2015 Şubat Anneleri

Elbette suistimal edilmemeli. Tam pek te mutlu değil ışte sol e Bole. Evet allah güç kuvvet versin tüm analarimiza (devralan:)))

:))

en son dort di sonuncular ikiz oldu kismet iste
oldu onlara alti kiz
n buyuk on uç yasinda kuçukler 2.5
oyy rabbimi. isi iste. kismet. bi tane de erkek olmamis :)

oh iyi de olmus ne varsa kiz evlatlarda var erkek analari kusurabakmayin hahaha iyice feminist oldum

Ayyy ne tatilmiş hele öyle diyenlere ifrit oluyorum. Her iş zor, oralarda bi tık daha sor..
evde iki cocugun egitimiyle ugrasirken kafayi yiyenler en az 30 cocuga egitim veren insanlara havadan para kazaniyorsunuz diyor da cok uzuluyorum..

ogretmenlik kutsaldir, ha layigiyla yapmayanlar da cok o da var. ama ne ogretmenler var cebinden para verip de ogrencisine ayakkabi alan. biri bizzat benim kayinvalidem. kayinpeder de o da emekli ogretmen oyle seyler anlatirlar ki agzim acik dinlerim. ne zorluklar ne hikayeler yasamislar.

senin cocugunu adam etmek icin didinsin sen tatiline goz koy. ohh mis yapin tatilinizi catlasinlar :))

Canim dogum gunun kutlu olsun tum dogum gunlerini sevdiklerinle gecir insallah:)

gunaydin kizlar
bugun mevlidimiz var.
bebek mevlidinin iki kati insan olmasi bekleniyor :))
dayimin kizi bakiyodu ust katta begüme cokcda guzel ilgileniyodu isi cikti gelemedi kisacasi moku yedik :))

bakalim napicaz. dua edin hayirlisiyla su gunu atlatayim..

İnşallah kızın en uslu günlerinden birini yaşatır sana.Bu arada doğum günün kutlu olsun.Ben de bir teraziyim

sen nerelerdesin ya
oyle bi kendinizi gosterip gidiyonuz
unuttunuz iyice buralari :)
whatsapp kankiligi daha guzel tabi :)
bizler coktan unutulmusuz kizlar
köye gıtmıstım .bayramdan önce geldım. orda internet açılmıyor giremedim pek. geldık bayram seyran uzak kaldık. herkesın bebesı yapışık oldu anneye daha kımse cok vakit bulamıyor. öğretmenlerde gıttı okul acılınca.
ordan daha kolay tabii iletişim anında cvp alıyorsun. burdan bekle bekle bırı cvp verecek.
biz birde dıyet grubu oluşturduk tombikler olarak :)
sen nasılsın ? kızın nasıl? bu arada telım kırıldı ig şifre mı unuttum. daha resımlerıde goremıyorum.

İnşallah kızın en uslu günlerinden birini yaşatır sana.Bu arada doğum günün kutlu olsun.Ben de bir teraziyim
cok tesekkurler :)
terazi guzeldir :)

kiz yukarda odadan hic cikarmadim salladim uyuttum uyandi bi daha salladim genellikle yukardaydim asagida bi suru kiz var yapsinlar napim :)

bitti sayilir zaten sukur.

hala mi diyet :))

emek nasil?
benim kiz iyi iste nolsun her zamanki gibi huysuzluklari var ama artik kalabaliktan yabanci insanlardan korkmuyor. istanbulda annemlere geldim hacdan geldiler. buraya gelince kiz kalabaliga alisiyor :) onun disinda hala dis cikarmadi bekliyoruz. ama genel olarak iyi.

instagram a facebooktan baglanabilirsin gibi hatirliyorum ya da sifreni mail adresine iste.

whatsapp evet guzel ama hem telefonu cok kasiyor hem de bi karmasa oluyo orda konusurken. bi de cok vaktini aliyo insanin kopamiyosun :)

zaten dedigin gibi simdi daha vakit yok hele ayaklandilar mi hepten bittik.

ama burayi hep daha cok sevmisimdir
bos zamanlarimda deşarj oluyorum herkes sagolsun :)

telin kirildiysa artik kk damisin demek oluyor bu :)
yenisini alma naopican o kadar para evrip bosver :)

Offffff bu ne yaaa ne yapsın bu kadın şimdi..
dun araymadim kayinim evde dir diye
bugun aradim yuzum gozum mosmor diyor, agladi konustuikça
arada gicik olurum ama severim ben eltimi ablam gibi uzuldum ne diyecegimi bilemedim kadina
ayrilacak gibi konusutu ama oda benim gibi kimsesiz , 6 çocukdan sonra nasil ayrilacak,ne yapicak bu gurbet elde
TR ye gitse olmaz ,keske yapabilse ayrilcabnilse onun kocasini herkes çekmez, ben anaçtirim çcouklarim için ölürüm ama ben olsam o adamla bi dk durmam
kocasiyla akraba zaten
çaresiz olmak ne kadar zor allahim ( sadeece Allah ayrdimcin olsun diyebildim kadincaza
kayinima tek sozu geçeebilcek , kalbine merhamet verebilecek olan yaradandir
o adamin Alalhtan korkdugundan da supheliyim ben

Çok kötü yaa bi insan bi kadını, kadını bırak eşine çocuklarının annesine Nasıl kıyar. Allah göstermesin ayrılsa bu Adam karısını peşini bırakmaz zannedersem o kadar çok kadın var ki o durumda olan hangisine dua edelim. Elleri kırılsın inşallah. Sen ne yaptın eşinle aranız nasıl? Eşin kardeşinin bu yaptıklarına ne diyor?

Çok üzüldüm Allah yaedımcısı olsun..

Elleri kırılsın yazık kadına.. Oooff oooff bi insan birini Nasıl dövebilir aklım almıyor bir çocukların önünde yapıyorsa bizim çocuklarımız şanslı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…