2015 Şubat Anneleri

Cnm çok çok gçmiş olsun kendimi senin yerine koydum çok üzüldüm ben olsam içim rahat etsin diye doktora götürürm.
sagol canim bende cok kotu oldum icimden parca koptu sanki onlarin cani yaninca bizim canimizdan can gidiyor iste.

uyudu simdi. dirsek kismi citlar ya oyle olmus. bi keresinde de ben yanlislikla yapmistim yine aglamisti ama daha az surmuatu uyuyup uyaninca gecmisti.

benim ortanca kardesime de bebekken hep boyle olurmus babam dedi. onlar tecrubeli tabii bu konularda. simdi uyudu. doktora gotursem gece acilde napabilirlerki daha kotu aglatacaklar. eger gece bi sorun olursa goturcem tabii ama insallah olmaz ve sabaha biseyi kalmaz. insallah sadece incinmistir. kirik zor da cikik olmasindan korkuyorum ama oyle olsa parmaklarini oynatamaz. parmagimi sikamaz ve kolunu hafif de olsa oynatamaz :/

bi kere de ben yapmistim oyle yanlislikla uyudi uyandi gecti. huysuzdu bi de belki de onun etkisi de var. huysuzken uykusuzken opsen bile cani yanmis gibi agliyor.
sabah ola hayrola bakalim :/

Ben kullanıyorum demir hapı hala. Değerlerime baktırıp öyle bırakcam inşaAllah

kızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
Çok zor bi hamilelik geçirdim psikolojikmen ve bedenen. Ama oğluşum maşallah burda okuduklarıma göre çok uslu. Uyum sağlıyo benim alıştırdığım şeylere. Ama karnımda aşırı çok hareketliydi doğduğundan beri öyle hep erken yaptı herşeyi hiç yerinde duramıyo.

Canım ben 45 derece ölçüyorum ateş ölçerle. Taş gbi oluyo . Net.de okumuştum onuda

simdi aklimiza geldi yarina gecmezse bi aile doktorumuz var ortopedi uzmani annemin doktoru onu arayip sorucaz. ciddi biseyse de ki insallah degildir ona gotururz en azindan guvendigimiz bi doktor. ama insallah gerek kalmaz ki oyle geliyo bana parmaklarini oynatamazmis cikik olsa kesinlikle. muhtemelen incindi ve cani cok yaniyo oynatinca yavrumun resmen canimdan can gitti ya..

Veriyorum ama direk süt vermedim hiç. Dondurma hariç diğer dediklerini hep veriyorum
iyide onlardan bisey olmyorsa sutdende olmazki
sute alerjisi olan birisi hiç bi sekilde sut urunu tuketemez
senin çocugunun sute alerjisi yok
geç kalmadan alistir ebnce bi an once, sonra istesende içmeycek biberon almayaack, alsa sutu sevmeycek

Ohooo gecede üç kere kalksa böyle birşeyle uğraşmam bile öpüp başıma koyarım :) su d almaz mümkün değil çünkü biberon almıyor.. Sana kolay gelsin bence de bebeğin çabuk alışır :)

kadının gidebileceği bir akrabası felan var mı Allah yardım etsin güç kuvvet akıl fikir versin

kadının gidebileceği bir akrabası felan var mı Allah yardım etsin güç kuvvet akıl fikir versin
yok hiç kimsesi yok
en yakini biziz akraba oialrak bizde 45 dk uzagiz baska sehirde aramadi bile hiç
bi arkadasinin numarasini verdi kayinimin oarayi ara dedi, benim dedigimi dme diyor bide bu adam asla adam olmazzz
burnundan kil aldirmasin bakalim nolucak bu isin sonu
sabah okula gitmeycekmi çocuklar , eltim niye boyle bisey yaptiki
pazar gunu olay olmus o gun giderdi gitse
siddet uygulamaya devam etti kesin ya fizyoljojik ya psikolojik
ayrilsinlar fln da diyemiyorum nolucak o kaadr çocuk

Çalışsam da evde olsam da aynı :) ayaz da akşama kadar 1-2 saat uyur bazen de hiç uyumaz ama sürekli mızmız olur.. Evet Canım kayınvalidem bakıyor, dediğin gibi çok uğraşıyor çünkü ne biberon be emzik aldığı için "damağı kızıyor".. Bana diyor "sen bununla tek başına ne yapıyordun" diye çünkü sürekli ilgi istiyor :)
Sen ne zaman başlıyorsun işe?

Evet kızınla oğlum çok benzer bir çok konuda :)) bu konularda yalnız olmAdığım için daha iyi hissediyorum :))

geçmiş olsun çok acımıştır ve korkmuştur onun için kullanmıyordur birşey olsa duramaz diye düşündüm

iyi çocukları o adama bırakmamış kadına bir üzüldüm çocuklara bin yazdıklarını okuduğumdan beri onları düşünüyorum
bence birakmaliydi
ama pazartesi konustugumuzda dediki
kayinim kizlari TR de okutucam demis eltime, kayinim inatçidir dedigini yapr
yine onu dediyse o yuzden mi goturdu çocuklari acaba
koyacak butun çocuklari basina ki gorsun dunya kaç bucak
simdi adam kafa dinliyor gibi sanki

gerçi nerde oldukarini bilmiyor deliriyor su an ama olsun

eltime mesaj attim almadi mesaji, teelfonu açmyor simdilik bakalim

hırsından deliriyordur bence keşke üzültüsünden delirseydi

Valla doktorun dediğine göre ben her şeyi doğru yapıyorum da Tuna alışmıyor iyi bişeye :)) dene bakalım sen de sonucu yaz merak ederim. Yemek saatleri Nasıl?

Nereye gitti ki tekrar dönerse, daha kötü şeyler olmasa bari

yapma maral yaaaa bu adamın evde olmaması olmasından hayırlı bunu baba diye görerek büyüyen kızlar nasıl bireyler olacaklar ki yada dayak ve hakarete maruz kalan anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…