Evet Can'ım inşallah atlatacağız bu zamanlarını da sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ben artık diyorum Ateş olmasın da varsın mız mız olsunAynen öyle oluyorlar benimkide ne gece uyudu ne gündüz ve sürekli dızırdayıp durdu ne denir bebek zoriş dişiydi çişiydi aşısıydı uğraş dur :)
Ne istiyor ki bu erkekler bide onu dinlesek belkide ona göre de haklı sebepleri vardır sapkamizi önümüze alıp düşünmemiz lazım ama tabiki görünürde bizim gördüğümüz senin haklılık payın yüksektir evin le cocuklarin la ilgilenmem olsun ona dükkanına yardımın olsun belkide bu kadar fedakar olduğun için oda üstüne bindikce bindi baktiki bu kadın güçlü bişey olmaz halbuki öyle değil güçlü durmaya çalışan kırılgan ilgiye sevgiye muhtaç pamuk gibi kalbi var erkeklere sadece evini temizle çocuğuna bak yemeğini yap vs vs yetmiyor ışte demekki biraz daha yapılacak birseyler olmalı birlikte yapabilecehiniz pek birşey kalmadı herhalde o çalışmaktan helak olmuş sen evde helak olmussun aslında bi haftasonu yada müsait bugün birbirinize vakit ayirsaniz dışarıya bir yere kahvaltıya git seniz eğer seviyorsan biraz daha ugrasmalisin ama olmuyorsa seni hala mutsuz ediyorsa biraz ayrı kalın dicem oda imkansızkizlar burdan hiç durtmuyosunuz iki uç gundur gelemiyorum
size akil danismaya deilde içimi dokmeye geldim yine ben ( danismaay gerek yok yapilcak sey belli bencede ama ben bunu yapamam o yuzden konuusnu bile açmaya egrek yok, )
esimle bu aralar çok kotu aramiz, daha dogrusu o kotu davraniyor bana
en ufak biseyde parlayip kiyamet kopariyor
susamyi denedim o daha çok yuselti sesini, karsilik verdim olmadi ,napsam olmuyor çok yoruldum ben ..
bu sabah mutfakda kendi kendime soylendim oda avrdi tabi,30 yasinda 3 çocuk ve mutsuz bi evlilik diye ..
niye mutsuzmusum,kendisi melekmis,çevrsinde daha beteri varmis bilmemne
kimmis o çevrendekiler soyle bende bileyim dedim
haberlerde goruyomus millet kariisni biçaklayip dogruyor diyo, onlarin yaninda kendiis melekmis
dalga geçiyor benle bide,yada ciddidir bilmiyorum, ciddi olmasimi daha kotu dalga geçmesimi daha kotu hiç bi fikrim yok
keske aldatsa,evine bakmasa, çoluk çocuga onem vermese de bende bu geçerli sebepleirm var deyip arkama donmeden gitsem .. ama gidemiyorum
nere gidicemki kariisyla geçinemeyip eve bile gitmeyen kardesimemi, yeni karisi için bizi bi kalemde silebilecek kapasiteye sahip babamami ..
maddi bisey istemem hiç kimseden ama ben bunun maneviyatinin altindan kalkamam ki , çocuklarim babam nerde dedimi,herlkeisn babasi geliyor bizimki nerde dedimi,susup kaldiigm o ani yasayacagima ölürüm daha iyi..
madem boyle boyle niye uç çocuk demi .. bilmiyorumki
onceden bu kadar sorunumuz olmuyordu
ilk zamanlar oldu biraz sorunlar sonra ikimizde alistik evlilige duzelmistik, bende ufak teefk sorunlari yok saydim her evde oluyodur dedim ..
