- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Ben buraya ilk geldiğimde burası bana özel okul gibi gelmişti canım. Benim ilk görev yerim doğuda bi köydü. Demiyim şimdi arkadaşlar yanlış anlar, hayata Doğu'ya laf etmiyorum kesinlikle bu insanın kendiyle ilgili bir durum, orada çocuğunu çorapsız terlikle karada okula gönderen ailenin evinde plazma tv vardı, çocuğa okulun verdiği eşofmanı Pazar'da satıp kendi dışarda yemek yiyordu.. Ohoo anlatsam roman olur :) neyse inşallah iyi nesiller yetiştirebiliriz yine de
SabH eltımın sesı kıtuydu dedım ya.haklıymışım kayınımla kavga etmışler.kp ı aramış eltım.kolay kolay aramaz o kp ı her zmn kavga oluyor, bu sefer dovdu galıba okuz herıf.esım cocuklar var dıye ayrıntılı anlatmadı bsna.Allah o kadına da sana da hepimize sabır versin. Anlıyorum deneye yanıla bu Zaman'lara geldin idare ede ede. Ben bile şurda üç yıllık evliyim amaaaaaan ne sen sor ne ben söyleyim. Her evlilik böyle düşe kalka gidiyormuş onu anladım. Sen gerçekten biraz frenle kendini. Her şeye yetişme. Bak yetişsen de aynı yetişmesen de. Sakın içine atma hastalıktan başka bişey getirmez o.. Ayrıca seni güldürebildiğime sevindim :) sinirden De olsa..
Iyı fıkırmıste benımk cocukları o kdr goröıyor ku gun ıcınde bırakıyım gıfıyım.konusunca dusunup hak verıyor ozur dıloyor ama aynısını yıne tekrarlıyor ne amladım ben bu ozurdenCanım, yaşadıkların kolay değil fakat Het daim böyle gidecek diye birşey de yok:. Önemli olan senin eşine duygu durumunu anlatabilmen, senin beler yaşadığını, Nasıl koştırduğunu anlaması lazım, ne kadar fedakar olduğunu, eşinin ve çocuklarının üzerine titrediğini bilmesi lazım yoksa bu işler zor çözülür..
Evlilik zor iş gerçekten kolay değil.. Ben de bi ara eşime kızıyordum her seferinde söylüyordum Bebek'le ilgilenmiyorsun evde yardım etmıyırsun diye (senin konun farklı tabi de).. Neyse işte susup kalıyordu, bir gün ben bunu doktora gittiğimde 4-5 saat yalnız bıraktım geri döndüğümde ayaklarımı öpecekti :))) demem o ki anlaması lazım seni bir şekilde..
Allah sabır versin, çocuklarının yüzüne baksın..
tesekkurler canim :)Mutlu yıllaarrrr ...️ ️ ️
sagol tatlim :)dogum gunun kutlu olsun canim
eveet bu yil ekstra sizler de varsiniz iyiki de varsiniz :) cok sagol canim benimİyi ki doğdun yasemiiiiiiiin :)) nice Mutlu senelerin olsun inşallah ailenle sevdiklerinle bizlerle
amin canim benim hep beraber :)Musmutlu, sağlıklı, bol kahkahalı ve begümlü yılların olsun inşallah :)))
alti cocuk muSabH eltımın sesı kıtuydu dedım ya.haklıymışım kayınımla kavga etmışler.kp ı aramış eltım.kolay kolay aramaz o kp ı her zmn kavga oluyor, bu sefer dovdu galıba okuz herıf.esım cocuklar var dıye ayrıntılı anlatmadı bsna.
