2015 Şubat Anneleri

Aynen öyle oluyorlar benimkide ne gece uyudu ne gündüz ve sürekli dızırdayıp durdu ne denir bebek zoriş dişiydi çişiydi aşısıydı uğraş dur :)
Evet Can'ım inşallah atlatacağız bu zamanlarını da sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ben artık diyorum Ateş olmasın da varsın mız mız olsun

26 yil once bugun annem de benim yasadiklarimi yasamis meger ne guzel bi duygumus hep anne olunca anlarsin der annelerimiz hic onemsemezdim o lafi. simdi dibine kadar anliyorum :)

dun gece esim gitti ne yazikki bugun calisacak. ama olsun en guzel hediyem yanimda. bu sene de annemlerle birlikteyim dogum gunumde guzel denk geldi..

annemle babam bana ordan cok guzel bi gumus kolye yuzuk kupe takimi getirmisler hediye olarak bayildim.. kendileri sag saglim geldiler ya hediye de onemli degildi ama manevi degeri buyuk.

babama napicaz bu sene diyorum iyi iste yarin mevlid okutucaz daha ne istiyosun diyo

ben dogum gunlerine cok deger veririm. neden bilmem ama sevdiklerimin dogum gununde ufak da olsa bisey yaparim. mesele hediye pasta vs degil, o gun onlari mutlu etmek gorev olur benim icin. anneler gunu sevgililee gunu vs hic umrumda olmaz ama dogum gunu bi baska anlamlidir benim icin niyeyse. bu sene de boyle bazi sevdiklerimden ayri bazilariyla birlikte gececek biraz da yogun gececek tabii.. bi burukluk bi huzun var icimde nedendir bilmem.. kizima bakip bakip duygusallasiyorum :)

Ne istiyor ki bu erkekler bide onu dinlesek belkide ona göre de haklı sebepleri vardır sapkamizi önümüze alıp düşünmemiz lazım ama tabiki görünürde bizim gördüğümüz senin haklılık payın yüksektir evin le cocuklarin la ilgilenmem olsun ona dükkanına yardımın olsun belkide bu kadar fedakar olduğun için oda üstüne bindikce bindi baktiki bu kadın güçlü bişey olmaz halbuki öyle değil güçlü durmaya çalışan kırılgan ilgiye sevgiye muhtaç pamuk gibi kalbi var erkeklere sadece evini temizle çocuğuna bak yemeğini yap vs vs yetmiyor ışte demekki biraz daha yapılacak birseyler olmalı birlikte yapabilecehiniz pek birşey kalmadı herhalde o çalışmaktan helak olmuş sen evde helak olmussun aslında bi haftasonu yada müsait bugün birbirinize vakit ayirsaniz dışarıya bir yere kahvaltıya git seniz eğer seviyorsan biraz daha ugrasmalisin ama olmuyorsa seni hala mutsuz ediyorsa biraz ayrı kalın dicem oda imkansız

canim benim annesizlik zor bilemem elbet ama dusunmesi bile zorken yasamasi kim bilir ne kadar zordur.. allah evlatlarina saglik versin ve sana ozellikle guc versin allah onlari anasiz birakmasin. simdi annen olsa bi guc olurdu arkanda. bisey yapamasa da annem var derdin. babalar ne olursa olsun anne gibi olamiyor. seni uzmek degil niyetim gercekten cok icime dokundu esinin yaptiklari ve annesizliginin uzuntusu ondan yaziyorum bunlari

sen nerde hata yapmis olabilirsinki. biz bir cocukla naz yapiyoruz yok olmiyo yok yapamiyorum yok esim oyle dedi vs. sen gurbet ellerde uc cocukla bi de esinin maddiyat disinda hic bir destegi olmadan sapasaglam ayaktasin. evlatlarina mukemmel bi sekilde annelik yapiyosun.

eminim esine de iyi bir es oluyorsundur ama anlamayana bir yere kadar iste. kin gutmek degil aslinda bosvermek herseyi. gecici konusmalar disinda onunla bir sey paylasma halini hatrini sorma hasta olunca sevkat gosterme vs. uc cocugu tek basina yapmadin ve yukunu tek basina tasiyamazsin. sirf erkekler calisiyor diye her hakki kendilerinde buluyorlar. yok niye ilgi gostermiyomussun. sen niye gostermiyosun madem?

