Yok canım normal karyolaBenimki müzik duyunca şaşkın şaşkın bakıyor sadece.Öyle oynamak,sallanmak,ritm tutmak falan yok. Bir de yatak dediğin park yataksa eğer biran önce indir bence.Allah korusun ayağa kalkıyorsa aşağıya da sarkar.Hiç riske girme.Biz 5.5 aylıktı indirdiğimizde.O Zaman tam ayağa kalkamıyordu ama dizlerinin üstüne kalkıyordu.Çok korkmuştum öyle görünce.
Senin fransızca ondan iyi herhalde nasıl ogrenemediki ? O evde çocuklara baksın mis gibi is, sen çalış:))esim aradi dukkani satayim mi diyor , bi musterisi varmis
ben istersem satacakmis
sonra ne isinde çalisacaksin ,yine restoranda çalismayacaksan sat dedim
onu bilemem diyor,burada turkler ya insaatda ya fabrikada çaliisyor yada restoranda iste
insaat da çalisamazmis beli agriyor
fabrika nin maasi azmis , fanrikada onu beklemiyor zaten fr yok dnecek kdr azn ya$i geçti tecrubeside yok
bi turk fanrika gibi yer var o çok çalistirip az para veriyormus
ee deidm sonra ?
I$ ararmi$ bulamazsa donerde çalisirmis yani restoranda yani simdiki gibi
dalga mi geçiyor bu adam benimle,ona baska isin uygun olmadigini ikiùizde biliyoruz niye bana soruyor dukkani satayimmi diYE?
ben sen evde durmuiyorsun çok çalisiyiorsun deyince ben dukkani satiyordum sen sattirmadin diycek
satarsada ne guzel çalsiyordum saattik i$siz kaldik diyecek, simdiki gibi çalisip çok daha az ucret alicak onada morali bozulacak oda benim yuzumden olmus olucak
ya sabirrrrr ya selamett ...
Minimum bir miktar geçir aklından.Daha fazla aldığını görünce Mutlu olursun.kaç grama $artlansamki :)))))
son iki ayda 300 aldi yani 300 er gram
alistim o kadarina da 0 kilo almis çikar diye kirkuyroum
Ay ne güzel ya maaşallah kaç aylık seninki bizimki 7 10 günlük acaba fazla şarkı acmiyorum diye mi bilmiyor yani nerdeyse hiç televizyon açmıyoruz kendim söylersem öyle biliyor isteBenim kiz bu ara basladi oynamaya el cirpiyor kollarini indirip kaldiriyor parmak şıklatmaya calisiyor ama tabi beceremiyor bi de bunlari yaparken ııı ııı diye tempo tutuyor. Duguncu olacak galiba bizimki:)
8 aylik oldu canim yeni yeni basladi zaten 1-2 haftadir. Ben de sasirdimAy ne güzel ya maaşallah kaç aylık seninki bizimki 7 10 günlük acaba fazla şarkı acmiyorum diye mi bilmiyor yani nerdeyse hiç televizyon açmıyoruz kendim söylersem öyle biliyor iste
Amin canım.Seninki geceleri de mi uyumuyor?Canim benimki kiz yine farketmiyor tum gunumuz yapisik gecmek zorunda is guc hicbisey yok birkac gundur uyku da hic yok gece gunduz. Gecelerimiz zaten memede geciyo istisnasiz. Allah sabir versin hepimize
Uyumuyor canim daha dogrusu saat basi uyaniyor en gec sonra hep ayni meme uyku yataga birakinca da agliyor. Dis olayi mahvetti bizi uykularini o cok etkilediAmin canım.Seninki geceleri de mi uyumuyor?
300 minimumum :))Minimum bir miktar geçir aklından.Daha fazla aldığını görünce Mutlu olursun.