Bende tam zamanında aramışım ama nerden bılebılırdımkı .sımdı aramak ıstıyorum ama ne dıycem.kyınım varsa zaten konusamaz .of kendımı bırakıp ona uzuldum altı cocuk var ortada.brterın beterı bu oluyor hrhslde
:))alti cocuk mu
ben hic yanlis anlamam vallahi. tahmin edebiliyorum ve cok duydum bizzat yakinlarimdan. bir de tehdit edenler var. orada ogretmen doktor vs olanlar gorevlerini yaparken ne cileler cekiyorlar kimsenin umrunda degil. ama ogretmenler uc ay tatil yapiyo bi suru maas oluyo diye zirvalamayi bilirler.Ben buraya ilk geldiğimde burası bana özel okul gibi gelmişti canım. Benim ilk görev yerim doğuda bi köydü. Demiyim şimdi arkadaşlar yanlış anlar, hayata Doğu'ya laf etmiyorum kesinlikle bu insanın kendiyle ilgili bir durum, orada çocuğunu çorapsız terlikle karada okula gönderen ailenin evinde plazma tv vardı, çocuğa okulun verdiği eşofmanı Pazar'da satıp kendi dışarda yemek yiyordu.. Ohoo anlatsam roman olur :) neyse inşallah iyi nesiller yetiştirebiliriz yine de
Allah korusun kız deme öyle . Haklısın hemde cook zaten burdaki çoğu kişi seni çok iyi anliyordur keşke elimizden bişey gelse ama sen dok içini rahatladinle canim , ben sana deyim neler dusundugunu
cennet kocasina hizmet edenler içinmiymis ne, kocaya iyi davrancajmisin bi dediigni iki etmyeckemisin falan fisman,kilif bunlar adam sadece cuma namazi kiliyor , ona gelene kadar ne kadar sunnet vardir
dinimiz karini horgormu diyor ,ben de Allahin kulu degimlmiyim uzup aglatiyor bana ayzik deilmi
yok ama o kismiyla ilginlenmiyor
konusunca bi saat iyi olur sonra biseye kizar hopp tersi doner
24 qsaatin 23 u essek saati anliycan
onun çok çalismasinin suçlusu ben deilmki, baska is bulsun,herkes boylemi çalisiyor
dili de yok tabi fazla is seçenegi yok biliyorum ama keske kuru ekmek sogan yesek ama huzrumuz olsa
evde huzur olmadikdan sonra ben napayim parasini pulunu
stres stres verem olup gidicem bu evde ..
Benim annem hala taze gelin gibi babamın karsisinda elpence durur kadın öyle görmus yetişmiş corabini üstünü giydirir. en ufacık çocuğa bile hizmet eder dedem annemlerde kalıyor geride 6cocugu olmasına rağmen annemi çok seviyor iyi bakıyor çünkü. Gel gorki kıymet bile ni var mi asla yok ama kadın vazgeçmiyor kadın bu dünyaya hizmet etmek için gelmiş .(Çok özledim annemi yaaa 1yildir gormuyorum) İtiraf etmeliyim ki bende bazen corabini giydiriyorum bizimkisi keyif işi ama ben hamileyken yada hastayken yada istediğim zaman giydirirmisin dediğimde giydiriyor bazen poppohlanak hoşuna gidiyor ne olur ki yapsam dimi yaniBen hayatımda bu kadar saçma bişey duymadım. Adam felçli mi de karısı giydiriyor çorabı?? sen hiç bi yerde hata yapmadın canım. Bu hayatın kuralı maalesef. Sen ne kadar çok fedakarlık yaparsan insanlar o kadar üstüne gelir. Annem her zaman Allah kıymet bilenle karşılaştırsın der. Çok güzel bi söz bence de. Ben insanlarla konuşularak anlaşılmayacağını düşünüyorum ama sen yine de bi sor bakalım eşine neden Mutlu Mutlu yaşamak varken böyle davranıyormuş, işinde mi bi sıkıntı varmış, seninle paylaşmadığı bi durum mu varmış. Kendini de anlat, neler yaptığını neler hissettiğini. Ama tartışır gibi değil. İkinizin de işi olmadığı bi Zaman'da başbaşayken. Hala mantıksız mantıksız konuşuyorsa Yasemin'e katılıyorum koy tavrını. Konuşma yüz verme. Bu ne yaa yemeğini de sen yedir bari allahım azıcık merhamet ver şu kalplere..
Nice yillaraamin canim benim hep beraber :)
Ahh maralim.üzme kendini.yorgunluk tan yoğunluktan birbirinize zaman ayiramamamaktan oluyor bunlar.gurbet elde naziniz birbirinize geçiyor.didisip duruyorsunuz.İgnelemeden samimiyetle iletişim kurun maralim.Allah o kadincagizin yardımcısı olsunSabH eltımın sesı kıtuydu dedım ya.haklıymışım kayınımla kavga etmışler.kp ı aramış eltım.kolay kolay aramaz o kp ı her zmn kavga oluyor, bu sefer dovdu galıba okuz herıf.esım cocuklar var dıye ayrıntılı anlatmadı bsna.