bu hayatta her seyi kadinlar yapacak sizin yerinize biz olelim o da olsun bari. cok uyuz oldum cok sinirlendim ya

Allah sağlıkla ailenle geçireceğin musmutlu uzun yıllar versin. Anana babana da kavuştun sag salim şükürler olsun.!a

canim allah askina daha neyi dusunecek? erkeklerin cogunda var bu.

cocuklarin hic biseyi eksik olmasin
her zaman esyalarim utulu olsun
en az uc cesit yemegim hazir olsun
ev temiz olsun. misafire her daim ikram olsun
ben gelince yemegim hazir olsun
karim guler yuzle karsilasin
yemegimi yiyip hic biseye dokunmadan tv karsisina geceyim. karima nasilsin deme zahmetinde bile bulunmayayim
ama karim ilgilensin cilve yapsin beni hep hos tutsun..

orda bi dur derler. bi de ustune azarlamalari da cabasi. neyin hamalliligini yapmaya geldik biz bu dunyaya? sirf calisiyorlar diye mi bu hakki goruyorlar kendilerinde. o zaman bizim mesaimiz 24 saat bitmiyor bize kim aciyacak..

bazi erkekler bizim yuzumuzden boyle. kadinin isi budur diye bize empoze edildigi icin onlar da bi guzel kullaniyor.

Mutlu yıllaarrrr ...

Ben hayatımda bu kadar saçma bişey duymadım. Adam felçli mi de karısı giydiriyor çorabı?? sen hiç bi yerde hata yapmadın canım. Bu hayatın kuralı maalesef. Sen ne kadar çok fedakarlık yaparsan insanlar o kadar üstüne gelir. Annem her zaman Allah kıymet bilenle karşılaştırsın der. Çok güzel bi söz bence de. Ben insanlarla konuşularak anlaşılmayacağını düşünüyorum ama sen yine de bi sor bakalım eşine neden Mutlu Mutlu yaşamak varken böyle davranıyormuş, işinde mi bi sıkıntı varmış, seninle paylaşmadığı bi durum mu varmış. Kendini de anlat, neler yaptığını neler hissettiğini. Ama tartışır gibi değil. İkinizin de işi olmadığı bi Zaman'da başbaşayken. Hala mantıksız mantıksız konuşuyorsa Yasemin'e katılıyorum koy tavrını. Konuşma yüz verme. Bu ne yaa yemeğini de sen yedir bari allahım azıcık merhamet ver şu kalplere..

Ben buraya ilk geldiğimde burası bana özel okul gibi gelmişti canım. Benim ilk görev yerim doğuda bi köydü. Demiyim şimdi arkadaşlar yanlış anlar, hayata Doğu'ya laf etmiyorum kesinlikle bu insanın kendiyle ilgili bir durum, orada çocuğunu çorapsız terlikle karada okula gönderen ailenin evinde plazma tv vardı, çocuğa okulun verdiği eşofmanı Pazar'da satıp kendi dışarda yemek yiyordu.. Ohoo anlatsam roman olur :) neyse inşallah iyi nesiller yetiştirebiliriz yine de

ay son cumlene kahkaha attim sinirden herhalde :)
valla yok demez yedirsem :))))))))
mattika demis ya biraz nazlan diye, sabah basim agriyor dedim gerçekten agriyordu ama
benimde diye bi absladi agriyan yerlerini saymaya dedigime diyecegime pisman oldum , o mu erkek ben mi belli deil
ben biraz kocami izleyimde nazlanma politikasi ogreniyim en iyisi adam i$in piri olmu$ yeminleeee

ya onun için bi sorunumuz yokki benim çenem disinda :)
ama valla iftira suussamda ayni çok denedim bende susmuyorum içime atacagima soyluyorum oylede kavga oluyor boylede bari iuçime atip dert sahibi olmayim

bugun soz verdi guzel davranacakmis bana,sende dikkat et dedi tamam dedimde
nerye kdr boyle gidecek ki kurma saat gibi içinde olmadikdan sonra

anacigim tasima suyla degirmen donmez derdi içinde olucak insanin
bu ay sonunda evlilik yildonumumuz var ilkini kutlamistik baska hatirlamiyorum

