- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Kızlar ya benim bu kız persentilde hep 10/25 arası çıkıyor netten hesaplıyorum((( 6,5 aylık 6,800. 66 cm ..
Sabah akşam 90cc mama içiyor
Öğlen yada öğlen sonrası ya sebze püresi yapıyorum ya da arı mama veriyorum .. Meyve püresi veriyorum dün yoğurduna karıştırdım öyle yedi biraz .. Eee ben daha ne yapayım bu kıza tavsiye öneri verin bana lütfen .. Tamam gelişimi güzel ama kilosu az işte .. Saatli veremiyorum uykudan ne Zaman uyanırsa ..
Bi de sabah 10/11 e kadar benimle uyuyor tabi bu uyuma ben yanında yatarak ve mızıkladığında memeyi veriyorum uykuya devam ediyor 11 gibi uyanıyor sonra devam maması . Ancak 2 saat uyanık kalabiliyor zaten uyutuyorum tabi sallayarak devamlı beşiği.. sallamayı bırakayım uyanıyor hemen.. Sallarsam başında beklersem 1,5 saat filan uyuyor..
Sabah 11 e kadar uyuması beslenmsini mi geciktiriyorum acaba... Nasıl bir beslenme yapayım da bu kıza kilo aldırayım..
eltim hastanede sezeryan oldu yada olmak uzere yadaolucak birazdan :)
facebokda kendine yer bildirimi yapmis hastanede diye
face de cirit atti bana bi hauirli olsun, geçmis olsun demedi ..
keser doner sap doner gun gelir hesdap doner
simdi sira bende
tek kelime yazarsam bana maral demeyinn
yok valla hiç umrumda deilBen de öyle diyordum kuzenimde benden 4 Ay sonra doğum yaptı ama mal kafa yine dayanamadım aradım bebişi facede görünce etkilendim duygulandım :) sen de dayanamazsın belki :)
laktoz intelaransidedigin sut alerjisimi oluyoir ?
alerjisi olsa sut yogurt yaad peynir tuketinca agiz çevresinde kizariklikdan abslayan vucutda dokuntuler kusma vs takip eden birsuru sey gorulur çocukda
yogurt muhallebi fln yese boyle bisey varmi
vahidenin kiz mesela agzina bi kasik degse sut yada urunu butun vucudi kizarip kaabriyor çocugun, yani illa çok tuketmesine gore yok alerjiyi gormek için
gece senmi emziriyim diyorsun kendimi uyaniyor ?
ne güzel canım
benim içimde hep ukte kaldı emzirmek
sizlere çok özeniyorum
benimki 5. ayda bıraktı sütte zaten iyice azalmıştı
bir ayda sağarak verdim en azından 6. ayı tamamlasın istedim
sonra da bıraktım çünkü artık süt çıkmıyordu
sırf doyasıya emzirmenin tadını çıkarmak için ikinciyi bile düşünüyorum bazen o kadar içime dert oldu ki
Genelde ikinci kolay oluyor derler bilimsel bi aciklamasi varmı biliyorum ama 4seferdir falan denedik olmadı henüz :/İkinci Bebek daha erken mi daha geçmi tutuyo onu genelleyebilmek için :)
Tabi canim o kadar zor mu insan faceden de olsa bisey yazar. Yazip da utandirabilirsin aslinda ama bilmiyorum utanir mi?eltim hastanede sezeryan oldu yada olmak uzere yadaolucak birazdan :)
facebokda kendine yer bildirimi yapmis hastanede diye
face de cirit atti bana bi hauirli olsun, geçmis olsun demedi ..
