bızımkı cevızı dişi ile kırıp ıcını ayıklayıp yıyor. :)bugun benim oglani ezmirdim oglen o sirada buyukler dolma yiyordu
isirmaya baslauinca çekdim bende memeden, basladimi birakmiyor çunku
neyse basladi debelenmeye çocuk II IIII deyip duuryor
bi çimdik dolmanin içi koydum agzina hop yuttu bi daha III diye diyeee kuçuk bi dolma içi ve bi kasik yogurt yedi , ilk defa puturlu yedi
aksamda doner ve patates kiazrtmasi yedi, hemde ön di$leriyle çigniyor hahahahah:))
bende büyükle daha fazla zaman geçireyim diye erkenden uyutmaya çalışıyorum ama abimiz anlamıyor ki. Beren erken uyur normalde en geç 8 de ama bazen işte uyumuyor. dün ilk defa 10 da uyuduAllah kolaylık versin canım elinden geldiği kadar büyükle ilgilenmeye çalış derim küçüğün düzenini büyüğe uydurmaya çalış uyku saatini falan ayarla büyüğün dersleri daha çok zamanını alacak ve sabır sabır sabır....
alışacaz artık zamanla oğlumu ihmal etmek istemiyorum asla. kızı iki gündür aşağıya dedesigile veriyorum en azından 1-2 saat ilgileniyrlarbu erkekler lafa gelince super de icraat yok.
kucuk simdi bebek ne de olsa hayati ihtiyaclari disinda cok biseye ihtiyaci yok. buyukle daha cok ilgilenmeye calisarak bi sekilde dengeyi saglayabilirsin sanirim. dedigin gibi bu yili atlatirsan daha rahatlarsin..
Üzülme bilirsin çocuklar anlık duygularını soiki üç çocuklu anneler yardımmm. oğluş ilkokula başladı akşam eve geliyor kızdan onunla ilgilenemiyorum. bereni uyutup onunla ilgileneyim diyorum ama dün küçük hanım saat 10 da uyudu ve oğlum bana gelip sen kötü bir annesin dediokadar üzüldümki. çocuk tuvalete gitti 10 dak. beni bekledi kalkmicam sen gelene kadar dedi. sonra gönlünü aldım beraber oturup oyun hamuru oynadık. ilk okul 1 zor bir süreç olacak bize
Su ilk iki ay önemli.çocuk işi kavradı mi gerisini halleder inşallah.uyutayim da ilgileneyi m dersen inadına uyumuyorlar.baktın uyumuyo vakit kaybetme kalk başka çare bul.yoksa sinirın kalkar iki arada kalmış hissedersin.bende büyükle daha fazla zaman geçireyim diye erkenden uyutmaya çalışıyorum ama abimiz anlamıyor ki. Beren erken uyur normalde en geç 8 de ama bazen işte uyumuyor. dün ilk defa 10 da uyudu
alışacaz artık zamanla oğlumu ihmal etmek istemiyorum asla. kızı iki gündür aşağıya dedesigile veriyorum en azından 1-2 saat ilgileniyrlar
aynen yaa evladın lafı acıtıyor. zaten kızı uyuttuktan sonra oyun hamuru oynadık sarıldı öptü seni seviyorum anne diye ama bende kocaya çıkıştım. beni yanlız bıraktın falan diye şimdi küsüsÜzülme bilirsin çocuklar anlık duygularını so
Su ilk iki ay önemli.çocuk işi kavradı mi gerisini halleder inşallah.uyutayim da ilgileneyi m dersen inadına uyumuyorlar.baktın uyumuyo vakit kaybetme kalk başka çare bul.yoksa sinirın kalkar iki arada kalmış hissedersin.
Kötü anne kadına da takılma.çocuklar anlık duygularını dile getirirler.5 dk sevdiği oyunu bir numaralı anne olursun.benim ki de dün ne sıkıcı annesin dedi.doğru valla bence de sıkıcıyım.yetisemiyorum oyun oynamaya ama fena oturuyor evladın lafı.
Harikasın..:))bebe büskivisi tarifi vereyim
1 yumurta sarısı
100 gr tereyağı
2 yemek kaşığı yoğurt sulu tarafından
2 çay bardağı tam buğday unu
yarım çay bardağı irmik
2 çay bardağı yulaf unu
4-5 adet hurma
4-5 adet kuru kayısı
hurma ile kayısıyı minik doğrayıp az suda haşlıyoruz süzgeçten geçiriyoruz. Tereyağını yumurta sarısını yoğurdu irmik ve unları ve püreyide katıp yoguruyoruz ele yapışan bir kıvam olursa az daha bugday unu ekleyebilirsiniz..şekil verip fırında pişiriyoruz..
hurma ve kayısı yerine kuru üzüm incir de güzel olur
kuru yemişleri bu şekilde suda haşlayıp püre yapıp irmik pirinçunlu yada yulaf unlu muhallebi yapabilirsiniz..üzerinede çekilmiş ceviz ımmmm! mis
doğal sağlıklı
Biraz önce yarım tabak muhallebi yedi şimdi yine emiyor saat başı emecek bıraksakBenimkide sulu şeylerin içinde pütürlü şeyler istemiyor ya tam katı olacak yada tam sulu sıpaok yoruyor yemek yerken beni... maşallah azra ya canım
Can'ım geçen gün mantarlılar tarif vermiştin ya bulamıyomdegerini bil sen bu cocuklarin istedikleri kadar yaramazlik yapsinlar bosver :))
bizim uc numarayla beraberiz simdi iki numara okul icin gitti. annemin evindeyiz uc gundur ne yemek yapsam abla ben onu yemem bunu yemem bana para ver doner alcam diye basimin etini yiyor. bi de 19 yasinda he cocuk da degil. aslaaa yemiyor ev yemegi bi kac sey disinda. allah anneme yardim etsin. yemek secen insan kadar zor bisey yok. bu kucuk hastaydi astimdi kucukken hep babanem simartti ne isterse onu yedirdi simdi boyle bisey cikti ortaya.
nefret ediyorum bu kadar aclik varken insanlar ekmek bulamazken yemek secenlerden. hani biseyi sevmezsin tamam da insan hic bi yemegi yemez mi ya.
