tek basina mumkun degil birinin kafasini tutmasi lazim.Yapamiyorum valla
kan ilaci kullanmiyorum, kanim ne durumda onuda bilmiyorum aama hiç test yaptrimadim dogumdan sonraSelam kızlar ya bişey sorcam kan ilaci kullaniyomusunz hepiniz bide dktormz 3 aydan sonra gece emzirmeyi kes demişti ben kesmedim ugrasmak zor geldi daha doğrusu alıştırmak gece de 3 defa falan uyaniyo kessem daha az uyanır ama kaldı öyle böyle yapan var mı .bide herseyi saatine göre bi düzen içinde mi yapiyosunuz kahvaltı uyku yemek meyve saati gibi.bugün tam 8 ay bitti bizim
e sen tutsana :))tek basina mumkun degil birinin kafasini tutmasi lazim.
Çooook geçmiş olsun Canım :) Allah beterinden korusun
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Anladım cnm bende diyorumki kessem deliksiz uyur mu aç değil yine uyaniyo ben bebeğe kan ilaci dedim ben kendim hiç kulanmadim zaten dktr vermesine ragmenkan ilaci kullanmiyorum, kanim ne durumda onuda bilmiyorum aama hiç test yaptrimadim dogumdan sonra
ben gece emzirmenin kesilmesi taraftari deilim, çocugun bi sekilde ihtiyaci varki uynaiyor, 3 çok deil bide :)
ne zaman emzirmeyi kesezrim hepden o zaman gece emzirme isi biter bende, kizim 1 yas civari emmeyi birakdin gece bi ekre uyanir biberonla sut içer geri uyyurdu ,2 yasinda dogru birakdi uyanmayi, o zamandan beride deliksiz uyur , oglum ayni zamanlarda biakdi o da deliksiz uyur gece asla uyanmazlar hasta deillerse
uyandikdan 2-3 saat sonra tekrar uyur
hiç bisekilde saat sepet yok bizde
bugun mesela ek gida vermeyi unuttum, aksam sut içti sadece biberonla uuyumadan once
haa bebek :)Anladım cnm bende diyorumki kessem deliksiz uyur mu aç değil yine uyaniyo ben bebeğe kan ilaci dedim ben kendim hiç kulanmadim zaten dktr vermesine ragmen
Bana da öyle demişlerdi benim hamileliğim hem fiziki hem ruhsal olarak beni hiç yormadi çok güzel geçmişti bebegimde elhamdulillahh maaşallah uslu bebekkızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
Kan ilacı kullanmiyorum gece emzirme tam gaz hiç kesmeyi düşünmüyorum (kesmenin ne faydası olur ki, bilmiyorum) sadece uyku saatlerimiz duzenli yemek konusunda %90 anne sutu ile geçiyor ve duzensizSelam kızlar ya bişey sorcam kan ilaci kullaniyomusunz hepiniz bide dktormz 3 aydan sonra gece emzirmeyi kes demişti ben kesmedim ugrasmak zor geldi daha doğrusu alıştırmak gece de 3 defa falan uyaniyo kessem daha az uyanır ama kaldı öyle böyle yapan var mı .bide herseyi saatine göre bi düzen içinde mi yapiyosunuz kahvaltı uyku yemek meyve saati gibi.bugün tam 8 ay bitti bizim
Bilemiyorum ki benim hamileligim cok huzurlu gecti evde aslinda ama iste cok stres yasiyordum bir de yolda gidip gelirken hergun. Kizim da aslinda cok guleryuzlu pozitif ama bir o kadar da mizmiz zor bir bebek herseyden sıkılır.kızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
kızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
Bilemiyorum ki benim hamileligim cok huzurlu gecti evde aslinda ama iste cok stres yasiyordum bir de yolda gidip gelirken hergun. Kizim da aslinda cok guleryuzlu pozitif ama bir o kadar da mizmiz zor bir bebek herseyden sıkılır.
Canım gerçekten zormuş senin minik.Allah kolaylık versin sana inşallah.Ama şöyle düşün hep böyle kalmayacak.Büyüdükçe çevreye ilgisi arttıkça sana eziyeti azalacak.Mesela karni tok yeni yedirdim alti temiz. Napalim oyun oynayalim di mi oynamior iki dakka en fazla baslio mizildanmaya. Yanina yatiorum onunla oynuyorum o da beni tirmalio vs en fazla bes dakka almazsam kucagima aglio. Alip evi gezdircem. Kollarim kopuo gezdirmekten.
