- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Maşallah.ayy biz daha hiç binmedik.sıcaklardan görmedi gözümüz park mark.bindereyim barı.heveslendim bak.Siz salincaga biniyomusunuz yaaaa
Sağol canım öğrendim sağolsun arkadaşlar söyledi. İnşallah kolay olur :)Yazalı çok olmuş ama ben yeni okuyorum yazdıklarını.Söylemeden geçmek istemedim.5 yıl çalışmış olma şartı mazeretsiz ücretsiz izin almak istersen geçerli.Doğum sonrası 2 yıl ücretsiz izin alma hakkın var ve ne kadar çalıştığının hiç bir önemi yok.İstersen ücretsiz izin alabilirsin yani.Ben öyle yaptım.Allah kolaylık versin inşallah bir çıkış yolu bulursun en kısa zamanda.
Ay allahım yaaaa çok kötü olmuş. Allah esirgemiş. Aptal trafik magandaları işteBen ana ördek ve yavruları misali büyüğü okula yaya olarak görüyorum ya.cok karisik bi kavsaktan geciyoruz.bugün kırmızı ışık ihlali yapan bi araç ortanca kıza carpacakti az kalsın.Aslinda ışıkta durmuştu.ani kararla hizla geçmeye kalktı.kız da abisinin elini bırakıp öne atıldı.dur dur diye bağırdım.oğlum sonradan diyor ki sanki filmlerdeki gibi her yere sesin yankilandı sandım.Gozumu kapatınca hep o an ve felaket senaryoları geliyor aklıma.hala etkisindeyim
Eki Görüntüle 1642694
Oldu mu geldi mi :) buda Tuna'nın salıncak keyfisi
Evet çokta güzel biniyor vallaBenim kardesimde binmisti bise olmadı eşimde vardı o duydu ya şimdi hayatta almaz :) 4aylikkenmi bindirdin sen peki
Bebekte sıkıntı yok şimdilik saol canım:)Karım kasların kuvvetlidir :) iç karnın da büyük olabilir. Kontrollerde bebeğün gelişimi iyiyse no problem :)
Sağol canım. Gebelik izni ve raporların bittiğinde süt iznin başlar. Evet doru yapıyorsun bence. Ben on ikide çıkıyorum. Nasıl erken çıkıyormuşsun öğren bakalım yarın.Yerim ben o minik elleriiii :) maşallah Canım çok tatlı..
Bugün yine daha iyi geçmiş senin için anlaşılan.. Çocuklar alışır, başka alternatif sunulmadığında, asıl alışamayan, kıyamayan ve dayanamayan biziz bence..
Ya bir de bişi Sorcam: yönetmelikte memurun analık izni bitiminden sonraki ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay ise 1,5 saat süt izni vardır diyor.. Benim mdr. Yrd. Bugün aradı akşam üstü hoca hanım sen çok erken çıkıyon yarın konuşalım diye şaşırdım.. Ben 9-3 çalışıyorum normalde süt izninden dolayı 9-12 değil mi ki bu.. Kafam karıştı Bilen varsa aydınlatırsa beni sevinirim :)))
İyi şükür bişey yokmuş. Santim mantim dedin allahım korusun dedim içimden .. Haydi geçmiş olsun:)Kızlar göğsüm de süt kanalı tıkanmış biriken süt 4 cm bi yeri 2 cm bi yeri kaplamış müdahale ye gerek yokmuş sadece elle bişey yaptı açılır dedi pek tatlı doktor bey :) ama Azra o memeden emince sinir oluyo çok gelmiyo diye zorla veriyorum yine de açılsın diye hiç bir ilaç vermedi 1 ay sonra kontrole çağırdı eliyle ne yaptıysa Ağrı'm kesildi
Sağol canım. Gebelik izni ve raporların bittiğinde süt iznin başlar. Evet doru yapıyorsun bence. Ben on ikide çıkıyorum. Nasıl erken çıkıyormuşsun öğren bakalım yarın.