*kayinima gelince benim esim abisinin yaninda melek kaliyor gerçekten, eltime sadece aciyorum yazik, sabah bisey sormak için aradim sesi çok kotuydu eltimin neyin var dedim de bisey yok dedi tabi
kesin bi halt etti kocasi oalcak odun herif ... odun deyince bile odunlara hakaret olur kayinima
esim onun yarisi kadar odundur dusun ..

dinle canim , ben sana deyim neler dusundugunu
cennet kocasina hizmet edenler içinmiymis ne, kocaya iyi davrancajmisin bi dediigni iki etmyeckemisin falan fisman,kilif bunlar adam sadece cuma namazi kiliyor , ona gelene kadar ne kadar sunnet vardir
dinimiz karini horgormu diyor ,ben de Allahin kulu degimlmiyim uzup aglatiyor bana ayzik deilmi
yok ama o kismiyla ilginlenmiyor
konusunca bi saat iyi olur sonra biseye kizar hopp tersi doner
24 qsaatin 23 u essek saati anliycan
onun çok çalismasinin suçlusu ben deilmki, baska is bulsun,herkes boylemi çalisiyor
dili de yok tabi fazla is seçenegi yok biliyorum ama keske kuru ekmek sogan yesek ama huzrumuz olsa
evde huzur olmadikdan sonra ben napayim parasini pulunu
stres stres verem olup gidicem bu evde ..

Çok teşekkür ederim canım. İlk önceliğim sütümün artması tabiki olmazsa bu dediğin sütü deneyebilirim . En azından 8 ay emdi diye şükrederim ne yapayım
malt içecegini denedinmi cnm
suyu bol iç
ben hala susamadan su içip , yemekden bikdigim kuru inciri tuketiyorum sut olsun diye
bizde 7 ay lik olduk b ugun

disardan bakinca daha net anlasiliyor gaiba bizim durum
hepiniz dogru tespitlerde bulunmusunuz
)=evlendigimizden beri bu i$te es$im

çocuklari yedirip uyutuyum yatiyormusum o kosturup çalisiyormus
seninkinde i$ mi diyor

İyi ki doğdun yasemiiiiiiiin :)) nice Mutlu senelerin olsun inşallah ailenle sevdiklerinle bizlerle

Allah o kadına da sana da hepimize sabır versin. Anlıyorum deneye yanıla bu Zaman'lara geldin idare ede ede. Ben bile şurda üç yıllık evliyim amaaaaaan ne sen sor ne ben söyleyim. Her evlilik böyle düşe kalka gidiyormuş onu anladım. Sen gerçekten biraz frenle kendini. Her şeye yetişme. Bak yetişsen de aynı yetişmesen de. Sakın içine atma hastalıktan başka bişey getirmez o.. Ayrıca seni güldürebildiğime sevindim :) sinirden De olsa..

Yaa kızım analar direk cennetlik ne kocası bee evlat vermiş Allah bize. Sen hele üç kat cennete gidicen. İnanıyorum ben buna Allah bizi de görecek elbet

Canım, yaşadıkların kolay değil fakat Het daim böyle gidecek diye birşey de yok:. Önemli olan senin eşine duygu durumunu anlatabilmen, senin beler yaşadığını, Nasıl koştırduğunu anlaması lazım, ne kadar fedakar olduğunu, eşinin ve çocuklarının üzerine titrediğini bilmesi lazım yoksa bu işler zor çözülür..

Evlilik zor iş gerçekten kolay değil.. Ben de bi ara eşime kızıyordum her seferinde söylüyordum Bebek'le ilgilenmiyorsun evde yardım etmıyırsun diye (senin konun farklı tabi de).. Neyse işte susup kalıyordu, bir gün ben bunu doktora gittiğimde 4-5 saat yalnız bıraktım geri döndüğümde ayaklarımı öpecekti :))) demem o ki anlaması lazım seni bir şekilde..

Allah sabır versin, çocuklarının yüzüne baksın..

Musmutlu, sağlıklı, bol kahkahalı ve begümlü yılların olsun inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…