2015 Şubat Anneleri

bugun esim geldi surpriz yapti egitime gelmis cumartesi gecesine kadar burda. kizimin da yuzunde guller acti yam herseyini ben yapiyorum ben kosturuyorum o babasina guluyo gicik :))

kan ilaci kullanmiyorum, kanim ne durumda onuda bilmiyorum aama hiç test yaptrimadim dogumdan sonra
ben gece emzirmenin kesilmesi taraftari deilim, çocugun bi sekilde ihtiyaci varki uynaiyor, 3 çok deil bide :)
ne zaman emzirmeyi kesezrim hepden o zaman gece emzirme isi biter bende, kizim 1 yas civari emmeyi birakdin gece bi ekre uyanir biberonla sut içer geri uyyurdu ,2 yasinda dogru birakdi uyanmayi, o zamandan beride deliksiz uyur , oglum ayni zamanlarda biakdi o da deliksiz uyur gece asla uyanmazlar hasta deillerse

uyandikdan 2-3 saat sonra tekrar uyur
hiç bisekilde saat sepet yok bizde
bugun mesela ek gida vermeyi unuttum, aksam sut içti sadece biberonla uuyumadan once

tek basina mumkun degil birinin kafasini tutmasi lazim.
e sen tutsana :))
bi elinle tut otekiyle burnuna damlat
gureçsi deilki el kadar bebek onlar :))

ben çok yaptim oyle el kol baglayuip :))
artik alistilar, anne serum fizyoojnik vber diyolar , ona kadar saayolar kendilerine yapiyoalr
ben kendime yapmam valla hiç sevmem oyle seyleri :)
ya siz yaaprsiniz ya ben yaaprim diyordum onceden kendileri yapmayi tercih ettiler :)

Anladım cnm bende diyorumki kessem deliksiz uyur mu aç değil yine uyaniyo ben bebeğe kan ilaci dedim ben kendim hiç kulanmadim zaten dktr vermesine ragmen

Anladım cnm bende diyorumki kessem deliksiz uyur mu aç değil yine uyaniyo ben bebeğe kan ilaci dedim ben kendim hiç kulanmadim zaten dktr vermesine ragmen
haa bebek :)
yok ben hiç vermedim , ben yurt disindayim burda ezbere verimmiyor kan ilaci
sana tavsuyem bi kan testi yaotir, hgb sine baksinlar dusukse verirsin
dusuk deilse vermezsin fazlasida zarar demirin

kızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
Bana da öyle demişlerdi benim hamileliğim hem fiziki hem ruhsal olarak beni hiç yormadi çok güzel geçmişti bebegimde elhamdulillahh maaşallah uslu bebek

Kan ilacı kullanmiyorum gece emzirme tam gaz hiç kesmeyi düşünmüyorum (kesmenin ne faydası olur ki, bilmiyorum) sadece uyku saatlerimiz duzenli yemek konusunda %90 anne sutu ile geçiyor ve duzensiz

kızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
Bilemiyorum ki benim hamileligim cok huzurlu gecti evde aslinda ama iste cok stres yasiyordum bir de yolda gidip gelirken hergun. Kizim da aslinda cok guleryuzlu pozitif ama bir o kadar da mizmiz zor bir bebek herseyden sıkılır.

Benim hamileliğim kolaydı Bebek açısından ama çok yalnızdım sadece eşim vardı o da hep şehir dışındaydı işten dolayı..o zamanki çalıştığım okul özeldi bu yüzden aşırı stres yaşadım ve sabah 8 akşam 8-9 kadar çalışıyordum çok yoruluyordum.. Ben inanıyorum dediklerine benim sinirim bebeğimde var şimdi..

Bilemiyorum ki benim hamileligim cok huzurlu gecti evde aslinda ama iste cok stres yasiyordum bir de yolda gidip gelirken hergun. Kizim da aslinda cok guleryuzlu pozitif ama bir o kadar da mizmiz zor bir bebek herseyden sıkılır.

Biz iki erkenci :) kaçta uyandınız duru kızımla :)

Kızlar yoğurdu Nasıl mayalıyorsunuz ? Ölçü verirmisniz ?? Bardak yoğurt miktarı ısısı? Süt Nasıl süt kutu mu günlük mü yoksa açık süt mü ?
İki gündür yapmaya çalışıyorum bi bakıyorum hala süt !! İlk denememde olmuştu ne kadar mutlu olmuştum ..
Yardımmmmmmm...

Canım gerçekten zormuş senin minik.Allah kolaylık versin sana inşallah.Ama şöyle düşün hep böyle kalmayacak.Büyüdükçe çevreye ilgisi arttıkça sana eziyeti azalacak.
Bizimki de en başlarda Bebek arabasında durmuyordu.çok özeniyordum arabada gezen bebeklere.Hatta eşim boşuna almışız arabayı diyordu.Ama inat ettim.Her dışarıya çıktığımızda arabasına koydum ağlayınca aldım kucağıma susunca tekrar koydum.Sonra alıştı sessiz sessiz durmaya.İnşallah seninki de öyle olur.Sürekli değişim halindeler. Umutsuz olma.Sadece biraz daha sabır.

maşallah size MaRaL_ canım. anne sütü konusunda sana katılıyorum ama yinede doyurucu olacak kadar değilde tadımlık vermeye başlasan ek besinleri. tabiki yinede sen bilirsin. ufaktan alışsa iyi olur bazı bebekler alışmakta zorluk çekiyor

tadimlik veriyorum canim
kiz benim oglan lahmacun doner sipagetti dolma yiyor :) sen okumuyyonmu hiç burayi :)))))
fena daldik yani biz bu ek gida olayinada hayirlisi artik
sadece onun için ozel yaptigimi yemiyor bzim yeigimizden istiyormus sipam

okuyordumda bazen kaçıyor demekki canım benim kızda hep gözü bizim yemeklerde. amannn daha iyi ayrı yemek yapma derdi olmaz

Gonul83 oyyy maşallah kuzuya. harbi afacanlar bunlar. benim kız bugün saat 5 te uyandı cin gibi bakıyor etrafa. uyku gözümden aktı 7 gibi uyuttum yarım saat uyuyup işe geldim. o yarım saat çok kötü rüyalar gördüm yaa. uyuduğuma pişman oldum

Son düzenleme:
Hayır olsun inşallah. Bizde yediye doğru kalktık yatağında uyumuyor zaten hep bizimle yatağını indirdik te daha takicaz en alt kata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…