hatirlamaz canim benim korkma.Kadının bi suçu yok ki aslında eşsek gibi bi kocası var afedersin. Tutturmuş köy de köy.. Biz konuştuk gelicem dedi. Gelmedi. Ya cahil insanla uğraşmak çok zor. Ama mecburum. Şimdi kızsam trip yapsam başka kime baktırcam. Yarın bi gelselerdi hayırlısıyla yüzlerini bi görseydik :) hatırlamışsak dimi? Onu bıraktım gittim zannetmesin çok üzülürüm
Hadi ya inşallah yoktur bişeyi. Sende kurtul artık şu cevizden :)Yok Can'ım 17:30 ya randevum var gitçem ceviz kadar duruyor hala o kadar emziriyorum sağıyorum gitmiyor genel cerrahi bakacakmış işte bakalım ne Diyecek
Azra da hırıldamaya başladı götürmüştüm bişey yok demişlerdi ama dünden beri arttı başgam var çıkaramıyor
Hımm bilmiyordum teşekkür ediyorum. Çok çaresiz kalırsam alırım o Zaman. Umarım gerek kalmaz.5 yilda bir istege bagli ucretsiz izin alinir. Sizin alacaginiz dogum sonrasi ucretsiz izin. Dogumdan sonra alabilirsiniz yani. 5 yil calismis olmaniza gerek yok ki .
Ne güzel olurdu oynarlardı beraber. Şu an için tayin düşünmüyoruz. Çünkü gitsek yine bi köye kasabaya gideriz. Puan yeterli değil. İnşallah yarın güzel bir gün olur.Getir kayınvalidem ikisine de baksın gem kardeş olurlar :)) tayin isteme durumuz da yok sanırım dimi, olsa zaten yapardınız çoktan benimki de soru işte.. Allah bir yol gösterir, sen o kadar çocuğun eğitimiyle uğraşıyorsun didiniyorsun Allah da senin yavruna gösterir bir yol üzülme hiç..
Biraz önce öğrendim Can'ım. Çok zorda kalırsak ki inşallah olmamalıyım mecbur.Canim bildigim kadariyla annelikten dolayi kullandigin ucretsiz izinde 5 sene sarti yok. Ben sozlesmeli calistigim halde aldim ucretsiz
feyzacım noldu naptılar dr daÖle Can'ım hatta göğsüm böle olunca nerdeyse sadece emziriyorum sabah yumurta veriyorum biraz akşam yemekte biz ne yersek suyundan az bişey veriyorum 2 çorba kaşığı etmez gerisi sadece emziriyorum baksana boşalmıyor ki doymasa zaten kilo almaz bu gidişle Azra yaşına gircek daha ben regl olmucamtablo bizde vız geldi boyu 74 cm olmuş
Mudahale olmadımı yanı.sancın nasıl olduKızlar hastaneden geldim kontrol etti iki seçenek var dedi ya üstüne yattın damar yıkandı yada süt fazla dedi iltihap olsa süt sarı akar veya hiç akmaz dedi mastit değilmiş şükür her ihtimale karşı ultrason istedi yarın sabah çekilecek zaten hemen oda söyl di ceviz kadar dedi boşaltmamıza gerek olup olmadığını ultrasonla karar vercez sesi Ada'm süper iyi bir dr ne sorsam söyledi yarın ultrasondan sonra detay yazarım artık
Azrayı da götürdüm randevu aldım gerizekalı bi doktora denk geldim bizim dr gitmiş neyse hırıldamaya başlamıştı iki gün önce hiç bişey yok diyen acil doktorunu gidip öldürmek istedim çocuk bronşit olmak üzere dedi verdi de verdi ilaçları balgam çıkaramıyor kuzum üşütme çocuğu diyor doktor salak ya ben kendim sen çok ona bakıyom
İlacın Nasıl kullanılacağını söylüyor tamam diyorum dur yazayım aklında tutamazsın diyo resmen salak muamelesi yapıyor merak etmeyin dedim ben neleri aklımda tutuyorum unutmam cahilde değilim doktor olmuşsunuz ama saygılı olamamışsınız dedim çıktım odadan sinir etti akşam akşam
Bana diyor devam sütü ver mama ver katı verme
Sanane ya zaten sütüm var niye devam sütü vereyim çocuk her sebzeyi yerden neden hazır mama vereyim tam geri kafalı ya 60 yaşına gelmiş para hırsı bürümüş çocuğu bile ben tuttum nerdeyse ben muayene edecektim
