2015 Şubat Anneleri

yok canim esim tek çalisiyor

sizin bildrimler bana niye gelmiyoprki yeni gordum yazini
bana da gelmiyo bazen cevap veremiyorum o yuzden gecmisi okumamissam.

ya cok merak ettim nasil bir restaurant ki tek basina idare edebiliyor?

yani hazirlamasi servisi kasasi vs?

allahin belasi!

sirf guc olarak ustun diye nasil bu hakki kendinde gorebiliyor hic mi insaf yok? hic mi vicdan yok ya lanet olsun. ne cok kadin vardir bu durumda olan..

iste bu yuzden egitim egitim egitim.. okumasan da kendini gelistireceksin, bi meslek sahibi olmaya calisacaksin.. anana babana bile muhtac olmayacaksin bu hayatta. bir de iste boyle biletek isteyerek cok cocuk yapmayacaksin esine guvenmiyorsan.. en fazla uc cocuk yeter iste niye devam etmis ki eltin. bu adam eminimki ezelden beri oyledir yeni anlamamistir. simdi o pislik (afedersin ama bunu hakediyor) caresiz oldugunu bildigi icin de rahat rahat istedigini yapiyodur. allah bildigi gibi yapsin!

Merhaba kızlar.Bugün çok kötü hissediyorum kendimi.Hem fiziksel hem ruhsal olarak çok yorgunum.Oğlum inanılmaz hareketli.Bir dakika durmuyor yerinde.Ve ben hiçbirşeye yetişemiyorum.Bugün delirtti beni.Ek gıdada almak istemiyor.Eşim işten gelen kadar dişlerimi sıktım durdum.Açlıktan ölüyordum makarna yapayım dedim.Sosunu yapana kadar çıldırdı.Benim durumumda olan var mı başka?Öyle kötü hissediyorumki yetersiz,beceriksiz.İşe başlayınca bakıcı Nasıl sabredecek,Nasıl bakacak diye düşünüyorum sürekli.Allahım sen yardım et.

esim abisine kiziyor yengesine ve yegenlerine aciyor
kari koca arasina girilmez ,onlar barisir niz kotu oluruez diyor
zaten kari$ma luksumuzde yok
kayinim rezil eder bizi sizene diye, vallaha bizide dover butun sulale korkuyor o adamdan çok degisik bi kisligi var 8 sendir çozemedim o adami ama bu dunyada nadir insandan nefret edeim biride kayinim,esimle ortak çalistilar 2 sene burnumuzdan getirdi (
adam babasini takmiyor bizi hiç iplemez

sebze puresini çorbasini benimkide yemiyor canim
dolma, lahmacun un kiymasi yedi valla vermeyince agliyoir
bu aksamda sipagetti yedi $a$tim kaldim ben bu çocuga

oyalama isine gelunce benimki kah oynar kah aglar, evdelerse buyukler oynatir biraz
yuruteç sevmiyor, mama sandyeslinden nefret ediyoir

bugun bi ayrim saat oynadi bos bi su sisenin pesinde emekledi durdu salonda
balon yakamaya çaliisyor onun peisne gidiyor bi be son dk oyaluiyor o tur oyuncakalr sonra yine ayni oluyir

ama bakici alisir ben 3 çcouga bakiyorum o bi tanesine bakabilir herhalde

bana da gelmiyo bazen cevap veremiyorum o yuzden gecmisi okumamissam.

ya cok merak ettim nasil bir restaurant ki tek basina idare edebiliyor?

