Nasıl beş yıl çalışmayonca ücretsiz alınmaz. Ben aldıgımda üç yıllık öğretmendim. Kim demişse kandırmış seni. Niye kendin açıp okumuyorsun haklarınıGünaydın kızlar. Kendimi bu kadar erken bi saatte burda beklemiyordum ve korkulan oldu Tuna durmadı ben de eve geldim mecburen. Ya allahım bi işimiz rast gitsin nolur ya nolur...., bakıcının evine gittik sabah sekiz buçukta kapı duvar. YOKLAR!!!!!! Kime bırakıcam. Eşimin bi Veli'si vardı ona gittik onlarda yok. Yahu kardeşim çocuğun okula başlıyor nerdesin ne bitmez köy Sevda'ları varmış. Zaten yine bi köyde yaşıyon gelmemiş kimse. Eşim de sağolsun anlayıştan ölecek. Bütün erkeklerden nefret ediyorum!!!! Yanımda okula götüreyim bi gün hatta bi kaç saat için ne olacak çocuğu nereye bırakalım yok efendim olmaz. başka bi Veli'ye gittik. Ben ayarladığımız bakıcı iyi mi kötü mü bakabilecek mi yaz boy düşünürken hiç aklımda olmayan hatta hiç bırakmam dediğim kadının kollarına verdim çocuğu..i allahım yaa ağlayasın var. Zaten zor ayrılıyorum. Tuna normal de yabancılık çekmez Güler yüzlüdür ama ne oldu bilmiyorum öptüm çıktım başlamış ağlamaya. Ben de salak gibi telefonun sesini kısmışım kadın aramış 4 kez durmuyor ağlıyor demek için. Tesadüf gördüm açtım sesi geliyor arkadan. Telefonu Nasıl kapattım koşarak Nasıl gittim eve hiç bilmiyorum. Yavrumu kucağıma alınca sustu. Ordan okula gittik sınıflar dolu gürültü toz toprak. Kalorifer dairesine gittim kokuyor. Rezillik ya. Çıktık geldim eve. nolacak böyle napıcam ben? Batsın öğretmenliği de devleti de öğrencisi de velisi de... Sonra da üç çocuk beş çocuk... Kafanıza girsin o istediğiniz çocuklar!! Sen çalışanına hiç bi hak verme sonra çocuk yap!!!! 5 yıl çalışmadan ücretsiz izin alınmıyormuş rapor Hakkı'm bitti. Kimse gelip bakamaz. Kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi. Her şeyi geçtim çocuğumu o kadar hiç ağlatmadım ben sesini duyunca öyle telefonda içim gitti çok kötüyüm çok moralim bozuk....... Uyuyor şimdi offffff
Canim ya benim kiz da oyle erkenden uyaniyor bu ara israrla emziriyorum uyuyana kadar. Allah kolaylik versin. Farkli bi sekilde uyumayi ogrenseler yani kendileri uyumayi bu sorun cozulecek benceBenim oğlan hasta olduğundan mı anlamadım sabah 4te uyanıyor dört gündür ve bir daha uyumuyor.. Tam da işe başlamama denk gelmesi çok kötü bu sabah sinirden oturup ağladım yaagözlerim yanıyor, daha 1 saat yola gidicem bu böyle gitmez.. Bu uyku sıkıntısı mahvetti beni bana akıl verin
evet sallanma gibi sartliyo kendini o ninniye de illa onu duyunca uyuyacak. aslinda hic bi seye ihtiyac duymadan uyusalar ne guzel olurdu ama o zaman bebek olmazlardi zaten :))
uyku olayi yemek yedirmekten de zormus yav tukendim.
