2015 Şubat Anneleri

Bebek nutellasi nedir. Yani eline salatalık verebilirim oyle mi diyorsun çünkü acayip hoşuna gitti gözleri parladı yavrumun:))

Geçmiş olsun Can'ım yeni okudum üzüldüm düzelir merak etmeyin ama çok dikkat et yer ettirme

Yani o saatler arası bir yada iki kez emiyor biberon vermiyorum ki nasıl kandiracagim eskiye göre azaldı ama çok şükür uyanmalari

bence vakit kaybetmeden yapmalısın
ben yapıp rondodan geçirdim kavonoza koydum
bazen kahvaltısına bazende meyve ile karıştırıp veriyorum
sadece süt ile ıslatıp da vrilebilir
Fırınım yok ki bozuldu attık çöpe hem bulaşık makinası hemde aslında fırın tavsiyesine ihtiyacım var şöyle yıllarca kullanayim istiyorum alakasız oldu ama :)

Bu şekilde yapi cam bende soğuma saatine dikkat edicem tahta kaşık ve araya peçete çünkü benimkide uzuyor ve taş gibi deıl orta yumusaklikta serte yakın.

Ahh kiyamam yavrum Benim çok geçmiş olsun allah korusun bebeklerimizi bende ellerinden tutup kaldırıyorum bidaha yapmam babası beni keser öyle bise olsa

Çok geçmiş olsun. Küçükken benimde çok çıkarmış bi amca takarmış geri. Bakıcı çıkığı ha aman diyim de öyle çekmesin.

Bebek nutellasi nedir. Yani eline salatalık verebilirim oyle mi diyorsun çünkü acayip hoşuna gitti gözleri parladı yavrumun:))
Evet verebilirsin tabi ama heep gözün onda olsun. Bebek nutellasını ben uydurdum :) kuru incir kayısı hurma ve yabanmersinini haşladım blendırdan geçirdim. Her gün iki üç kaşık veriyorum. Sindirimine de yardımcı oluyor. Ve çok besleyici

Geçmiş olsun Can'ım yeni okudum üzüldüm düzelir merak etmeyin ama çok dikkat et yer ettirme
sagol tatlim. dayisin da kolu habire cikardi hatirliyorum kucukken. insallah ona benzemez. cok dikkatli olmak lazim yanlis yapiyomusuz kollarindan tutmakla.

Ahh kiyamam yavrum Benim çok geçmiş olsun allah korusun bebeklerimizi bende ellerinden tutup kaldırıyorum bidaha yapmam babası beni keser öyle bise olsa
sagol canim aman yapma bisey olmaz gibi geliyo bi anda tik diye ses cikti cikti dirsegi o an demekki. cok dkkat etmek lazim

Çok geçmiş olsun. Küçükken benimde çok çıkarmış bi amca takarmış geri. Bakıcı çıkığı ha aman diyim de öyle çekmesin.
evet canim biz bakici cikigi deriz dedi onlar ge nelde cocugu oyle tutar ve dirsek cok kolay cikar dedi. cok olur dedi. uyar sende tutmasin oyle. hic bisey olmaz gibi geliyo biz kolundan tutup horon ettiriyoduk bile ama ufacik tuttuk bi anda oldu.

kolunu yerine koyunca doktor bi dakika icinde etraftaki nesnelere saldirmaya basladi hemen oynatti kolunu kiyamam yavrum nasil aciyodu demekki

bu arada benim kardesim de senin gibiydi hep cikardi kolu insallah ona benzemez. tuna da sana benzemesin :))

sagol tatlim. dayisin da kolu habire cikardi hatirliyorum kucukken. insallah ona benzemez. cok dikkatli olmak lazim yanlis yapiyomusuz kollarindan tutmakla.
Ayy geçmiş olsun.neyseki ciddi bisey değilmiş.çıkık diye okuyunca ..çeke çeke çıkığımı çekmiş dayısına.

kızlar birşey sorucam hamileliğin nasıl geçerse bebeğinin huyuda öyle olur diyorlar ya (bana hep söylediler ) sizin bu konudaki yorumlarınız nedir
Külliyen yalannnn cok sakindi gebeligşm. ne bulanti ne kusma ne yorgunluk ne uykusuzluk hic birini yasamadim, hatta karnim hic oynamazdi nerdeyse, ama icimden cadi cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…