Bebek nutellasi nedir. Yani eline salatalık verebilirim oyle mi diyorsun çünkü acayip hoşuna gitti gözleri parladı yavrumun:))Bende biraz önce salatalık verdim baya baya kopardı yedi bide çiğniyorama gözümüz hep onda arada büyük koparırsa parmağımla alıyorum. Biz yemek yerken bişey kemirmek hoşuna gidiyor. Bide mama kaşığına Bebek nutellasından sürüp veriyorum yapışkan ya baya bi yalanıyor :)
Geçmiş olsun Can'ım yeni okudum üzüldüm düzelir merak etmeyin ama çok dikkat et yer ettirmekizlar kizimin dirsegi cikmis
gece hic uyumadim surekli baktim kolunu hic kipirdatmadi. sabah uyandi tutuyorum mizmizlaniyo. hic bi sekilde hareket ettirmiyodu. aradik ortopedi uzmani doktorumuzu ameliyattayim dedi baska doktora yonlendirdi cikik olabilir dedi ama onemsizdir korkmayin dedi.
geldik hastaneye cok guzel karsiladi doktor once biseyler verdi test etti alacak mi diye o koluyla almadi. simdi tut kucaginda dedi ben dayanamam dedim zaten oldum olasi kirik cikik olaylarinda tansiyonum duser hele ki evladima hic dayanamam annem dedi sen cik disari.
disari ciktim hafif bi agladi kizim cok az. otuz saniye gecmedi doktor kapiyi acti gel bitti dedi. tik diye oturtmus yerine.oyy icim gitti var yaaa..
dedi ki asla kolundan tutup kaldirmak yok dedi. bakici cikigi deriz biz buna dedi. cok olur bebeklerde korkmayin dedi. calpol verdi iki gun agrisi olur hafif ama kolun nasil kizim gibi seyler demeyin dedi unutur kolunu o zaman dedi.
off bunu da atlattik sukur
donerken arabada gayet guzel oynatiyodu kolunu.
aman dikkat edin kizlar
Maşallah kuzuna.çok tatlı.
Yani o saatler arası bir yada iki kez emiyor biberon vermiyorum ki nasıl kandiracagim eskiye göre azaldı ama çok şükür uyanmalariGittik bugün kontrole gece 12 ssbah 6 emzirme kes uyku Kalitesi artar hem aciktigindan kalkmıyo bebekler de bizim gibi uyurken aacikmaz diyo zaten 6 saat denicm bakalım durmadan uyanmaz en azından aynı dktr tanıdığım herkese bunu yaptırmış herkes memnun. Bi yemek düzeni de oluşturdu öğün alışkanlığı kazanır saatlere uy dedi.
Fırınım yok ki bozuldu attık çöpe hem bulaşık makinası hemde aslında fırın tavsiyesine ihtiyacım var şöyle yıllarca kullanayim istiyorum alakasız oldu ama :)bence vakit kaybetmeden yapmalısın
ben yapıp rondodan geçirdim kavonoza koydum
bazen kahvaltısına bazende meyve ile karıştırıp veriyorum
sadece süt ile ıslatıp da vrilebilir
Bu şekilde yapi cam bende soğuma saatine dikkat edicem tahta kaşık ve araya peçete çünkü benimkide uzuyor ve taş gibi deıl orta yumusaklikta serte yakın.1lt sutu kaynatiyorsun . 18 dk sogumasini bekliyorsun. Eger iki litreyse 36 dk 3 se 54 diye devam esiyor. 1 ltrelik kavanoza koyuyorsun . 3 parmak boslyk kalacak sekilde dolduruyirsun. Icine 1 yemek kasigi yogurt tahta kasikla sadece 1 tur karistiriyorsun. 1 tane havlu kagidi 2ye katlayip agzina kpatiyorsun kapagiyla. Sarip 6 saat bekliyorsun. Sonra dolapta 1 gun bekletiyorsun. Bu tarifle hic sasmadi onceden hic yapamazdim artik kalip gibi oluyor. Hic kipirdatmiyorsun bide.
