2015 Şubat Anneleri

Oha artık yaa ne anneler babalar var yazıklar olsun.. Bi de öyle insanların çocuğu oluyor hep.. Allah'ın gücüne gitmesin ama o kadar isteyen var sen git hak etmeyen insanlara çocuk ver

Haklısın neler neler var..aynen inşallah yetiştirebiliriz Canım..

SabH eltımın sesı kıtuydu dedım ya.haklıymışım kayınımla kavga etmışler.kp ı aramış eltım.kolay kolay aramaz o kp ı her zmn kavga oluyor, bu sefer dovdu galıba okuz herıf.esım cocuklar var dıye ayrıntılı anlatmadı bsna.
Bende tam zamanında aramışım ama nerden bılebılırdımkı .sımdı aramak ıstıyorum ama ne dıycem.kyınım varsa zaten konusamaz .of kendımı bırakıp ona uzuldum altı cocuk var ortada.brterın beterı bu oluyor hrhslde

Iyı fıkırmıste benımk cocukları o kdr goröıyor ku gun ıcınde bırakıyım gıfıyım.konusunca dusunup hak verıyor ozur dıloyor ama aynısını yıne tekrarlıyor ne amladım ben bu ozurden

alti cocuk mu

ben hic yanlis anlamam vallahi. tahmin edebiliyorum ve cok duydum bizzat yakinlarimdan. bir de tehdit edenler var. orada ogretmen doktor vs olanlar gorevlerini yaparken ne cileler cekiyorlar kimsenin umrunda degil. ama ogretmenler uc ay tatil yapiyo bi suru maas oluyo diye zirvalamayi bilirler.

gitsinler bakalim sıkıyo mu oralara gitmek?

Allah korusun kız deme öyle . Haklısın hemde cook zaten burdaki çoğu kişi seni çok iyi anliyordur keşke elimizden bişey gelse ama sen dok içini rahatla gelincikgibi cevabını çok sevdim ben biraz daha objektif bakıyorum. Bizde tartışıyoruz her ailede olduğu gibi bende bazen çok vit vit ediyorum uzuyorum onu oda beni deli ediyor bazen ama ışte gelip gecici tartistikca birbirimizi daha iyi tanıyoruz ama senin kadar evli olduğumda 3cocuk olduğunda şartlar ne olur bilemiyorum şimdilik 2,5 yıllık evliyiz:)

Benim annem hala taze gelin gibi babamın karsisinda elpence durur kadın öyle görmus yetişmiş corabini üstünü giydirir. en ufacık çocuğa bile hizmet eder dedem annemlerde kalıyor geride 6cocugu olmasına rağmen annemi çok seviyor iyi bakıyor çünkü. Gel gorki kıymet bile ni var mi asla yok ama kadın vazgeçmiyor kadın bu dünyaya hizmet etmek için gelmiş .(Çok özledim annemi yaaa 1yildir gormuyorum) İtiraf etmeliyim ki bende bazen corabini giydiriyorum bizimkisi keyif işi ama ben hamileyken yada hastayken yada istediğim zaman giydirirmisin dediğimde giydiriyor bazen poppohlanak hoşuna gidiyor ne olur ki yapsam dimi yani

Ahh maralim.üzme kendini.yorgunluk tan yoğunluktan birbirinize zaman ayiramamamaktan oluyor bunlar.gurbet elde naziniz birbirinize geçiyor.didisip duruyorsunuz.İgnelemeden samimiyetle iletişim kurun maralim.Allah o kadincagizin yardımcısı olsun

Iyı fıkırmıste benımk cocukları o kdr goröıyor ku gun ıcınde bırakıyım gıfıyım.konusunca dusunup hak verıyor ozur dıloyor ama aynısını yıne tekrarlıyor ne amladım ben bu ozurden
Ailece hiç bir faaliyet yapmıyor musunuz.piknik gezi dugun.İşkolik mi yoksa kimseye emanet edemiyor mu dukkani

Nice yıllara canım

Offffff bu ne yaaa ne yapsın bu kadın şimdi..

Ayyy ne tatilmiş hele öyle diyenlere ifrit oluyorum. Her iş zor, oralarda bi tık daha sor..

Tatlıııım birbirinizle cilveleşmek için giydirmek başka erkeğin kadını köle gibi kullanıp bide üstüne laf etmesi başka.. Elbette eşler iyi kötü her zaman birbirine destek olacak ama bu destek suistimal edilmemeli. Anneciğine devralan güç kuvvet versin, öyle mutlusudur inşallah. Herkes bi yol tutturup gidiyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…