2015 Şubat Anneleri

çoook sinirliyim yazaıyım rahalayım bari
gece uyuyamadım iki gündür böyle oluyor sanırım çay yüzünden
sabah 7 de kalktık hergün oldugu gibi 9 a kadar oyalandık nasılda uykum var
oğlanın gözüne bakıyorum uyusun da bende yatayım diye
neyse uyudu bende yattım tam dalmışım derin uykuda hooop benimki uyandı
mümkün değil terar uyuması saate baktım ne kadar uyumuşuz diye 25 dk
başım çatlıyor uykumu alamadım ya
neyse dedim kalktım öğle oldu oğlan uyudu 2 saat uyur bende o arada yatayım dedm
yattım derin uykudayım zil çalıyor aşağı otomotik kapı zili
uyku sersemliği fırladım oğlan uyandı başladı ağlamaya gittim kapıya kimse yok
densiz beyinsiz biri basmış kapıyı açalım diye
sinirden ağlayacaktım oğlan krize girdi susmuyo
açtım kapıyı kim çıkarsa karşıma alayım hıncımı diye yokkk
sonunda sakinleşti sütünü içirdim attık kendimizi dışarı önce pazara ordan da parka gittik
oynayan çocukları izlemek hoşuna gidiyor baya keyflendii eğlendi
eve dönüyoruz apartmanın önünde iki kadın bahçenin etrafındaki kuru otları toplamışlar yakıyorlar
nasaıl pis kokuyor nasıl duman olmuş etraf selam verdim geçtim
asansöre binerken farketttim otomotik kapı açılsın diye sırayla zillere basıyor en alt kattaki daire açtı
ben bastım kapıyı açın diye
bunu duyarken asansör kapısı kapandı ehh kadın demek bizimkinede sen bastın
durduracaktım asansörü basacaktım fırçayı
oğlan huysuzlandı neyse dedim geçti gitti
başım çatlıyor ağrıdan sinirlendim çok

he sorma ya bizimkiler dis de cikarmadi bi biz kaldik sanirim :)

sen ne guzel uyumussun yine
bizimko ayakta sallanirken kalkmaya calisiyo duser diye korkumdan uyuyamiyorum sallarken. bu sabah ezan okunurken hala ayaktaydi gozlerinin icine baktim resmen nolur uyu kizim diye yalvardim. nolcak bu halimiz bakalim guluyorum da aglanacak halim var benimde

oyy okurken ben sinir oldum

bugun kizi halama birakip pazara gittim kuzenimle. aglar diye cok korktum daha yeni taniyo cunku halami. hic aglamamis cok sukur. kucuk cocuklar var cunku. bayiliyo cocuklara nasil guluyo hepsine.

yavrular yaaa herkes kendi eşini biliyo tabii :))

Kız uyumak dediğin 5 dk ayakta uyumaktan düşmüşüm
Uyumasam sallasam çocuk uyuyacakmış

Kızlae merhabalar nasılsınız bayadır giremiyorum çok moralim bozuldu hemen burada aldım soluğu size danışmak için biz en son 2 aylık checkup'ına gitmiştik oğlumun o zaman persentili %90'lardaydı kuzumun şimdi 7,5 aylıkken gittik(bir sürü aşı vurdular yavruşuma bu arada ) neyse hiç büyümemiş farkediyordum zaten de tescillenince kötü oldum iyice kilosu %69'a boyu %45'e düşmüş acaba sütüm mü yaramadı hiç, tr'de uyku düzeni her şeyi bozuldu zaten bi daha yazı evimden ayrı yerde geçirirsem bir de bi gittik yaşıtı başka bebekler vardı sürekli "ay tosuncuk bu sen buna napıyorsun ayyy ay vay vay" sonra büyümemiş 3,5 ay :'( kızım da ne bişey yer içer ne adam gibi uyur %90'lardan inmiyor hamdolsun, ama ben bu işten bişey anlamadım valla ( bi de oğlan diye üzülüyorum ufak kalırsa diye, kızım da allah korusun yarmagül olacak bu gidişle her şeyin hayırlısı da ben napıyım bu çocuğa tavsiyeniz var mı böyle boy uzatacak et suyu met suyu var mı bişeyler

