2015 Şubat Anneleri

Ya bu terlikteki çekicilik nedir anlamıyorum yaa Tuna'da aynı

Ben hersey veriom valla. Kizarmis patatesi ve eti cok sevio bizimki. Yogurta da hayir demez.

Kis gelio malum buralar baya serinledi. Alttan kulotlu corap giydirsem berata bisi olur mu acaba. Bacaklari serin baya.
Tuna bugün giydi külotlu çırap çok komik oldu çok tatlııı :)) giydir kız ne olacak oh sıcacık

oyle boyle biyyor bu çocuklar
benim buyuk kizdan çekdiklerimi saysam sayfaalr yetmez
bakcidia yemegini yerdi ben yapardim yemezdi,oturup aglardim yeemgimi sevmiyo diye :))
kiloyuda alirdi bakici yaalan soyluyor desem yok bende yemezdi
oyle zor mesakkatlu buyuduki

az once uç dolma yedi, ustune tavada yaptigim yufkanin tadina abkdi helvayla sevmis, onuda yedi koca bi br sutle
daha bulsa biseyler yiycek dolaniyor mutfakda ne yesem diye :)))))

o zamanlar onun ilerde boyle yemeyi sevecegini biri dese kafa buluyor benle derdim

sonuç ben kuçugu gittigi yere kadar boll emzirme fiukrimden vazgeçmuiycem
gunde bi yada iki kere agzina biseyler sokuyorum oda istekli oldugu için , yoksa emziricem
bide ebn evde yoksam babasi susturamazsa sut veriyor biberonla onu içrene kdr ben geliyorum, kapidan girdiigm gibi kapip emziriyorum, nasil yumuluyor memeye gozlzerini kapatipppp

Bak yaa şunlara hiç laflarını da esirgemiyorlar çok tatlılar yaa

Kızlar nasılsınız? İki akşamdır tunaya patik örmeye çalışıyorum bi Tekin'i ördüm bu akşam diğerini öncem inşallah. Ben de yaptım Bebek kurabiyesi kemirmesi çok hoşuna gidiyor. Bide Bebek nutellası yaptım efsane oldu. Tarif :
Bir avuç kuru incir
7-8 kuru kayısı
4-5 hurma
Bir avuç yabanmersini az suda haşlayıp blendırdan geçirin içine ceviz badem fındık da çekip koyarsanız daha güzel olur. Harika oldu. Ben de atıyorum ağzıma arada :) başladığım suya da pirinç unlu mama yaptım dün okulda toplantı vardı onu içirdim :)

Bakıcıya hala alışamadı maalesef hala ben uyutup gidiyorum yarım saat anınca uyuyor. En azından uyanınca ağlamıyor deliler gibi. Buran da şükür.. Bugün teyzenin kucağında oturuyordu. Kapıda beni görünce yüzündeki ışığı görmeniz lazımdı. Can'ım oğlum benim.. Allah hiç bi yavruyu annesiz koymasın.

Tarifini sakladım birgün mutlaka yapicam

bızımkı cevızı dişi ile kırıp ıcını ayıklayıp yıyor. :)
abarttım biraz :)
ya askere gıdecek çocuk vermezseniz yemez tabii. verin sürekli.cıkarsa bile verın.
sen nerelerdesin ya
oyle bi kendinizi gosterip gidiyonuz
unuttunuz iyice buralari :)
whatsapp kankiligi daha guzel tabi :)
bizler coktan unutulmusuz kizlar

Biberonu biliyor. Su iciyor mesela. Eskiden de mama iciodu. Simdi mamayi zorla icirdim. Sutu hic almiyor. Gece bile farkediyor onu.

Tuna bugün giydi külotlu çırap çok komik oldu çok tatlııı :)) giydir kız ne olacak oh sıcacık

Ben de aldim giydircem valla

Biberonu biliyor. Su iciyor mesela. Eskiden de mama iciodu. Simdi mamayi zorla icirdim. Sutu hic almiyor. Gece bile farkediyor onu.

Ben de aldim giydircem valla
bazi çcuklar sut den nefret ediyir neden bilmiyorum
eltimin 4 yasinda oglu var, çocuk dondurma yemiyor
hayatimda ilkid efa dondurma yemeyen çocuk gordum sebebide beyaz olmasi içinde sut olmasi
ama seninki daha kuçuk bunu ayirt edememesi lazim normalde :)

Bak yaa şunlara hiç laflarını da esirgemiyorlar çok tatlılar yaa
Gül gül.yarın obur gün tuna dillenipte lafını esirgemeyince görürüm ben seni.gulmekle gözlerin dolmak arasında kaliverirsin.
Bunun bi de komik diyaloglar versiyonu var.kesin onları bi deftere yaz bak sana tavsiye.sonradan okuması çok zevkli oluyor.
Bi tane yazayım
Oglus kaka yapar.cıvık ve kötü kokuludur.
-Anne sakın koklama.güzel kokmuyor.
Oglusu kırmak istemeyen anne:
-Kakalar güzel kokmaz zaten oglum
-Biliyorum anne ama güzel kokmadigi zamankinden de kötü kokuyor.

Okuma kitabından resim gösterir.
Anne bu kötü balık.bak bu da kötüsüz balık(iyi balık)

Wcye giden annesine oglus sorar:
-anne senin pip.n var mi
-Yok oglum
Sasiran oglus merakla sorar:
-EE sen nasıl çiş yapacan o zaman.
Bunlar 2.5 yaş diyaloglarimizdi.kendisi de okur defteri ara ara guler .yaş yaş yazmıştım.

ay yerimm koptum

yazmak cok iyi bi fikirmis bak aklimda olsun :))

Aynen, bezi de şişmiş duruyor altında çok komik
oyyy bi fotograf cek oyle yaaa cok merak ettim

bende su an istanbuldayim birden hava sogudu kulotlu corap giydiriyorum bende iki gundur. zaten normal corabi ayakta tutana askolsun.

Bizi!ki basjindan beri rahat ememeyen cok gazli bi bebekti. Hala daha da cok gaz cikarir. Acaba laktoz intoleransi mi var ? Mesela gece memeyi sgzina alio biraz emdikten sonra eller ayaklar hareketlenio savasio resmen sonra agkayarak birakio. Sut var mi evet. Baska ne olabilir anlayamadim.

laktoz intelaransidedigin sut alerjisimi oluyoir ?
alerjisi olsa sut yogurt yaad peynir tuketinca agiz çevresinde kizariklikdan abslayan vucutda dokuntuler kusma vs takip eden birsuru sey gorulur çocukda
yogurt muhallebi fln yese boyle bisey varmi
vahidenin kiz mesela agzina bi kasik degse sut yada urunu butun vucudi kizarip kaabriyor çocugun, yani illa çok tuketmesine gore yok alerjiyi gormek için

gece senmi emziriyim diyorsun kendimi uyaniyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…