- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Yok kimse. Burası uzak evimiz küçük yok işte maalesef olmuyor
Emin ol benim kadar emziren yoktur hala 2 saatte bir emziriyorum gece bile en fazla 4 saat :)Belkide çok sık. Emzirmedin ondan oldu allah şifa versin
evet sallanma gibi sartliyo kendini o ninniye de illa onu duyunca uyuyacak. aslinda hic bi seye ihtiyac duymadan uyusalar ne guzel olurdu ama o zaman bebek olmazlardi zaten :))Yasemin senin kızla benim kızımın ortak yönü çok:) ikisi de sallama manyağı illa anne sesi olacak ve o söyleyecek ..
Bizimde
Huuu huu hu Allah
Kızıma da uyku ver Allah
Huu huu hu Allah hasbi rabbi cellallah
Mafi galbi gayrullah Nur Muhammed sallallah
Huuuu huuu huuu
Eeeeee eeee eeee
Pışşşş pışşşş pışşşş
Aslında bizim sesimizi istiyorlar alıştılar tabi bu devamlı söylenen ninnilere de ..
size de cok gecmis olsun.Kızım da aynı durumdaydı,dr a götürdük teşhis için :) ilaç verdi ama kullanmadım,ıhlamur,tavuk suyuna çorba,bol su,serum fizyolojik ve otri bebe ikilisi ile 10 günde geçti gitti.. Ağızdan nefes alma alışkanlık olmuştu o da geçti artık :)
Günaydın kızlar. Kendimi bu kadar erken bi saatte burda beklemiyordum ve korkulan oldu Tuna durmadı ben de eve geldim mecburen. Ya allahım bi işimiz rast gitsin nolur ya nolur...., bakıcının evine gittik sabah sekiz buçukta kapı duvar. YOKLAR!!!!!! Kime bırakıcam. Eşimin bi Veli'si vardı ona gittik onlarda yok. Yahu kardeşim çocuğun okula başlıyor nerdesin ne bitmez köy Sevda'ları varmış. Zaten yine bi köyde yaşıyon gelmemiş kimse. Eşim de sağolsun anlayıştan ölecek. Bütün erkeklerden nefret ediyorum!!!! Yanımda okula götüreyim bi gün hatta bi kaç saat için ne olacak çocuğu nereye bırakalım yok efendim olmaz. başka bi Veli'ye gittik. Ben ayarladığımız bakıcı iyi mi kötü mü bakabilecek mi yaz boy düşünürken hiç aklımda olmayan hatta hiç bırakmam dediğim kadının kollarına verdim çocuğu..i allahım yaa ağlayasın var. Zaten zor ayrılıyorum. Tuna normal de yabancılık çekmez Güler yüzlüdür ama ne oldu bilmiyorum öptüm çıktım başlamış ağlamaya. Ben de salak gibi telefonun sesini kısmışım kadın aramış 4 kez durmuyor ağlıyor demek için. Tesadüf gördüm açtım sesi geliyor arkadan. Telefonu Nasıl kapattım koşarak Nasıl gittim eve hiç bilmiyorum. Yavrumu kucağıma alınca sustu. Ordan okula gittik sınıflar dolu gürültü toz toprak. Kalorifer dairesine gittim kokuyor. Rezillik ya. Çıktık geldim eve. nolacak böyle napıcam ben? Batsın öğretmenliği de devleti de öğrencisi de velisi de... Sonra da üç çocuk beş çocuk... Kafanıza girsin o istediğiniz çocuklar!! Sen çalışanına hiç bi hak verme sonra çocuk yap!!!! 5 yıl çalışmadan ücretsiz izin alınmıyormuş rapor Hakkı'm bitti. Kimse gelip bakamaz. Kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi. Her şeyi geçtim çocuğumu o kadar hiç ağlatmadım ben sesini duyunca öyle telefonda içim gitti çok kötüyüm çok moralim bozuk....... Uyuyor şimdi offffff