Acaba d vitamini eksikliği mi burada verdirmiyorlar ama kzıımda da kullanmadım ve o ocak doğumlu daha da kış çocuğuydu güneş görmedi adam gibi, daha hiç diş de yok :/

gunde en az 500 ml sut
bi kofte kadar et
yarim meyva yedir canim bunlar asgari SINIR ,ekmekle sebze çorbasiyla falan midesini sisirme mesela , bi ogun yese yeterr pnu bol sut yogurrt pynit ver yerse tabi peyniri
bide hareketlendiyse ondan az almistir kilo
benimki ayda 300 gr alrak ilerliyor son 2 aydir alistim artik
yasitlari iki kati oldu ama karsuilasturmiycam benimki normal onlar anormal :))

Acaba d vitamini eksikliği mi burada verdirmiyorlar ama kzıımda da kullanmadım ve o ocak doğumlu daha da kış çocuğuydu güneş görmedi adam gibi, daha hiç diş de yok :/
sen nerdesin canim ?
BEN FRASNADAYIm veridiryor dr
d vit eksikligi buyume geriligimi yapiyorki

d vit eksik olursa asiri terler çocuk

benimki çok fena pisik oldu yine ((( boyle kabrik kabrik testisleri kenari yanmis çocuk (
sabah çisi geçtmisti ondan çogaldi ehrhalde

oyyy gamzesi de var..
benim çocuklar ozel siâris gamzeli oluyoalr :))) 10 denede dogursam gamzeleriolcak galiba :)

Kız yenir bu ya
yiyorum valla o beni ben onu isiriyor kimin kime guicu yeterse :))

Allahım yarabbim gamzesimi var onun maaşallah ::))
uçunuce var tyzesi gamzesi

Burdayız canım okullar açıldı bizim ufaklık abilerini arıyor onlar giderken feryat figan göstermiycem artık bizim sıpalarında hoşuna gidiyor bizden ayrılamıyor diye
benimkinin hiç ulrunda deil
yazik bi nefs aliyor buyukler okula gidince
Benimki de cok isiriyo. Gecen bi isirdi can havliyle hiihh demisim korktu agladi cok fena
isirùadigi gun yokki

Masallah o dislere ablasina benziyo sanki bi ara koymustun fotograf
evet yavas yavas ablsina benziyor artik

D vitamini neden verdirmiyolar merak ettim onu nasıl çocuk karşılayacak peki

İlk hamileliğinde kaç ayda tutmuştu canım ?
Aşağı yukarı bi sene ama bi sene boyunca biz sürekli gorusemedik tr de evlendik o hemen döndü sonra ben gittim 3sy kaldım geri döndüm falan bölük bolcuk yumurtlama günü nedir bilmiyodum onu öğrendim zaten o sıralarda oldu folik asit ve bi ilaç daha var onu kullandım öyle hamile kaldim

bugun benim oglani ezmirdim oglen o sirada buyukler dolma yiyordu
isirmaya baslauinca çekdim bende memeden, basladimi birakmiyor çunku
neyse basladi debelenmeye çocuk II IIII deyip duuryor
bi çimdik dolmanin içi koydum agzina hop yuttu bi daha III diye diyeee kuçuk bi dolma içi ve bi kasik yogurt yedi , ilk defa puturlu yedi
aksamda doner ve patates kiazrtmasi yedi, hemde ön di$leriyle çigniyor hahahahah:))

havalar sıcak bi şekilde dışarıda oyalayabiliyoruz bebekleri
kışın nasıl olacak bu iş
sürekli evde nasıl vakit geçer sıkılırlar
hele benimki oyuncak hiç oynamıyor alsam işe yaramaz ki
şimdi bile oyuncakları koydum önüne elinin tersiyle itti gitti terliklerimle oynuyor ben aldıkça sinirleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…