yani hazirlamasi servisi kasasi vs?
hepsi tek iste
çok islek bi cadde deil zaten bize yetiyor kaznazcimiz çok sukur
bana çok çaliisyorum sen ben i anlamiyon diyor iste tek çok yoruluyormus

ben o adamin ne guzel soz soylediigni ne guldugnu gormedim karisina
tamam ilani ask etmesin de yani ne bilim iste hep tersler , hersey kusur bulur
kerkes yemekden kakkar bin kusur bulur
peynirin tabakdaki seklinden tut domatese kadar herseye laf eder, eltimde aninda ne diyorsa yaapr daha fazla kizmasin diye
çocuklarigorsen hepsi mum gibi, 3 buyuk kalem gibi hizada babasi seslenince çokda sever ama çocuklarini
ne bileyim iste eltimin çilesi iste
bence o çocuklarida onu susturmak için yapti oglun yok diye diye kadinin beynini yedi
biz gidince sen doguramadin boyle,bi oglan diyordu bizim oglani gordukçe
adami gorunce içim urperiyor resmen neye kusur bulup kizacak diye

onun için o kusursuz dort dortluk
herkesde oyle olucak kimsenin baska alternatifi yok
etafindaki herkesi bezdiryor
baska bi kadindan oglu var 24 yasinda bi bahane bulmus kusmus babasinin yanina gelmiyor , azarlayip duuruyor çocugu
esimde kizar abisine ama yuzune bisey diyemez
10 kisye sorsan 9 u bu adamla kimse geçinemez diyor
karisida iste nasil olsa bosanmam bari sesini keseyim diye çocuk yapti herhalde
sonuncularda ikiz olunca yandi gulum keten helvam

iste cahil insanin hali bi baska. halbuki cinsiyeti belirleyenin erkek oldugunu biliyo mudur. onu birak allahin isine karisip gunaha girdigini biliyo mudur acaba. kadin siparisle kiz getirdi dunyaya sanki. hey allahim sabir ya.

Var ben.ben de yetisemiyorum.her isim yarım.benimki de ek gıda almıyor.7 kilo da çakıldı kaldı.ağzını kitliyor.ustune gitmim diyorum ama ne zamana kadar.biz imkinde süt alerjisi de var.zaten sınırlı şeyler veriyorum.olanı da almıyor.benim buyugude böyleydi.ama alerjisi yoktu.gene gulerdi falan 2 lokma tikardim.bu tamamen kitliyor.Ahh yarami destin doluyum bu konuda.

Ne güzel yediği bişeyler varsa ver bence.spagetti ilginç miş ama.nasıl yedi ki?
Ben tekim evde.Benden başka oyalayacak kimse yok maalesef.wc ye gitmek bile lüks.kahvaltımı bile yapamıyorum çoğu Zaman.
Su şişesi bizimkini de oyaladı bi süre.Ama şimdi ilgi alanı farklı.heryere tırmanıyor.yerdekilerle ilgilenmiyor bile.ama balonu denicem.yarın balon alıp birkaç tane oynatayım bakalım.Belki sever.
Bugün kaç kere düştü saymadım bile.Heran yanındayım yine de engel olamıyorum.sonra da vicdan yapıyorum.Keşke bi video olsa da görseniz halimi Böyle bir enerji yok.Gündüz uykusu da yok zaten.

valla ben minik minik verdim, bira uzun oldumu dudaklarini buzup çekiyordu sanirsin ezelden sipagetti yiyor bu çocouk :)
abiis bi ara benden sakli buyuk verdi galiba ama yuttu herhalde çikdigini gormedim azgindan
yedi dedigim bi tek telini yapar toplamda ama yani çocuk yemek istiyor bebek mamasini agzina suremiyorum
oglen mantar sotenin suyuna ekmek bandiridm onu yedu tadimlik bunlar
aksam bi yemek kasigi ev yogurdu yedirdim uzerine emzirdim uyudu sukurr

benim ev bos kalmiyor esim gidince çocuklar geliyor çocuklar yokken esim oluyor evde :))
tabi abisi biraz eziyet ediyor opup SIKISTIIRYOr ama idaree diyoz napalim hiç sorunsuz bi hayatda yokdur herhalde :)

