2015 Şubat Anneleri

Beeeeeeen
Ben işe başlayalı ayaz daha da huysuz oldu çocuk beni kaç saat görmüyorken yazık gelince de kucağımdan inmiyor dakka başı meme istiyor.. Gürüz uykusu uyumuyor ben gelene kadar yanı gündüz uyku 1 saate düştü onda sadece kucağımda.. Gün içinde oyalamak kabus hiç kimseyi kabul etmiyor oyuncak falan urunda değil çok affedersiniz tuvalete giderken bile mecbur yanımda oluyor.. Senin bebeğin de erkek mi? Onlar annelere daha düşkün oluyor:. Allah hepimize sabır versin sen nerde yaşıyordun Canım?

Yaa öyle deme Sakık cıssss :) yok şaka bir yana benimki de çok fena, hele de işe başlayalı çok yoruluyorum düzgün uyku olmadığı için, geçen neredeyse kaza yapıyordum sabah arabayla.. Uykusuzluktan.. Ama allah korusun, bit Bebek için anne ne kadar önemli, o sana muhtaç bi de şu bit gerçek bizim gerginliğimiz onlara yansıyor tamamen.. Aslında biz kabullenmeyi öğrensek ve rahatlasak onlar da farklı olacak ama işte biz de insanız.. Sen hiiiiiç dert etme Canım bak hepimiz aynı durumdayız aöa mecburuz

Benimki de yaa Bayram'dan beri öyle.. Yeni yeni kendine gelmeye başladı ilaç almadığımız için ilerledi en son ventolin ve asist verdi doktor geçmeyince.. Önemli olan ateşiymiş takip et Can'ım.. Ya büyür şeyler mikropmuş ve bağışıklık düştüğü anda oluyormus yani sen üşütmedin ama okuldan mikrop getiriyorsun sonuçta her gün aynı benim gibi ellerini gelince çok iyi yıka mesela üst baş değişimi yap ki gitsin mikroplar :) çok geçmiş olsun

bize de oldu tatlim biliyosun. sumukle basladi balgama dondu. doktor bana ventolin verdi uc bes gun kullandim gecti. bende ilac kullanma taraftari degildim ama doktor cigerlere iner deyince korkmustun.

ama surekli serum fizyolik yaptim ve aspratorle cektim. ve sabah ogle aksam ihlamur verdim. sicak su banyosu yaptirdim. buhara turrum vs bunlar bayagi rahatlatiyor. gecmis olsun canim

Dila da burnu fışfışlar kervanında uyuyamıyor dr kırgınlığı olur cok huysuzlanırsa calpol ver biraz rahatlar dedi, ıhlamur vb iciremiyorum burun spreyi var ama elletmiyor burnunu napam ben bu cadıyı?

Sağol canım
. Haklısın okul başladı hastalık ve PİRE!! Çocuğa geçmese bari tav öfff köyün bu olayı kötü işte. Biti piresi eksik olmuyor. Can'ım şimdi ben ilaç kullanayım mı yani peditus diye bi şurup var napıyım?

Sağol Can'ım ben de sizi düşünerek ilaç versem mi diyordum. Çünkü dün ilk gecesiydi ve hiç uyumadı. Hiç uyumadan dinlenmeden Nasıl geçecek oerişanız ailecek uykusuzluktan ölecez.. Birazdan yatıcam zaten. Begüm de serum fizyolojik ve aspiratör yaparken çılgınlar gibi ağlıyor mu?