Ay resmen okudukça sinirim bozuldu bu ne sorumsuzluk ya nefret ediyorum böyle olunca erkeklerde tuzu biberi olur zaten valla yakın olsam hiç düşünmezdim getir bırak bana derdim bakardım çok üzüldüm senin adına sen yıllarca çalış didin emekçi ol kimse yardımcı olmasın yazık yavrum Nasıl ağlamıştır kim bilir sen hemen ara birilerini Allah yardımcın olsun arkadaşımGünaydın kızlar. Kendimi bu kadar erken bi saatte burda beklemiyordum ve korkulan oldu Tuna durmadı ben de eve geldim mecburen. Ya allahım bi işimiz rast gitsin nolur ya nolur...., bakıcının evine gittik sabah sekiz buçukta kapı duvar. YOKLAR!!!!!! Kime bırakıcam. Eşimin bi Veli'si vardı ona gittik onlarda yok. Yahu kardeşim çocuğun okula başlıyor nerdesin ne bitmez köy Sevda'ları varmış. Zaten yine bi köyde yaşıyon gelmemiş kimse. Eşim de sağolsun anlayıştan ölecek. Bütün erkeklerden nefret ediyorum!!!! Yanımda okula götüreyim bi gün hatta bi kaç saat için ne olacak çocuğu nereye bırakalım yok efendim olmaz. başka bi Veli'ye gittik. Ben ayarladığımız bakıcı iyi mi kötü mü bakabilecek mi yaz boy düşünürken hiç aklımda olmayan hatta hiç bırakmam dediğim kadının kollarına verdim çocuğu..i allahım yaa ağlayasın var. Zaten zor ayrılıyorum. Tuna normal de yabancılık çekmez Güler yüzlüdür ama ne oldu bilmiyorum öptüm çıktım başlamış ağlamaya. Ben de salak gibi telefonun sesini kısmışım kadın aramış 4 kez durmuyor ağlıyor demek için. Tesadüf gördüm açtım sesi geliyor arkadan. Telefonu Nasıl kapattım koşarak Nasıl gittim eve hiç bilmiyorum. Yavrumu kucağıma alınca sustu. Ordan okula gittik sınıflar dolu gürültü toz toprak. Kalorifer dairesine gittim kokuyor. Rezillik ya. Çıktık geldim eve. nolacak böyle napıcam ben? Batsın öğretmenliği de devleti de öğrencisi de velisi de... Sonra da üç çocuk beş çocuk... Kafanıza girsin o istediğiniz çocuklar!! Sen çalışanına hiç bi hak verme sonra çocuk yap!!!! 5 yıl çalışmadan ücretsiz izin alınmıyormuş rapor Hakkı'm bitti. Kimse gelip bakamaz. Kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi. Her şeyi geçtim çocuğumu o kadar hiç ağlatmadım ben sesini duyunca öyle telefonda içim gitti çok kötüyüm çok moralim bozuk....... Uyuyor şimdi offffff
Bir iki gün ilk saat eşim ilgilenecek sınıfla ben kadının yayanında Duruçay beraber görsün bizi tabi.. Bugün her aksilik üst üste geldi. Neyse ki bizde küçük yerdeyiz müdürümüz anlayışlı. Gerçi büyük yerde olsak bakıcılık mesleğini tapan biri olacaktı sorumluluk sahibi olacaktı birkaç gün önceden görüşecektik alışacaktık olup bitecekti. Bu insanlarda o bilinç yok ki ama başka çaremiz mi var işte..Rabbim yardimcin olsun. Alistirarak ya da aglatarak yapabilirsin bu isi. Birkac gun aglar sonra alisir. Bu bir secenek ben uc gun dayandim daha fazla dayanamadim. Ya da sen yaninda olcan o kisiye alisacak yavas yavas birakacaksin. Gerci oyle bir imkanin var mi onu da bilemiorum. Sansima ben ucretsiz izin alabiliyordum onu degerlendirdim.
Okulun ilk gunleri eger idare edebileveklerse birkac saat birakarak alistirarak dene bi.
