2015 Şubat Anneleri

Canim ben yardimci olabilirim nicin sordun
kizim 7 yasinda canim,matematigi çok seviyor , bu sene ilk okul 2 de
sozlu dersini hizli hizli yapiyor matematige sira gelsin diye :)))
4-5 yasindayken fln aklinda toplama çikarma yapiyordu parmaklarini kullanmadan
simdide çift sayilari topluyor galiba alt ust yazmadan

acaba daha fazla ilgilenmek gerkirmiki bu merakindan dolayi yoksa okulu yeterli midir simdilik
ogretmeniylede goruusucem ama onun bi yonlendirme yapacagini sanmiyorum
ben ogretmenin ogtrettiginden fazlaisni vermek isteemedim bugune kadar akli akrismasin diye, hevesi kaçmasin sinifinda diye ama dogrumu yapiyorum onu bilmiyorum

yani nasil desem kaapsitesi varsa her anne gibi çocugumun en iyi yerlere gelmesini istiyorum , bunun içinde elimden bisey gelirmi simdiden onu ogrenmek istiyorum ..

5 ve 6. ayda 350 ser gram aldi , tuttu tuuttu persentilde 75-90 çikiyor boyda kiloda maasalalh
biriaz kafamiz buyuk galiba koca kafali çok ailede nasilsa
ben gun içinde veriyorum zaten biseyler , yogurdu daha çok veryim diyorum
meyva puresi fl, kiymada veriyorum bi iki çimdik yutuyor iste
boyle giderse super , ne ben ne o uzulmuyoru simdilik

Canim bence senin yapman gereken sadece cesaretlendirmek ve desteklemek gerisi zaten onun cabasiyla gelecektir yeter ki aldigi egitimin iyi olduguna emin ol. Yani ogretmeni ilgili mi kizin ilgisinin farkinda mi? Bunlar onemli. O zaten yetenegi oldukca kendi basaracaktir. Yani ben olsam oyle yaparim. Matematik ilgi sevgi isi. Sevdigine gore cok basarili da olacaktir

canım sorunlar sıkıntılar geçer inşallah... bu deve güdülecekse güt tabiki ama anne ve çocuklar yıpranmadan üzülmeden

Uyumuyor canim daha dogrusu saat basi uyaniyor en gec sonra hep ayni meme uyku yataga birakinca da agliyor. Dis olayi mahvetti bizi uykularini o cok etkiledi
Benim oğlan da ayni uyumayi unuttu sanki ama dis daha yok hic cikmadi ben memlekette gittik geldik ona bulmustum bu durumu

insallah canim
ben hiç basarali olmadim matemetikde hiçde sevmezdim :)
kime çekdiyse artik :)

ogretmeniyle konusucam
evde egzezrsizler fln yapsak SIKILIRMki

haftada 1 saat ozel ders gibi bisey alicak, yani gibi derken ogretmenn deil veren ama uni okumus bilgili insanlar odevlere yardim edecekler
sabirsizlikla onu bekliyor bi hevesle maasallah
ben hiç boyle ders çalismaya hevesli çocuk gormedim $a$ip kaliyorum çocuga bakdikça
insallah ilerde ona yetebilirim

amanin e butun gun bisey yememistir kiz
ben çocuklariam simdiye kadar hiç ihlamur vermedim desem inanirmisiniz
kiz sende etrafimdaki bu cocuk aç aç diyen buyuk kadinlar gibi konustun :)

yemegini yedirip emzirip yatarken veriyordum yine de hepsini iciyordu cunku seviyordu. ac diye icip icmedigini anlayacak kadar anne olmusumdur herhalde :))

Masallah canim bikmadigi surece istekli oldugu surece cok basarili olacak insallah. Tum cocuklarin boyle olsun insallah seni hic uzmesinler

Gunaydin canim ihlamur cicegini 10dk sicak suda bekletip demleyerek Yaren'e icirebilirsin 60cc kadar. Burnu tikaliysa serum fizyolojik. Duru da hasta iki gundur malesef
Denedim sevmedi ylne de 3/5 kaşık içirdim su içmeyi de sevmiyor benim kız ya ..

Dün bi ev kazası geçirdim göğüsüme ( allahtan meme ucunun üstü ) su sıçradı biraz yandı kabardı azda .. Şükür acımıyor ama yaren emerken dokununca acıyor .. Kızarıklığı var biraz .. Olunca oluyor işte Allah korudu ..

kiz sende etrafimdaki bu cocuk aç aç diyen buyuk kadinlar gibi konustun :)

yemegini yedirip emzirip yatarken veriyordum yine de hepsini iciyordu cunku seviyordu. ac diye icip icmedigini anlayacak kadar anne olmusumdur herhalde :))
O iştahlı demek. Maşallah.
Benimki bir memeyi emse diğerini almaz. Anasının yerine diyet yapıyor allahtan ek gıdaya açıyor ağzını

dadera saolsun cevapladi ama sanada soruyum :)

kizim 7 yasinda canim,matematigi çok seviyor , bu sene ilk okul 2 de
sozlu dersini hizli hizli yapiyor matematige sira gelsin diye :)))
4-5 yasindayken fln aklinda toplama çikarma yapiyordu parmaklarini kullanmadan
simdide çift sayilari topluyor galiba alt ust yazmadan

acaba daha fazla ilgilenmek gerkirmiki bu merakindan dolayi yoksa okulu yeterli midir simdilik
ogretmeniylede goruusucem ama onun bi yonlendirme yapacagini sanmiyorum
ben ogretmenin ogtrettiginden fazlaisni vermek isteemedim bugune kadar akli akrismasin diye, hevesi kaçmasin sinifinda diye ama dogrumu yapiyorum onu bilmiyorum

yani nasil desem kaapsitesi varsa her anne gibi çocugumun en iyi yerlere gelmesini istiyorum , bunun içinde elimden bisey gelirmi simdiden onu ogrenmek istiyorum ..

Masallah canim bikmadigi surece istekli oldugu surece cok basarili olacak insallah. Tum cocuklarin boyle olsun insallah seni hic uzmesinler
saol canim amin
iki numaranin hiç o taraklarda bezi yok o kesin babasina çekmi$

ucuz atlatmisin cnm çok geçmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…