atlatırlar mutlaka herkes çok sorup tekrar tekrar anlattırmaz inş.cok tesekkirler canim..
sag saglim geldiler ya gerisi kolay atlatirlar insallah kisa zamanda.
annem hala kabuslar goruyo ve sabah ezaninda korkarak uyaniyo ikisi de gec kaldik diye ama sanirim bi kac aya gecer. insallah :)
bizim milletimiz cok anlayislidir ya. neyse su gelen giden bi bitse biraz daha iyi olacaklar herhalde. cok sagol canim.atlatırlar mutlaka herkes çok sorup tekrar tekrar anlattırmaz inş.
Yasemin. Senin yazdıklarına cevaben evet benim kızımda öyle demekten dejavu oluyorum ben :) aynen emerken uyurken kucakta devamlı tırnakları bir yere geçiriyor .. Özellikle emerken ağzımın içine sokuyor hadi soksun içine doğru tırmrklamasa.. Geçen babasının dudaklarının içini kanatmış Adam yemek yerken acıyor diyordukizlar ben bu kizin çimdiklemelerinden oldum bittim resmen sizinkiler de yapiyor mu?
emerken kolumu nasil çimdikliyor size anlatamam canim o kadar yaniyorki dislerimi sıkıyorum resmen. boyle bisey olamaz ya. tirnaklarini kestigim halde acitiyor bi de uzunken daha da acitiyor. illa tirmalicak emerken vallahi biktim ya
Aynennn hatta ben yazicaktim emmenin disinda da yüzümüzü gözümüzü felaket yirtiyor emekrken alttan alttan cimcikliyor tırnakları kısa olmasına rağmen nasıl yapıyor anlamıyorumkizlar ben bu kizin çimdiklemelerinden oldum bittim resmen sizinkiler de yapiyor mu?
emerken kolumu nasil çimdikliyor size anlatamam canim o kadar yaniyorki dislerimi sıkıyorum resmen. boyle bisey olamaz ya. tirnaklarini kestigim halde acitiyor bi de uzunken daha da acitiyor. illa tirmalicak emerken vallahi biktim ya
benim boynum yırtık içindekizlar ben bu kizin çimdiklemelerinden oldum bittim resmen sizinkiler de yapiyor mu?
Merhaba kızlar.Bugün çok kötü hissediyorum kendimi.Hem fiziksel hem ruhsal olarak çok yorgunum.Oğlum inanılmaz hareketli.Bir dakika durmuyor yerinde.Ve ben hiçbirşeye yetişemiyorum.Bugün delirtti beni.Ek gıdada almak istemiyor.Eşim işten gelen kadar dişlerimi sıktım durdum.Açlıktan ölüyordum makarna yapayım dedim.Sosunu yapana kadar çıldırdı.Benim durumumda olan var mı başka?Öyle kötü hissediyorumki yetersiz,beceriksiz.İşe başlayınca bakıcı Nasıl sabredecek,Nasıl bakacak diye düşünüyorum sürekli.Allahım sen yardım et.
kizlar ben bu kizin çimdiklemelerinden oldum bittim resmen sizinkiler de yapiyor mu?
Yasemin. Senin yazdıklarına cevaben evet benim kızımda öyle demekten dejavu oluyorum ben :) aynen emerken uyurken kucakta devamlı tırnakları bir yere geçiriyor .. Özellikle emerken ağzımın içine sokuyor hadi soksun içine doğru tırmrklamasa.. Geçen babasının dudaklarının içini kanatmış Adam yemek yerken acıyor diyordu
Aynennn hatta ben yazicaktim emmenin disinda da yüzümüzü gözümüzü felaket yirtiyor emekrken alttan alttan cimcikliyor tırnakları kısa olmasına rağmen nasıl yapıyor anlamıyorum
benim boynum yırtık içindeben tırnaklarını kesip birde torpü yapıyorum buna rağmen yırtıyor. babasına diyorum paraları biriktir biz şimdiden manikür pedikür olmadan yapamıyoruz
burdan anladigimiz uzere butun şubat bebeleri psikopatBenimki de yapior. Burnuma sokacak illa parmagini emerken.burnumu acitio. Cekersem de sinirlenio aglio.
canim psikolojik destek almayi bi dusunsen?Ayniyiz cnm. Yemek yapamiorum hazir biseryler alip yapiorm. Evi de anca haftasonu biraz temizleyebiliorum esim bakio berata. Kac kere agladim kendimi bi yerlerden atayim dedim. İtiraf edeyim arabanin onune bile atladim. Belki biz dayanamioruz belki bizimkiler cok huysuz. Ama yapcak bise yok. En kotusu de caresi cozumu yok. Sessizce zamanin gecmesini bekliorum. Duzelecek mi durum onu da bilmeden. Dun gce butun gece abartmiorum onbes dakka da bir berat agladi surekli ayagimda salladim. Ayaklarim sisti. Suan da aglio mesela teyzesi gezdirio biraz. Daha cok anlatirim da neyse. Ayniyiz demek istedim yani.