su an elimden bisey eglmiyor laf isitmekden baska, bildiginiz çocuk gibi azarlaniyorum isitmedigim laf kalmiyor, bi namausuma laf etmedigi kaliyor onuda yapsa boagucam zaten herhalde .. kimseye bisey dieymiyorum,ne babama ne kardesime onlardan baskada kimsem yok zaten , halasi bibisi çok ama diyalogum yok, birine tek kelime etsem butu sulale beni konusur ayakli gazete gibiler
arkadas dost desen komsuluk iliiskisi iste, onlarda kendi araalrinda dedikodu yapiyolar duyyorum, bisey desem banada yaparlar aynisini babasinin kizi deilim ya
offffff çok uzun oldu demi
hem agladim hem yazdim , ben sizin yerinizde olsam terapi ucreti talep ederim benden :)))
canim benim annesizlik zor bilemem elbet ama dusunmesi bile zorken yasamasi kim bilir ne kadar zordur.. allah evlatlarina saglik versin ve sana ozellikle guc versin allah onlari anasiz birakmasin. simdi annen olsa bi guc olurdu arkanda. bisey yapamasa da annem var derdin. babalar ne olursa olsun anne gibi olamiyor. seni uzmek degil niyetim gercekten cok icime dokundu esinin yaptiklari ve annesizliginin uzuntusu ondan yaziyorum bunlariçok haklisin canim hersey benim salakligim yuzundendir belkide
dun dukkanin alsiverise gittim, dedikelrinin birini unutmusum,neler soyledi unuttum diye
ya alisveris benim isim deilki,i$çisiimiyim ben onun, kiyamayip yardim ediyorum sadece
arkadaslarinin karilarinin ehliyeti bile yok , evin alisverisini goremiyoalr
ben haftada en a zuç kere gidip biseyler aliyorum yardm olsun, gece geç gelip ,çok çalisiyor ,yoruluyor diye
ama yaranamiyoru iste, hep daha fazlasini istiyor hep daha fazlaa..
ayne oyle canim bi kelimeyyi yazmayip nasil dolayli alatmiism, agzima bile almak istemiyorum .. 7 senedir anansizim ne kaadr zor Allah biliyor, babasizlikda zordur eminim bunu çocuklarima yapamam
o gun konusmuyorum ertesi gune mecbur konusmak zorunda kaliyorum olmuyorki oyle
yapanlar nasil beeceriyor banada ogreetseler
kin gudemiyorumkikeske cigersiz acimasiz olsaydimn kimseinin gozunun yasina bakmasaydim
ben ondan ev isi,yardim vs da istemiyoprum artik alsitim
tek istediigm iiki çift guzel soz ,onu yapsada 5 dk sonra biseye kiizyor filmi ba$a aliyoruz
anca beni delirtip ustune yurursem o zaaman biseyler dank ediyor ama yine unutuyor
geecn gun kayinima gittik,kayinim çorap istemis eltimden getirip direk ayagina giydirmis bisey dmeden, ben oyle deilmisim, benim erkek kuzenlerimin karilarina davranislarinida ben sana anlatiyimmi dedim hani o ornek veriyor ya bende veriyim ,onlar kilibikmis , bide guiluiyor
hay ben senin diycem neyse ..
evet onun için bu normal
ne ara boyle oldu anlamdimki
onceden çok buyuk kavga edersek soylenen seyler simdi gunluk konusmaya döndü
nerde haata yaptim bilmiyorumki
Allah sağlıkla ailenle geçireceğin musmutlu uzun yıllar versin. Anana babana da kavuştun sag salim şükürler olsun.!a26 yil once bugun annem de benim yasadiklarimi yasamis meger ne guzel bi duygumus hep anne olunca anlarsin der annelerimiz hic onemsemezdim o lafi. simdi dibine kadar anliyorum :)
dun gece esim gitti ne yazikki bugun calisacak. ama olsun en guzel hediyem yanimda. bu sene de annemlerle birlikteyim dogum gunumde guzel denk geldi..
annemle babam bana ordan cok guzel bi gumus kolye yuzuk kupe takimi getirmisler hediye olarak bayildim.. kendileri sag saglim geldiler ya hediye de onemli degildi ama manevi degeri buyuk.
