Elbette suistimal edilmemeli. Tam pek te mutlu değil ışte sol e Bole. Evet allah güç kuvvet versin tüm analarimiza (devralan:)))Tatlıııım birbirinizle cilveleşmek için giydirmek başka erkeğin kadını köle gibi kullanıp bide üstüne laf etmesi başka.. Elbette eşler iyi kötü her zaman birbirine destek olacak ama bu destek suistimal edilmemeli. Anneciğine devralan güç kuvvet versin, öyle mutlusudur inşallah. Herkes bi yol tutturup gidiyor işte :)
tesekurler canim :)Nice yıllara canım
tesekkur ederimm :))Nice yillara
oyy rabbimi. isi iste. kismet. bi tane de erkek olmamis :):))
en son dort di sonuncular ikiz oldu kismet iste
oldu onlara alti kiz
n buyuk on uç yasinda kuçukler 2.5
evde iki cocugun egitimiyle ugrasirken kafayi yiyenler en az 30 cocuga egitim veren insanlara havadan para kazaniyorsunuz diyor da cok uzuluyorum..Ayyy ne tatilmiş hele öyle diyenlere ifrit oluyorum. Her iş zor, oralarda bi tık daha sor..
bu restauranta calisan baska kimse yok mu?yok hiçbirini yapmioruz
emanet edecek kimse yok
Canim dogum gunun kutlu olsun tum dogum gunlerini sevdiklerinle gecir insallah:)26 yil once bugun annem de benim yasadiklarimi yasamis meger ne guzel bi duygumus hep anne olunca anlarsin der annelerimiz hic onemsemezdim o lafi. simdi dibine kadar anliyorum :)
dun gece esim gitti ne yazikki bugun calisacak. ama olsun en guzel hediyem yanimda. bu sene de annemlerle birlikteyim dogum gunumde guzel denk geldi..
annemle babam bana ordan cok guzel bi gumus kolye yuzuk kupe takimi getirmisler hediye olarak bayildim.. kendileri sag saglim geldiler ya hediye de onemli degildi ama manevi degeri buyuk.
babama napicaz bu sene diyorum iyi iste yarin mevlid okutucaz daha ne istiyosun diyo
ben dogum gunlerine cok deger veririm. neden bilmem ama sevdiklerimin dogum gununde ufak da olsa bisey yaparim. mesele hediye pasta vs degil, o gun onlari mutlu etmek gorev olur benim icin. anneler gunu sevgililee gunu vs hic umrumda olmaz ama dogum gunu bi baska anlamlidir benim icin niyeyse. bu sene de boyle bazi sevdiklerimden ayri bazilariyla birlikte gececek biraz da yogun gececek tabii.. bi burukluk bi huzun var icimde nedendir bilmem.. kizima bakip bakip duygusallasiyorum :)
sagol canim benim :)Canim dogum gunun kutlu olsun tum dogum gunlerini sevdiklerinle gecir insallah:)
İnşallah kızın en uslu günlerinden birini yaşatır sana.Bu arada doğum günün kutlu olsun.Ben de bir teraziyimgunaydin kizlar
bugun mevlidimiz var.
bebek mevlidinin iki kati insan olmasi bekleniyor :))
dayimin kizi bakiyodu ust katta begüme cokcda guzel ilgileniyodu isi cikti gelemedi kisacasi moku yedik :))
bakalim napicaz. dua edin hayirlisiyla su gunu atlatayim..
köye gıtmıstım .bayramdan önce geldım. orda internet açılmıyor giremedim pek. geldık bayram seyran uzak kaldık. herkesın bebesı yapışık oldu anneye daha kımse cok vakit bulamıyor. öğretmenlerde gıttı okul acılınca.sen nerelerdesin ya
oyle bi kendinizi gosterip gidiyonuz
unuttunuz iyice buralari :)
whatsapp kankiligi daha guzel tabi :)
bizler coktan unutulmusuz kizlar
cok tesekkurler :)İnşallah kızın en uslu günlerinden birini yaşatır sana.Bu arada doğum günün kutlu olsun.Ben de bir teraziyim
hala mi diyet :))köye gıtmıstım .bayramdan önce geldım. orda internet açılmıyor giremedim pek. geldık bayram seyran uzak kaldık. herkesın bebesı yapışık oldu anneye daha kımse cok vakit bulamıyor. öğretmenlerde gıttı okul acılınca.
ordan daha kolay tabii iletişim anında cvp alıyorsun. burdan bekle bekle bırı cvp verecek.
biz birde dıyet grubu oluşturduk tombikler olarak :)
sen nasılsın ? kızın nasıl? bu arada telım kırıldı ig şifre mı unuttum. daha resımlerıde goremıyorum.
yok canim esim tek çalisiyorbu restauranta calisan baska kimse yok mu?
telin kirildiysa artik kk damisin demek oluyor bu :)köye gıtmıstım .bayramdan önce geldım. orda internet açılmıyor giremedim pek. geldık bayram seyran uzak kaldık. herkesın bebesı yapışık oldu anneye daha kımse cok vakit bulamıyor. öğretmenlerde gıttı okul acılınca.
ordan daha kolay tabii iletişim anında cvp alıyorsun. burdan bekle bekle bırı cvp verecek.
biz birde dıyet grubu oluşturduk tombikler olarak :)
sen nasılsın ? kızın nasıl? bu arada telım kırıldı ig şifre mı unuttum. daha resımlerıde goremıyorum.
dun araymadim kayinim evde dir diyeOffffff bu ne yaaa ne yapsın bu kadın şimdi..
Çok kötü yaa bi insan bi kadını, kadını bırak eşine çocuklarının annesine Nasıl kıyar. Allah göstermesin ayrılsa bu Adam karısını peşini bırakmaz zannedersemdun araymadim kayinim evde dir diye
bugun aradim yuzum gozum mosmor diyor, agladi konustuikça
arada gicik olurum ama severim ben eltimi ablam gibi uzuldum ne diyecegimi bilemedim kadina
ayrilacak gibi konusutu ama oda benim gibi kimsesiz , 6 çocukdan sonra nasil ayrilacak,ne yapicak bu gurbet elde
TR ye gitse olmaz ,keske yapabilse ayrilcabnilse onun kocasini herkes çekmez, ben anaçtirim çcouklarim için ölürüm ama ben olsam o adamla bi dk durmam
kocasiyla akraba zaten
çaresiz olmak ne kadar zor allahim( sadeece Allah ayrdimcin olsun diyebildim kadincaza
kayinima tek sozu geçeebilcek , kalbine merhamet verebilecek olan yaradandir
o adamin Alalhtan korkdugundan da supheliyim ben
Çok üzüldümdun araymadim kayinim evde dir diye
arada gicik olurum ama severim ben eltimi ablam gibi uzuldum ne diyecegimi bilemedim kadina
ayrilacak gibi konusutu ama oda benim gibi kimsesiz , 6 çocukdan sonra nasil ayrilacak,ne yapicak bu gurbet elde
TR ye gitse olmaz ,keske yapabilse ayrilcabnilse onun kocasini herkes çekmez, ben anaçtirim çcouklarim için ölürüm ama ben olsam o adamla bi dk durmam
kocasiyla akraba zaten
çaresiz olmak ne kadar zor allahim( sadeece Allah ayrdimcin olsun diyebildim kadincaza
dun araymadim kayinim evde dir diye
kocasiyla akraba zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?