Nolurdu şu bebe uyku konusında babasına çekseydi. Benim gibi sorunlu olmasaydı emzikle uyuyodu artık 10!metre uzaktan görse basıyo çığlığı. Sürekli memede olacak deliksiz uyuması için. Bugün 8 buçykta emzirerek uyuttum. 9, 9 çeyrek ve 9 buçukta ağlayarak uyandı. Her seferinde emzirdim uyudu. En son 10da tam uyandı. Şimdi de sürekli esneye esneye dolanıyo evde. Emzirmesem nasıl uyuyacak bu bebe. Uyku eğitimi denen şeyi de 8 aydır deniyorum beceremedim bazen çok sinirleniyorum bırakayım ağlasın saatlerce diyorum ama yapamıyorum. Ama uykusu da en beslenme kadar önemli gelişimi için. Pöff napsam yaw

kizlar 1 aydir yogurdumuzu kendim yapiyorum , her hafta basinda gidip sut aliyorum inekçiden
hayatimda ilk de fa bu kadar gitti benim yogurt olayim, yani onceden çalmisligim varda iki kere yapar biurakirdim
bu sefer azimliyim
en çokda hakan seviyor diye gidiyorum bikmadan usanmadan her hafta ,tabi buyukelrde seviyor , kizim inek sutu çok guzelmis anne diye kasik kasik yiyor, marketden aldigimiz ne yogurduysa artik :))

haavalr kararmaya basladi , saatlerde alininca benim sutçu isi sakata binecek
10 kg alip yarisini buzluga atayim diyorum buzlugumda yer var , yada 15 kg iste her neyse
5 kg yogurt bize bi hafta anca yetiyor
olur demi oyle buzlukda ?

daha ayaga kalkamiyodur ama yakin, kalkmasi
bi an once aglatsan iyi olur

ben çok ugrastim halada deniyorum ama olmuyor istedigim gibi
emzirerek uyymiyor genelde
emmek istemezse kucagimda salliyorum gozlerini kapattigi gibi atiyorum yataga, yani yari uykulu oluyor koydugumda çogu zamn gozunu açip etrafin abkiyor ve geri uyumaya devam ediyor
biz hala gunde 3-4 saat uyyoruz, bugun mesela 3 seferde uyudu 4 saati
aksam 9 da uyudu sabah 7 de kalkar beyfendi

istedigim yatagina koyup çikayim oda uyusun idi ama olmuyor iste bende bana yapsik uyumasina nasil uyursa uyusun derdine dustum artik
yataginda aglattigim da oluyior bazen

Olır buzlukta bence canım. İpek hanımın çiftliği var aydında. İstanbula süt gönderiyo kargoyla. Dondurup gönderiyomuş. Ben almadım da alan arkadaş öyle demişti. Afiyet olsun bebelere :)

Olır buzlukta bence canım. İpek hanımın çiftliği var aydında. İstanbula süt gönderiyo kargoyla. Dondurup gönderiyomuş. Ben almadım da alan arkadaş öyle demişti. Afiyet olsun bebelere :)
ne çiftlikmis bee
istanbulda hiç inek yokmu :)))

saol canim insallah yarar :)

Ayağa kalkmıyo ama yüzüstü dönüp emekleme pozisyonu Alıyo ve çılgın gibi ağlıyo yapıştık yaw. Valla sinirleniyorum artık. Yapmam dediğim şeyleri yapıyorum resmen. Sonunda ağlatıcam gidicek. Ama ferberde 1 saatten fazla ağlatılmıyodu di mi? Benimki kesin ağlar. Offf valla deliricemzz

Ağzını kilitleme olayı aynı.Bi de kafasını geri atıyor.Mümkün değil veremiyorum ondan sonra.Benimki anne sütüne çok düşkün.Sadece emsin hiç yemek yemesin istiyor.Güzel emdiği için şimdilik kilo problemi yok ama ilerde ne olur bilemem.Süt alerjisi varsa peynir yoğurt da veremiyosun o Zaman.Ah ah Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.

ferberi ben kiizma yaptim ama dk da susmustu aylikdi
saat olayini hiç bilmiyorum

emzik veriyorum ben çok uykusu varsa bes dk aglamadan sonra uyyor
ama daha aglamadan yataga koyunca uyuma isini hiç basaramadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…