- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
BeeeeeeenMerhaba kızlar.Bugün çok kötü hissediyorum kendimi.Hem fiziksel hem ruhsal olarak çok yorgunum.Oğlum inanılmaz hareketli.Bir dakika durmuyor yerinde.Ve ben hiçbirşeye yetişemiyorum.Bugün delirtti beni.Ek gıdada almak istemiyor.Eşim işten gelen kadar dişlerimi sıktım durdum.Açlıktan ölüyordum makarna yapayım dedim.Sosunu yapana kadar çıldırdı.Benim durumumda olan var mı başka?Öyle kötü hissediyorumki yetersiz,beceriksiz.İşe başlayınca bakıcı Nasıl sabredecek,Nasıl bakacak diye düşünüyorum sürekli.Allahım sen yardım et.
Yaa öyle deme SakıkAyniyiz cnm. Yemek yapamiorum hazir biseryler alip yapiorm. Evi de anca haftasonu biraz temizleyebiliorum esim bakio berata. Kac kere agladim kendimi bi yerlerden atayim dedim. İtiraf edeyim arabanin onune bile atladim. Belki biz dayanamioruz belki bizimkiler cok huysuz. Ama yapcak bise yok. En kotusu de caresi cozumu yok. Sessizce zamanin gecmesini bekliorum. Duzelecek mi durum onu da bilmeden. Dun gce butun gece abartmiorum onbes dakka da bir berat agladi surekli ayagimda salladim. Ayaklarim sisti. Suan da aglio mesela teyzesi gezdirio biraz. Daha cok anlatirim da neyse. Ayniyiz demek istedim yani.
Benimki de yapior. Burnuma sokacak illa parmagini emerken.burnumu acitio. Cekersem de sinirlenio aglio.
Benimki de yaa Bayram'dan beri öyle.. Yeni yeni kendine gelmeye başladı ilaç almadığımız için ilerledi en son ventolin ve asist verdi doktor geçmeyince.. Önemli olan ateşiymiş takip et Can'ım.. Ya büyür şeyler mikropmuş ve bağışıklık düştüğü anda oluyormus yani sen üşütmedin ama okuldan mikrop getiriyorsun sonuçta her gün aynı benim gibiHasta bebeler kervanuna tuna da katıldı hayırlı uğurlu olsun fış fış sümük dolu burnu. Baloncuk bile oluşuyor:) köylü guzum benim. İlerler dimi bu ilaçsız atlatmak istiyorum. Serum fizyolojik ve viks söyledim doktora bide peditus diye bir şurup yazalım çok lazım olursa kullanırsınız dedi. Bugün gelirse bakkala inşallah alırım kullanırız. Dün hiç uyumadı ağla ağla savah oldu. Burnunu temizledim de bi 40 dk uyudu. Ememiyor nefes alamıyor. Üşüttüm dimi çocuğu
O zaman inşallah bizim ikinciler sakin olur da em azından azıcık rahat ederiz :))Diğer oğlum ocakta doğdu gayet sakin bi bebekti ama bu bebek için pek öle olmadi Şubat bebesi mağduru oldk bizde
bize de oldu tatlim biliyosun. sumukle basladi balgama dondu. doktor bana ventolin verdi uc bes gun kullandim gecti. bende ilac kullanma taraftari degildim ama doktor cigerlere iner deyince korkmustun.Hasta bebeler kervanuna tuna da katıldı hayırlı uğurlu olsun fış fış sümük dolu burnu. Baloncuk bile oluşuyor:) köylü guzum benim. İlerler dimi bu ilaçsız atlatmak istiyorum. Serum fizyolojik ve viks söyledim doktora bide peditus diye bir şurup yazalım çok lazım olursa kullanırsınız dedi. Bugün gelirse bakkala inşallah alırım kullanırız. Dün hiç uyumadı ağla ağla savah oldu. Burnunu temizledim de bi 40 dk uyudu. Ememiyor nefes alamıyor. Üşüttüm dimi çocuğu
Dila da burnu fışfışlar kervanındabize de oldu tatlim biliyosun. sumukle basladi balgama dondu. doktor bana ventolin verdi uc bes gun kullandim gecti. bende ilac kullanma taraftari degildim ama doktor cigerlere iner deyince korkmustun.
