2015 Şubat Anneleri

Sağol canım öğrendim sağolsun arkadaşlar söyledi. İnşallah kolay olur :)

Ay allahım yaaaa çok kötü olmuş. Allah esirgemiş. Aptal trafik magandaları işte

Eki Görüntüle 1642694
Oldu mu geldi mi :) buda Tuna'nın salıncak keyfisi

Yerim ben o minik elleriiii :) maşallah Canım çok tatlı..
Bugün yine daha iyi geçmiş senin için anlaşılan.. Çocuklar alışır, başka alternatif sunulmadığında, asıl alışamayan, kıyamayan ve dayanamayan biziz bence..

Ya bir de bişi Sorcam: yönetmelikte memurun analık izni bitiminden sonraki ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay ise 1,5 saat süt izni vardır diyor.. Benim mdr. Yrd. Bugün aradı akşam üstü hoca hanım sen çok erken çıkıyon yarın konuşalım diye şaşırdım.. Ben 9-3 çalışıyorum normalde süt izninden dolayı 9-12 değil mi ki bu.. Kafam karıştı Bilen varsa aydınlatırsa beni sevinirim :)))

Kızlar göğsüm de süt kanalı tıkanmış biriken süt 4 cm bi yeri 2 cm bi yeri kaplamış müdahale ye gerek yokmuş sadece elle bişey yaptı açılır dedi pek tatlı doktor bey :) ama Azra o memeden emince sinir oluyo çok gelmiyo diye zorla veriyorum yine de açılsın diye hiç bir ilaç vermedi 1 ay sonra kontrole çağırdı eliyle ne yaptıysa Ağrı'm kesildi

Sağol canım. Gebelik izni ve raporların bittiğinde süt iznin başlar. Evet doru yapıyorsun bence. Ben on ikide çıkıyorum. Nasıl erken çıkıyormuşsun öğren bakalım yarın.

İyi şükür bişey yokmuş. Santim mantim dedin allahım korusun dedim içimden .. Haydi geçmiş olsun:)

Sağol canım. Gebelik izni ve raporların bittiğinde süt iznin başlar. Evet doru yapıyorsun bence. Ben on ikide çıkıyorum. Nasıl erken çıkıyormuşsun öğren bakalım yarın.

Rapordan kastın ne Canım? Ben dönemi kapatmak için 30 günlük heyet ve 20 günlük heyet almıştım onlar değil demi? Yönetmelikte sadece analık yani doğum izni bitiminde diyor da..

İnşallah sıkıntı çıkarmaz bana zaten yol yüzünden o 3 saat 5 oluyor ve ben 5 Saat ayrı kalıyorım ayazdan..
Bakalım be diyecek çok sağol

Görüp, göreceğn en kötü şey bu olsun Allah beterinden saklasın inşallah

alisir canim oglun
ama senin daha soguk kanli olman lazim
senin aurilirken yasadigin stresi hisseder tuna ve alismasi zaman alir inan
biraz daha rahat olmaya çalis onumuzdeki pazartesiye hersey daha iyi olucak insallah

ah canim kiyamam nasil korkdun kim bilir
çok geçmis olsun, verdigin bi sadaka karsi gelmis yine ver bi daha istersen
Allahim sen evlatlarimizla sinma nolur

bugun aklima geldiniz seni tiryakiyi cermeligi çagiracakdim etkietleyip nete oturamadim dogru duzgun

çok geçmis olsun canim
nazlanmasin azra hanimda emsin iste nankorluk yamasin

nankorluk dedimde benimki çok fena isiriyorrr aklim giidyor
isirdimi

Hem ne korku.saniyelik bisey.gitti artık dedim.Rabbim o anda döndürdü.arabadaki de şok oldu sanırım.biraz durdu ötede.sonra gitti.plakasına baktım.ama kafamda tutamadım o an.
Hayırdır ne sebebten aklına geldik

Geçmiş olsun.ağrısı dinmiş ya açılır inşallah.

3 çocuklusunuz ya sizi hep dusunurumde buraya ayzamaya firsatim olmuyor yada unutuyorum :)
yoksa hepo aklimdasiiniz yani

dur çagiralim ne is giruyolar okullarla birlikde

Tiramisu35
C cermelek

gelin hele hayattamiisniz bi haber verinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…