Cok fena aynen rezene kimyon ana son karışımı içtim canım çok sağolBen henüz adet olmaya başlamadım ama hamileliğin önce benim de öyle oluyordu.. Rezene çayı, sıcak su torbası bana iyi geliyordu mesela.. Gaz sancısı fena birşey çok iyi bilirim
Yani genel olarak Ateş yok göğsümde kızarıklık vardı ya onun üstü ateşti 38.7 çıkıyordu şimdi çıkmıyor ultrason a gitçem çocukla birlikte Nasıl yapcam bilmiyorumhooppala hanı ates yokdu bıde omu cıkdı
Sevındım cnm ıyı olmana tamamen gecer ıns bı an once
İbşallah Can'ımBazı insanlar Nasıl doktor olmuş gerçekten anlam vermek çok zor.. Boşver sen o doktoru annesin sen en iyisini bilirsin.. Hadi bakalım yarın daha güzel haberlerini bekliyoruz :)
Benimde bugün sağ göğsüm yer yer kitle vardı ve hassasti açıyordu normalde bu az süt veren göğüs emzirdim geçmedi biraz elimle sagdim yine biraz var ağrı hiç şimdiye kadar olmadı böyle sutun en bol olduğu aylarda bile olmamıştı Atesim falan yok bakalım senin sonucun ne çıkacak merak ediyorum.Yani genel olarak Ateş yok göğsümde kızarıklık vardı ya onun üstü ateşti 38.7 çıkıyordu şimdi çıkmıyor ultrason a gitçem çocukla birlikte Nasıl yapcam bilmiyorum
geçmiş olsun kızlar yaaBenimde bugün sağ göğsüm yer yer kitle vardı ve hassasti açıyordu normalde bu az süt veren göğüs emzirdim geçmedi biraz elimle sagdim yine biraz var ağrı hiç şimdiye kadar olmadı böyle sutun en bol olduğu aylarda bile olmamıştı Atesim falan yok bakalım senin sonucun ne çıkacak merak ediyorum.
İnşallah Can'ım bakalım 3 te ultrason bi gideyim de ne çıkacak sonuçgeçmiş olsun kızlar yaafyz35 benim süt olduğu zamanlarda çok oldu. sertlik oluyordu sağarken veya emzirirken çok ağrı oluyordu. k.valide habersiz gelir sırtıma vururdu elinde soğanlı ekmekle sonra onu yedirirdi ummuşsun derdi geçerdi ama sonra. ilginç ama işe yarardı. birde oğlumu sütten kestikten sonra oldu çok ağrı çektim kolumu kaldıramadım. annem geldi kızdı. birden kesilirmi dedi. hemen ılık havlu ile masaj yap azzıcık sağ dedi yaptım zaten hemen süt akmaya başladı birazda sağdm çok rahatladım gerçekten.
gönlünüzü ferah tutun bir şey çıkmaz inş
Bende Can'ım şimdi masaj yapıyorum ama kolumun altına kadar yine çoğalmışBenimde bugün sağ göğsüm yer yer kitle vardı ve hassasti açıyordu normalde bu az süt veren göğüs emzirdim geçmedi biraz elimle sagdim yine biraz var ağrı hiç şimdiye kadar olmadı böyle sutun en bol olduğu aylarda bile olmamıştı Atesim falan yok bakalım senin sonucun ne çıkacak merak ediyorum.
dun yatmadan incir yemistimYani genel olarak Ateş yok göğsümde kızarıklık vardı ya onun üstü ateşti 38.7 çıkıyordu şimdi çıkmıyor ultrason a gitçem çocukla birlikte Nasıl yapcam bilmiyorum
içirme :)Kızlar azraya şurubu içirdim mi dudaklarının yanları kızarıyor 5 el sonra geçiyor normal mi ?
Can'ım üç tane şurup var sanırım antibiyotik olan yapıyo amoklavin adı ventolin ve peditus var ama onlar yapmadıiçirme :)
hangi surp o
Aman dikkat et emmiyorsa sağ hiç bekletme kolumun altına doğru yine çoğaldı sağdım hemen şimdi kv aradım gel çocukla dur diye uyutmuyorum şimdi o gelsin öle uyutayım yoksa durmaz yani dururda o durduramazdun yatmadan incir yemistim
geecde sasirdim herhalde emzirme sirasini, nasil gogsum sizladi çocuk uyanana kadar uyyamadim geri
aklima sen geldin, çok feci bu agri nasil dayandin buna , bendeki daha hafifidir tabiki
hemsireler falan bakar ehrhalde çocuga tek gideceksen baska çaren yok
ventolin niye verdi yaaa.Can'ım üç tane şurup var sanırım antibiyotik olan yapıyo amoklavin adı ventolin ve peditus var ama onlar yapmadı
Hırıltısı çok balgam çıkaramıyorventolin niye verdi yaaa.
Of uyudu kucağım da emerkeniçirme :)
hangi surp o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?