Ahh kiyamam yavrum Benim çok geçmiş olsun allah korusun bebeklerimizi bende ellerinden tutup kaldırıyorum bidaha yapmam babası beni keser öyle bise olsakizlar kizimin dirsegi cikmis
gece hic uyumadim surekli baktim kolunu hic kipirdatmadi. sabah uyandi tutuyorum mizmizlaniyo. hic bi sekilde hareket ettirmiyodu. aradik ortopedi uzmani doktorumuzu ameliyattayim dedi baska doktora yonlendirdi cikik olabilir dedi ama onemsizdir korkmayin dedi.
geldik hastaneye cok guzel karsiladi doktor once biseyler verdi test etti alacak mi diye o koluyla almadi. simdi tut kucaginda dedi ben dayanamam dedim zaten oldum olasi kirik cikik olaylarinda tansiyonum duser hele ki evladima hic dayanamam annem dedi sen cik disari.
disari ciktim hafif bi agladi kizim cok az. otuz saniye gecmedi doktor kapiyi acti gel bitti dedi. tik diye oturtmus yerine.oyy icim gitti var yaaa..
dedi ki asla kolundan tutup kaldirmak yok dedi. bakici cikigi deriz biz buna dedi. cok olur bebeklerde korkmayin dedi. calpol verdi iki gun agrisi olur hafif ama kolun nasil kizim gibi seyler demeyin dedi unutur kolunu o zaman dedi.
aman dikkat edin kizlar
bi kere o çocuklar sabah okula gitmek zorunda yarin
illaki kayinim bulur onlarida
bu saatden sonra bisey yapmaz belki eltim gozunu karartmis gibi duuryor
bundan sonra attigi her negatif adim kayinimin aleyhine olur
yada adam hepden delilige vurur bellimi olur
Çok geçmiş olsun. Küçükken benimde çok çıkarmış bi amca takarmış geri. Bakıcı çıkığı ha aman diyim de öyle çekmesin.kizlar kizimin dirsegi cikmis
aman dikkat edin kizlar
Evet verebilirsin tabi ama heep gözün onda olsun. Bebek nutellasını ben uydurdum :) kuru incir kayısı hurma ve yabanmersinini haşladım blendırdan geçirdim. Her gün iki üç kaşık veriyorum. Sindirimine de yardımcı oluyor. Ve çok besleyiciBebek nutellasi nedir. Yani eline salatalık verebilirim oyle mi diyorsun çünkü acayip hoşuna gitti gözleri parladı yavrumun:))
sagol tatlim. dayisin da kolu habire cikardi hatirliyorum kucukken. insallah ona benzemez. cok dikkatli olmak lazim yanlis yapiyomusuz kollarindan tutmakla.Geçmiş olsun Can'ım yeni okudum üzüldüm düzelir merak etmeyin ama çok dikkat et yer ettirme
sagol canim aman yapma bisey olmaz gibi geliyo bi anda tik diye ses cikti cikti dirsegi o an demekki. cok dkkat etmek lazimAhh kiyamam yavrum Benim çok geçmiş olsun allah korusun bebeklerimizi bende ellerinden tutup kaldırıyorum bidaha yapmam babası beni keser öyle bise olsa
evet canim biz bakici cikigi deriz dedi onlar ge nelde cocugu oyle tutar ve dirsek cok kolay cikar dedi. cok olur dedi. uyar sende tutmasin oyle. hic bisey olmaz gibi geliyo biz kolundan tutup horon ettiriyoduk bile ama ufacik tuttuk bi anda oldu.Çok geçmiş olsun. Küçükken benimde çok çıkarmış bi amca takarmış geri. Bakıcı çıkığı ha aman diyim de öyle çekmesin.
Ayy geçmiş olsun.neyseki ciddi bisey değilmiş.çıkık diye okuyunca ..çeke çeke çıkığımı çekmiş dayısına.sagol tatlim. dayisin da kolu habire cikardi hatirliyorum kucukken. insallah ona benzemez. cok dikkatli olmak lazim yanlis yapiyomusuz kollarindan tutmakla.
sagol canim. ay sorma surekli salyali dayisi da oyleydi hep garip sryler ona cekmis demek :)Ayy geçmiş olsun.neyseki ciddi bisey değilmiş.çıkık diye okuyunca ..çeke çeke çıkığımı çekmiş dayısına.
Külliyen yalannnn cok sakindi gebeligşm. ne bulanti ne kusma ne yorgunluk ne uykusuzluk hic birini yasamadim, hatta karnim hic oynamazdi nerdeyse, ama icimden cadi ciktikızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
Yurtdisinda canim ay sonu donecektek başına zor oluyor eşinle birlikte deneyin daha kolay oluyor
almadım yenısını. esımınkını aldım aynı idi tellerımız. param yok zaten.:)telin kirildiysa artik kk damisin demek oluyor bu :)
yenisini alma naopican o kadar para evrip bosver :)
bize gel ben yardım edeyim :)Yurtdisinda canim ay sonu donecek
sagol canim. ay sorma surekli salyali dayisi da oyleydi hep garip sryler ona cekmis demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?