Benimki de yapior. Burnuma sokacak illa parmagini emerken.burnumu acitio. Cekersem de sinirlenio aglio.
Merkezde değilim ben anamurdayim.benimki de 2.sınıf öğlenci.ayyy canım bende sonradan hatırladım kusura bakmauygun fiyata bulursan neden olmasın ev kıyafetlerinin üzerine giydiriverirsin. yoksa yenisi çok pahalı gerek yok diye düşünüyorum. oğlan öğlenci servisle gidip geliyor. okula götürüp getirecek kimse yok bizde. hangi okulda seninki
ooo sen tecrübelisn tavsiyelerine ihtiyacım var. 1 sınıf içinMerkezde değilim ben anamurdayim.benimki de 2.sınıf öğlenci.
Tuna da yapıyor. Hatta memem eline yumuşak geliyor hani şu eskinin tansiyon aletlerinde hava pompası vardı ya onun gibi yapıyorkizlar ben bu kizin çimdiklemelerinden oldum bittim resmen sizinkiler de yapiyor mu?
İnan seni çok iyi anlıyorum. Her şeyden nefret eder hale geliyor insan. Ama yapma düşünme öyle şeyler. Bebeğin seni tuvalete bile göndermezken bu hayatta sensiz ne yapar.. allah ikinizi ayırmasın. Ağla rahatla. Bazen dua bile içimi daraltıyor allah günah yazmasın da.. neyse bundan da geri koymasın allahım.Ayniyiz cnm. Yemek yapamiorum hazir biseryler alip yapiorm. Evi de anca haftasonu biraz temizleyebiliorum esim bakio berata. Kac kere agladim kendimi bi yerlerden atayim dedim. İtiraf edeyim arabanin onune bile atladim. Belki biz dayanamioruz belki bizimkiler cok huysuz. Ama yapcak bise yok. En kotusu de caresi cozumu yok. Sessizce zamanin gecmesini bekliorum. Duzelecek mi durum onu da bilmeden. Dun gce butun gece abartmiorum onbes dakka da bir berat agladi surekli ayagimda salladim. Ayaklarim sisti. Suan da aglio mesela teyzesi gezdirio biraz. Daha cok anlatirim da neyse. Ayniyiz demek istedim yani.
canim psikolojik destek almayi bi dusunsen?
insaniz hepimizin bi yerde ihtiyaci var buna.
bebek bakmak zaten zor senin bebegin ekstra huysuz olunca ve yardim edenin olmayinca bunalman cok normal.
ama aklindan o tip seyler gecirme.. o an allaha dua et gonlunu ferahlatir. cocugunun huysuz ama saglikli oldugunu dusun. ya cozumsuz bir dert olsaydi o yuzden bu halde olsaydim diye dusun tevekkul et. bunlar zor seyler ama inan huzuru buraz olsun bulmana yardimci olacaktir.
İnan seni çok iyi anlıyorum. Her şeyden nefret eder hale geliyor insan. Ama yapma düşünme öyle şeyler. Bebeğin seni tuvalete bile göndermezken bu hayatta sensiz ne yapar.. allah ikinizi ayırmasın. Ağla rahatla. Bazen dua bile içimi daraltıyor allah günah yazmasın da.. neyse bundan da geri koymasın allahım.
Canim benimki de memeleri tirmaliyo yara oldu hep bi de feci isiriyor arada aklim cikiyo acisindan.kizlar ben bu kizin çimdiklemelerinden oldum bittim resmen sizinkiler de yapiyor mu?
Benim kizi anlatiyorsun sanki canim memeyle konusmasi cok komik oluyo gercektenTuna da yapıyor. Hatta memem eline yumuşak geliyor hani şu eskinin tansiyon aletlerinde hava pompası vardı ya onun gibi yapıyorsıkıp bırakıyor. Geçen emmeyi bıraktı aldı memeyi iyi bi inceledi bişeyler söylendi güldü sonra da ısırdı çok komik bi suratı vardı
Diğer oğlum ocakta doğdu gayet sakin bi bebekti ama bu bebek için pek öle olmadi Şubat bebesi mağduru oldk bizdeburdan anladigimiz uzere butun şubat bebeleri psikopat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?