ama surekli serum fizyolik yaptim ve aspratorle cektim. ve sabah ogle aksam ihlamur verdim. sicak su banyosu yaptirdim. buhara turrum vs bunlar bayagi rahatlatiyor. gecmis olsun canim
Sağol canımBenimki de yaa Bayram'dan beri öyle.. Yeni yeni kendine gelmeye başladı ilaç almadığımız için ilerledi en son ventolin ve asist verdi doktor geçmeyince.. Önemli olan ateşiymiş takip et Can'ım.. Ya büyür şeyler mikropmuş ve bağışıklık düştüğü anda oluyormus yani sen üşütmedin ama okuldan mikrop getiriyorsun sonuçta her gün aynı benim gibiellerini gelince çok iyi yıka mesela üst baş değişimi yap ki gitsin mikroplar :) çok geçmiş olsun
Sağol Can'ım ben de sizi düşünerek ilaç versem mi diyordum. Çünkü dün ilk gecesiydi ve hiç uyumadı. Hiç uyumadan dinlenmeden Nasıl geçecek oerişanız ailecek uykusuzluktan ölecez.. Birazdan yatıcam zaten. Begüm de serum fizyolojik ve aspiratör yaparken çılgınlar gibi ağlıyor mu?bize de oldu tatlim biliyosun. sumukle basladi balgama dondu. doktor bana ventolin verdi uc bes gun kullandim gecti. bende ilac kullanma taraftari degildim ama doktor cigerlere iner deyince korkmustun.
ama surekli serum fizyolik yaptim ve aspratorle cektim. ve sabah ogle aksam ihlamur verdim. sicak su banyosu yaptirdim. buhara turrum vs bunlar bayagi rahatlatiyor. gecmis olsun canim
Aynen yaa kesiyoruz sanki Nasıl bağırıyor.. Bağırta bağırta yapıyorum valla napıyımDila da burnu fışfışlar kervanındauyuyamıyor dr kırgınlığı olur cok huysuzlanırsa calpol ver biraz rahatlar dedi, ıhlamur vb iciremiyorum burun spreyi var ama elletmiyor burnunu napam ben bu cadıyı?
Bi lokmaBugün yatakta ayağa kalkmayı öğrendi oturtuyorum hemen elleriyle yatağın kenarini tutup kemiriyorrr bir güzel sonra kalkıyor ağzını vurdu bide allahtan bise olmadı sanırım yatağı indircem. Bide bu aralar eli pipisine gidiyor orayı keşfetti zaten bir lokma onu da koparacakkizlar bide sizinkiler müzikten falan anliyip oynuyormu benim bu oğlana oynamasini öğretmem lazım eşim diyor bizim ailede oynamayii bilen yok buna diyor oynamasını öğret düğünlerde oynasin bizim gibi olmasın :))
yutkunma sesi olmuyo canım. yada 5-6 çekmede bir yutkunuyopirelideve Can'ım sütün azaldığını Nasıl anladın
Oğlun hastaymış,geçmiş olsun.Keşke kabul etmeseydin misafiri.Sana da yazık değil mi? Herkesi memnun edeceğiz diye olan bize oluyor.Ben de daha sabırlı olmak için hergün dua ediyorumBennnn :) yalnız değilsin. Beceriksiz eksik değilsin. Tuna da aynı hem gece hem gündüz. Ben çaluşmaya da başladım. Bakıcı durduramadığında teneffüste koşa koşa uyutup geliyorum onbeş dakika sürüyor uykusu. Deliriyorum her gece Ağlıyorum. Şu an mutfak savaş alanı gibi akşama yemeğe misafir gelecek tuna hasta ve ben uykusuzum.. bundan daha yakın olamam herhalde sana :) ama napıyım inan ki gün dolduruyorum. Her gün daha sabırlı olayım diyorum olmuyor. Kucağımda iş yapıyorum valla. Allah yardımcımız olsun
Şubat ayına denk gelmemesi kaydıylaO zaman inşallah bizim ikinciler sakin olur da em azından azıcık rahat ederiz :))
Sağol Can'ım ben de sizi düşünerek ilaç versem mi diyordum. Çünkü dün ilk gecesiydi ve hiç uyumadı. Hiç uyumadan dinlenmeden Nasıl geçecek oerişanız ailecek uykusuzluktan ölecez.. Birazdan yatıcam zaten. Begüm de serum fizyolojik ve aspiratör yaparken çılgınlar gibi ağlıyor mu?
