2015 Şubat Anneleri

Yok canım normal karyola

Senin fransızca ondan iyi herhalde nasıl ogrenemediki ? O evde çocuklara baksın mis gibi is, sen çalış:))

Benim kiz bu ara basladi oynamaya el cirpiyor kollarini indirip kaldiriyor parmak şıklatmaya calisiyor ama tabi beceremiyor bi de bunlari yaparken ııı ııı diye tempo tutuyor. Duguncu olacak galiba bizimki:)
Ay ne güzel ya maaşallah kaç aylık seninki bizimki 7 10 günlük acaba fazla şarkı acmiyorum diye mi bilmiyor yani nerdeyse hiç televizyon açmıyoruz kendim söylersem öyle biliyor iste

Ay ne güzel ya maaşallah kaç aylık seninki bizimki 7 10 günlük acaba fazla şarkı acmiyorum diye mi bilmiyor yani nerdeyse hiç televizyon açmıyoruz kendim söylersem öyle biliyor iste
8 aylik oldu canim yeni yeni basladi zaten 1-2 haftadir. Ben de sasirdim

Canim benimki kiz yine farketmiyor tum gunumuz yapisik gecmek zorunda is guc hicbisey yok birkac gundur uyku da hic yok gece gunduz. Gecelerimiz zaten memede geciyo istisnasiz. Allah sabir versin hepimize
Amin canım.Seninki geceleri de mi uyumuyor?

ooo sen tecrübelisn tavsiyelerine ihtiyacım var. 1 sınıf için
Tavsiyem bol sabır.eninde sonunda öğreniyorlar.acele ettirme.başta çok yavaş yazıyorlarb bıkıyorlar.elleri çabuk yoruluyor ki hakkılar el yazisi yüzünden.alt tarafı bi harf cizicek dolandır dur.Sen arkada kriz de gecirsende acele ettirme.bırak kendi ritminde tamamlasın.sonra hızlaniyorlar.okuma dahâ kolay.Sesleri birleştirme mantığını cozunce çocuk gerisini hallediyor,

doktordan geldik biz teyzeleri

69 cm boy 8.500 kg geldi , buyuyor kuzum çok sukur .. aynehn devam edicem ben napiyorsam

emeklerken ayaginin geriden gelmesine normal dedi, çocuklar 8-9 ay dan sonra yaparmis zaten onun yaptiklarini biz erkenci oldugumuz için boyle yapiyormus, dundne beride duzeltmeye baslamsiti zaten .. ablasinda absiidna de 9 aylik emekledikelri için olmamis bu sekilde ebacak çekme :))

ne istiyorsa yesin dedi ev yemgi yogurt meyva vs .. sadece bharatli olmasin deid, adam turkleri nasil besleniyor zannediyior acvaba kaç kere tekrar etti baharat çok yok diye :))
anne sutunun degeri 6 ay dan sonra azalirmis baska seyler sartmis
papucuma anlatsin bunu,bnen severim doktorumuzu ama anne sutune laf etmesine uzuldum
ha onu dinlemiycem o ayrida yinede ne bilem sogudum adamdan buz gibi :)

bundan onceki goturduugm dr anne sutu varsa gerisi hikaye derdi, daha iyisi asla bulunamadi bugune kadar derdi, 20 ay emzirdim hep ayni seyi dedi gittigi yere kdr devam derdi

neyse bizden haberler boyle .. iyyiz sukur ..

Uyumuyor canim daha dogrusu saat basi uyaniyor en gec sonra hep ayni meme uyku yataga birakinca da agliyor. Dis olayi mahvetti bizi uykularini o cok etkiledi
Alt iki diş çıkarken bizim de öyle olmuştu.kabus gibiydi.şimdilik iyi başka diş çıkmadı zaten.ana ödüm kopuyor.diş çıkınca seninki de bir müddet rahatlar inşallah.sen de bir nefes alırsın.

Süper kilosu aynı kuzularımızın.bak boşyere endişelenmişsin.Anne sütü Candır ya.tmm yeterli gelmeyebilir vitamin açısından ama bence ek gıdaya alışma süresince yetiyor bebelerimize.yoksa kilo alamazlardı.önceki ay kaç kg dı? Yani 300 Gr ı tutturmuş mu seninki:))

Canim bizimkinin 5 tane cikti 6. da cikmaya calisiyo bakalim ne zaman bitecek bu sancilar

Biz aynı kişi olabilir miyiz acaba Kelimesi kelimesine aynı şeyleri düşünüyoruz.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Belki de destek alsam daha ii olacak. Ben de surekli bu gece nasil gececek bu sabah nasil gececek bu kis nasil gecer evdr die dolaniorum evde. Hicbi yere gitmiorum cocuk durmuyor nasil geleyim diorum. Suan annemde kaliorum annem bile cocugun cok yaramaz buna nasil dayandin dior bana dusunun ? Bole demesine bi yandan sevindim bi yandan uzuldum. Sevindim ben surekli dayanamiorum diyince ben abartiorum saniodu simdi beni anladi. Uzuldum cunku sikayet eder gibiydi evimize gitsek daha ii olcak die dusundum. Annem ben bakarim berata bakicilara emanet edemeyiz diordu simdi vazgecti bakamam durmuo bu hic dio. Bosuna bakici arama buna iki gun bakmazlar dio daha cok moralim bozuluo. Cikmazda gibiyim napicami bilmiyorum.

Gunaydin canim ihlamur cicegini 10dk sicak suda bekletip demleyerek Yaren'e icirebilirsin 60cc kadar. Burnu tikaliysa serum fizyolojik. Duru da hasta iki gundur malesef
ihlamuru istedigi kadar icir demisti doktorum. cok seviyodu bi keresinde 220 cc yi tek dikişte içti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…