babama napicaz bu sene diyorum iyi iste yarin mevlid okutucaz daha ne istiyosun diyo
ben dogum gunlerine cok deger veririm. neden bilmem ama sevdiklerimin dogum gununde ufak da olsa bisey yaparim. mesele hediye pasta vs degil, o gun onlari mutlu etmek gorev olur benim icin. anneler gunu sevgililee gunu vs hic umrumda olmaz ama dogum gunu bi baska anlamlidir benim icin niyeyse. bu sene de boyle bazi sevdiklerimden ayri bazilariyla birlikte gececek biraz da yogun gececek tabii.. bi burukluk bi huzun var icimde nedendir bilmem.. kizima bakip bakip duygusallasiyorum :)
canim allah askina daha neyi dusunecek? erkeklerin cogunda var bu.Ne istiyor ki bu erkekler bide onu dinlesek belkide ona göre de haklı sebepleri vardır sapkamizi önümüze alıp düşünmemiz lazım ama tabiki görünürde bizim gördüğümüz senin haklılık payın yüksektir evin le cocuklarin la ilgilenmem olsun ona dükkanına yardımın olsun belkide bu kadar fedakar olduğun için oda üstüne bindikce bindi baktiki bu kadın güçlü bişey olmaz halbuki öyle değil güçlü durmaya çalışan kırılgan ilgiye sevgiye muhtaç pamuk gibi kalbi var erkeklere sadece evini temizle çocuğuna bak yemeğini yap vs vs yetmiyor ışte demekki biraz daha yapılacak birseyler olmalı birlikte yapabilecehiniz pek birşey kalmadı herhalde o çalışmaktan helak olmuş sen evde helak olmussun aslında bi haftasonu yada müsait bugün birbirinize vakit ayirsaniz dışarıya bir yere kahvaltıya git seniz eğer seviyorsan biraz daha ugrasmalisin ama olmuyorsa seni hala mutsuz ediyorsa biraz ayrı kalın dicem oda imkansız
evet canim cifte mutluluk vallahi cok sagolAllah sağlıkla ailenle geçireceğin musmutlu uzun yıllar versin. Anana babana da kavuştun sag salim şükürler olsun.!a
Mutlu yıllaarrrr ...26 yil once bugun annem de benim yasadiklarimi yasamis meger ne guzel bi duygumus hep anne olunca anlarsin der annelerimiz hic onemsemezdim o lafi. simdi dibine kadar anliyorum :)
dun gece esim gitti ne yazikki bugun calisacak. ama olsun en guzel hediyem yanimda. bu sene de annemlerle birlikteyim dogum gunumde guzel denk geldi..
annemle babam bana ordan cok guzel bi gumus kolye yuzuk kupe takimi getirmisler hediye olarak bayildim.. kendileri sag saglim geldiler ya hediye de onemli degildi ama manevi degeri buyuk.