keser doner sap doner gun gelir hesdap doner
simdi sira bende
tek kelime yazarsam bana maral demeyinn
sagol canim benim sizi de allah kavustursunAy süper gözün aydın şimdiden :)
Benimkiler de bugün yola çıktı Almanya'ya zor oldu ayrılmak ama napalım mecbur
Bu arada Bebek doktorum sadece öksürük ve burun akıntısında antibiyotik verilmez dedi, sadece öksürükle birlikte 38 ve üzeri Ateş eşlik ederse kan değerlerine bağlı olarak başlanır dedi.. Aklımızda olsun bebişler boşa içmesin o zehiri
ay sabahtan beri bi telas bi kosturma allahtan esimle kardesim yanimda.
babamla konusabildim her zaman konusamiyoduk hatlar cok kotu. adam ne yemek var dedi ac kaldik burda dedi kiyamam ya araolarin yemeklerini asla yemezler otelde de yememislerdir zayiflamislar resmen. annem hele midesi almaz asla.
telefonda borek yap borek dedi kiyamam hemen yapicam borek de. kocaman bi guvec yaptim bi de. corba pilav vs. bi de baklava aldirdim bi tepsi. bizim amcalar teyzeler yeter zaten ziyaretciler disinda. brnim okuz kardesimle esim baklavalari gide gele bitirmezlerse tabii
yok utanmazkiTabi canim o kadar zor mu insan faceden de olsa bisey yazar. Yazip da utandirabilirsin aslinda ama bilmiyorum utanir mi?
Yaaaaa yerimmmm o kötüsüz balığıııı çok tatlı. Pipisini de yerim kakasını da :))Gül gül.yarın obur gün tuna dillenipte lafını esirgemeyince görürüm ben seni.gulmekle gözlerin dolmak arasında kaliverirsin.
Bunun bi de komik diyaloglar versiyonu var.kesin onları bi deftere yaz bak sana tavsiye.sonradan okuması çok zevkli oluyor.
Bi tane yazayım
Oglus kaka yapar.cıvık ve kötü kokuludur.
-Anne sakın koklama.güzel kokmuyor.
Oglusu kırmak istemeyen anne:
-Kakalar güzel kokmaz zaten oglum
-Biliyorum anne ama güzel kokmadigi zamankinden de kötü kokuyor.
Okuma kitabından resim gösterir.
Anne bu kötü balık.bak bu da kötüsüz balık(iyi balık)
Wcye giden annesine oglus sorar:
-anne senin pip.n var mi
-Yok oglum
Sasiran oglus merakla sorar:
-EE sen nasıl çiş yapacan o zaman.
Bunlar 2.5 yaş diyaloglarimizdi.kendisi de okur defteri ara ara guler .yaş yaş yazmıştım.
Biz Karadeniz'in yaylasında yaşıyoruz Can'ım. Sobalar kuruldu odunlar yığıldı, şaraplar imanımıza kadar çekildi :))Külotlu çoraplık oldu mu havalar yav.
oyyy bi fotograf cek oyle yaaa cok merak ettim
bende su an istanbuldayim birden hava sogudu kulotlu corap giydiriyorum bende iki gundur. zaten normal corabi ayakta tutana askolsun.
Valla nerde tehlikeli bişey var ona gidiyor. Lavabonun altındaki fırçayı bulmuş yalamak üzereyken aldım elinden :))rengide siyah hani dikkat çekici bir rengi de yok
vardır bi çekicilği belkide terliği almasını engelliyoruz ondan cazip geliyor:)
Başta Tuna da öyleydi canım korkma bence. Bunlar olması gereken evreler bence. Diğer bacağı daha güçlüdür mesela biz Nasıl iş yaparken sağ elimizi kullanıyorsak onlar da o şekilde tercih ediyordur. Kafayı yeme ama doktora gidince bi sor için rahat etsin.kizlar bi bakin bana
benim oglan emeklerken bi bacacgini tam çekemiyor sanki, hani yururken aksanir ya
emklerken aksama olurmuki, tam beceremdigi içjnmi yoksa bi sorunmu var Allah korusun
dr a hafyaya goturcekdim , o zmna kdr ben kafayi yerimm
sizinkiler emeklerken bacaklarini oyle yaptigi oluyormu?