Kızlar göğsüm de süt kanalı tıkanmış biriken süt 4 cm bi yeri 2 cm bi yeri kaplamış müdahale ye gerek yokmuş sadece elle bişey yaptı açılır dedi pek tatlı doktor bey :) ama Azra o memeden emince sinir oluyo çok gelmiyo diye zorla veriyorum yine de açılsın diye hiç bir ilaç vermedi 1 ay sonra kontrole çağırdı eliyle ne yaptıysa Ağrı'm kesildi
alisir canim oglunTeyze çok temiz düzenli. Küçücük köy lojmanında tertemiz yapmış evini. Tunaya bakmaya da çok hevesli. Allah'a şükür köy yerinde yine iyi bulduk. İnşallah alışırız. Benim için de zor oluyor çünkü :)
maasallahh çok tatli ama bu yaaaaaaaEki Görüntüle 1642694
Oldu mu geldi mi :) buda Tuna'nın salıncak keyfisi
ah canim kiyamam nasil korkdun kim bilirBen ana ördek ve yavruları misali büyüğü okula yaya olarak görüyorum ya.cok karisik bi kavsaktan geciyoruz.bugün kırmızı ışık ihlali yapan bi araç ortanca kıza carpacakti az kalsın.Aslinda ışıkta durmuştu.ani kararla hizla geçmeye kalktı.kız da abisinin elini bırakıp öne atıldı.dur dur diye bağırdım.oğlum sonradan diyor ki sanki filmlerdeki gibi her yere sesin yankilandı sandım.Gozumu kapatınca hep o an ve felaket senaryoları geliyor aklıma.hala etkisindeyim
çok geçmis olsun canimKızlar göğsüm de süt kanalı tıkanmış biriken süt 4 cm bi yeri 2 cm bi yeri kaplamış müdahale ye gerek yokmuş sadece elle bişey yaptı açılır dedi pek tatlı doktor bey :) ama Azra o memeden emince sinir oluyo çok gelmiyo diye zorla veriyorum yine de açılsın diye hiç bir ilaç vermedi 1 ay sonra kontrole çağırdı eliyle ne yaptıysa Ağrı'm kesildi
Hem ne korku.saniyelik bisey.gitti artık dedim.Rabbim o anda döndürdü.arabadaki de şok oldu sanırım.biraz durdu ötede.sonra gitti.plakasına baktım.ama kafamda tutamadım o an.ah canim kiyamam nasil korkdun kim bilir
çok geçmis olsun, verdigin bi sadaka karsi gelmis yine ver bi daha istersen
Allahim sen evlatlarimizla sinma nolur
bugun aklima geldiniz seni tiryakiyi cermeligi çagiracakdim etkietleyip nete oturamadim dogru duzgun
Geçmiş olsun.ağrısı dinmiş ya açılır inşallah.Kızlar göğsüm de süt kanalı tıkanmış biriken süt 4 cm bi yeri 2 cm bi yeri kaplamış müdahale ye gerek yokmuş sadece elle bişey yaptı açılır dedi pek tatlı doktor bey :) ama Azra o memeden emince sinir oluyo çok gelmiyo diye zorla veriyorum yine de açılsın diye hiç bir ilaç vermedi 1 ay sonra kontrole çağırdı eliyle ne yaptıysa Ağrı'm kesildi
Benimki de bi ara fena isiriyodu.şükür unuttu bu ara.odun kopuyodu emzirirkençok geçmis olsun canim
nazlanmasin azra hanimda emsin iste nankorluk yamasin
nankorluk dedimde benimki çok fena isiriyorrr aklim giidyor
isirdimi
3 çocuklusunuz ya sizi hep dusunurumde buraya ayzamaya firsatim olmuyor yada unutuyorum :)Hem ne korku.saniyelik bisey.gitti artık dedim.Rabbim o anda döndürdü.arabadaki de şok oldu sanırım.biraz durdu ötede.sonra gitti.plakasına baktım.ama kafamda tutamadım o an.
Hayırdır ne sebebten aklına geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?