senin kizin atesimi vardikiCan'ım üç tane şurup var sanırım antibiyotik olan yapıyo amoklavin adı ventolin ve peditus var ama onlar yapmadı
bu doktorlarin kafasi basmiyorda ondanventolin niye verdi yaaa.
yok benim sutum hiç oule olamz da yani agritacak kdr sut yokAman dikkat et emmiyorsa sağ hiç bekletme kolumun altına doğru yine çoğaldı sağdım hemen şimdi kv aradım gel çocukla dur diye uyutmuyorum şimdi o gelsin öle uyutayım yoksa durmaz yani dururda o durduramaz
benim kız hatırlarsan daha 1 aylıkken başladı sanada çok yazdım kadir beyede yazdım. hep hırıltılı öksürüğü vardı 2 ay falan sürdü. verilen ilaçları hiç içirmedim ki aile hekimimiz bile öksürük şurubu veya balgam sökücü bile vermedi. içirme dedi. kadir beyin dediklerini uyguladım. sonra yine de vicdan azabı çekmemek için aile hekimimize bir daha gittim ciğerlerini dinletmek için bir şeyden şüphe etti ama beni hiç panikletmeden bir uzmana git dedi. gidince kızımın aslıda laringomalazi olduğunu öğrendim. eğer bütün o ilaçları içirseydim boşu boşuna içmiş olacaktı yavrum.bu doktorlarin kafasi basmiyorda ondan
tip fakultesine neye gore ogrenci alip nasil yetistiriyolar anlamiyorum ben
5 dk sonra geçiyor normal misenin kizin atesimi vardiki
ant alerji yapiyorsa vermesen daha iyi belki
o ne kiz hiç duymadim laringomalziyibenim kız hatırlarsan daha 1 aylıkken başladı sanada çok yazdım kadir beyede yazdım. hep hırıltılı öksürüğü vardı 2 ay falan sürdü. verilen ilaçları hiç içirmedim ki aile hekimimiz bile öksürük şurubu veya balgam sökücü bile vermedi. içirme dedi. kadir beyin dediklerini uyguladım. sonra yine de vicdan azabı çekmemek için aile hekimimize bir daha gittim ciğerlerini dinletmek için bir şeyden şüphe etti ama beni hiç panikletmeden bir uzmana git dedi. gidince kızımın aslıda laringomalazi olduğunu öğrendim. eğer bütün o ilaçları içirseydim boşu boşuna içmiş olacaktı yavrum.
Çok güldüm soğanlı ekmeğe ama faydası olmuş baksana şimdi daha iyiyim daha fazla emzirdim geçti gibigeçmiş olsun kızlar yaafyz35 benim süt olduğu zamanlarda çok oldu. sertlik oluyordu sağarken veya emzirirken çok ağrı oluyordu. k.valide habersiz gelir sırtıma vururdu elinde soğanlı ekmekle sonra onu yedirirdi ummuşsun derdi geçerdi ama sonra. ilginç ama işe yarardı. birde oğlumu sütten kestikten sonra oldu çok ağrı çektim kolumu kaldıramadım. annem geldi kızdı. birden kesilirmi dedi. hemen ılık havlu ile masaj yap azzıcık sağ dedi yaptım zaten hemen süt akmaya başladı birazda sağdm çok rahatladım gerçekten.
gönlünüzü ferah tutun bir şey çıkmaz inş
gırtlak tam olarak sertleşmemiş zmanla geçiyor. 1 yaşına kadar sürebilir dedi. herhangi bir ilaç tedavisi yok. ilk aylarda zor nefes alıyor gibiydi zaten. allah korusun sanki hık deyip gidecekmiş gibi oluyordu. dr 6. aya kadar azalma olmalı demişti. şimdi oyle büyük sıkıntı yok. bazen hırıltı artıyor ama genel olarak iyi. çok şükür. aşırı kusuyordu ondanmış meğer. emmemesi bile ondan olabilirmiş. zaten biberonda bile zorlanıyordu herkes biberon deliği küçük diyordu. ayyy neler yaşadık yaao ne kiz hiç duymadim laringomalziyi
valla TR deki doktorlara su an bizim aileyi muayane ettirsek esim ahriç hepimizi hastaneye alirlar zaturrere baslabgici diye :))))
bne daha dr agimedim gitmeyide dusunmuyorum , kimse bana o ilaçlarin bi ise yaradigina ikna edemez
bi kere açip içini okumak lazim ventolin astim ilaci, el insaf diyorum baskada bisey demiyorum drlara, Tr milleti çok kotu bi saglik sisteminin içinde ve isin kotusu halinden memnun
dr ilaç vermeyince orda çikip baskasina gidiyolar bu dr iyi deil diye
çocuklara yazik sadece ..
ilk vurduğunda çok sinirlenmiştim ne oluyor yaa diye bir bağırdım eşimle birlikte pek güldüler. dedimki hadi anne kaç yıllık öcünü aldın bendenÇok güldüm soğanlı ekmeğe ama faydası olmuş baksana şimdi daha iyiyim daha fazla emzirdim geçti gibi
ilahiii . çok hain gördüm seniGeldim hastanedeyim Azra kv de napacaklar bakalımsıramı bekliyorum kesin arar 10 dk sonra bende arayana kadar gitmicem baksın kırk yılın başı
Valla çocuğu sadece sevmekle iş bitmiyo alt komşu da severilahiii . çok hain gördüm seni
Ay çok biliyo onlar valla biz aldık 4 aylıkken koşuyor şimdiKızlar bebeklerinize balık veriyor musunuz hemşire geldi eve balıkla birlikte bütün etlerden hindi dahil verebilirsiniz dedi. Yuruteci sordum belki kv giderken alırız diye tavsiye etmedi bebek ilk önce emekli ek sonra siralicak sonra yurucek siz bu sirralamyi bozarsaniz kaslarını doğru düzgün calistiramaz dedi
Karım kasların kuvvetlidir :) iç karnın da büyük olabilir. Kontrollerde bebeğün gelişimi iyiyse no problem :)kızlar araya giriyorum k.bakmayın 18 hafta +6 haftalık hamileyim daha karnım büyümedi dışardan bakıldığında kimse anlamıyo ilk hamileliğim neden sizce?
bana da ventolin verdi on gun kullan dedi. hiriltisi coktu balgami cikaramiyodu. bes gun kullandim gecti kendiliginden mi ilactan mi bilmiyorum.Hırıltısı çok balgam çıkaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?