babama napicaz bu sene diyorum iyi iste yarin mevlid okutucaz daha ne istiyosun diyo
ben dogum gunlerine cok deger veririm. neden bilmem ama sevdiklerimin dogum gununde ufak da olsa bisey yaparim. mesele hediye pasta vs degil, o gun onlari mutlu etmek gorev olur benim icin. anneler gunu sevgililee gunu vs hic umrumda olmaz ama dogum gunu bi baska anlamlidir benim icin niyeyse. bu sene de boyle bazi sevdiklerimden ayri bazilariyla birlikte gececek biraz da yogun gececek tabii.. bi burukluk bi huzun var icimde nedendir bilmem.. kizima bakip bakip duygusallasiyorum :)
Ben hayatımda bu kadar saçma bişey duymadım. Adam felçli mi de karısı giydiriyor çorabı?? sen hiç bi yerde hata yapmadın canım. Bu hayatın kuralı maalesef. Sen ne kadar çok fedakarlık yaparsan insanlar o kadar üstüne gelir. Annem her zaman Allah kıymet bilenle karşılaştırsın der. Çok güzel bi söz bence de. Ben insanlarla konuşularak anlaşılmayacağını düşünüyorum ama sen yine de bi sor bakalım eşine neden Mutlu Mutlu yaşamak varken böyle davranıyormuş, işinde mi bi sıkıntı varmış, seninle paylaşmadığı bi durum mu varmış. Kendini de anlat, neler yaptığını neler hissettiğini. Ama tartışır gibi değil. İkinizin de işi olmadığı bi Zaman'da başbaşayken. Hala mantıksız mantıksız konuşuyorsa Yasemin'e katılıyorum koy tavrını. Konuşma yüz verme. Bu ne yaa yemeğini de sen yedir bari allahım azıcık merhamet ver şu kalplere..ayne oyle canim bi kelimeyyi yazmayip nasil dolayli alatmiism, agzima bile almak istemiyorum .. 7 senedir anansizim ne kaadr zor Allah biliyor, babasizlikda zordur eminim bunu çocuklarima yapamam
o gun konusmuyorum ertesi gune mecbur konusmak zorunda kaliyorum olmuyorki oyle
yapanlar nasil beeceriyor banada ogreetseler
kin gudemiyorumkikeske cigersiz acimasiz olsaydimn kimseinin gozunun yasina bakmasaydim
ben ondan ev isi,yardim vs da istemiyoprum artik alsitim
tek istediigm iiki çift guzel soz ,onu yapsada 5 dk sonra biseye kiizyor filmi ba$a aliyoruz
anca beni delirtip ustune yurursem o zaaman biseyler dank ediyor ama yine unutuyor
geecn gun kayinima gittik,kayinim çorap istemis eltimden getirip direk ayagina giydirmis bisey dmeden, ben oyle deilmisim, benim erkek kuzenlerimin karilarina davranislarinida ben sana anlatiyimmi dedim hani o ornek veriyor ya bende veriyim ,onlar kilibikmis , bide guiluiyor
hay ben senin diycem neyse ..
Ben buraya ilk geldiğimde burası bana özel okul gibi gelmişti canım. Benim ilk görev yerim doğuda bi köydü. Demiyim şimdi arkadaşlar yanlış anlar, hayata Doğu'ya laf etmiyorum kesinlikle bu insanın kendiyle ilgili bir durum, orada çocuğunu çorapsız terlikle karada okula gönderen ailenin evinde plazma tv vardı, çocuğa okulun verdiği eşofmanı Pazar'da satıp kendi dışarda yemek yiyordu.. Ohoo anlatsam roman olur :) neyse inşallah iyi nesiller yetiştirebiliriz yine deCan'ım kıyamam ben çok iyi anlıyorum seni ki zaten sen orda bir öğretmen olarak sitem etmedin bir anne olarak sitem ettin bunlar farklı şeyler..biz özveriliysek karşıdaki insanlardan da onu bekliyoruz ama işte eğitime önem veren kakmadı ülkemizde hele ki küçük yerlerde..üzme sen kendini
ay son cumlene kahkaha attim sinirden herhalde :)Ben hayatımda bu kadar saçma bişey duymadım. Adam felçli mi de karısı giydiriyor çorabı?? sen hiç bi yerde hata yapmadın canım. Bu hayatın kuralı maalesef. Sen ne kadar çok fedakarlık yaparsan insanlar o kadar üstüne gelir. Annem her zaman Allah kıymet bilenle karşılaştırsın der. Çok güzel bi söz bence de. Ben insanlarla konuşularak anlaşılmayacağını düşünüyorum ama sen yine de bi sor bakalım eşine neden Mutlu Mutlu yaşamak varken böyle davranıyormuş, işinde mi bi sıkıntı varmış, seninle paylaşmadığı bi durum mu varmış. Kendini de anlat, neler yaptığını neler hissettiğini. Ama tartışır gibi değil. İkinizin de işi olmadığı bi Zaman'da başbaşayken. Hala mantıksız mantıksız konuşuyorsa Yasemin'e katılıyorum koy tavrını. Konuşma yüz verme. Bu ne yaa yemeğini de sen yedir bari allahım azıcık merhamet ver şu kalplere..