Evet kimse anlayamaz gerçekten.. Yarın ilk saat eşim ilgilenecek sınıfla. Ben bakıcının yanında olucam inşallah. Çok sağol Can'ım düşünmen yeter :)Ya yazık ya bizi bizden başka kimse anlayamaz ben olsaydım senin komsun bakardım vallahi ne olacak peki böyle
Çok sağol Can'ım düşünmen yeter. Öyle böyle idare edicez. Hiç bi yakınımız gelemez maalesef. Hem ne kadar bakabilecekler ki bir ay mı üç ay mı? Ev ev üstüne olmaz derler ya eminim huzurumuz kaçar. Hem kimseyi zorlayamazsın ki.. Burası küçük bi kasaba çevre yok bişey yok.. Neyse sabaha göre Tuna'da ben de daha iyiyiz.Off yavrum benimbizim ülkemizde sosyal haklarımız çok kısıtlı hatta kısıtlı değil hiç yok!! Benim kayınvalidem şimdi oğlumun yanında çok şükür.. Bence de ailenden biri en iyisi aslında şense kalıcı olarak en azından bit süte bakabilseler.. Ama hafta sonu bakan kişiyle birlikte vakit geçirin bence yoksa kabul etmez en azından benimki öyle ben bir ay kaldım kv ile ki alışsın diye alıştı da az çok..
Keşke yapabileceğimiz bişi olsa
Kadının bi suçu yok ki aslında eşsek gibi bi kocası var afedersin. Tutturmuş köy de köy.. Biz konuştuk gelicem dedi. Gelmedi. Ya cahil insanla uğraşmak çok zor. Ama mecburum. Şimdi kızsam trip yapsam başka kime baktırcam. Yarın bi gelselerdi hayırlısıyla yüzlerini bi görseydik :) hatırlamışsak dimi? Onu bıraktım gittim zannetmesin çok üzülürümahh canim benim ya ne aksilikler yasamissin oyle. anlamadigim bakici nasil evde olmaz konusup anlasmadiniz mi? nasil bi sorumsuzluk bu? hic mi dusunmez insan demek bakmaya niyeti yok derim ben yani. bakmicaksan haber ver vazgectim de. seni uzdu o kadar allahim yaa bu insanlara biraz vicdan ver..
cok uzuldun anlayabiliyorum seni eminim cok caresiz hissetmissindir ama bebegin hatirlamiycak oyle dusunup rahatlatmaya calis kendini.. aglamasi hele annesi yok diye aglamasi cok koyuyor insana anliyorum
devlet de bok yesin uc cocuk neyine boyle bi ulkede insanin. dogurup sokaga atmak da annelik sayiliyo tabii.
uzulme canim benim saglik olsun yeterki her seyin bi cozumu bulunur sakin kafayla bi dusunun bakalim. esinin de destek olmasi lazim.bu tip durumlarda fikir ayriligina dusunce daha da zor oluyor. ya da rest cekicen ben annesyim ne istersem o olacak diyeceksin. anca ondan anlarlar.
Çok sağol Can'ım benim. Bizi bizden başkası anlamaz. Eşim de panik oldu. O panik olunca böyle mantıksız davranıyor sakin olucam diye. Aman neyse o filan en son düşündüğüm şey.. Yarın olsun da bi inşallah güzel haberler verebilirim. Sen ne yaptın iyileştin mi?Ay resmen okudukça sinirim bozuldu bu ne sorumsuzluk ya nefret ediyorum böyle olunca erkeklerde tuzu biberi olur zaten valla yakın olsam hiç düşünmezdim getir bırak bana derdim bakardım çok üzüldüm senin adına sen yıllarca çalış didin emekçi ol kimse yardımcı olmasın yazık yavrum Nasıl ağlamıştır kim bilir sen hemen ara birilerini Allah yardımcın olsun arkadaşım
Yok Can'ım 17:30 ya randevum var gitçem ceviz kadar duruyor hala o kadar emziriyorum sağıyorum gitmiyor genel cerrahi bakacakmış işte bakalım ne DiyecekÇok sağol Can'ım benim. Bizi bizden başkası anlamaz. Eşim de panik oldu. O panik olunca böyle mantıksız davranıyor sakin olucam diye. Aman neyse o filan en son düşündüğüm şey.. Yarın olsun da bi inşallah güzel haberler verebilirim. Sen ne yaptın iyileştin mi?