videoya çekdim ama nete nasil yukluycem bilmiyoruim
İştahlıysa yedir canım . Bak Tuna'nın düzeni şöyle ve hala aç gibi davranıyor. Sabah altı emiyor. 8 kahvaltıda bir yumurta sarısı, bir yemek kaşığı peynir, bazen avakado yada Bebek nutellası. Normalde dokuz da tekrar emziriyordum işe başlayınca kaldı. On buçukta meyve, on iki buçukta emme. İki buçukta emme. Üç buçukta sebze püresi, beş buçukta emme 7 de emme, yedi buçukta yoğurt seki buçukta kapanış emmeKızlar ya benim bu kız persentilde hep 10/25 arası çıkıyor netten hesaplıyorum((( 6,5 aylık 6,800. 66 cm ..
Sabah akşam 90cc mama içiyor
Öğlen yada öğlen sonrası ya sebze püresi yapıyorum ya da arı mama veriyorum .. Meyve püresi veriyorum dün yoğurduna karıştırdım öyle yedi biraz .. Eee ben daha ne yapayım bu kıza tavsiye öneri verin bana lütfen .. Tamam gelişimi güzel ama kilosu az işte .. Saatli veremiyorum uykudan ne Zaman uyanırsa ..
Bi de sabah 10/11 e kadar benimle uyuyor tabi bu uyuma ben yanında yatarak ve mızıkladığında memeyi veriyorum uykuya devam ediyor 11 gibi uyanıyor sonra devam maması . Ancak 2 saat uyanık kalabiliyor zaten uyutuyorum tabi sallayarak devamlı beşiği.. sallamayı bırakayım uyanıyor hemen.. Sallarsam başında beklersem 1,5 saat filan uyuyor..
Sabah 11 e kadar uyuması beslenmsini mi geciktiriyorum acaba... Nasıl bir beslenme yapayım da bu kıza kilo aldırayım..
Çok ilginç yaa niye böyle oluyor patatese ve havuca neden bu kadar tepki veriyor vücut acaba? Hadi muz de şeftaliydi anlamam ama patates o kadar yapar mı yav..Bebeğim 5gundur kaka yapmiuo yine patates ve havuç puresi olayı. Bi sıkıntısı yok görünür de eşim gitti doktora sormaya pazartesiye kadar yapmazsa getirin bakım demis siz sakin ilaç veya herhangi bi müdahalede bulunmayin demis haftasonu geliyor eğer çok aglarsa hastaneye götürün demis2-3 tür patates ve havuctan çocugun tuvaleti şaşıyor ama yaptığında Kabiz değildi normal yapmıştı bu sefer ne olur bilmiyorum napicam havuç ve patates vermicekmiyim içine yağda koyuyorum bol bol süt de iciyor
Allah sağ salim kavuştursun inşallah ay ne güzel bişey kavuşmak özlediğine.. Hele anne baba daha bi güzel. Biz öğrenciyken onlara diyorduk şunu yap bunu yap diye şimdi sen onlara yapıyorsun çok güzel :)ay sabahtan beri bi telas bi kosturma allahtan esimle kardesim yanimda.
babamla konusabildim her zaman konusamiyoduk hatlar cok kotu. adam ne yemek var dedi ac kaldik burda dedi kiyamam ya araolarin yemeklerini asla yemezler otelde de yememislerdir zayiflamislar resmen. annem hele midesi almaz asla.
telefonda borek yap borek dedi kiyamam hemen yapicam borek de. kocaman bi guvec yaptim bi de. corba pilav vs. bi de baklava aldirdim bi tepsi. bizim amcalar teyzeler yeter zaten ziyaretciler disinda. brnim okuz kardesimle esim baklavalari gide gele bitirmezlerse tabii
Şarap ne yaaaBiz Karadeniz'in yaylasında yaşıyoruz Can'ım. Sobalar kuruldu odunlar yığıldı, şaraplar imanımıza kadar çekildi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?