dogum gunun kutlu olsun canimevet canim cifte mutluluk vallahi cok sagol
dinle canim , ben sana deyim neler dusundugunuNe istiyor ki bu erkekler bide onu dinlesek belkide ona göre de haklı sebepleri vardır sapkamizi önümüze alıp düşünmemiz lazım ama tabiki görünürde bizim gördüğümüz senin haklılık payın yüksektir evin le cocuklarin la ilgilenmem olsun ona dükkanına yardımın olsun belkide bu kadar fedakar olduğun için oda üstüne bindikce bindi baktiki bu kadın güçlü bişey olmaz halbuki öyle değil güçlü durmaya çalışan kırılgan ilgiye sevgiye muhtaç pamuk gibi kalbi var erkeklere sadece evini temizle çocuğuna bak yemeğini yap vs vs yetmiyor ışte demekki biraz daha yapılacak birseyler olmalı birlikte yapabilecehiniz pek birşey kalmadı herhalde o çalışmaktan helak olmuş sen evde helak olmussun aslında bi haftasonu yada müsait bugün birbirinize vakit ayirsaniz dışarıya bir yere kahvaltıya git seniz eğer seviyorsan biraz daha ugrasmalisin ama olmuyorsa seni hala mutsuz ediyorsa biraz ayrı kalın dicem oda imkansız
malt içecegini denedinmi cnmÇok teşekkür ederim canım. İlk önceliğim sütümün artması tabiki olmazsa bu dediğin sütü deneyebilirim . En azından 8 ay emdi diye şükrederim ne yapayım
disardan bakinca daha net anlasiliyor gaiba bizim durumHerkes böyle dönemlerden geçiyor. İlk öocukta bile. Seninki üçüncü her şeyi üç kat daha zor. Eşin eve geç geldiğiniçin ev işini ve çocukların bakımını çok kolay zannediyor. Her drumda senden sınırsız ilgi belliyor. Daha erken gelse halini görse belki farklı olur.
Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz üzme kendini her anı süper mutlu evlilik yok.
Sana tavsiyem eşine nazlan. Bugün belim çok ağrıdı de. Ertesi gün başka bir sebep bul hep güçlü olma
İyi ki doğdun yasemiiiiiiiin :)) nice Mutlu senelerin olsun inşallah ailenle sevdiklerinle bizlerle26 yil once bugun annem de benim yasadiklarimi yasamis meger ne guzel bi duygumus hep anne olunca anlarsin der annelerimiz hic onemsemezdim o lafi. simdi dibine kadar anliyorum :)
Allah o kadına da sana da hepimize sabır versin. Anlıyorum deneye yanıla bu Zaman'lara geldin idare ede ede. Ben bile şurda üç yıllık evliyim amaaaaaan ne sen sor ne ben söyleyim. Her evlilik böyle düşe kalka gidiyormuş onu anladım. Sen gerçekten biraz frenle kendini. Her şeye yetişme. Bak yetişsen de aynı yetişmesen de. Sakın içine atma hastalıktan başka bişey getirmez o.. Ayrıca seni güldürebildiğime sevindim :) sinirden De olsa..ay son cumlene kahkaha attim sinirden herhalde :)
valla yok demez yedirsem :))))))))
mattika demis ya biraz nazlan diye, sabah basim agriyor dedim gerçekten agriyordu ama
benimde diye bi absladi agriyan yerlerini saymaya dedigime diyecegime pisman oldum , o mu erkek ben mi belli deil
ben biraz kocami izleyimde nazlanma politikasi ogreniyim en iyisi adam i$in piri olmu$ yeminleeee
ya onun için bi sorunumuz yokki benim çenem disinda :)
ama valla iftira suussamda ayni çok denedim bende susmuyorum içime atacagima soyluyorum oylede kavga oluyor boylede bari iuçime atip dert sahibi olmayim
bugun soz verdi guzel davranacakmis bana,sende dikkat et dedi tamam dedimde
nerye kdr boyle gidecek ki kurma saat gibi içinde olmadikdan sonra
anacigim tasima suyla degirmen donmez derdi içinde olucak insanin
bu ay sonunda evlilik yildonumumuz var ilkini kutlamistik baska hatirlamiyorum
*kayinima gelince benim esim abisinin yaninda melek kaliyor gerçekten, eltime sadece aciyorum yazik, sabah bisey sormak için aradim sesi çok kotuydu eltimin neyin var dedim de bisey yok dedi tabi
kesin bi halt etti kocasi oalcak odun herif ... odun deyince bile odunlara hakaret olur kayinima
esim onun yarisi kadar odundur dusun ..
