2015 Şubat Anneleri

Senin şu son cümledeki bakış açına hayranım.Haklısın herkesin sorunları var tabi.Ben tahammülsüzüm biraz maalesef.Değişirim zamanla inşallah.
İyi ki anne sütü alıyorlar yoksa açlıktan ölürlerdi bu yemek miktarıyla.

saol canim
hayirlisi olsun, erken simdi tabide
aralari 3 yas olmasi ideal bence :)

bende 3 yaşın ideal oldugunu düşünüyorum babamız 1 yaşından sonra düşünelim diyor
kardeş iyidir yalnız büyümesin sıkılmasın diyorum ama hamilelik dogurmak büyütmek gurbet gözümde büyüyor
yinede allah bilir nasip kısmet
3 sene bekledim yavrumu
şimdi ikincinin hayalini kuruyorum hayat ne garip :)

bi dizi vardi ya kusurusz cinayet yokdur denirdi hep sonunda :)

benim haytim da benim dizim kusursuz hayat yokdur : ))))))
saglik olsun canim
ben hep yaziyorum buraya buyukler kuçukken çok çekdim yemelerinden,ayri pisrdim ettim sirf yesinler diye yapmadiigm $aklabanlik kalmazdi, kendime soz vermistim bunu yemege zorlamiycam diye
simdilik iyi giidyorum sozumu tuttum bugune kadar :)

çarsamba dr a goturucem kilo almamis derse o zaman nevrim donebilir tabiiiii bilemiycem orasini

of ben aynen midesini sisiriyordum kuzunun bi de sutum yetiyor mu bilmiyorum artik sanirim mama takviyesi yapicam. Aslinda evet normal suanda takilcak birsey yok ama boyle buyumeden giderse diye endisem

sen nerdesin canim ?
BEN FRASNADAYIm veridiryor dr
d vit eksikligi buyume geriligimi yapiyorki

d vit eksik olursa asiri terler çocuk
ben de Amerikadayim, ama hica bahsi bile gecmedi iki cocukta da, ne bileyim disler kemik gelisimi hep d vitaminiyle iliskilendirilmez mi? eger alakasi yoksa super

D vitamini neden verdirmiyolar merak ettim onu nasıl çocuk karşılayacak peki
bilmemki hic takmiyorlar d vitaminini ben de sormadim acikcasi doktorlara

yine boy dusmemis masaallah bizim boy 90'dan 45'e dusmus neredeyse hic uzamamis ama hayirlisi dedigin gibi farklidir belki. ama vicdanim rahat degil ilgilenemedim cocukla guzelce yaz surecinde :'(

dun delirdim resmen ayiptir soylemesi kuzu but kaynattim et sutlari mi ilikleri mi etleri mi dersin stokladim hepsini, artik hepsinden yedircem bakalim faydasi olursa soylerim dun kendi kendime iyice anneye bagladim dedim hic et suyuymus falan ugrascagimi tahmin etmezdim:)) bi de ne bileyim ya sutum de azaldi iyice o kadar yukki bana suan emzirmek geceleri mememden ayrilmiyor sanirim dis huysuzlugu da var ama doymuyor cocuk goguslerim dolmuyor adam gibi cunku cok sagliksiz besleniyorum cidden yoruldum galiba iki bebekle hic aralik vermeden 7/24 kimse yok etrafimda kimse, allahtan esim anlayisli cok destek oluyor diyorum mama takviyesi yapip gun icinde sadece goguslerim dolunca mi emdirsem acaba? ablasinin ahi mi tuttu o da bu donemlerde iyice mamaya gecmisti hamilelikten dolayi asiri azalmisti sutum:/ kardesler arasi adaleti temin etmem lazim belki de

ya bir de kizlar bunalanlar yalniz degilsiniz baska birsey demek istemiyorum tesekkurlerimi sunarim saygilar hurmetler esen kalin
arada cevap veremedigim mesajlar olduysa kusuruma bakmayin giremiyorum cok fazla ama hep takipteyim :*
esim de diyorki annelerimiz musait olsunlar uzun sure gelebilecek durumda olsunlar 3.'yu yapalim ara vermeden :S ahahhaaudsfgiyagtfaysg
oyle olursa iyice amerikali oluruz burdakiler manyak gibi 3 taneden asagi yok arka arkaya pitir pitir dolaniyorlar ordek ve yavrulari mod

yahu bi de su isim nasil degistiriliyordu? adam gibi bisey yazayim

canımmm gözün aydın. rabbim sağ sağlim kavuşturdu sizleri. annenler için çok zor gerçekten inşallah olanları bir an önce atlatırlar. hayırlı olsun onlara hacıları.

