Ya bu terlikteki çekicilik nedir anlamıyorum yaahavalar sıcak bi şekilde dışarıda oyalayabiliyoruz bebekleri
kışın nasıl olacak bu iş
sürekli evde nasıl vakit geçer sıkılırlar
hele benimki oyuncak hiç oynamıyor alsam işe yaramaz ki
şimdi bile oyuncakları koydum önüne elinin tersiyle itti gitti terliklerimle oynuyor ben aldıkça sinirleniyor
Tuna bugün giydi külotlu çırap çok komik oldu çok tatlııı :)) giydir kız ne olacak oh sıcacıkBen hersey veriom valla. Kizarmis patatesi ve eti cok sevio bizimki. Yogurta da hayir demez.
Kis gelio malum buralar baya serinledi. Alttan kulotlu corap giydirsem berata bisi olur mu acaba. Bacaklari serin baya.
Bak yaa şunlara hiç laflarını da esirgemiyorlarÜzülme bilirsin çocuklar anlık duygularını so
Su ilk iki ay önemli.çocuk işi kavradı mi gerisini halleder inşallah.uyutayim da ilgileneyi m dersen inadına uyumuyorlar.baktın uyumuyo vakit kaybetme kalk başka çare bul.yoksa sinirın kalkar iki arada kalmış hissedersin.
Kötü anne kadına da takılma.çocuklar anlık duygularını dile getirirler.5 dk sevdiği oyunu bir numaralı anne olursun.benim ki de dün ne sıkıcı annesin dedi.doğru valla bence de sıkıcıyım.yetisemiyorum oyun oynamaya ama fena oturuyor evladın lafı.
Neden sormustunCevapladığın için teşekkür ederim canım
Tarifini sakladım birgün mutlaka yapicamtarifi yazarken fırında pişiyordu
çok güzel olmuş
yalnız ben biraz kalın yapmışım içi tam pişmedi ikiye böldüm biraz daha pişirdim
rondodan geçirdim
çok lezzetli doyurucu oldu
yoğurduna muhallebisine meyvepüresine gönül rahatlığıyla katabiliriz:))
fırat gibin ehehehe :)))Tuna bugün giydi külotlu çırap çok komik oldu çok tatlııı :)) giydir kız ne olacak oh sıcacık
sen nerelerdesin yabızımkı cevızı dişi ile kırıp ıcını ayıklayıp yıyor. :)
abarttım biraz :)
ya askere gıdecek çocuk vermezseniz yemez tabii. verin sürekli.cıkarsa bile verın.
bende vereyim bakalim , ben hep ayri psiiridm çocuklarin yeemgini bugune kadar halada oyle yaiyorum haftanin ena zuç gunu : )
çunku babalari yemiyor onlarin yediklerini
bende hepsinden yiyorum, hakani kendime benzetym ne iyisi :)
sutu biberon bilmedigi içinmi içmior?
biberonu sut u bildigi içinmi içmiuor
yani biberindan su yada baska sey içiyiormu ?
Tuna bugün giydi külotlu çırap çok komik oldu çok tatlııı :)) giydir kız ne olacak oh sıcacık
bazi çcuklar sut den nefret ediyir neden bilmiyorumBiberonu biliyor. Su iciyor mesela. Eskiden de mama iciodu. Simdi mamayi zorla icirdim. Sutu hic almiyor. Gece bile farkediyor onu.
Ben de aldim giydircem valla
Aynen, bezi de şişmiş duruyor altında çok komikfırat gibin ehehehe :)))
Gül gül.yarın obur gün tuna dillenipte lafını esirgemeyince görürüm ben seni.Bak yaa şunlara hiç laflarını da esirgemiyorlarçok tatlılar yaa
Külotlu çoraplık oldu mu havalar yav.Aynen, bezi de şişmiş duruyor altında çok komik
ay yerimm koptumGül gül.yarın obur gün tuna dillenipte lafını esirgemeyince görürüm ben seni.gulmekle gözlerin dolmak arasında kaliverirsin.
Bunun bi de komik diyaloglar versiyonu var.kesin onları bi deftere yaz bak sana tavsiye.sonradan okuması çok zevkli oluyor.
Bi tane yazayım
Oglus kaka yapar.cıvık ve kötü kokuludur.
-Anne sakın koklama.güzel kokmuyor.
Oglusu kırmak istemeyen anne:
-Kakalar güzel kokmaz zaten oglum
-Biliyorum anne ama güzel kokmadigi zamankinden de kötü kokuyor.
Okuma kitabından resim gösterir.
Anne bu kötü balık.bak bu da kötüsüz balık(iyi balık)
Wcye giden annesine oglus sorar:
-anne senin pip.n var mi
-Yok oglum
Sasiran oglus merakla sorar:
-EE sen nasıl çiş yapacan o zaman.
Bunlar 2.5 yaş diyaloglarimizdi.kendisi de okur defteri ara ara guler .yaş yaş yazmıştım.
oyyy bi fotograf cek oyle yaaa cok merak ettimAynen, bezi de şişmiş duruyor altında çok komik
bazi çcuklar sut den nefret ediyir neden bilmiyorum
eltimin 4 yasinda oglu var, çocuk dondurma yemiyor
hayatimda ilkid efa dondurma yemeyen çocuk gordum sebebide beyaz olmasi içinde sut olmasi
ama seninki daha kuçuk bunu ayirt edememesi lazim normalde :)
laktoz intelaransidedigin sut alerjisimi oluyoir ?Bizi!ki basjindan beri rahat ememeyen cok gazli bi bebekti. Hala daha da cok gaz cikarir. Acaba laktoz intoleransi mi var ? Mesela gece memeyi sgzina alio biraz emdikten sonra eller ayaklar hareketlenio savasio resmen sonra agkayarak birakio. Sut var mi evet. Baska ne olabilir anlayamadim.
gunaydin canimgünaydın canlarherkese güzel bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?