Bende tam zamanında aramışım ama nerden bılebılırdımkı .sımdı aramak ıstıyorum ama ne dıycem.kyınım varsa zaten konusamaz .of kendımı bırakıp ona uzuldum altı cocuk var ortada.brterın beterı bu oluyor hrhslde
Ailece hiç bir faaliyet yapmıyor musunuz.piknik gezi dugun.İşkolik mi yoksa kimseye emanet edemiyor mu dukkaniIyı fıkırmıste benımk cocukları o kdr goröıyor ku gun ıcınde bırakıyım gıfıyım.konusunca dusunup hak verıyor ozur dıloyor ama aynısını yıne tekrarlıyor ne amladım ben bu ozurden
Nice yıllara canım26 yil once bugun annem de benim yasadiklarimi yasamis meger ne guzel bi duygumus hep anne olunca anlarsin der annelerimiz hic onemsemezdim o lafi. simdi dibine kadar anliyorum :)
dun gece esim gitti ne yazikki bugun calisacak. ama olsun en guzel hediyem yanimda. bu sene de annemlerle birlikteyim dogum gunumde guzel denk geldi..
annemle babam bana ordan cok guzel bi gumus kolye yuzuk kupe takimi getirmisler hediye olarak bayildim.. kendileri sag saglim geldiler ya hediye de onemli degildi ama manevi degeri buyuk.
babama napicaz bu sene diyorum iyi iste yarin mevlid okutucaz daha ne istiyosun diyo
ben dogum gunlerine cok deger veririm. neden bilmem ama sevdiklerimin dogum gununde ufak da olsa bisey yaparim. mesele hediye pasta vs degil, o gun onlari mutlu etmek gorev olur benim icin. anneler gunu sevgililee gunu vs hic umrumda olmaz ama dogum gunu bi baska anlamlidir benim icin niyeyse. bu sene de boyle bazi sevdiklerimden ayri bazilariyla birlikte gececek biraz da yogun gececek tabii.. bi burukluk bi huzun var icimde nedendir bilmem.. kizima bakip bakip duygusallasiyorum :)
Offffff bu ne yaaa ne yapsın bu kadın şimdi..SabH eltımın sesı kıtuydu dedım ya.haklıymışım kayınımla kavga etmışler.kp ı aramış eltım.kolay kolay aramaz o kp ı her zmn kavga oluyor, bu sefer dovdu galıba okuz herıf.esım cocuklar var dıye ayrıntılı anlatmadı bsna.
Ayyy ne tatilmiş hele öyle diyenlere ifrit oluyorum. Her iş zor, oralarda bi tık daha sor..ben hic yanlis anlamam vallahi. tahmin edebiliyorum ve cok duydum bizzat yakinlarimdan. bir de tehdit edenler var. orada ogretmen doktor vs olanlar gorevlerini yaparken ne cileler cekiyorlar kimsenin umrunda degil. ama ogretmenler uc ay tatil yapiyo bi suru maas oluyo diye zirvalamayi bilirler.
gitsinler bakalim sıkıyo mu oralara gitmek?
yok hiçbirini yapmioruzAilece hiç bir faaliyet yapmıyor musunuz.piknik gezi dugun.İşkolik mi yoksa kimseye emanet edemiyor mu dukkani
Tatlıııım birbirinizle cilveleşmek için giydirmek başka erkeğin kadını köle gibi kullanıp bide üstüne laf etmesi başka.. Elbette eşler iyi kötü her zaman birbirine destek olacak ama bu destek suistimal edilmemeli. Anneciğine devralan güç kuvvet versin, öyle mutlusudur inşallah. Herkes bi yol tutturup gidiyor işte :)Benim annem hala taze gelin gibi babamın karsisinda elpence durur kadın öyle görmus yetişmiş corabini üstünü giydirir. en ufacık çocuğa bile hizmet eder dedem annemlerde kalıyor geride 6cocugu olmasına rağmen annemi çok seviyor iyi bakıyor çünkü. Gel gorki kıymet bile ni var mi asla yok ama kadın vazgeçmiyor kadın bu dünyaya hizmet etmek için gelmiş .(Çok özledim annemi yaaa 1yildir gormuyorum) İtiraf etmeliyim ki bende bazen corabini giydiriyorum bizimkisi keyif işi ama ben hamileyken yada hastayken yada istediğim zaman giydirirmisin dediğimde giydiriyor bazen poppohlanak hoşuna gidiyor ne olur ki yapsam dimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?