Yaa kızım analar direk cennetlik ne kocası bee evlat vermiş Allah bize. Sen hele üç kat cennete gidicen. İnanıyorum ben buna Allah bizi de görecek elbetdinle canim , ben sana deyim neler dusundugunu
cennet kocasina hizmet edenler içinmiymis ne, kocaya iyi davrancajmisin bi dediigni iki etmyeckemisin falan fisman,kilif bunlar adam sadece cuma namazi kiliyor , ona gelene kadar ne kadar sunnet vardir
dinimiz karini horgormu diyor ,ben de Allahin kulu degimlmiyim uzup aglatiyor bana ayzik deilmi
yok ama o kismiyla ilginlenmiyor
konusunca bi saat iyi olur sonra biseye kizar hopp tersi doner
24 qsaatin 23 u essek saati anliycan
onun çok çalismasinin suçlusu ben deilmki, baska is bulsun,herkes boylemi çalisiyor
dili de yok tabi fazla is seçenegi yok biliyorum ama keske kuru ekmek sogan yesek ama huzrumuz olsa
evde huzur olmadikdan sonra ben napayim parasini pulunu
stres stres verem olup gidicem bu evde ..
ay son cumlene kahkaha attim sinirden herhalde :)
valla yok demez yedirsem :))))))))
mattika demis ya biraz nazlan diye, sabah basim agriyor dedim gerçekten agriyordu ama
benimde diye bi absladi agriyan yerlerini saymaya dedigime diyecegime pisman oldum , o mu erkek ben mi belli deil
ben biraz kocami izleyimde nazlanma politikasi ogreniyim en iyisi adam i$in piri olmu$ yeminleeee
ya onun için bi sorunumuz yokki benim çenem disinda :)
ama valla iftira suussamda ayni çok denedim bende susmuyorum içime atacagima soyluyorum oylede kavga oluyor boylede bari iuçime atip dert sahibi olmayim
bugun soz verdi guzel davranacakmis bana,sende dikkat et dedi tamam dedimde
nerye kdr boyle gidecek ki kurma saat gibi içinde olmadikdan sonra
anacigim tasima suyla degirmen donmez derdi içinde olucak insanin
bu ay sonunda evlilik yildonumumuz var ilkini kutlamistik baska hatirlamiyorum
*kayinima gelince benim esim abisinin yaninda melek kaliyor gerçekten, eltime sadece aciyorum yazik, sabah bisey sormak için aradim sesi çok kotuydu eltimin neyin var dedim de bisey yok dedi tabi
kesin bi halt etti kocasi oalcak odun herif ... odun deyince bile odunlara hakaret olur kayinima
esim onun yarisi kadar odundur dusun ..
26 yil once bugun annem de benim yasadiklarimi yasamis meger ne guzel bi duygumus hep anne olunca anlarsin der annelerimiz hic onemsemezdim o lafi. simdi dibine kadar anliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?