2015 Şubat Anneleri

Kilo alması illa gerekli mi ki? Yani sağlıklı diyorsun.. Doktorun ne diyor? Minyon tiplidir, gereksiz yere de kilo almasın bebiş kilo o kadar da iyi değil :) benimki de Fazla kilolu bu yüzden hala başlayamadım ek gidaya doktorum çok fazla gelir sütünle dedi.. Ama işe başlayalı sütümde azalma oldu hissediyorum..yakında başlarım ben de bi de alışamazsa katı gıdaya yandım

Ben de öyle diyordum kuzenimde benden 4 Ay sonra doğum yaptı ama mal kafa yine dayanamadım aradım bebişi facede görünce etkilendim duygulandım :) sen de dayanamazsın belki :)

Ben de öyle diyordum kuzenimde benden 4 Ay sonra doğum yaptı ama mal kafa yine dayanamadım aradım bebişi facede görünce etkilendim duygulandım :) sen de dayanamazsın belki :)
yok valla hiç umrumda deil
Allah anali babali buyutsun tabi o ayri
ben ilgilenmiycem ama :)

ilk çocugunda aradim hastanedeyken, o beni aramadi mesaj bile çekmedi, denk gelince telde hayirli olsun dedi , o zmn face yokdu
ikinci çocugunda eve gelince aradim
o bu sefer hiç bi sekilde konusunu bile açmadi , arayinca paralari gidiyor anladik da faceden ozelden yazmak parali deil
onumuzdeki yaza derim hayirli olsun diye çocuk 9 aylik olunca :)

Sut intoleransi sut alerjisinden farkli. İshal yapio sindirimde zorluk bagirsaklarda kramp ve asiri gaz yapio. Acaba diorum bizimki de cok gaz cikario ondan olabilir mi. Anne sutnu gece cok sik ictiyse sabah ishal gibi kaka yapiyor. Eger icmezse normal hafif kati yapiyor.
Yani cocuk neden emmez onu cozmeye calisiorum. Tez yapcam bu konuda.

Nasips bazi seyler iste. Kuzenimin cocugu var iki yasinda masallah goz degmesin bebekliginden beri emer uyur. Hic itiraz ettini bilmem. İki yasinda olmasina ragmen hala uc saatte bir emer. Ben de cok ozeniorum ama yapcak bise yok kismet. Bizimki de yakinda birakir. Benim sutum var sagip versem mi yoksa biraksam mi bilemedim. Sagmak zor is ugrasmak istemiorum acikcasi. Ufff kara dusunceler sardi yine beni. Ben de diorum ikinci olursa biberon mama vermicem sonra da diorum sutum on gune gelmemisti ac mi durcak cocuk. Cok karsik isler

Bebeğim 5gundur kaka yapmiuo yine patates ve havuç puresi olayı. Bi sıkıntısı yok görünür de eşim gitti doktora sormaya pazartesiye kadar yapmazsa getirin bakım demis siz sakin ilaç veya herhangi bi müdahalede bulunmayin demis haftasonu geliyor eğer çok aglarsa hastaneye götürün demis 2-3 tür patates ve havuctan çocugun tuvaleti şaşıyor ama yaptığında Kabiz değildi normal yapmıştı bu sefer ne olur bilmiyorum napicam havuç ve patates vermicekmiyim içine yağda koyuyorum bol bol süt de iciyor

Tabi canim o kadar zor mu insan faceden de olsa bisey yazar. Yazip da utandirabilirsin aslinda ama bilmiyorum utanir mi?

sagol canim benim sizi de allah kavustursun

evet biz de kullanmakdik doktorumuz vermedi gerek yok dedi
basit bi gribe antibiyotik vermek de olmaz herhalde

ay sabahtan beri bi telas bi kosturma allahtan esimle kardesim yanimda.

babamla konusabildim her zaman konusamiyoduk hatlar cok kotu. adam ne yemek var dedi ac kaldik burda dedi kiyamam ya araolarin yemeklerini asla yemezler otelde de yememislerdir zayiflamislar resmen. annem hele midesi almaz asla.

telefonda borek yap borek dedi kiyamam hemen yapicam borek de. kocaman bi guvec yaptim bi de. corba pilav vs. bi de baklava aldirdim bi tepsi. bizim amcalar teyzeler yeter zaten ziyaretciler disinda. brnim okuz kardesimle esim baklavalari gide gele bitirmezlerse tabii

Oh mis ellerine sağlık :)

Tabi canim o kadar zor mu insan faceden de olsa bisey yazar. Yazip da utandirabilirsin aslinda ama bilmiyorum utanir mi?
yok utanmazki
çocuk agliyor deyip kaçar
esim diyor o esseklik etmis sen buyukluk et tebrik et diye
yok dedim benim cannim esseklik yapmak istiyorrr

Yaaaaa yerimmmm o kötüsüz balığıııı çok tatlı. Pipisini de yerim kakasını da :))

rengide siyah hani dikkat çekici bir rengi de yok
vardır bi çekicilği belkide terliği almasını engelliyoruz ondan cazip geliyor:)
Valla nerde tehlikeli bişey var ona gidiyor. Lavabonun altındaki fırçayı bulmuş yalamak üzereyken aldım elinden :))

Başta Tuna da öyleydi canım korkma bence. Bunlar olması gereken evreler bence. Diğer bacağı daha güçlüdür mesela biz Nasıl iş yaparken sağ elimizi kullanıyorsak onlar da o şekilde tercih ediyordur. Kafayı yeme ama doktora gidince bi sor için rahat etsin.

İştahlıysa yedir canım . Bak Tuna'nın düzeni şöyle ve hala aç gibi davranıyor. Sabah altı emiyor. 8 kahvaltıda bir yumurta sarısı, bir yemek kaşığı peynir, bazen avakado yada Bebek nutellası. Normalde dokuz da tekrar emziriyordum işe başlayınca kaldı. On buçukta meyve, on iki buçukta emme. İki buçukta emme. Üç buçukta sebze püresi, beş buçukta emme 7 de emme, yedi buçukta yoğurt seki buçukta kapanış emme bazen ekstradan pirinç unlu mama veriyorum yatarken. Gece bir buçuk iki gibi yine emmek ve tekrar başa dönüyorz. Ay yazarken ben çatladım çok mu yediriyorum yaa..

Çok ilginç yaa niye böyle oluyor patatese ve havuca neden bu kadar tepki veriyor vücut acaba? Hadi muz de şeftaliydi anlamam ama patates o kadar yapar mı yav..

Allah sağ salim kavuştursun inşallah ay ne güzel bişey kavuşmak özlediğine.. Hele anne baba daha bi güzel. Biz öğrenciyken onlara diyorduk şunu yap bunu yap diye şimdi sen onlara yapıyorsun çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…