sagol canim bende cok kotu oldum icimden parca koptu sanki onlarin cani yaninca bizim canimizdan can gidiyor iste.Cnm çok çok gçmiş olsun kendimi senin yerine koydum çok üzüldüm ben olsam içim rahat etsin diye doktora götürürm.
bi kere de ben yapmistim oyle yanlislikla uyudi uyandi gecti. huysuzdu bi de belki de onun etkisi de var. huysuzken uykusuzken opsen bile cani yanmis gibi agliyor.sabahaa deilde bi kaç gune biseyi kalmaz insallah canim
hani bi yerimiz incinince saatler geçtikçe çogalir ya sizisi, sicagi sicagina pek bisey hissedilmez
yarin çok aglarsa agri kesici faaln ver, kirik çikik olmadikdan sonra dr da bisey yapamaz
sabitlesen durmaz doner yuvarlanir illaki bisey olur
Ben kullanıyorum demir hapı hala. Değerlerime baktırıp öyle bırakcam inşaAllahSelam kızlar ya bişey sorcam kan ilaci kullaniyomusunz hepiniz bide dktormz 3 aydan sonra gece emzirmeyi kes demişti ben kesmedim ugrasmak zor geldi daha doğrusu alıştırmak gece de 3 defa falan uyaniyo kessem daha az uyanır ama kaldı öyle böyle yapan var mı .bide herseyi saatine göre bi düzen içinde mi yapiyosunuz kahvaltı uyku yemek meyve saati gibi.bugün tam 8 ay bitti bizim
Çok zor bi hamilelik geçirdim psikolojikmen ve bedenen. Ama oğluşum maşallah burda okuduklarıma göre çok uslu. Uyum sağlıyo benim alıştırdığım şeylere. Ama karnımda aşırı çok hareketliydi doğduğundan beri öyle hep erken yaptı herşeyi hiç yerinde duramıyo.kızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
Canım ben 45 derece ölçüyorum ateş ölçerle. Taş gbi oluyo . Net.de okumuştum onudaben yoğurt makinası aldım sütçüde buldum ama taş gibi olmuyor..komşuların taş gibi bende bir yerde hata yapıyorum ama anlamadım.. sütü kaynatıyorum ılıyınca (parmağımı sokup 8 kadar sayıyorum daha fazla tutamıyorum. olması gereken sıcaklığı böyle anlatmışlardı) 1,5 lt süte 1,5 kaşıktan az yoğut ( bir kasede yoğurdu azcık sütle karıştırıyorum) mayalayacağım sütün içine koyuyorum
böyle yapınca yoğurt oluyor ama istediğim gibi olmuyor
Veriyorum ama direk süt vermedim hiç. Dondurma hariç diğer dediklerini hep veriyorumyogurt peynir yada muhallebi ayran dondurma vs hiç bisey vermedinmi hiç sutden yapilan ?
iyide onlardan bisey olmyorsa sutdende olmazkiVeriyorum ama direk süt vermedim hiç. Dondurma hariç diğer dediklerini hep veriyorum
İşte seninki gibi olan bi çok arkadaşım bu dktoru tavsiye etti uykuları düzene girdi diye çok anlatıyorlar ben hala kesmedim diye normalde 3 aylik olunca kes demişti 8 ay bitti.karnının tam tok olduğuna emin olcan 12 dee tam doyur sonra suyla kandırcan bi kaç gün zor oluyomus ama sonra miss deliksiz uykuUama ben o 3 günü göze alıp kesmedim tembellikten benimki zaten 3 defa falan kalkıyo zaten 2 sinde su veriyorum alışır benimki
kadının gidebileceği bir akrabası felan var mı Allah yardım etsin güç kuvvet akıl fikir versinkizlar eltim le kayinimi yazmistim ya gecen gun pazar di o gun
eltum bugun evden gitmis
kayinim arayip sizdemi dedi
oluz bu adammm yaa Allah bilir anpti kadina, ya yine vurmak istedi yada agzini bozdu gerçi agzi hep bozuk onun
çocuklara uzuluyorum ama eltim ins biseyleri duzeltebilir bi adim atmis hayirliisi artik
benden cesaretli valla akdin, ben uç çocukla kipirdyamiyorum o alti çocukla gitti, çocuklari almadi herhalde hiç bi fikrim yok
yok hiç kimsesi yokkadının gidebileceği bir akrabası felan var mı Allah yardım etsin güç kuvvet akıl fikir versin
iyi çocukları o adama bırakmamış kadına bir üzüldüm çocuklara bin yazdıklarını okuduğumdan beri onları düşünüyorumeltim çocuklarla gitmis
Oyy bi de calisiyorsun Allah kolaylik versin canim bu kadar az uykuya nasil dayaniyo ki bu bebisler. Benimki gunduz uyumamaya basladi kac gundur. Ise baslayinca nasil olacak bilmiyorum buyumus olacak gerci ama belli olmaz. Kayinvalide bayagi ugraacak gibi bizimkiyle. Seninkine de kayinvalide bakiyordu dimi
geçmiş olsun çok acımıştır ve korkmuştur onun için kullanmıyordur birşey olsa duramaz diye düşündümkizlar kizimin kolu incindi galiba ya of
annem ayaginda salliyodu ama uyumuyodu oyun oynuyolardi. ellerine tutup kaldirirken kolu hafif bi cit yapmis hani parmagimiz kitlar ya cok hafif oyle.
