2015 Şubat Anneleri

kızlar araya giriyorum k.bakmayın 18 hafta +6 haftalık hamileyim daha karnım büyümedi dışardan bakıldığında kimse anlamıyo ilk hamileliğim neden sizce?
Ben 8 ayliktim hala hic hamile gibi degilsin diyorlardi. Olabilir daha iyi degil mi iste ne guzel.

Nasıl beş yıl çalışmayonca ücretsiz alınmaz. Ben aldıgımda üç yıllık öğretmendim. Kim demişse kandırmış seni. Niye kendin açıp okumuyorsun haklarını
Kimse kandırmadı bi arkadaşımın eş durumu tayini olmamıştı oda son çare olarak ücretsiz izne ayrılmak istemiş ve 5 yıl çalışmadan alınamayacağını öğrenmiş. Bunu benimle paylaştı bende genelledim. Öyle sanıyordum. Arkadaşlar öyle olmadığını söyledi. Öğrendim bende.

Bizimki yemiyor inatla, sadece meme deli ediyor beni!
Tembel de aynı zamanda pöfff, ömrümü yedi minik cadı

İyi akşamları kızlar. Bakıcı maceramız devam ediyor. Dün akşam bu saatler gelmişler bizi aradılar bizde Tuna bi görsün diye gittik, gayet neşeli güleryüzlü bakıştılar teyzeyle. Sabah bi umut gittik evine yatağını kaşığını ıvır zıvır oyuncak bi dünya eşyayla. Sanki çocuğu yatılı okula veriyoruz bende geçtim eve, Tuna teyzenin kucağında duruyor. Hoşbeş muhabbet derken hadi uyutalım dedim. Yatar pozisyona geçti başladı ağlamaya emziği çıkarıp fırlatıyor, kadının yüzünü çiziyor, kendini geriye atıyor filan dakikalarca ağladı. O içerde ben öteki odada çok sabrettim sesi falan kısıldı, gözü kapalı benim kucağıma geldiğini anlıyor susuyor. Olmayacak böyle dedim uyuttum bıraktım. Uyanınca yine ağlamış, kadına beni ara demiştim. Bi hışım gittim yine hemen sustu. Oyuncaklarıyla oynamaya daldı, bende çıktım yine. Böylece ilk gün bitti.. Napıyım sizce ? Böyle böyle alışır mı dersiniz?

Bak benim duam tuttu :) maşallah

bebekler alisiyor canim uzme canini. ilk iki gun Begüm cok agladi burda halamlarin kucaginda vs ama simdi alisti uyutuyo bile kuzenim. zamanla alisacak Tuna eminimki.

Himm bayiliriz somona :) aslında hindi etine alissaniz çok iyi biz çok seviyoruz kolay pisiyor lezeetli ve kırmızı et ve tavuktan daha vitaminli. Yazi bitirdik neden daha önce vermedin kabak.

Canım hep öyleyiz duydugumuza göre iş yapıyoruz. Aslında açıp okusak hepsi yazıyor. Ben direk sana öyle dendi sandım
Yani 1 yıllık memur doğum yapmayacak mı

Yavaş yvaş alışsa bu kadar ağlamazdı ama şartlar bazrn farklı gelişiyor. Bebekler çabuk alışır ve unutur sen iyi düşün. Yeter ki iyi baksınlar

Himm bayiliriz somona :) aslında hindi etine alissaniz çok iyi biz çok seviyoruz kolay pisiyor lezeetli ve kırmızı et ve tavuktan daha vitaminli. Yazi bitirdik neden daha önce vermedin kabak.

Evet alismakla alakali sanirim. Ben denerim de esim farkli tadlara cok kapali biri. Bakalim berat icin alabilirim.
Bal kabagi demek istedim. Normal kabak yiyordu zaten.

concon80 ben cok kuculken yedirmeye basladim ondan mi bilmem reddetmez. Hastayken yemedi bi.

Bal kabagi iyidir hoştur güzeldir can dir :) afiyet olsun

Canım hep öyleyiz duydugumuza göre iş yapıyoruz. Aslında açıp okusak hepsi yazıyor. Ben direk sana öyle dendi sandım
Yani 1 yıllık memur doğum yapmayacak mı
Yani bence de.. Ben de dünün heyecanıyla bide izin alamayacağım düşüncesiyle baya panik oldum. Haklısın açsak okusak ya. Tembel milletiz vesselam :)

Yavaş yvaş alışsa bu kadar ağlamazdı ama şartlar bazrn farklı gelişiyor. Bebekler çabuk alışır ve unutur sen iyi düşün. Yeter ki iyi baksınlar
Teyze çok temiz düzenli. Küçücük köy lojmanında tertemiz yapmış evini. Tunaya bakmaya da çok hevesli. Allah'a şükür köy yerinde yine iyi bulduk. İnşallah alışırız. Benim için de zor oluyor çünkü :)

Yazalı çok olmuş ama ben yeni okuyorum yazdıklarını.Söylemeden geçmek istemedim.5 yıl çalışmış olma şartı mazeretsiz ücretsiz izin almak istersen geçerli.Doğum sonrası 2 yıl ücretsiz izin alma hakkın var ve ne kadar çalıştığının hiç bir önemi yok.İstersen ücretsiz izin alabilirsin yani.Ben öyle yaptım.Allah kolaylık versin inşallah bir çıkış yolu bulursun en kısa zamanda.

Ben ana ördek ve yavruları misali büyüğü okula yaya olarak görüyorum ya.cok karisik bi kavsaktan geciyoruz.bugün kırmızı ışık ihlali yapan bi araç ortanca kıza carpacakti az kalsın.Aslinda ışıkta durmuştu.ani kararla hizla geçmeye kalktı.kız da abisinin elini bırakıp öne atıldı.dur dur diye bağırdım.oğlum sonradan diyor ki sanki filmlerdeki gibi her yere sesin yankilandı sandım.Gozumu kapatınca hep o an ve felaket senaryoları geliyor aklıma.hala etkisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…