2015 Şubat Anneleri

cok tesekkirler canim..
sag saglim geldiler ya gerisi kolay atlatirlar insallah kisa zamanda.
annem hala kabuslar goruyo ve sabah ezaninda korkarak uyaniyo ikisi de gec kaldik diye ama sanirim bi kac aya gecer. insallah :)
atlatırlar mutlaka herkes çok sorup tekrar tekrar anlattırmaz inş.

kizlar ben bu kizin çimdiklemelerinden oldum bittim resmen sizinkiler de yapiyor mu?

emerken kolumu nasil çimdikliyor size anlatamam canim o kadar yaniyorki dislerimi sıkıyorum resmen. boyle bisey olamaz ya. tirnaklarini kestigim halde acitiyor bi de uzunken daha da acitiyor. illa tirmalicak emerken vallahi biktim ya

Yasemin. Senin yazdıklarına cevaben evet benim kızımda öyle demekten dejavu oluyorum ben :) aynen emerken uyurken kucakta devamlı tırnakları bir yere geçiriyor .. Özellikle emerken ağzımın içine sokuyor hadi soksun içine doğru tırmrklamasa.. Geçen babasının dudaklarının içini kanatmış Adam yemek yerken acıyor diyordu

Aynennn hatta ben yazicaktim emmenin disinda da yüzümüzü gözümüzü felaket yirtiyor emekrken alttan alttan cimcikliyor tırnakları kısa olmasına rağmen nasıl yapıyor anlamıyorum

benim boynum yırtık içinde ben tırnaklarını kesip birde torpü yapıyorum buna rağmen yırtıyor. babasına diyorum paraları biriktir biz şimdiden manikür pedikür olmadan yapamıyoruz

Ayniyiz cnm. Yemek yapamiorum hazir biseryler alip yapiorm. Evi de anca haftasonu biraz temizleyebiliorum esim bakio berata. Kac kere agladim kendimi bi yerlerden atayim dedim. İtiraf edeyim arabanin onune bile atladim. Belki biz dayanamioruz belki bizimkiler cok huysuz. Ama yapcak bise yok. En kotusu de caresi cozumu yok. Sessizce zamanin gecmesini bekliorum. Duzelecek mi durum onu da bilmeden. Dun gce butun gece abartmiorum onbes dakka da bir berat agladi surekli ayagimda salladim. Ayaklarim sisti. Suan da aglio mesela teyzesi gezdirio biraz. Daha cok anlatirim da neyse. Ayniyiz demek istedim yani.

Benimki de yapior. Burnuma sokacak illa parmagini emerken.burnumu acitio. Cekersem de sinirlenio aglio.

Aynennn hatta ben yazicaktim emmenin disinda da yüzümüzü gözümüzü felaket yirtiyor emekrken alttan alttan cimcikliyor tırnakları kısa olmasına rağmen nasıl yapıyor anlamıyorum

benim boynum yırtık içinde ben tırnaklarını kesip birde torpü yapıyorum buna rağmen yırtıyor. babasına diyorum paraları biriktir biz şimdiden manikür pedikür olmadan yapamıyoruz

Benimki de yapior. Burnuma sokacak illa parmagini emerken.burnumu acitio. Cekersem de sinirlenio aglio.
burdan anladigimiz uzere butun şubat bebeleri psikopat

canim psikolojik destek almayi bi dusunsen?
insaniz hepimizin bi yerde ihtiyaci var buna.
bebek bakmak zaten zor senin bebegin ekstra huysuz olunca ve yardim edenin olmayinca bunalman cok normal.

ama aklindan o tip seyler gecirme.. o an allaha dua et gonlunu ferahlatir. cocugunun huysuz ama saglikli oldugunu dusun. ya cozumsuz bir dert olsaydi o yuzden bu halde olsaydim diye dusun tevekkul et. bunlar zor seyler ama inan huzuru buraz olsun bulmana yardimci olacaktir.

Merkezde değilim ben anamurdayim.benimki de 2.sınıf öğlenci.

Tuna da yapıyor. Hatta memem eline yumuşak geliyor hani şu eskinin tansiyon aletlerinde hava pompası vardı ya onun gibi yapıyor sıkıp bırakıyor. Geçen emmeyi bıraktı aldı memeyi iyi bi inceledi bişeyler söylendi güldü sonra da ısırdı çok komik bi suratı vardı

İnan seni çok iyi anlıyorum. Her şeyden nefret eder hale geliyor insan. Ama yapma düşünme öyle şeyler. Bebeğin seni tuvalete bile göndermezken bu hayatta sensiz ne yapar.. allah ikinizi ayırmasın. Ağla rahatla. Bazen dua bile içimi daraltıyor allah günah yazmasın da.. neyse bundan da geri koymasın allahım.

Hasta bebeler kervanuna tuna da katıldı hayırlı uğurlu olsun fış fış sümük dolu burnu. Baloncuk bile oluşuyor:) köylü guzum benim. İlerler dimi bu ilaçsız atlatmak istiyorum. Serum fizyolojik ve viks söyledim doktora bide peditus diye bir şurup yazalım çok lazım olursa kullanırsınız dedi. Bugün gelirse bakkala inşallah alırım kullanırız. Dün hiç uyumadı ağla ağla savah oldu. Burnunu temizledim de bi 40 dk uyudu. Ememiyor nefes alamıyor. Üşüttüm dimi çocuğu

Dusundum ama muhtemelen sakinlestirici ilac verrcek onu da kullanmak istemiorum. Berata da gecicek. En azindan ona bunu yapamam. Dua hep ediorum surekli okuyorum ama yapi meselesi sanirim dayanma gucum az.zaten normaldr de biraz sinirliyimdir simdi surekli sinirliyim. O yuzden hicbirsden mutlu deilim. Annemin yqnindayim suan ama burda olmak bile beni rahatlaytmadi. Neyse gececek diyip bekliorum

Bu kdr zorlanacagimi hic dusunmemistim. Cocuk bu tqbiki aglayacak zorluklari olacak vs ama bu kdrini beklememistim. Bebek buyutmek herkese gore deil sanirim. Ben de onlardan biriyim malesef.

Kızlar serum fizyolojik diye başka bi burun damlası göndermişler droser serum fizyolojik diye bişey içi de 1-2 damla damlatın yazıyor. Burnuna fışkırtmalı bişey değil. Ne kullanayım alternatif var mı?

Canim benimki de memeleri tirmaliyo yara oldu hep bi de feci isiriyor arada aklim cikiyo acisindan.

Benim kizi anlatiyorsun sanki canim memeyle konusmasi cok komik oluyo gercekten

Bugün yatakta ayağa kalkmayı öğrendi oturtuyorum hemen elleriyle yatağın kenarini tutup kemiriyorrr bir güzel sonra kalkıyor ağzını vurdu bide allahtan bise olmadı sanırım yatağı indircem. Bide bu aralar eli pipisine gidiyor orayı keşfetti zaten bir lokma onu da koparacakkizlar bide sizinkiler müzikten falan anliyip oynuyormu benim bu oğlana oynamasini öğretmem lazım eşim diyor bizim ailede oynamayii bilen yok buna diyor oynamasını öğret düğünlerde oynasin bizim gibi olmasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…