2015 Şubat Anneleri

Merhabalar bebişlerinize diş buğdayı için uygun fiyata kurabiyeler düşünürseniz yardımcı olabilirim

Eklentiler

• image.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 38
hatirlamaz canim benim korkma.
bugun temizlikciler geldi tabii ben kosturdum peslerinde mama sandalyesine koydum kizi merdivenden ciktigim an basti cigligi. gidiyorum diye. sonra geliyorum tine gulucukler. hatirlamazki o an gitmeni istemiyo sadece :)

uzulme sen hani diyolar bilincaltinda yer esiyo bunlar. ben cok onemsemiyorum o kadarini ya bizim psikoloji alt ust olurdu o zaman :) annelerimiz sanki surekli yanimizdaydi :)

Hadi ya inşallah yoktur bişeyi. Sende kurtul artık şu cevizden :)

5 yilda bir istege bagli ucretsiz izin alinir. Sizin alacaginiz dogum sonrasi ucretsiz izin. Dogumdan sonra alabilirsiniz yani. 5 yil calismis olmaniza gerek yok ki .
Hımm bilmiyordum teşekkür ediyorum. Çok çaresiz kalırsam alırım o Zaman. Umarım gerek kalmaz.

Ne güzel olurdu oynarlardı beraber. Şu an için tayin düşünmüyoruz. Çünkü gitsek yine bi köye kasabaya gideriz. Puan yeterli değil. İnşallah yarın güzel bir gün olur.

Kızlar hastaneden geldim kontrol etti iki seçenek var dedi ya üstüne yattın damar yıkandı yada süt fazla dedi iltihap olsa süt sarı akar veya hiç akmaz dedi mastit değilmiş şükür her ihtimale karşı ultrason istedi yarın sabah çekilecek zaten hemen oda söyl di ceviz kadar dedi boşaltmamıza gerek olup olmadığını ultrasonla karar vercez sesi Ada'm süper iyi bir dr ne sorsam söyledi yarın ultrasondan sonra detay yazarım artık
Azrayı da götürdüm randevu aldım gerizekalı bi doktora denk geldim bizim dr gitmiş neyse hırıldamaya başlamıştı iki gün önce hiç bişey yok diyen acil doktorunu gidip öldürmek istedim çocuk bronşit olmak üzere dedi verdi de verdi ilaçları balgam çıkaramıyor kuzum üşütme çocuğu diyor doktor salak ya ben kendim sen çok ona bakıyom
İlacın Nasıl kullanılacağını söylüyor tamam diyorum dur yazayım aklında tutamazsın diyo resmen salak muamelesi yapıyor merak etmeyin dedim ben neleri aklımda tutuyorum unutmam cahilde değilim doktor olmuşsunuz ama saygılı olamamışsınız dedim çıktım odadan sinir etti akşam akşam
Bana diyor devam sütü ver mama ver katı verme
Sanane ya zaten sütüm var niye devam sütü vereyim çocuk her sebzeyi yerden neden hazır mama vereyim tam geri kafalı ya 60 yaşına gelmiş para hırsı bürümüş çocuğu bile ben tuttum nerdeyse ben muayene edecektim
Neyse biDen böyle

feyzacım noldu naptılar dr da

Mudahale olmadımı yanı.sancın nasıl oldu

Geçmiş olsun ztn bu çocuk doktorları bi tuhaf muayene için bile eriniyolar

Kızlar afedersiniz adet olunca korkunç derecede gaz san cim oluyor ozellikle adetin 2. Günü basliyot doğumdan evvel böyle birşey yoktu yani öyle böyle değil yeerde surunduruyo desem yeridir 1-2 gün sürüp geçiyor nedir bunun çaresi acep

Çözüm sen yine hamile kal adet olma bitsin gitsin

İyi Can'ım indi biraz eliyle bişeyler yaptı yumuşattı oranın Ateş'im düştü yarında ultrason çekilip sonuca bakacak
hooppala hanı ates yokdu bıde omu cıkdı
Sevındım cnm ıyı olmana tamamen gecer ıns bı an once

bugun temizlikciler geldi uc kisi geldiler dort saatte bitirdiler. cok sukur. ama bende bittim. asagi in yukari cik. kizla ugras. allahtan kuzenim geldi asagi indirdi halama orda oyaladi. cocuklarla oynamis. kucukleri seviyo.

ama aksama yagmur basladi hemde ne yagmur firtina cikti resmen camlara yagdi hep ya offff

Ben henüz adet olmaya başlamadım ama hamileliğin önce benim de öyle oluyordu.. Rezene çayı, sıcak su torbası bana iyi geliyordu mesela.. Gaz sancısı fena birşey çok iyi bilirim

Bazı insanlar Nasıl doktor olmuş gerçekten anlam vermek çok zor.. Boşver sen o doktoru annesin sen en iyisini bilirsin.. Hadi bakalım yarın daha güzel haberlerini bekliyoruz :)

evet sallanma gibi sartliyo kendini o ninniye de illa onu duyunca uyuyacak. aslinda hic bi seye ihtiyac duymadan uyusalar ne guzel olurdu ama o zaman bebek olmazlardi zaten :))

uyku olayi yemek yedirmekten de zormus yav tukendim.
Benim Kızın yanında ben olunca sallayan ben ninni söyleyen ben olunca uyuyor ama hep yanında olmam lazım gşt gide daha da arttı bu durum uyutuyorum babası devam ediyor sallamaya emzik düşsün ya da elini yüzünü kaşısın az uyansın yine beni bulmak Istiyor babası bile olsa ağlıyor ...

Ek gıda ben ne vereceğimi şaşırdım ne zaman ne veriyorsunuz bana bi söyleyen kızlar !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…