benim franszaucam iyiSenin fransızca ondan iyi herhalde nasıl ogrenemediki ? O evde çocuklara baksın mis gibi is, sen çalış:))
Bence de super fikir hem gorsun bakalim hangisi daha kolaymisbenim franszaucam iyi
guzel fikirmis
Tavsiyem bol sabır.eninde sonunda öğreniyorlar.acele ettirme.başta çok yavaş yazıyorlarb bıkıyorlar.elleri çabuk yoruluyor ki hakkılar el yazisi yüzünden.alt tarafı bi harf cizicek dolandır dur.Sen arkada kriz de gecirsende acele ettirme.bırak kendi ritminde tamamlasın.sonra hızlaniyorlar.okuma dahâ kolay.Sesleri birleştirme mantığını cozunce çocuk gerisini hallediyor,ooo sen tecrübelisn tavsiyelerine ihtiyacım var. 1 sınıf için
Alt iki diş çıkarken bizim de öyle olmuştu.kabus gibiydi.şimdilik iyi başka diş çıkmadı zaten.ana ödüm kopuyor.diş çıkınca seninki de bir müddet rahatlar inşallah.sen de bir nefes alırsın.Uyumuyor canim daha dogrusu saat basi uyaniyor en gec sonra hep ayni meme uyku yataga birakinca da agliyor. Dis olayi mahvetti bizi uykularini o cok etkiledi
Süper kilosu aynı kuzularımızın.bak boşyere endişelenmişsin.Anne sütü Candır ya.tmm yeterli gelmeyebilir vitamin açısından ama bence ek gıdaya alışma süresince yetiyor bebelerimize.yoksa kilo alamazlardı.önceki ay kaç kg dı? Yani 300 Gr ı tutturmuş mu seninki:))doktordan geldik biz teyzeleri
69 cm boy 8.500 kg geldi , buyuyor kuzum çok sukur .. aynehn devam edicem ben napiyorsam
emeklerken ayaginin geriden gelmesine normal dedi, çocuklar 8-9 ay dan sonra yaparmis zaten onun yaptiklarini biz erkenci oldugumuz için boyle yapiyormus, dundne beride duzeltmeye baslamsiti zaten .. ablasinda absiidna de 9 aylik emekledikelri için olmamis bu sekilde ebacak çekme :))
ne istiyorsa yesin dedi ev yemgi yogurt meyva vs .. sadece bharatli olmasin deid, adam turkleri nasil besleniyor zannediyior acvaba kaç kere tekrar etti baharat çok yok diye :))
anne sutunun degeri 6 ay dan sonra azalirmis baska seyler sartmis
papucuma anlatsin bunu,bnen severim doktorumuzu ama anne sutune laf etmesine uzuldum
ha onu dinlemiycem o ayrida yinede ne bilem sogudum adamdan buz gibi :)
bundan onceki goturduugm dr anne sutu varsa gerisi hikaye derdi, daha iyisi asla bulunamadi bugune kadar derdi, 20 ay emzirdim hep ayni seyi dedi gittigi yere kdr devam derdi
neyse bizden haberler boyle .. iyyiz sukur ..
Canim bizimkinin 5 tane cikti 6. da cikmaya calisiyo bakalim ne zaman bitecek bu sancilarAlt iki diş çıkarken bizim de öyle olmuştu.kabus gibiydi.şimdilik iyi başka diş çıkmadı zaten.ana ödüm kopuyor.diş çıkınca seninki de bir müddet rahatlar inşallah.sen de bir nefes alırsın.
Canim ben yardimci olabilirim nicin sordun
Yaa öyle deme Sakıkcıssss :) yok şaka bir yana benimki de çok fena, hele de işe başlayalı çok yoruluyorum düzgün uyku olmadığı için, geçen neredeyse kaza yapıyordum sabah arabayla.. Uykusuzluktan.. Ama allah korusun, bit Bebek için anne ne kadar önemli, o sana muhtaç bi de şu bit gerçek bizim gerginliğimiz onlara yansıyor tamamen.. Aslında biz kabullenmeyi öğrensek ve rahatlasak onlar da farklı olacak ama işte biz de insanız.. Sen hiiiiiç dert etme Canım bak hepimiz aynı durumdayız aöa mecburuz
Biz aynı kişi olabilir miyiz acabaKelimesi kelimesine aynı şeyleri düşünüyoruz.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
angeloflove canım yaşadığın sıkıntıları doğuma hazırlık kursunda duymuştum ve egıtmen kendiniz çözemiyorsanız gececek diye beklemeyin ve uzmana danışın demişti bugun ig de bu sorunla ilgili birkaç kişi hayat hikayelerini yazmıştı bu sadece senin yaşadığın ve sadece ilaçla çözülen birşey değilmiş... kendini çok yorma uzman sana güven vermezse bir daha gitmezsin olur biter
Evet canım erkek.Bana düşkün olduğundan mı yoksa karakter olarak aşırı hareketli bir Bebek olduğundan mı bilmiyorum ama inanılmaz zorluyor sınırlarımı.Bu geceden yarın Nasıl geçecek,Nasıl oyalıcam diye düşünüp duruyorum.
Ben Antalyadayım canım.
ihlamuru istedigi kadar icir demisti doktorum. cok seviyodu bi keresinde 220 cc yi tek dikişte içtiGunaydin canim ihlamur cicegini 10dk sicak suda bekletip demleyerek Yaren'e icirebilirsin 60cc kadar. Burnu tikaliysa serum fizyolojik. Duru da hasta iki gundur malesef
ihlamuru istedigi kadar icir demisti doktorum. cok seviyodu bi keresinde 220 cc yi tek dikişte içti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?