Canım ne yaptın bilmiorum ama bence ses kayıt cihazı koy. Gün boyu neler yapıyor anlarsın.Günaydın analar. Çok uykum var. İşe başladım. O yüzden ikinci tur uykuya yatamıyorum. Şimdilik annem babam bakıyor. Yakında bakıcıya bırakıcam. Ühüüüher şeyi düşünüyorum. Evlerimiz sobalı. Korkuyorum bişey olur diye. Uyuturken sallarsa, yemek yedirirken sabredemeyip canını yakarsa filan. .. üff. Bide nasıl vakit geçirtecek? Televizyonun önüne koyup işine gücüne bakmasın.. şimdiden sıkıntım başladı hayırlı olsun. .
Bu sene hacca gidenlerde hacılarının yolunu gözleyenlerde çok sıkıntı çektiler.Allah cümlesinin kini kabul eylesin.kizlar oyle garip duygular icerisindeyimki size anlatamam..
havaalanina gittik cumbur cemaat kizimi da aldim tabii. uyku vakti olmasina ragmen kizim beni hic uzmedi. kavustuk sag saglim annem ve babamla. goz yaslari sel oldu bizde..
tv den izlediklerimiz disinda o kadar cok sey olmuski. annemler bizzat defalarca ezilme tehlikesi gecirmis. kafilelerindeki bi kadin kabedeki tamiratlardan dolayi bina sallaninca cok korkmus otele donduklerinde korkudan yigilmis ve olmus.. cenazesini vermemisler kocasi tek basina donmus. allahim ne buyuk bi acidir.. annem gunlerce aglamis.
yanlarindan ustu acik tabutlarda cenazeler gecmis, minadaki faciadan yarim saat ile kurtulmuslar, bir cok kez ezilme tehlikesi yasamislar hatta annem birinde donup kalmis arkadasi cekmis kenara, babamlari kaybetmisler o kalabalikta vs vs.. allah kabul etsin ama savastan donduk resmen dedi babam. icime bi yumru oturdu o kadar sey yasamislar hic birini bilmiyoduk, ya bisey olsaydi.. psikolojileri pek iyi degil ama kendileri sag saglim donduler.. rabbim sukurler olsun..
Muzu bir kere verdim daha hiç vermedim o zaman taş gibi yapmışti. Bugünde yapmadı allahım ya ilk kez bu kadar gecikti görünüşte çok mutlu uykusunu da alıyor uyuyor azcik veriyorum bide şu ek gıdadan buna rağmen böyleÇok ilginç yaa niye böyle oluyor patatese ve havuca neden bu kadar tepki veriyor vücut acaba? Hadi muz de şeftaliydi anlamam ama patates o kadar yapar mı yav..
Can'ım m çok sağol. 4 gün gitti Tuna bakıcıya. Allah'a şükür teyze bakmaya çok hevesli. Çok ilgileniyor, evi de tertemiz. Dediğimin dışına hiç çıkmadı şimdiye kadar ara dediğimde mutlaka arıyor. İnşallah böyle devam eder. Allah yavrularımızın yüzüne baksın artık napalım. Allah'a emanet edip çıkıyorum. Ama teyze iyi gördüğüm kadarıyla..Canım ne yaptın bilmiorum ama bence ses kayıt cihazı koy. Gün boyu neler yapıyor anlarsın.
Muzu bir kere verdim daha hiç vermedim o zaman taş gibi yapmışti. Bugünde yapmadı allahım ya ilk kez bu kadar gecikti görünüşte çok mutlu uykusunu da alıyor uyuyor azcik veriyorum bide şu ek gıdadan buna rağmen böyle
Hayırlısından kavuştunuz. Allah bi daha acı yaşatmasın. Sarılın birbirinize geçti gitti inşallah..kizlar oyle garip duygular icerisindeyimki size anlatamam..
havaalanina gittik cumbur cemaat kizimi da aldim tabii. uyku vakti olmasina ragmen kizim beni hic uzmedi. kavustuk sag saglim annem ve babamla. goz yaslari sel oldu bizde..
tv den izlediklerimiz disinda o kadar cok sey olmuski. annemler bizzat defalarca ezilme tehlikesi gecirmis. kafilelerindeki bi kadin kabedeki tamiratlardan dolayi bina sallaninca cok korkmus otele donduklerinde korkudan yigilmis ve olmus.. cenazesini vermemisler kocasi tek basina donmus. allahim ne buyuk bi acidir.. annem gunlerce aglamis.
yanlarindan ustu acik tabutlarda cenazeler gecmis, minadaki faciadan yarim saat ile kurtulmuslar, bir cok kez ezilme tehlikesi yasamislar hatta annem birinde donup kalmis arkadasi cekmis kenara, babamlari kaybetmisler o kalabalikta vs vs.. allah kabul etsin ama savastan donduk resmen dedi babam. icime bi yumru oturdu o kadar sey yasamislar hic birini bilmiyoduk, ya bisey olsaydi.. psikolojileri pek iyi degil ama kendileri sag saglim donduler.. rabbim sukurler olsun..
cok merak ettim neresi :)Biz Karadeniz'in yaylasında yaşıyoruz Can'ım. Sobalar kuruldu odunlar yığıldı, şaraplar imanımıza kadar çekildi :))
evet zaman ne cabuk akip gidiyormus :)Allah sağ salim kavuştursun inşallah ay ne güzel bişey kavuşmak özlediğine.. Hele anne baba daha bi güzel. Biz öğrenciyken onlara diyorduk şunu yap bunu yap diye şimdi sen onlara yapıyorsun çok güzel :)
vallahi oyle dusundum :)) dedim yaylada kuzine derler bizde şömineye onu yakip şarap mi iciyolar dedim ne guzelŞarap ne yaaaçorappp hay ben bu klavyeye.. Gören de entel dantel şömine başında şarap içiyoz zannedecek
YaparÇok ilginç yaa niye böyle oluyor patatese ve havuca neden bu kadar tepki veriyor vücut acaba? Hadi muz de şeftaliydi anlamam ama patates o kadar yapar mı yav..
Sizinki kadar değil canım :) reşadiyenin bi kasabasıcok merak ettim neresi :)
Emzirme bitsin yaparız belki bi günvallahi oyle dusundum :)) dedim yaylada kuzine derler bizde şömineye onu yakip şarap mi iciyolar dedim ne guzel
Şükürler olsun ...kizlar oyle garip duygular icerisindeyimki size anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?