kizim 7 yasinda canim,matematigi çok seviyor , bu sene ilk okul 2 deCanim ben yardimci olabilirim nicin sordun
amanin e butun gun bisey yememistir kizihlamuru istedigi kadar icir demisti doktorum. cok seviyodu bi keresinde 220 cc yi tek dikişte içti
5 ve 6. ayda 350 ser gram aldi , tuttu tuuttu persentilde 75-90 çikiyor boyda kiloda maasalalhSüper kilosu aynı kuzularımızın.bak boşyere endişelenmişsin.Anne sütü Candır ya.tmm yeterli gelmeyebilir vitamin açısından ama bence ek gıdaya alışma süresince yetiyor bebelerimize.yoksa kilo alamazlardı.önceki ay kaç kg dı? Yani 300 Gr ı tutturmuş mu seninki:))
Canim bence senin yapman gereken sadece cesaretlendirmek ve desteklemek gerisi zaten onun cabasiyla gelecektir yeter ki aldigi egitimin iyi olduguna emin ol. Yani ogretmeni ilgili mi kizin ilgisinin farkinda mi? Bunlar onemli. O zaten yetenegi oldukca kendi basaracaktir. Yani ben olsam oyle yaparim. Matematik ilgi sevgi isi. Sevdigine gore cok basarili da olacaktirkizim 7 yasinda canim,matematigi çok seviyor , bu sene ilk okul 2 de
sozlu dersini hizli hizli yapiyor matematige sira gelsin diye :)))
4-5 yasindayken fln aklinda toplama çikarma yapiyordu parmaklarini kullanmadan
simdide çift sayilari topluyor galiba alt ust yazmadan
acaba daha fazla ilgilenmek gerkirmiki bu merakindan dolayi yoksa okulu yeterli midir simdilik
ogretmeniylede goruusucem ama onun bi yonlendirme yapacagini sanmiyorum
ben ogretmenin ogtrettiginden fazlaisni vermek isteemedim bugune kadar akli akrismasin diye, hevesi kaçmasin sinifinda diye ama dogrumu yapiyorum onu bilmiyorum
yani nasil desem kaapsitesi varsa her anne gibi çocugumun en iyi yerlere gelmesini istiyorum , bunun içinde elimden bisey gelirmi simdiden onu ogrenmek istiyorum ..
ilk mesajimdada demistim çocuklarim için bu evliligi birakmam onlara bunu yapamam
ben olsam anneme madem anlasamiyordun niye dogurdun , niye herkes babasiyla biz deiliz vs derim derdim yani
kizimda der bana bunu ogullarimda
ben bu soruya cevap veremem,n çocuklarimi ayda yilda bi girip baba hasretoyle yakamam .. oldugu gibi kabul etmezsem bu evden kavga gurltu eksik olmaz , simdikinden çok daha fazla sorunlarim olur
hani bi laf var ya ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin diye
bende deveyi guduyorum iste :)
Benim oğlan da ayni uyumayi unuttu sanki ama dis daha yok hic cikmadi ben memlekette gittik geldik ona bulmustum bu durumuUyumuyor canim daha dogrusu saat basi uyaniyor en gec sonra hep ayni meme uyku yataga birakinca da agliyor. Dis olayi mahvetti bizi uykularini o cok etkiledi
insallah canimCanim bence senin yapman gereken sadece cesaretlendirmek ve desteklemek gerisi zaten onun cabasiyla gelecektir yeter ki aldigi egitimin iyi olduguna emin ol. Yani ogretmeni ilgili mi kizin ilgisinin farkinda mi? Bunlar onemli. O zaten yetenegi oldukca kendi basaracaktir. Yani ben olsam oyle yaparim. Matematik ilgi sevgi isi. Sevdigine gore cok basarili da olacaktir
saol cnm insallah ..canım sorunlar sıkıntılar geçer inşallah... bu deve güdülecekse güt tabiki ama anne ve çocuklar yıpranmadan üzülmeden
Canim bizim de disten 2 hafta ince falan baslamisti uykusuzluk sizin de dis olabilirBenim oğlan da ayni uyumayi unuttu sanki ama dis daha yok hic cikmadi ben memlekette gittik geldik ona bulmustum bu durumu
Allah kolaylık versin.Hepsi üstüste mi çıktı? O da yormuştur çocuğu,kıyamam.Canim bizimkinin 5 tane cikti 6. da cikmaya calisiyo bakalim ne zaman bitecek bu sancilar
kiz sende etrafimdaki bu cocuk aç aç diyen buyuk kadinlar gibi konustun :)amanin e butun gun bisey yememistir kiz
ben çocuklariam simdiye kadar hiç ihlamur vermedim desem inanirmisiniz
Masallah canim bikmadigi surece istekli oldugu surece cok basarili olacak insallah. Tum cocuklarin boyle olsun insallah seni hic uzmesinlerinsallah canim
ben hiç basarali olmadim matemetikde hiçde sevmezdim :)
kime çekdiyse artik :)
ogretmeniyle konusucam
evde egzezrsizler fln yapsak SIKILIRMki
haftada 1 saat ozel ders gibi bisey alicak, yani gibi derken ogretmenn deil veren ama uni okumus bilgili insanlar odevlere yardim edecekler
sabirsizlikla onu bekliyor bi hevesle maasallah
ben hiç boyle ders çalismaya hevesli çocuk gormedim $a$ip kaliyorum çocuga bakdikça
insallah ilerde ona yetebilirim
Sorma canim ust uste cikti hepsi birden bir ay icinde ciktilar. Ikimiz de perisan olduk bakalim nolcakAllah kolaylık versin.Hepsi üstüste mi çıktı? O da yormuştur çocuğu,kıyamam.
Denedim sevmedi ylne de 3/5 kaşık içirdim su içmeyi de sevmiyor benim kız ya ..Gunaydin canim ihlamur cicegini 10dk sicak suda bekletip demleyerek Yaren'e icirebilirsin 60cc kadar. Burnu tikaliysa serum fizyolojik. Duru da hasta iki gundur malesef
Evet
O iştahlı demek. Maşallah.kiz sende etrafimdaki bu cocuk aç aç diyen buyuk kadinlar gibi konustun :)
yemegini yedirip emzirip yatarken veriyordum yine de hepsini iciyordu cunku seviyordu. ac diye icip icmedigini anlayacak kadar anne olmusumdur herhalde :))
dadera saolsun cevapladi ama sanada soruyum :)
saol canim aminMasallah canim bikmadigi surece istekli oldugu surece cok basarili olacak insallah. Tum cocuklarin boyle olsun insallah seni hic uzmesinler
ucuz atlatmisin cnm çok geçmis olsunDün bi ev kazası geçirdim göğüsüme ( allahtan meme ucunun üstü ) su sıçradı biraz yandıkabardı azda .. Şükür acımıyor ama yaren emerken dokununca acıyor .. Kızarıklığı var biraz .. Olunca oluyor işte Allah korudu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?