Belirtiler genelde aynı burada birkaç doktora gittim ben emin olmak için bu yaşta olmaz Demişti ilk doktor sonradan gittiğim iki doktorum da aynısını söyledi ki ben 4 5 kez MR A girdim ve renkli film çekildim malesef Teşhis doğru bendeK Kafkanistan ko$ gel kiz bak ben ne buldumm
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50572&title=kemik-erimesi-hakkinda
sendeki gerçekten kemik erimesi acaba
1 paket mantar ve 4 parca tavuk gogsunden diledigin gibi.bir sote yap. ister sogan koy ister biber. salcali klasik bir sote yapiyosun. biraz ince dogra sadece.Can'ım geçen gün mantarlılar tarif vermiştin ya bulamıyom
600 muydu aklimda 500 kalmis :))MaRaL_ bu gunde 500ml sutu nasil anlicaz. Emmelerinin disinda ayrica sut mu veriyosun yoksa gunluk emdigi sut en az 500ml mi olacak. Kadir beyin yazisinda 600ml sivi diyordu sanirim. Bu sivi amne sutu mu.
valla bugun sadece meyva verdim , sebze yukbızımkı cevızı dişi ile kırıp ıcını ayıklayıp yıyor. :)
abarttım biraz :)
ya askere gıdecek çocuk vermezseniz yemez tabii. verin sürekli.cıkarsa bile verın.
Cevapladığın için teşekkür ederim canımAşağı yukarı bi sene ama bi sene boyunca biz sürekli gorusemedik tr de evlendik o hemen döndü sonra ben gittim 3sy kaldım geri döndüm falan bölük bolcuk yumurtlama günü nedir bilmiyodum onu öğrendim zaten o sıralarda oldu folik asit ve bi ilaç daha var onu kullandım öyle hamile kaldim
ne gibi bisey? :)
benim oglan 5.5 yasinda her kis giyer ,n sabahda giydi gitti okula mesela :)
eti nasil veriuyprsun
digerlerinde hep ayri pisirdim bunda vericem valla n gerçi benim evde sulu yemek eksik olmaz buyukler oyle alisti onu isterler hep
oglene kiymali sehriye çorbasi var mesela, versem yermiki benimki buyukler bayilirda :))
Harikasın..:))
Can'ım üzme kendini ek gıdaya geçersin toparlarsın. Et suyundan ziyade Eti'n kendini verecekmişsin. Kalsiyumu bol ver yoğurt peynir.. D vitamini ben hiç düzenli kullanmadım valla. Bilmiyorum olumsuz bi etkisi olur mu. Sen sütüm yaramadı diye düşünme hiç, anne sütünden daha faydalısı yok. Varsa sütün emzir yine de bol bol. Bide her çocuk aynı olmuyor bak kızına belki oğlunda böyle minyon olacaktır. Sağlıklı olsun da minyon olsun napalım.Kızlae merhabalar nasılsınız bayadır giremiyorum çok moralim bozuldu hemen burada aldım soluğu size danışmak içinbiz en son 2 aylık checkup'ına gitmiştik oğlumun o zaman persentili %90'lardaydı kuzumun şimdi 7,5 aylıkken gittik(bir sürü aşı vurdular yavruşuma bu arada ) neyse hiç büyümemiş farkediyordum zaten de tescillenince kötü oldum iyice kilosu %69'a boyu %45'e düşmüş acaba sütüm mü yaramadı hiç, tr'de uyku düzeni her şeyi bozuldu zaten bi daha yazı evimden ayrı yerde geçirirsem bir de bi gittik yaşıtı başka bebekler vardı sürekli "ay tosuncuk bu sen buna napıyorsun ayyy ay vay vay" sonra büyümemiş 3,5 ay :'( kızım da ne bişey yer içer ne adam gibi uyur %90'lardan inmiyor hamdolsun, ama ben bu işten bişey anlamadım valla ( bi de oğlan diye üzülüyorum ufak kalırsa diye, kızım da allah korusun yarmagül olacak bu gidişle her şeyin hayırlısı da ben napıyım bu çocuğa tavsiyeniz var mı böyle boy uzatacak et suyu met suyu var mı bişeyler
bende vereyim bakalim , ben hep ayri psiiridm çocuklarin yeemgini bugune kadar halada oyle yaiyorum haftanin ena zuç gunu : )Testis gelisimini geciktirio yazmislar nette okumustum ama aldim bugun corap giydircem valla.
Ben berata ozel yemek yapmiorm. Benim yedigimden veriorum. Kendi sev!mio bebek mamalarini. Karisik seyleri tatsiz seyleri yemio. Eti nasi veriorum elimle azcik eziorum agzina koyuyorum cigneyip yutuo. Kiymali sehriye de vermistim sevmisti.
Benimki sut icmio nasil yapcam. Bugun disari cikmistim. Aptamil verdim onu da icmedi. Napcam buna ya. Emeyi gunduz birakti. Gece de zorla emziriorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?