacaktık olup bitecekti. Bu insanlarda o bilinç yok ki ama başka çaremiz mi var işte..

Ya yazık ya bizi bizden başka kimse anlayamaz ben olsaydım senin komsun bakardım vallahi ne olacak peki böyle
Evet kimse anlayamaz gerçekten.. Yarın ilk saat eşim ilgilenecek sınıfla. Ben bakıcının yanında olucam inşallah. Çok sağol Can'ım düşünmen yeter :)

Çok sağol Can'ım düşünmen yeter. Öyle böyle idare edicez. Hiç bi yakınımız gelemez maalesef. Hem ne kadar bakabilecekler ki bir ay mı üç ay mı? Ev ev üstüne olmaz derler ya eminim huzurumuz kaçar. Hem kimseyi zorlayamazsın ki.. Burası küçük bi kasaba çevre yok bişey yok.. Neyse sabaha göre Tuna'da ben de daha iyiyiz.

Kadının bi suçu yok ki aslında eşsek gibi bi kocası var afedersin. Tutturmuş köy de köy.. Biz konuştuk gelicem dedi. Gelmedi. Ya cahil insanla uğraşmak çok zor. Ama mecburum. Şimdi kızsam trip yapsam başka kime baktırcam. Yarın bi gelselerdi hayırlısıyla yüzlerini bi görseydik :) hatırlamışsak dimi? Onu bıraktım gittim zannetmesin çok üzülürüm

Çok sağol Can'ım benim. Bizi bizden başkası anlamaz. Eşim de panik oldu. O panik olunca böyle mantıksız davranıyor sakin olucam diye. Aman neyse o filan en son düşündüğüm şey.. Yarın olsun da bi inşallah güzel haberler verebilirim. Sen ne yaptın iyileştin mi?

Yok Can'ım 17:30 ya randevum var gitçem ceviz kadar duruyor hala o kadar emziriyorum sağıyorum gitmiyor genel cerrahi bakacakmış işte bakalım ne Diyecek
Azra da hırıldamaya başladı götürmüştüm bişey yok demişlerdi ama dünden beri arttı başgam var çıkaramıyor

5 yilda bir istege bagli ucretsiz izin alinir. Sizin alacaginiz dogum sonrasi ucretsiz izin. Dogumdan sonra alabilirsiniz yani. 5 yil calismis olmaniza gerek yok ki .

Getir kayınvalidem ikisine de baksın gem kardeş olurlar :)) tayin isteme durumuz da yok sanırım dimi, olsa zaten yapardınız çoktan benimki de soru işte.. Allah bir yol gösterir, sen o kadar çocuğun eğitimiyle uğraşıyorsun didiniyorsun Allah da senin yavruna gösterir bir yol üzülme hiç..

Merhaba şubat anneleri.. Geçmiş bayramınız mübarek olsun.merak ettim de bebişleriniz emekliyormu ayağının üstüne konulduğunda basıyor mu?
Merhaba benim bebeğim acayip ilerliyor her yere gidiyor ama sürünerek gobeginin üstünde ya da yuvarlanarak ayaklarını karnına cekebiliuor ama kollar sabit . Ayaklarının üstüne de çok rahat basabiliyor tam yedi aylık oglum

Maaşallah benimkide istediği yöne gidiyor ama yuvarlanarak döne döne yada sürüne sürüne.heralde emeklemicek,emekleme stili böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…