2015 Şubat Anneleri

çok geçmis olsun canim
nazlanmasin azra hanimda emsin iste nankorluk yamasin

nankorluk dedimde benimki çok fena isiriyorrr aklim giidyor
isirdimi
Benimki de cok isiriyo. Gecen bi isirdi can havliyle hiihh demisim korktu agladi cok fena

Sanki bu gece benim yasadiklarimi anlatmissin

Kizlar Anadolu yakasinda doktor ve hastane sormustum ama arada kaynadi galiba. Ya da anadolu yakasindaki arkadaslar artik pek takilmiyo

Bu ara çok huysuz kalkmış oyun oynuyor gece sabahın köründe de kalktı kalk diyo resmen Nasıl alıyo uykusunu anlamıyorum

Gunayfin bayanlar. Benimkide yanimda uyatiyor. Ben gece iki de emmeye kalkyiginda anne sutunden sonra sulu muallebi veriorum. Sabah altiya kdr uyuyo kalkmio. Yoksa saat basi yarim saatte bir uyanio. Simdi annemdeyiz. Eve gecince yatagina. Koycam bi. Cok alisti sanki.

Berata mont hediye geldi onu giydircem ama acaba asyronot olsa daha mi ii olurdu die dusinuorum. Ama gerci cok sogukta disqari da cikilmaz

Kizlar Anadolu yakasinda doktor ve hastane sormustum ama arada kaynadi galiba. Ya da anadolu yakasindaki arkadaslar artik pek takilmiyo
Ben medipole gidiyordum derli toplu güzel hastane doktorun adı sevildi galiba Çok güleryüzlü iyi bir kadındı

Bu ara çok huysuz kalkmış oyun oynuyor gece sabahın köründe de kalktı kalk diyo resmen Nasıl alıyo uykusunu anlamıyorum
Bazı çocuklar uykuyu sevmiyor naparsan yap ama 6-8arasi kalkan çocuklar normal kabul ediliyor onun onceainde kalkiyorsa bir problem var demekki belkide gecicidir

Bizimki bebekken sevmedi astronot montu cinnet geçiriyordu giydirince bu sene bilmiyorum ne alicam. Astronot daha sıcak tutar tabi

ahh kendi kendime nazar ettim cocugu ya da nazar diye avutuyorum kendimi bu kiz boyke yapacak bisey yok

dun ne kadar usluydu aksam da brni hic zorlamadan direnmeden uyudu. ama gece sen 3te kalk 5e kadar gozler acik ama bayiliyo uykudan. ayakta salluyorum bi daliyo birakiyorum uyaniyo. annem evine park besik almis o da ust kademede su an azicik sallaniyo onda da salliyorum yok uyumuyo arkadas. deliricem gecenin tam kör saati resmen uykudan geberiyorum. biraktim bi ara besikte naparsa yapsin karanlikta oyle bakinip duruyo. sabah ezani okundu ondan sonra biraz daha salladim uyumud ama o kisimlari hic hatirlamiyorum

Burada havalar sogudu.ben astronotum var sımdıluk 9 ay ıcın ona gırıyor.gercı bı yaşta var kızımdan kalma.okula goturuom gunde en az bı kere hergun cıkıyoz ysnı dısarı

Bazı çocuklar uykuyu sevmiyor naparsan yap ama 6-8arasi kalkan çocuklar normal kabul ediliyor onun onceainde kalkiyorsa bir problem var demekki belkide gecicidir
Hem biraz hasta gende hiç diş çıkarmadı belki de ondan yapıyordur aman iyi olsunda varsın uyansın

Ay biz niye böle aynı şeyleri yaşıyoruz bak ben dün gece 3 falan dı ayağımda sallarken uyumuşum öle otururken sağıma yere düştüm pat diye ay hala gülüyorum iyi çocuk ayağımdan düşmedi ben düştüm uyandım o hala ayağımda uyanıktı

Burada havalar sogudu.ben astronotum var sımdıluk 9 ay ıcın ona gırıyor.gercı bı yaşta var kızımdan kalma.okula goturuom gunde en az bı kere hergun cıkıyoz ysnı dısarı
Okula giden çocuğu olan bence almalı bebeyi de sonuçta dışarı çıkarmak zorunda kalacak

Kızlar bugün çarşamba malum benim pazar günü meşhur alışverişlerim
50 tl ye dünyayı alan bi insan oldum çıktım :) hem kıyafet hem gıda
Millet diyor sen para vermiyon mu
Azrayla pazar maceraları diye günlük tutcam bu sefer öğlen gideyim dedim havalar serin akşamüstü üşür diye uyku saatine denk gelsin arabada uyur dedim emzirdim çıktım
Pazarda baya dolaşmışım 1 buçuk saat falan tabi uyumadı tam çıkcaz bastı feryadı su verdim durmuyo nerdeyse yokuşu koşa koşa çıktım :)
Pazarda önüne gelen seviyor oda sevmiyor basıyor çığlığı :)
Sonuç eve geldik 5 dk içinde uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…