zaten huysuzdu bu aksam her seye agliyodu. simdi kolunu oynatinca agliyo ya da biz dokununca. bi sey verince o koluyla almiyo. sol kolu zaten ilk sagi kullaniyodu ama bilemedim ya. parmaklarini oynatiyo ve sıkıyo kolunu da hafif hareket ettiriyo. ya da biz hareket ettiriyoruz ama agliyo. kolunun agirdigi kesin ama kirik cikik tarzi bisey olmamistir herhalde di mi?? off icim gitti resmen annem de cok uzuldu aglicakti nerdeyse onu uzmemek icin bisey belli etmedim ama aglicaktim resmen(
yatmadan muhallebi yedirdim keyifle yedi puskurttu bile ama koluna dokununca agliyo. simdi emzirdim uyutuyorum aglamiyo su an. incinmeden fazlasi olsa durmaz boyle sakin di mi? off
bence birakmaliydiiyi çocukları o adama bırakmamış kadına bir üzüldüm çocuklara bin yazdıklarını okuduğumdan beri onları düşünüyorum
hırsından deliriyordur bence keşke üzültüsünden delirseydibence birakmaliydi
ama pazartesi konustugumuzda dediki
kayinim kizlari TR de okutucam demis eltime, kayinim inatçidir dedigini yapr
yine onu dediyse o yuzden mi goturdu çocuklari acaba
koyacak butun çocuklari basina ki gorsun dunya kaç bucak
simdi adam kafa dinliyor gibi sanki
gerçi nerde oldukarini bilmiyor deliriyor su an ama olsun
Valla doktorun dediğine göre ben her şeyi doğru yapıyorum da Tuna alışmıyor iyi bişeye :)) dene bakalım sen de sonucu yaz merak ederim. Yemek saatleri Nasıl?Evet kontrole götürdük bugün gece 12 de tam doyur hatta 10 30 gibi muhallebi ver 12 de tam emzir sabah 6 da tekrar emzir 3 4 günde alışır her uyandığında suyla kandır alsana kadr dedi bide yemek saatlerini ayarladi tarif falan verdi.
Nereye gitti ki tekrar dönerse, daha kötü şeyler olmasa barikizlar eltim le kayinimi yazmistim ya gecen gun pazar di o gun
eltum bugun evden gitmis
kayinim arayip sizdemi dedi
oluz bu adammm yaa Allah bilir anpti kadina, ya yine vurmak istedi yada agzini bozdu gerçi agzi hep bozuk onun
çocuklara uzuluyorum ama eltim ins biseyleri duzeltebilir bi adim atmis hayirliisi artik
benden cesaretli valla akdin, ben uç çocukla kipirdyamiyorum o alti çocukla gitti, çocuklari almadi herhalde hiç bi fikrim yok
yapma maral yaaaa bu adamın evde olmaması olmasından hayırlı bunu baba diye görerek büyüyen kızlar nasıl bireyler olacaklar ki yada dayak ve hakarete maruz kalan anneyok hiç kimsesi yok
en yakini biziz akraba oialrak bizde 45 dk uzagiz baska sehirde aramadi bile hiç
bi arkadasinin numarasini verdi kayinimin oarayi ara dedi, benim dedigimi dme diyor bide bu adam asla adam olmazzz
burnundan kil aldirmasin bakalim nolucak bu isin sonu
sabah okula gitmeycekmi çocuklar , eltim niye boyle bisey yaptiki
pazar gunu olay olmus o gun giderdi gitse
siddet uygulamaya devam etti kesin ya fizyoljojik ya psikolojik
ayrilsinlar fln da diyemiyorum nolucak o kaadr çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?