2015 Şubat Anneleri

Nasıl beş yıl çalışmayonca ücretsiz alınmaz. Ben aldıgımda üç yıllık öğretmendim. Kim demişse kandırmış seni. Niye kendin açıp okumuyorsun haklarını

Benim oğlan hasta olduğundan mı anlamadım sabah 4te uyanıyor dört gündür ve bir daha uyumuyor.. Tam da işe başlamama denk gelmesi çok kötü bu sabah sinirden oturup ağladım yaa gözlerim yanıyor, daha 1 saat yola gidicem bu böyle gitmez.. Bu uyku sıkıntısı mahvetti beni bana akıl verin

Anadolu yakasindaki arkadaslar memnun oldugunuz Kadin dogum doktoru ve hastane ismi verir misiniz? Normal dogum yanlisi biri olursa cok iyi olur. Ben hamile degilim ama kardesten ote dostum hamile:) teyze oluyorum

Canim ya benim kiz da oyle erkenden uyaniyor bu ara israrla emziriyorum uyuyana kadar. Allah kolaylik versin. Farkli bi sekilde uyumayi ogrenseler yani kendileri uyumayi bu sorun cozulecek bence

evet sallanma gibi sartliyo kendini o ninniye de illa onu duyunca uyuyacak. aslinda hic bi seye ihtiyac duymadan uyusalar ne guzel olurdu ama o zaman bebek olmazlardi zaten :))

uyku olayi yemek yedirmekten de zormus yav tukendim.

ben sallamıyorum artık , park yatak aldık sallanan aparatını takmadım hiç , eski sallanan beşiğide söktüm ki mecbur kalmayayım , çok uykusu gelmeden de uyutmuyorum bekliyorum ya emerken uyuyor ya da ayağımda sallıyorum biraz gidiyo , şükür kurtuldum sallamaktan kol kalmıyor insanda en kısa zamanda sende kurtulursun inş.

Ben henüz adet olmaya başlamadım ama hamileliğin önce benim de öyle oluyordu.. Rezene çayı, sıcak su torbası bana iyi geliyordu mesela.. Gaz sancısı fena birşey çok iyi bilirim
Cok fena aynen rezene kimyon ana son karışımı içtim canım çok sağol

hooppala hanı ates yokdu bıde omu cıkdı
Sevındım cnm ıyı olmana tamamen gecer ıns bı an once
Yani genel olarak Ateş yok göğsümde kızarıklık vardı ya onun üstü ateşti 38.7 çıkıyordu şimdi çıkmıyor ultrason a gitçem çocukla birlikte Nasıl yapcam bilmiyorum

Yani genel olarak Ateş yok göğsümde kızarıklık vardı ya onun üstü ateşti 38.7 çıkıyordu şimdi çıkmıyor ultrason a gitçem çocukla birlikte Nasıl yapcam bilmiyorum
Benimde bugün sağ göğsüm yer yer kitle vardı ve hassasti açıyordu normalde bu az süt veren göğüs emzirdim geçmedi biraz elimle sagdim yine biraz var ağrı hiç şimdiye kadar olmadı böyle sutun en bol olduğu aylarda bile olmamıştı Atesim falan yok bakalım senin sonucun ne çıkacak merak ediyorum.

geçmiş olsun kızlar yaa fyz35 benim süt olduğu zamanlarda çok oldu. sertlik oluyordu sağarken veya emzirirken çok ağrı oluyordu. k.valide habersiz gelir sırtıma vururdu elinde soğanlı ekmekle sonra onu yedirirdi ummuşsun derdi geçerdi ama sonra. ilginç ama işe yarardı. birde oğlumu sütten kestikten sonra oldu çok ağrı çektim kolumu kaldıramadım. annem geldi kızdı. birden kesilirmi dedi. hemen ılık havlu ile masaj yap azzıcık sağ dedi yaptım zaten hemen süt akmaya başladı birazda sağdm çok rahatladım gerçekten.
gönlünüzü ferah tutun bir şey çıkmaz inş

İnşallah Can'ım bakalım 3 te ultrason bi gideyim de ne çıkacak sonuç

Bende Can'ım şimdi masaj yapıyorum ama kolumun altına kadar yine çoğalmış

Kızlar azraya şurubu içirdim mi dudaklarının yanları kızarıyor 5 el sonra geçiyor normal mi ?

dun yatmadan incir yemistim
geecde sasirdim herhalde emzirme sirasini, nasil gogsum sizladi çocuk uyanana kadar uyyamadim geri
aklima sen geldin, çok feci bu agri nasil dayandin buna , bendeki daha hafifidir tabiki
hemsireler falan bakar ehrhalde çocuga tek gideceksen baska çaren yok

Aman dikkat et emmiyorsa sağ hiç bekletme kolumun altına doğru yine çoğaldı sağdım hemen şimdi kv aradım gel çocukla dur diye uyutmuyorum şimdi o gelsin öle uyutayım yoksa durmaz yani dururda o durduramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…