2015 Şubat Anneleri

Benimki de bi ara fena isiriyodu.şükür unuttu bu ara.odun kopuyodu emzirirken
nasil unutturucam bilmiyorumki

agzi bosken bile disini gicirdatiyor benimki
hani yaslilarda agzainda ki takma dis gicrdar ya bizimkide oyle emanet gibi duuryor , dislerine alisamadi birbirine degdirip duuryor
aynisini memylede yapiyorr

ahanda burdaa suç aleti dislerrrimiz
Seninkinin ustlerde cikmis.biz de ustlerde yok daha.maşallah senin bu oglan pek hızlı cikti. Sonradan geldi ama herşey de önde maşallah subhanallah.gamzesi de var galiba.benim kızında var.benimki babasının fotokopisi.barı gamzemi almış diye avunuyom ben de
Tiramisunun ki okula basliycakti.o islerle meşguldür.

valla birak beni gidecel diyor,zaoptedemiyorum el kadar çocugu,biz yatrken dizlzeimize dayanip ayag kalkiyor, 15 gundur normal otuuryor bi iki dustu su an hiç dusmuyor,nerdeyse 2 aydir surunuyor,2-3 haftadirda emkliordu ama artik hepsini birakdi oturmayi çok sevdi , insan oturdugu yerden yer degisrmi ? degisiyor vallla
atiyor kendini yere obur tarafa otuuryor bi sn de :))))
anca oyuncakla falan kandirirsam oyle emkliyor hizli gidiym diye
dr her gitigimizde sasiriyor soyledikleirme,bu seferde ayakda deyimde iyice boyle olsunn
maasalalh hizli ama bence hiç acelesi yokdu ,nerde kuytu kose var kablo var oarya gidiyor miknatis gibi çekiyor çocugu
annini vururyor dur durak bilmiyorkii

benimkilerin uçude gamzeli
gamze esimdede bendede var oldugu için kaçarlari yok çocuklarda gamzeli oluyor :)
ama kuçugunki abisine gore daha derin sanki ablasina benziyor gamzesi

benimkinin su an koydugunuz yerde bulmaniz imkansiz ,tek durup kipirdamadigi yert kucak
acaba kilosu ne alemde dr a da daha 1 hafta var
evdeki tartida her seferinde baska gosteiryor guvenmiyorum artik ona
bu kadar harekete gore kilo falan almistir ins,200 gr alsa yine bisey demiycem çocuk nefes almak için bile yerine durmuyorki

yeme desen yok
hep meme hep memem e ondada yetecek sut yok
biberon aliyor ama içine ne koyacagimi sasirdim :

Benim bildiğim rapor sonrası. Evet o dediklerin. Bende 35 gün kullandım. Seni yanıltmak istemem. İstersen sen bi daha oku ve görüş bakalım müdürle. Öğrenince bene da yaz

alisir canim oglun
ama senin daha soguk kanli olman lazim
senin aurilirken yasadigin stresi hisseder tuna ve alismasi zaman alir inan
biraz daha rahat olmaya çalis onumuzdeki pazartesiye hersey daha iyi olucak insallah
Yaa inşallah Can'ım çok sağol desteğin için. Bu kadar zor olacağını tahmin etmediğim için sanırım zorlandım ben.

Son düzenleme:
Yaa inşallah Can'ım çok sağol süreçtesin için. Bu kadar zor olacağını tahmin etmediğim için sanırım zorlandım ben.
ben kizmi 8 aylikken birakdim, normalde anlastigim bakmasi için evine birakdim alsitirdigim kadinla bi sorun oldu
pazartesi ise basliycam cuma bakcim yokdu
bi kadin buldum rastgele ( rastgele derken resmi bakici, hersey resmiyetde ben aptron o isci,maas bororosu vs hersey var )
hayatima ilk defa gordugum 6 çocuk annesi o kadina içim isindi ve tamam dedim cuma gunu ilk gorusmede , ayrilirken de pazartesi gorusuruz dedim
pazartesi sabai gittim gel ayir benim kizi benden
o gun o bakicida ben is yerinde agladik,aksam sordum zor geçti dedi kadin
ikinci gunu ben daha az agladim oda
uçuncu dorduncu derken alsitgi benden onun kollarina atlardi kizim :)
o kadin iki ay bakdi sonra baskasia geçtik,onuda dahada çok svedi onu gordumu beni unuturdu sabahlari kosarak girerdi evine :) yasit oglu vardi bakiciinin gayet mitluydu kizim orda

sen rahat olmadan çozulmez bu is

Peki hiç almıyım mı kucağıma ağladığında gideyim mi ben?

Peki hiç almıyım mı kucağıma ağladığında gideyim mi ben?
benim ilk gunden itibaren çalisma saatlerim saabh 10 aksam 8 di
bakkicya dedim oglen geliyimi diye oyle daaha zor olur dedi
ben hiç almadim 6 ay kadar hep bu saatlerde bakildi kizim

benim ilk gunden itibaren çalisma saatlerim saabh 10 aksam 8 di
bakkicya dedim oglen geliyimi diye oyle daaha zor olur dedi
ben hiç almadim 6 ay kadar hep bu saatlerde bakildi kizim
Anladım. Yarın daha sabırlı olmaya çalışacam artık. Çok ağlıyor yaa sesi kısılıncaya kadar. Gözlerini açamıyor ağlamaktan. Pek perişan oldu, yada ben çok mu duygusal yaklaşıyorum bilemedim ki.. İnşallah yarın iyi geçer allahım noluuur

ben gormedimki hiç o dedgin aglamalaru
birakdigimda az agliyordu iste gun içinde neler oldu hiç birine sahit olmadim , aglamakdan sesinin kiisk olma isini bilmiyorum

ama aksam sesi kisik deildi onu biliyorum olsa haturlardi m:)

ben gormedimki hiç o dedgin aglamalaru
birakdigimda az agliyordu iste gun içinde neler oldu hiç birine sahit olmadim , aglamakdan sesinin kiisk olma isini bilmiyorum

ama aksam sesi kisik deildi onu biliyorum olsa haturlardi m:)
:) tamam canım sağol

ben kiizmi krese evriyordum 2 yasinda basladi ordada agliyoalr malum
neyse kiizm ni kaç gunde alisti, aylar sonra bi kadin gordum kresin kapisinda dinliyor oyle gozleri yasli, çocuk ikçerde kadin disarda aaglasiyoalr ,kadin gidemiyor evine
merak ettim duramadim sordum noldu diye
dedi çocuk alisamadi agliyor
ilk defami birakiyorsunuz dedim aylardir geliyor dedi
o zaman inandim çocuklarin gerçekten herseyi hissetip anladigina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…