2015 Şubat Anneleri

Persentilde %10'un altına düşmedikçe sorun yok demişti bizim dr.umuz.. Bence sorun yapma,her bebek farklı.. Benim kızım da ilk aylarda %90'lardaydı,yavaş yavaş düştü :) kilosu %45,boyu %85 idi en son.. Biz nasıl büyüdük ki acep :))

Odolmalarda salça baharat tuz varmiydi allahım döner vepat. Kızartması

bazen benim kızda öyle yapıyor. evde doğru düzgün uyumayan kız gittiği yerde uzun uzun uyuyor. maşallah yaa poyle olsunlar.

canım alışacak mutlaka dert etme. keşke daha önce bulsaydınız bakıcıyı yavaş yavaş alışırdı. benim annem bakıyor işe baslamadan 1 hafta önce annem gelmeye başladı genellikle o ilgilendi. şimdi annannesine aşık :) bir süre sonra alışacak hatta bakıcılarına daha çok alışıyorlar. sıkıntılı günleri bir an evvel atlatırsınız inş.

canım azranın emmediği dönemlerde sağmaya çalış. duş alırken ılık su ile masaş yap. çok geçmiş olsun canım

iki üç çocuklu anneler yardımmm. oğluş ilkokula başladı akşam eve geliyor kızdan onunla ilgilenemiyorum. bereni uyutup onunla ilgileneyim diyorum ama dün küçük hanım saat 10 da uyudu ve oğlum bana gelip sen kötü bir annesin dedi okadar üzüldümki. çocuk tuvalete gitti 10 dak. beni bekledi kalkmicam sen gelene kadar dedi. sonra gönlünü aldım beraber oturup oyun hamuru oynadık. ilk okul 1 zor bir süreç olacak bize

uzulme o daha cocuk bilemezki mecburiyetten oyle yaptigini ufacik biseyle alinir gonlu..

bi tanidigim ayni durumdaydi ve aklin varsa bi cocugun 1.sinifa baslarken sakin kucuk bebegin olmasin demisti bana. tam okul hayatina yeni basladigi donem ekstra ilgi bekliyor. dersleriyle ugrasman gerekiyor vs..
ama hersey planli olmuyor bazen napicaksin oyle boyle buyuyecekler

ben biliyordum böyle olacağını o yüzden ikinci sınıfa geçince olsun dyordum. eşim çok ısrarlıydı aydın la ben ilgilenecem akşamları dedi. ama öyle olmuyor maalesef mesela o iki gündür işten çok geç geliyor. ayrıca o ödev de yaptıramaz bana kaldı yani. bizim planlı oldu. doğum kontrol hapı kullanıyordum. karar verince şubat ayında bıraktım mayısta hamile kaldım. bu yılı bir atlatabilirsek sonra biraz daha rahat olur

Bizimkide akşam dolma yedi her yaptığımda bi bütünü hüpletiyor

bi seferden biseyolmaz kiz :)
Şimdi diceksiniz eskiler öyle mi yapiyodu falan aman ne bilim yetişkinler için bile fazla baharatlı salcalı tuzlu kizartmalar onerilmiyoken bebeklerin bünyesine neler yapar allah bilir

Ben hersey veriom valla. Kizarmis patatesi ve eti cok sevio bizimki. Yogurta da hayir demez.

Kis gelio malum buralar baya serinledi. Alttan kulotlu corap giydirsem berata bisi olur mu acaba. Bacaklari serin baya.

Şimdi diceksiniz eskiler öyle mi yapiyodu falan aman ne bilim yetişkinler için bile fazla baharatlı salcalı tuzlu kizartmalar onerilmiyoken bebeklerin bünyesine neler yapar allah bilir
yemeklerim tuzlu olmaz canim benimn bu aralar diyetteyiz çok eksik tuzu, aci da olmaz evdeekiler yemiyor aciyi dolma saglam yani :)
otekilerinide bi çay kasigi kdr yemistir anca ilk defa oyle agzina attigimi yedi de hosuma gitti :)

Ben hersey veriom valla. Kizarmis patatesi ve eti cok sevio bizimki. Yogurta da hayir demez.