Benimki de azalıyo galiba sürekli emmek istiyo öle her çektiğinde de yutkunmuyor gece çok kalkıyo emerken kafa atıyo sanki memeye ağlamaya başlıyor biberon almıyor devam sütü veremiyorum sinirim bozuldu sıkıntı yapınca oldu sankiyutkunma sesi olmuyo canım. yada 5-6 çekmede bir yutkunuyo
Anladım canım. Bu gece vermedim bakalım yarın Nasıl olacak. Biraz ilerler gibi geliyor açıkçası.. Şimdi yakasına viks sürdüm sanki daha rahat uyuyor gibi. İnşallah uyur ben de yattım.. Valla ağlata zırlata çekiyorum napıyım. Biraz daha alıştı ama sanki daha çabuk susuyor iş bitince.Ben Ventolin ve Asist kullanıyorum hala.. Peditus çok önermedi doktor bana ama yanı hastalığın seyrine bağlı sonuçta aynı hastalık olmayabilir..
Ay benimki çok ağlıyor yaptırmıyor aspiratötü de serumu da kıyamet kopuyor ben de yapamadımonun yetine vicks ve buhar yaptım napim
Sadece bu sebeptenmi yoksa açlıktan dolayı huysuzLuk uykusuzluk falan da yapıyor mu . Bende duymuyorum bazen yada dikkat etmiyorumyutkunma sesi olmuyo canım. yada 5-6 çekmede bir yutkunuyo
Sağol canım. Misafir okuldan bi arkadaş askere gidecek de yemek yiyelim dedik. Tuna'nın hastalığından önce karar vermiştik. Bi kişi olunca da iptal etmedim de biri de aynı Onu da gerçi.. Neyse ki samimiyiz. Ben yattım onlar i erde konuşuyorlar :)) sabır konusuna gelince ya bilmiyorum sinirlerim çok yıprandı. Eşim bu konudan çok şikayetçi. Bu gece çıldırma lütfen diyor. Biraz üzüldüm dediğine ama napıyım psikolojim çok bozuldu, en küçük bi aksiliğe tahammülüm kalmadı artık. Etrafımı çok kırıyorum ama kendimi tutamıyorum. Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor. Bu dönemleri daha Mutlu ve huzurlu geçirmeyi dilerdim..Oğlun hastaymış,geçmiş olsun.Keşke kabul etmeseydin misafiri.Sana da yazık değil mi? Herkesi memnun edeceğiz diye olan bize oluyor.Ben de daha sabırlı olmak için hergün dua ediyorum
bilmemki hayatim , degisik bi verisyonunu gormedigim için evlilikler hep boyle saniyorum herhalde ben, duz mantik :)selam kızlar yazdıklarınızı azcık okudum herkes hasta olmuş geçmiş olsunSıla'nın da azcık burnu aktı şükür çabuk toparladı MaRaL_ birkaç yazını alıntılardan gördüm ve çok üzüldüm... sen nasıl güçlü bir kadın olduğunun farkında değilsin seninle evli olan adam seni kaybetmemek için uğraşması lazım ki eşin senin kıymeti bilmiyor inanılır gibi değil kaynın ilk eşinden bir oğlu var eltinden 6 kızı ve herkes mutsuz adam birde akıllıyım diye dolanıyor offff offff mutsuz insanlar etraflarındaki insanları mutsuz etmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?