Diasari cikioruz di mi bebek arabasinda en fazla kirk dakka oyalayabiliorum onu. Sirayla oyincak poset biberon emzik vs verip surekli onunla ilgileniorum. Ben gezdigimden bisi anlamiorm zaten. Oyle otyrup bisiler yiyemioruz disarda mesela biri berati kucaginda gezdirio ben yiyorum sonra ben aliorum sirayla. Bu yemek durumu evde de ayni. Masaya oturamioz durmuo cunku.Uykusu geldimi daha cok aglio disarda hayatta uyumaz evde sallicam ayagimdan da indirmicem yoksa uyanio iyice zivanadan cikio. Yani bazen mizildanmasindan aglamasindan kafam o kdr sisioki zorla uyutuorum onu sirf kafa dinlemek icin. Bayramda misafirlige gittik uyku saati sasti nasil aglio babam dedi dra gidelim bisi oldu. Arabanin arka koltugunda ayagimda salladim. Millet misafirlige gitti ben arabada kaldim. Daha neler neler.
Gecelerimiz ayri zor. Saat basi kalkio hatta bazen yarim saatte bir. Meme almaz kucakta durmaz ayakta salla olmaz. Gozleri kapali evi gezdiriom. Sonra susunca ayagima aliorum boyle boyle sabah oluo ben pert tabi.
Bes dra gittik hepsi sagligi normal huysuz bebek dediler. Bazi bebekler boyle olur dediler.
maşallah sizedoktordan geldik biz teyzeleri
69 cm boy 8.500 kg geldi , buyuyor kuzum çok sukur .. aynehn devam edicem ben napiyorsam
emeklerken ayaginin geriden gelmesine normal dedi, çocuklar 8-9 ay dan sonra yaparmis zaten onun yaptiklarini biz erkenci oldugumuz için boyle yapiyormus, dundne beride duzeltmeye baslamsiti zaten .. ablasinda absiidna de 9 aylik emekledikelri için olmamis bu sekilde ebacak çekme :))
ne istiyorsa yesin dedi ev yemgi yogurt meyva vs .. sadece bharatli olmasin deid, adam turkleri nasil besleniyor zannediyior acvaba kaç kere tekrar etti baharat çok yok diye :))
anne sutunun degeri 6 ay dan sonra azalirmis baska seyler sartmis
papucuma anlatsin bunu,bnen severim doktorumuzu ama anne sutune laf etmesine uzuldum
ha onu dinlemiycem o ayrida yinede ne bilem sogudum adamdan buz gibi :)
bundan onceki goturduugm dr anne sutu varsa gerisi hikaye derdi, daha iyisi asla bulunamadi bugune kadar derdi, 20 ay emzirdim hep ayni seyi dedi gittigi yere kdr devam derdi
neyse bizden haberler boyle .. iyyiz sukur ..
tadimlik veriyorum canimmaşallah sizeMaRaL_ canım. anne sütü konusunda sana katılıyorum ama yinede doyurucu olacak kadar değilde tadımlık vermeye başlasan ek besinleri. tabiki yinede sen bilirsin. ufaktan alışsa iyi olur bazı bebekler alışmakta zorluk çekiyor
okuyordumda bazen kaçıyor demekki canımtadimlik veriyorum canim
kiz benim oglan lahmacun doner sipagetti dolma yiyor :) sen okumuyyonmu hiç burayi :)))))
fena daldik yani biz bu ek gida olayinada hayirlisi artik
sadece onun için ozel yaptigimi yemiyor bzim yeigimizden istiyormus sipam
Hayır olsun inşallah. Bizde yediye doğru kalktık yatağında uyumuyor zaten hep bizimle yatağını indirdik te daha takicaz en alt kata.Gonul83 oyyy maşallah kuzuya. harbi afacanlar bunlar. benim kız bugün saat 5 te uyandı cin gibi bakıyor etrafa. uyku gözümden aktı 7 gibi uyuttum yarım saat uyuyup işe geldim. o yarım saat çok kötü rüyalar gördüm yaa. uyuduğuma pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?