Rapordan kastın ne Canım? Ben dönemi kapatmak için 30 günlük heyet ve 20 günlük heyet almıştım onlar değil demi? Yönetmelikte sadece analık yani doğum izni bitiminde diyor da..
İnşallah sıkıntı çıkarmaz bana zaten yol yüzünden o 3 saat 5 oluyor ve ben 5 Saat ayrı kalıyorım ayazdan..
Bakalım be diyecek çok sağol
Burdayız canım okullar açıldı bizim ufaklık abilerini arıyor onlar giderken feryat figan göstermiycem artık bizim sıpalarında hoşuna gidiyor bizden ayrılamıyor diye
Kızlar göğsüm de süt kanalı tıkanmış biriken süt 4 cm bi yeri 2 cm bi yeri kaplamış müdahale ye gerek yokmuş sadece elle bişey yaptı açılır dedi pek tatlı doktor bey :) ama Azra o memeden emince sinir oluyo çok gelmiyo diye zorla veriyorum yine de açılsın diye hiç bir ilaç vermedi 1 ay sonra kontrole çağırdı eliyle ne yaptıysa Ağrı'm kesildi
Ben ana ördek ve yavruları misali büyüğü okula yaya olarak görüyorum ya.cok karisik bi kavsaktan geciyoruz.bugün kırmızı ışık ihlali yapan bi araç ortanca kıza carpacakti az kalsın.Aslinda ışıkta durmuştu.ani kararla hizla geçmeye kalktı.kız da abisinin elini bırakıp öne atıldı.dur dur diye bağırdım.oğlum sonradan diyor ki sanki filmlerdeki gibi her yere sesin yankilandı sandım.Gozumu kapatınca hep o an ve felaket senaryoları geliyor aklıma.hala etkisindeyim
Şimdi düşüp bayılabilirim bu saatte bütün gece uyumayan , 3 te oyun oynamaya çalışan , yarım saate bir kalkıp emmek istemesi, acıyan göğüsler, uykuya zaten zorla dalan ama daldıktan 10 dk sonra uyandırılan anne , dağılmış saç baş hepsi bizde mevcut
İstifa edebiliyor muyum acaba ?
Şimdi düşüp bayılabilirim bu saatte bütün gece uyumayan , 3 te oyun oynamaya çalışan , yarım saate bir kalkıp emmek istemesi, acıyan göğüsler, uykuya zaten zorla dalan ama daldıktan 10 dk sonra uyandırılan anne , dağılmış saç baş hepsi bizde mevcut
İstifa edebiliyor muyum acaba ?
Bizimki hep yanımızda yatıyor artık hiç yatağında yatmıyor babası şiddetle yanında istiyor ve biizmji akşam yedi sekiz uyuyor sabah altı yediye kadar 2-3 kez uyanıyor emip hemen geri uyuyor bende epey erken yatıyorum sayesinde sende yanina al doğru değil ama böylece herkes uykusunu almış mutlu oluyor