Dila da burnu fışfışlar kervanında uyuyamıyor dr kırgınlığı olur cok huysuzlanırsa calpol ver biraz rahatlar dedi, ıhlamur vb iciremiyorum burun spreyi var ama elletmiyor burnunu napam ben bu cadıyı?
Aynen yaa kesiyoruz sanki Nasıl bağırıyor.. Bağırta bağırta yapıyorum valla napıyım

Bi lokma

Oğlun hastaymış,geçmiş olsun.Keşke kabul etmeseydin misafiri.Sana da yazık değil mi? Herkesi memnun edeceğiz diye olan bize oluyor.Ben de daha sabırlı olmak için hergün dua ediyorum

selam kızlar yazdıklarınızı azcık okudum herkes hasta olmuş geçmiş olsun Sıla'nın da azcık burnu aktı şükür çabuk toparladı MaRaL_ birkaç yazını alıntılardan gördüm ve çok üzüldüm... sen nasıl güçlü bir kadın olduğunun farkında değilsin seninle evli olan adam seni kaybetmemek için uğraşması lazım ki eşin senin kıymeti bilmiyor inanılır gibi değil kaynın ilk eşinden bir oğlu var eltinden 6 kızı ve herkes mutsuz adam birde akıllıyım diye dolanıyor offff offff mutsuz insanlar etraflarındaki insanları mutsuz etmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar işte

Ben Ventolin ve Asist kullanıyorum hala.. Peditus çok önermedi doktor bana ama yanı hastalığın seyrine bağlı sonuçta aynı hastalık olmayabilir..

Ay benimki çok ağlıyor yaptırmıyor aspiratötü de serumu da kıyamet kopuyor ben de yapamadım onun yetine vicks ve buhar yaptım napim

yutkunma sesi olmuyo canım. yada 5-6 çekmede bir yutkunuyo
Benimki de azalıyo galiba sürekli emmek istiyo öle her çektiğinde de yutkunmuyor gece çok kalkıyo emerken kafa atıyo sanki memeye ağlamaya başlıyor biberon almıyor devam sütü veremiyorum sinirim bozuldu sıkıntı yapınca oldu sanki

Anladım canım. Bu gece vermedim bakalım yarın Nasıl olacak. Biraz ilerler gibi geliyor açıkçası.. Şimdi yakasına viks sürdüm sanki daha rahat uyuyor gibi. İnşallah uyur ben de yattım.. Valla ağlata zırlata çekiyorum napıyım. Biraz daha alıştı ama sanki daha çabuk susuyor iş bitince.

Oğlun hastaymış,geçmiş olsun.Keşke kabul etmeseydin misafiri.Sana da yazık değil mi? Herkesi memnun edeceğiz diye olan bize oluyor.Ben de daha sabırlı olmak için hergün dua ediyorum
Sağol canım. Misafir okuldan bi arkadaş askere gidecek de yemek yiyelim dedik. Tuna'nın hastalığından önce karar vermiştik. Bi kişi olunca da iptal etmedim de biri de aynı Onu da gerçi.. Neyse ki samimiyiz. Ben yattım onlar i erde konuşuyorlar :)) sabır konusuna gelince ya bilmiyorum sinirlerim çok yıprandı. Eşim bu konudan çok şikayetçi. Bu gece çıldırma lütfen diyor. Biraz üzüldüm dediğine ama napıyım psikolojim çok bozuldu, en küçük bi aksiliğe tahammülüm kalmadı artık. Etrafımı çok kırıyorum ama kendimi tutamıyorum. Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor. Bu dönemleri daha Mutlu ve huzurlu geçirmeyi dilerdim..

bilmemki hayatim , degisik bi verisyonunu gormedigim için evlilikler hep boyle saniyorum herhalde ben, duz mantik :)
kendimle dalga bile geçiyorum baksana o kadar guçlu deilumdir belkide ..
bu sabah 1.5 saatligine evden gittim
babasi ilkd efa uyuttu bugun çocugu 7 aydir
bugune kadar ben bilmem bend euyumaz vs diye hiç denememisti bile .. buda benim kaderim deyip yoluma bakiyorum iste baska seçenek olmayinca iyi kotu elidnekiyle idare ediyorsun :)))))))

kayinimin ilk oglu bi fransizdan , onda kabahtli oldugunu sanmiyorum
oglunun annesinin 5 çocugu var hepsi farkli adamalrdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…