Neyse biDen böyle
Geçmiş olsun ztn bu çocuk doktorları bi tuhaf muayene için bile eriniyolarKızlar hastaneden geldim kontrol etti iki seçenek var dedi ya üstüne yattın damar yıkandı yada süt fazla dedi iltihap olsa süt sarı akar veya hiç akmaz dedi mastit değilmiş şükür her ihtimale karşı ultrason istedi yarın sabah çekilecek zaten hemen oda söyl di ceviz kadar dedi boşaltmamıza gerek olup olmadığını ultrasonla karar vercez sesi Ada'm süper iyi bir dr ne sorsam söyledi yarın ultrasondan sonra detay yazarım artık
Azrayı da götürdüm randevu aldım gerizekalı bi doktora denk geldim bizim dr gitmiş neyse hırıldamaya başlamıştı iki gün önce hiç bişey yok diyen acil doktorunu gidip öldürmek istedim çocuk bronşit olmak üzere dedi verdi de verdi ilaçları balgam çıkaramıyor kuzum üşütme çocuğu diyor doktor salak ya ben kendim sen çok ona bakıyom
İlacın Nasıl kullanılacağını söylüyor tamam diyorum dur yazayım aklında tutamazsın diyo resmen salak muamelesi yapıyor merak etmeyin dedim ben neleri aklımda tutuyorum unutmam cahilde değilim doktor olmuşsunuz ama saygılı olamamışsınız dedim çıktım odadan sinir etti akşam akşam
Sanane ya zaten sütüm var niye devam sütü vereyim çocuk her sebzeyi yerden neden hazır mama vereyim tam geri kafalı ya 60 yaşına gelmiş para hırsı bürümüş çocuğu bile ben tuttum nerdeyse ben muayene edecektim
Neyse biDen böyle
İyi Can'ım indi biraz eliyle bişeyler yaptı yumuşattı oranın Ateş'im düştü yarında ultrason çekilip sonuca bakacakMudahale olmadımı yanı.sancın nasıl oldu
Çözüm sen yine hamile kalKızlar afedersiniz adet olunca korkunç derecede gaz san cim oluyor ozellikle adetin 2. Günü basliyot doğumdan evvel böyle birşey yoktu yani öyle böyle değil yeerde surunduruyo desem yeridir 1-2 gün sürüp geçiyor nedir bunun çaresi acep
hooppala hanı ates yokdu bıde omu cıkdıİyi Can'ım indi biraz eliyle bişeyler yaptı yumuşattı oranın Ateş'im düştü yarında ultrason çekilip sonuca bakacak
Deşme kızın yarasınıÇözüm sen yine hamile kaladet olma bitsin gitsin
Sorma ya bu ayda tutmadı :))Deşme kızın yarasını
Kızlar afedersiniz adet olunca korkunç derecede gaz san cim oluyor ozellikle adetin 2. Günü basliyot doğumdan evvel böyle birşey yoktu yani öyle böyle değil yeerde surunduruyo desem yeridir 1-2 gün sürüp geçiyor nedir bunun çaresi acep
Kızlar hastaneden geldim kontrol etti iki seçenek var dedi ya üstüne yattın damar yıkandı yada süt fazla dedi iltihap olsa süt sarı akar veya hiç akmaz dedi mastit değilmiş şükür her ihtimale karşı ultrason istedi yarın sabah çekilecek zaten hemen oda söyl di ceviz kadar dedi boşaltmamıza gerek olup olmadığını ultrasonla karar vercez sesi Ada'm süper iyi bir dr ne sorsam söyledi yarın ultrasondan sonra detay yazarım artık
Neyse biDen böyle
Benim Kızın yanında ben olunca sallayan ben ninni söyleyen ben olunca uyuyor ama hep yanında olmam lazım gşt gide daha da arttı bu durum uyutuyorum babası devam ediyor sallamaya emzik düşsün ya da elini yüzünü kaşısın az uyansın yine beni bulmak Istiyor babası bile olsa ağlıyor ...evet sallanma gibi sartliyo kendini o ninniye de illa onu duyunca uyuyacak. aslinda hic bi seye ihtiyac duymadan uyusalar ne guzel olurdu ama o zaman bebek olmazlardi zaten :))
uyku olayi yemek yedirmekten de zormus yav tukendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?