Kis gelio malum buralar baya serinledi. Alttan kulotlu corap giydirsem berata bisi olur mu acaba. Bacaklari serin baya.
ne gibi bisey? :)
benim oglan 5.5 yasinda her kis giyer ,n sabahda giydi gitti okula mesela :)

eti nasil veriuyprsun
digerlerinde hep ayri pisirdim bunda vericem valla n gerçi benim evde sulu yemek eksik olmaz buyukler oyle alisti onu isterler hep

oglene kiymali sehriye çorbasi var mesela, versem yermiki benimki buyukler bayilirda :))

mesela herkes diyor bana restoraniniz var sen yemek pisirmiyondur
benim çocuklar doner yemezki
çokk acikdiysa oglum çeyrek yer belki yuvarlak ekmekde kizda yarimini yer,oda ayda yilda bir
milletin çocugu tumu bitiriyor ben bitiremiyom onu :)))

oglan pizza makarna ekmek arasi vs sevmez çok açsa mecburiyetten uer
kiymali kabak yemegine yasasin diye sevinir lahmacunu ver yuzu duser :)))
cins benim çocuklarim :)

eti nasil veriuyprsun
digerlerinde hep ayri pisirdim bunda vericem valla n gerçi benim evde sulu yemek eksik olmaz buyukler oyle alisti onu isterler hep

oglene kiymali sehriye çorbasi var mesela, versem yermiki benimki buyukler bayilirda :))
Yer bacım geçen ben yaptım şehriye bi topan da kıyma koydum hüpletiyor bi kaç kere kaçırdı boğazına ama güzel yedi valla evde ne yeniyosa ona alışsın bugün bizde yaprak sarma var onura vercem yesin :) bide yoğurt yanına oh mis

Allah kolaylık versin canım elinden geldiği kadar büyükle ilgilenmeye çalış derim küçüğün düzenini büyüğe uydurmaya çalış uyku saatini falan ayarla büyüğün dersleri daha çok zamanını alacak ve sabır sabır sabır....

Benimkide sulu şeylerin içinde pütürlü şeyler istemiyor ya tam katı olacak yada tam sulu sıpaok yoruyor yemek yerken beni... maşallah azra ya canım

bu erkekler lafa gelince super de icraat yok.
kucuk simdi bebek ne de olsa hayati ihtiyaclari disinda cok biseye ihtiyaci yok. buyukle daha cok ilgilenmeye calisarak bi sekilde dengeyi saglayabilirsin sanirim. dedigin gibi bu yili atlatirsan daha rahatlarsin..

degerini bil sen bu cocuklarin istedikleri kadar yaramazlik yapsinlar bosver :))

bizim uc numarayla beraberiz simdi iki numara okul icin gitti. annemin evindeyiz uc gundur ne yemek yapsam abla ben onu yemem bunu yemem bana para ver doner alcam diye basimin etini yiyor. bi de 19 yasinda he cocuk da degil. aslaaa yemiyor ev yemegi bi kac sey disinda. allah anneme yardim etsin. yemek secen insan kadar zor bisey yok. bu kucuk hastaydi astimdi kucukken hep babanem simartti ne isterse onu yedirdi simdi boyle bisey cikti ortaya.

nefret ediyorum bu kadar aclik varken insanlar ekmek bulamazken yemek secenlerden. hani biseyi sevmezsin tamam da insan hic bi yemegi yemez mi ya.

MaRaL_ bu gunde 500ml sutu nasil anlicaz. Emmelerinin disinda ayrica sut mu veriyosun yoksa gunluk emdigi sut en az 500ml mi olacak. Kadir beyin yazisinda 600ml sivi diyordu sanirim. Bu sivi amne sutu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…