5 yilda bir istege bagli ucretsiz izin alinir. Sizin alacaginiz dogum sonrasi ucretsiz izin. Dogumdan sonra alabilirsiniz yani. 5 yil calismis olmaniza gerek yok ki .Günaydın kızlar. Kendimi bu kadar erken bi saatte burda beklemiyordum ve korkulan oldu Tuna durmadı ben de eve geldim mecburen. Ya allahım bi işimiz rast gitsin nolur ya nolur...., bakıcının evine gittik sabah sekiz buçukta kapı duvar. YOKLAR!!!!!! Kime bırakıcam. Eşimin bi Veli'si vardı ona gittik onlarda yok. Yahu kardeşim çocuğun okula başlıyor nerdesin ne bitmez köy Sevda'ları varmış. Zaten yine bi köyde yaşıyon gelmemiş kimse. Eşim de sağolsun anlayıştan ölecek. Bütün erkeklerden nefret ediyorum!!!! Yanımda okula götüreyim bi gün hatta bi kaç saat için ne olacak çocuğu nereye bırakalım yok efendim olmaz. başka bi Veli'ye gittik. Ben ayarladığımız bakıcı iyi mi kötü mü bakabilecek mi yaz boy düşünürken hiç aklımda olmayan hatta hiç bırakmam dediğim kadının kollarına verdim çocuğu..i allahım yaa ağlayasın var. Zaten zor ayrılıyorum. Tuna normal de yabancılık çekmez Güler yüzlüdür ama ne oldu bilmiyorum öptüm çıktım başlamış ağlamaya. Ben de salak gibi telefonun sesini kısmışım kadın aramış 4 kez durmuyor ağlıyor demek için. Tesadüf gördüm açtım sesi geliyor arkadan. Telefonu Nasıl kapattım koşarak Nasıl gittim eve hiç bilmiyorum. Yavrumu kucağıma alınca sustu. Ordan okula gittik sınıflar dolu gürültü toz toprak. Kalorifer dairesine gittim kokuyor. Rezillik ya. Çıktık geldim eve. nolacak böyle napıcam ben? Batsın öğretmenliği de devleti de öğrencisi de velisi de... Sonra da üç çocuk beş çocuk... Kafanıza girsin o istediğiniz çocuklar!! Sen çalışanına hiç bi hak verme sonra çocuk yap!!!! 5 yıl çalışmadan ücretsiz izin alınmıyormuş rapor Hakkı'm bitti. Kimse gelip bakamaz. Kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi. Her şeyi geçtim çocuğumu o kadar hiç ağlatmadım ben sesini duyunca öyle telefonda içim gitti çok kötüyüm çok moralim bozuk....... Uyuyor şimdi offffff
Çok sağol Can'ım düşünmen yeter. Öyle böyle idare edicez. Hiç bi yakınımız gelemez maalesef. Hem ne kadar bakabilecekler ki bir ay mı üç ay mı? Ev ev üstüne olmaz derler ya eminim huzurumuz kaçar. Hem kimseyi zorlayamazsın ki.. Burası küçük bi kasaba çevre yok bişey yok.. Neyse sabaha göre Tuna'da ben de daha iyiyiz.
Merhaba benim bebeğim acayip ilerliyor her yere gidiyor ama sürünerek gobeginin üstünde ya da yuvarlanarak ayaklarını karnına cekebiliuor ama kollar sabit . Ayaklarının üstüne de çok rahat basabiliyor tam yedi aylık oglumMerhaba şubat anneleri.. Geçmiş bayramınız mübarek olsun.merak ettim de bebişleriniz emekliyormu ayağının üstüne konulduğunda basıyor mu?
Canim bildigim kadariyla annelikten dolayi kullandigin ucretsiz izinde 5 sene sarti yok. Ben sozlesmeli calistigim halde aldim ucretsizYok kimse. Burası uzak evimiz küçük yok işte maalesef olmuyor
Maaşallah benimkide istediği yöne gidiyor ama yuvarlanarak döne döne yada sürüne sürüne.heralde emeklemicek,emekleme stili böyleMerhaba benim bebeğim acayip ilerliyor her yere gidiyor ama sürünerek gobeginin üstünde ya da yuvarlanarak ayaklarını karnına cekebiliuor ama kollar sabit . Ayaklarının üstüne de çok rahat basabiliyor tam yedi aylık oglum
BelkideMaaşallah benimkide istediği yöne gidiyor ama yuvarlanarak döne döne yada sürüne sürüne.heralde emeklemicek,emekleme stili böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?