Bebeği hala diş çıkarmamış olan varmı? 9şubatlıyız çıkmadı hala. Hiç bi emarede yok
bizim kızında hiç dişi çıkmadı hiç bir belirtide yok kısmet artık çıkacak mutlaka birgün :)

canım seni anlıyorum. sen çok güçlü bir kadınsın atlatırsın bu durumları. siz eşinle kendinize daha fazla zaman ayırın. 3 çocuk zor belki ama zamanla yoluna girer herşey. sen güçlü ol bu dönemde asla yılma kendini bırakma. eşinin karşısında kendini sadece çocuklarına adamış bir kadın gibi görünme. maalesef erkeklerin aklı başka çalışyor. bize göre iyi bir anne, iyi bir ev hanımı olunca eşimizin gözünde farklı olacağız diye düşünürüz. ama onlar (genelleme yapmak istemiyorum istisnalar vra) benim eşim çok fedakar şöyle böyle diyerek eşime daha iyi davranmalıyım demiyorlar. ben iki çocukla bile çok zorlanıyorum. üstelik çalışıyorum. oğlum 1. sınıfa başladı birde onun zorluğu. akşam eve gidiyorum küçükle ilgilen büyük okuldan geliyor onun yemeği ile ilgilen sonra koca gelsin onunlan ilgilen. oğlanın dersler yaptırılsın. bütün işi gücü hallet eşimi mutlu et zor valla. sabırlı ol çocuklar büyüsün sonra siz keyfinize bakın

Ben sana bisey daniscaktim.ben çocugu okula bırakıyorum ya bebekle.kış için astronot deniyor heralde onlardan alsam nasıl olur.hiç kullanmadim.kişa daha çokta 2.elde satılıyor KK da.ondan sordum.sifir almam 2 ay icin.kızdan kalan palto var idare eder mi.bi palto bırakmışim zaten ne var ne yok vermişim.şimdi sıfırdan alıyorum onada.3 çocuk al al bitmiyor.ev parasi koycam kenara.daha tek kurus koyamadim.akrabalardan yasit tta yok kuculenlerini alsak.ay nerden nereye geçtim.napsam sence

canım ben mersindeyim bizm buralar için astronot a gerek olmuyor sen nerdeydin unuttum mersinde miydin yoksa. ama alırım diyorsan dediğin gibi ikinci el al.

ikinci el astrronot al canim

Bennnn :) yalnız değilsin. Beceriksiz eksik değilsin. Tuna da aynı hem gece hem gündüz. Ben çaluşmaya da başladım. Bakıcı durduramadığında teneffüste koşa koşa uyutup geliyorum onbeş dakika sürüyor uykusu. Deliriyorum her gece Ağlıyorum. Şu an mutfak savaş alanı gibi akşama yemeğe misafir gelecek tuna hasta ve ben uykusuzum.. bundan daha yakın olamam herhalde sana :) ama napıyım inan ki gün dolduruyorum. Her gün daha sabırlı olayım diyorum olmuyor. Kucağımda iş yapıyorum valla. Allah yardımcımız olsun

Allah ıslah etsin ne diyim

Manyak cahil kadın yapıyor samki kızı oğlanı. Ayyy gözümün önüne geldi adam korkunç

canım ben mersindeyim bizm buralar için astronot a gerek olmuyor sen nerdeydin unuttum mersinde miydin yoksa. ama alırım diyorsan dediğin gibi ikinci el al.
Mersindeyim o yüzden sana danistim.kalın mi kalır.ben gerçi pratiklik açısından dusunuyorum.bi de onu giydirmem.sokuveririm tulumun içine diye.
Senin oglan sabahçı mi öğlenci mi nasıl düzeniniz kim âliyo okuldan

Sanki beni anlattın. Tunanın uykuya alerjisi var anladım ben. Seninki yine iyi kötü memede uyuyor. Bizim eşşek ne yaparsan yap ağlıyor. Sanki bi yerini kesiyorlar. Amuda kalkarak uyusa yapıcam valla bi o kaldı çünkü. Uyku eğitimini bi ben mi veremedim diyordum:)

canımmm gözün aydın. rabbim sağ sağlim kavuşturdu sizleri. annenler için çok zor gerçekten inşallah olanları bir an önce atlatırlar. hayırlı olsun onlara hacıları.
cok tesekkirler canim..
sag saglim geldiler ya gerisi kolay atlatirlar insallah kisa zamanda.
annem hala kabuslar goruyo ve sabah ezaninda korkarak uyaniyo ikisi de gec kaldik diye ama sanirim bi kac aya gecer. insallah :)

ayyy canım bende sonradan hatırladım kusura bakma uygun fiyata bulursan neden olmasın ev kıyafetlerinin üzerine giydiriverirsin. yoksa yenisi çok pahalı gerek yok diye düşünüyorum. oğlan öğlenci servisle gidip geliyor. okula götürüp getirecek kimse yok bizde. hangi okulda seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…