2015 Şubat Anneleri

Bacılar
Bizim kız hiç diş çıkarmadı daha damakları iki gündür gözüm Batıyo uzaktan bile kabarık olduğu belli şimdi fark ettim sağ alt ön dişin olduğu yerde iki tane nokta var grimsi delik gibi geliyo mu şimdi çokta huysuz bu arq

Sen niye bana sormuyosun bunu bu arada galiba halilarimi caldilar

Kizlar mehaba. Bzide beyza hanimds ilk ucsumuzu gerceklestirdik. 1 hafta trabzondayiz. Masallah beni hic uzmedi. Evde cok yaramazlik yapiodu burda iyi. Insalalh boyle dewam eder. Aksamada dugun var. Bakalim nolcak..m

Kızlar bebeginizi oyalamak için tavsiyeler plastik su sisesinin içine biraz su koyup eline verebilirsiniz birlikte gazete kagitlarini yirtabilirainiz yada sadece ona verin yirtsin sizin gozetiminizde bugünde ellerimi yıkarken baloncuk yaptimm yemedim uçtu sonra patladı kahkahalara boğuldu acayip eğlendi. Bide küçük buzdolahi poseti onda ses cikardiikca hoşuna gidiyor

Ha bide babası at oldu bende tuttum ole bindi digidik digidik onda da çok eğlendi onu ben tek basimiykende göbeğime koyup yapıyorum

Benim kızımda plastik su şişesi hastası özellikle kırmızı kapaklı olanlardan .. Bayram'da acildeydik Ateş yüzünden dr kız yaren i aldı soydu dışarı çıkardı soğuk hava alsın diye gezdiriyor sonra bi baktım para atılıp yiyecek geliyor ya ( makinanın adı aklıma gelmedi) onun yanında tabi benim kız orda su şişesini görüp hücum ediyor dolaba dr da bana galiba çok susadı dedi .. Bende dedim susadığından değil bizim favori oyuncağımız plastik su şişesi :))
Sen öyle yazınca bu anı aklıma geldi yazıverdim :))

Ha bide babası at oldu bende tuttum ole bindi digidik digidik onda da çok eğlendi onu ben tek basimiykende göbeğime koyup yapıyorum

Ben dizimde dıgıdık yapıyorum cok seviyor. Geçen gün de eşmim koltuğun minderine oturttu at gibi dıgıdık yapti çok eğlendi onda da:))

Kutu mendil kutusundan mendilleri cikarip parcalamaya bayılıyor bir de

Ya bu saate aranıp akşam yemeğe gelcez denilir mi ya ufacık bebem var durmuyo zaten ne yapıp ne yetiştireceksem insanlar ne kadar tuhaf ya

Bizimde su sisesi favorimiz islak bez paketi oyincagini buzdolabi posetine koyuyorm farkli birsey sanio deodorant sisem hafif yumusak silikon tutacaklar tv kumandasi tabletim ve bircok sey beyfendinin oyuncagi hee bu arada ona alinan oyuncaklarla oynamio. Mama kasigini da cok sevio dislerini kasiyo.

Aklima bisi geldi. Bizimki sutlaci cok sevio. Her zmnda yapamiorum. Konserrve mantigi ile sutlaci sicakken kavanoza doksem saklayabilir miyim acep ? Bi denicem fikir alayim dedim.

Benimki sutumu biberondan icti bugun ama memeyi almio napicam simdi. Sutumu sagip mi veriyim inek sutune mi gecsek uff cok yoruldum valla. Eger emmesi duzelmezse ise geri donerim sanirim.

Bu sene hacca gidenlerde hacılarının yolunu gözleyenlerde çok sıkıntı çektiler.Allah cümlesinin kini kabul eylesin.
amin canim sagolasin.
cidden buyuk sikintilar oldu bu sene.
annem babam cok etkilenmis hala kendilerinw gelemediler kabus goruyo annem hala. allah kabul etsin gercekten cok zorlandilar..

Gözün aydın canım

Bebeği hala diş çıkarmamış olan varmı? 9şubatlıyız çıkmadı hala. Hiç bi emarede yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…