2015 Şubat Anneleri

günaydın canım. iyiyim tşk ederim sende iyisindir inş. evet ilkokula başladık biraz zor geçiyor bugünler

kizlar bi bakin bana
benim oglan emeklerken bi bacacgini tam çekemiyor sanki, hani yururken aksanir ya
emklerken aksama olurmuki, tam beceremdigi içjnmi yoksa bi sorunmu var Allah korusun
dr a hafyaya goturcekdim , o zmna kdr ben kafayi yerimm
sizinkiler emeklerken bacaklarini oyle yaptigi oluyormu?

videoya çekdim ama nete nasil yukluycem bilmiyoruim

korkma be canim sanmiyorum bisey okdugunu oyle kolay geliyodur oyle yapiyodur kesfedememistir ikisini birlikte kullanmayi :)
benimki daha oturamiyo bile ben endiselenmeli miyim sence

ne güzel canım
benim içimde hep ukte kaldı emzirmek
sizlere çok özeniyorum
benimki 5. ayda bıraktı sütte zaten iyice azalmıştı
bir ayda sağarak verdim en azından 6. ayı tamamlasın istedim
sonra da bıraktım çünkü artık süt çıkmıyordu
sırf doyasıya emzirmenin tadını çıkarmak için ikinciyi bile düşünüyorum bazen o kadar içime dert oldu ki

ay canim oyle içimden geleni yaziyorum ama sizi uzuyyormuyum boyle yapinca
ben bi baska seviyorum ezmirmeyi, baska sansim da yok doysa bi kasik bile sokmuycal agzina ama yetmiyor o kdr buyudu artik

tek çocuk hiç çocuk yap tabi ikinciyi :) kardes guzldir

korkma be canim sanmiyorum bisey okdugunu oyle kolay geliyodur oyle yapiyodur kesfedememistir ikisini birlikte kullanmayi :)
benimki daha oturamiyo bile ben endiselenmeli miyim sence
yok canim niye endiselenicen , benimki erken yapti sadece , ben 9 ay diye biliyordum oturma yasini :) otekielr oyleydi çunku :)))

Normal yengeç gibi bir bacak yanda mı
Emeklemyi geliştirince geçiyor

olur mu öyle şey üzülmüyorum aksine seviniyorum
her bebeğin rızkı kendine
oğluşun emsin bol bol ben mutlu bile olurum
ikinciyi düşünüyorum da pek cesaret edemiyorum yoksa istiyorum kardeşi olsun beraber oynarlar
tek başına büyümesin sıkılır
kısmet bakalım rabbim hayırlısını versin

Kızlar ya benim bu kız persentilde hep 10/25 arası çıkıyor netten hesaplıyorum ((( 6,5 aylık 6,800. 66 cm ..
Sabah akşam 90cc mama içiyor
Öğlen yada öğlen sonrası ya sebze püresi yapıyorum ya da arı mama veriyorum .. Meyve püresi veriyorum dün yoğurduna karıştırdım öyle yedi biraz .. Eee ben daha ne yapayım bu kıza tavsiye öneri verin bana lütfen .. Tamam gelişimi güzel ama kilosu az işte .. Saatli veremiyorum uykudan ne Zaman uyanırsa ..
Bi de sabah 10/11 e kadar benimle uyuyor tabi bu uyuma ben yanında yatarak ve mızıkladığında memeyi veriyorum uykuya devam ediyor 11 gibi uyanıyor sonra devam maması . Ancak 2 saat uyanık kalabiliyor zaten uyutuyorum tabi sallayarak devamlı beşiği.. sallamayı bırakayım uyanıyor hemen.. Sallarsam başında beklersem 1,5 saat filan uyuyor..
Sabah 11 e kadar uyuması beslenmsini mi geciktiriyorum acaba... Nasıl bir beslenme yapayım da bu kıza kilo aldırayım..

Bende nefret ederdim asla beyaz dondurma yemezdim bide Antep fıstıklı. Çok süt kokardı çünkü. Takı hamile kalana kadar süt içmedim eşim zorla her gün 500 ml.süt içirdi hamileyken ve klohusayken. Şimdi içmiyorum yine ama nefrette etmiyorum.

him degsik renkde ki dondurmaya ne tepki veriyordu onu unuttum
çocuk sut dusmani ama bu kesin :)

İkinci Bebek daha erken mi daha geçmi tutuyo onu genelleyebilmek için :)
bende uçude erken tuttu valla :)

ama su var genelde ikinci için acele edilmez strese girilmez, hani olursa olur olmazsa zamani avr gibi dusnulur boyle rahat olunca dca çabuk tutar :)

ben baska forumdan birsuru biliyorum ilkini tup yapip ikinciyi kendilginden hamile olan :)

saol canim
hayirlisi olsun, erken simdi tabide
aralari 3 yas olmasi ideal bence :)

eltim hastanede sezeryan oldu yada olmak uzere yadaolucak birazdan :)
facebokda kendine yer bildirimi yapmis hastanede diye

face de cirit atti bana bi hauirli olsun, geçmis olsun demedi ..
keser doner sap doner gun gelir hesdap doner

simdi sira bende
tek kelime yazarsam bana maral demeyinn

gunaydin kizlar
bu aksam annemle babam geliyo allahin izniyle sonundaa ya oh sag saglim kavusuruz insallah

dun gece de esim geldi iki gunlugune. kizi gormeniz lazim sabah nasil gulucukler atiyo babaya. allah hic bi cocugu anasiz babasia birakmasin

Ay süper gözün aydın şimdiden :)
Benimkiler de bugün yola çıktı Almanya'ya zor oldu ayrılmak ama napalım mecbur

Bu arada Bebek doktorum sadece öksürük ve burun akıntısında antibiyotik verilmez dedi, sadece öksürükle birlikte 38 ve üzeri Ateş eşlik ederse kan değerlerine bağlı olarak başlanır dedi.. Aklımızda olsun bebişler boşa içmesin o zehiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…