Benimki de cok isiriyo. Gecen bi isirdi can havliyle hiihh demisim korktu agladi cok fenaçok geçmis olsun canim
nazlanmasin azra hanimda emsin iste nankorluk yamasin
nankorluk dedimde benimki çok fena isiriyorrr aklim giidyor
isirdimi
Canim gecmis olsun bisey olmamis sukurHem ne korku.saniyelik bisey.gitti artık dedim.Rabbim o anda döndürdü.arabadaki de şok oldu sanırım.biraz durdu ötede.sonra gitti.plakasına baktım.ama kafamda tutamadım o an.
Hayırdır ne sebebten aklına geldik
Masallah o dislere ablasina benziyo sanki bi ara koymustun fotografahanda burdaa suç aleti dislerrrimiz
Sanki bu gece benim yasadiklarimi anlatmissinŞimdi düşüp bayılabilirim bu saatte bütün gece uyumayan , 3 te oyun oynamaya çalışan , yarım saate bir kalkıp emmek istemesi, acıyan göğüsler, uykuya zaten zorla dalan ama daldıktan 10 dk sonra uyandırılan anne , dağılmış saç baş hepsi bizde mevcut
İstifa edebiliyor muyum acaba ?
Bu ara çok huysuz kalkmış oyun oynuyor gece sabahın köründe de kalktı kalk diyo resmen Nasıl alıyo uykusunu anlamıyorumBizimki hep yanımızda yatıyor artık hiç yatağında yatmıyor babası şiddetle yanında istiyor ve biizmji akşam yedi sekiz uyuyor sabah altı yediye kadar 2-3 kez uyanıyor emip hemen geri uyuyor bende epey erken yatıyorum sayesinde sende yanina al doğru değil ama böylece herkes uykusunu almış mutlu oluyor
Bizim burası çok soğuk olmadığından ben almıcamKızlar bebeklerinize kaban aldınız mi yada nasıl birşey dusunuyorsunuz
Ben medipole gidiyordum derli toplu güzel hastane doktorun adı sevildi galiba Çok güleryüzlü iyi bir kadındıKizlar Anadolu yakasinda doktor ve hastane sormustum ama arada kaynadi galiba. Ya da anadolu yakasindaki arkadaslar artik pek takilmiyo
Bazı çocuklar uykuyu sevmiyor naparsan yap ama 6-8arasi kalkan çocuklar normal kabul ediliyor onun onceainde kalkiyorsa bir problem var demekki belkide gecicidirBu ara çok huysuz kalkmış oyun oynuyor gece sabahın köründe de kalktı kalk diyo resmen Nasıl alıyo uykusunu anlamıyorum
Bizimki bebekken sevmedi astronot montu cinnet geçiriyordu giydirince bu sene bilmiyorum ne alicam. Astronot daha sıcak tutar tabiGunayfin bayanlar. Benimkide yanimda uyatiyor. Ben gece iki de emmeye kalkyiginda anne sutunden sonra sulu muallebi veriorum. Sabah altiya kdr uyuyo kalkmio. Yoksa saat basi yarim saatte bir uyanio. Simdi annemdeyiz. Eve gecince yatagina. Koycam bi. Cok alisti sanki.
Berata mont hediye geldi onu giydircem ama acaba asyronot olsa daha mi ii olurdu die dusinuorum. Ama gerci cok sogukta disqari da cikilmaz
Bak kartını ekledimKizlar Anadolu yakasinda doktor ve hastane sormustum ama arada kaynadi galiba. Ya da anadolu yakasindaki arkadaslar artik pek takilmiyo
Cok sagol canimBak kartını ekledim
Hem biraz hasta gende hiç diş çıkarmadı belki de ondan yapıyordur aman iyi olsunda varsın uyansınBazı çocuklar uykuyu sevmiyor naparsan yap ama 6-8arasi kalkan çocuklar normal kabul ediliyor onun onceainde kalkiyorsa bir problem var demekki belkide gecicidir
Ay biz niye böle aynı şeyleri yaşıyoruzahh kendi kendime nazar ettim cocugu ya da nazar diye avutuyorum kendimi bu kiz boyke yapacak bisey yok
dun ne kadar usluydu aksam da brni hic zorlamadan direnmeden uyudu. ama gece sen 3te kalk 5e kadar gozler acik ama bayiliyo uykudan. ayakta salluyorum bi daliyo birakiyorum uyaniyo. annem evine park besik almis o da ust kademede su an azicik sallaniyo onda da salliyorum yok uyumuyo arkadas. deliricem gecenin tam kör saati resmen uykudan geberiyorum. biraktim bi ara besikte naparsa yapsin karanlikta oyle bakinip duruyo. sabah ezani okundu ondan sonra biraz daha salladim uyumud ama o kisimlari hic hatirlamiyorum
Okula giden çocuğu olan bence almalı bebeyi de sonuçta dışarı çıkarmak zorunda kalacakBurada havalar sogudu.ben astronotum var sımdıluk 9 ay ıcın ona gırıyor.gercı bı yaşta var kızımdan kalma.okula goturuom gunde en az bı kere hergun cıkıyoz ysnı dısarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?