2015 Şubat Anneleri

Canım illa kırık çıkık olmamıştır da belki biraz zedelenmiştir ve hafif ağrı yapıyordur. Çok hassaslar. Kırık çıkık olsa duramaz hep ağlar. Sabah da geçmezse gidersiniz doktora. Çok geçmiş olsun.

he anladimm :)
once suzuyorum iste kaymak oldukdan sonra suzmuyorumkii
o zaman senin yogudun kaymagi olmuyormu?
esim en çok kaymagini sver bende onu seviyorum gerçiii
Yok bnm yoğurtta kaymak olmuyor. Ayırdığım kaymağı ben de veriyorum eşime. Sütten aldığımda veriyorum.

Sabah düzelir inşallah. Düzelmezse bence götür bi baksınlar için rahat eder.

hırsından deliriyordur bence keşke üzültüsünden delirseydi
hiç biseye uzulmezki o , adamda kalp yok bi kere
ya insan konsurken biseyde diyemiyor
duzelirsiniz diyemiyorum yasadiklarini basite indirger gibi oluyor
e ayrilirisnda denmiyor

gerçi eltim kararini vermis gibi duruyor
Allah yardimcisi olsun

Nereye gitti ki tekrar dönerse, daha kötü şeyler olmasa bari
bi kere o çocuklar sabah okula gitmek zorunda yarin
illaki kayinim bulur onlarida
bu saatden sonra bisey yapmaz belki eltim gozunu karartmis gibi duuryor
bundan sonra attigi her negatif adim kayinimin aleyhine olur
yada adam hepden delilige vurur bellimi olur

yapma maral yaaaa bu adamın evde olmaması olmasından hayırlı bunu baba diye görerek büyüyen kızlar nasıl bireyler olacaklar ki yada dayak ve hakarete maruz kalan anne
orasi oyle valla kafasi rahat sultanlar gibi yasar eltim ayrilmis olsa
yaws ben niye bu kadar eski kafaliyim bu bosanma konusudna acabaaa
eltimden sonra belki bende gaza gelitim bellimi olurr

benimki onu kabul etmezki, benle yogurt kaymagini paylasamiyor ben az yedim sen çok yedin diye :)))
O kısmına bi çözüm üretemeyeceğim:) olmadı ikiye böl bi kaymaklı bi kaymaksz mayala.

orasi oyle valla kafasi rahat sultanlar gibi yasar eltim ayrilmis olsa
yaws ben niye bu kadar eski kafaliyim bu bosanma konusudna acabaaa
eltimden sonra belki bende gaza gelitim bellimi olurr
canımbence herkes evliliği mutlu olmak için yapar ama hayat ne getirir ne götürür yaşayıp görüyoruz Allahım kıymet bilenlerle karşılaştırsın... nolursun sen öncelikle ne kadar becerikli bir kadın olduğunu gör gerisini sonra düşünürsün

bende oyle dusundum.insallah oyledir canim sagolasin

kiz onu benim deil abskasinin gormesi lazim
ben gorsem nolur gormesem nolurr

bizdolabini sildim aldikariùi yerlestirdim yemyesildoldu dolap yeserdi :))) uç bes gun yeter bana bu otdan gelme sebzeler :))

utumu aypotuim çok yorgunum yataaga gitmeye useiyorum

esime yakalanmayim birsuur is buyurur uyyor oldummu seslenmiyor :)

Valla çözemedim ben bu işi galiba kavanozda yaptım bu sefer sıvı gibiydi . Sabah bakacam bakalım .. Bakmaya da korkuyorum ..

Bu kadar benzemez yani huyu her anlattiginda aynen diyorum. Memeci bunlar:) Martta basliyorum ben de insallah

1lt sutu kaynatiyorsun . 18 dk sogumasini bekliyorsun. Eger iki litreyse 36 dk 3 se 54 diye devam esiyor. 1 ltrelik kavanoza koyuyorsun . 3 parmak boslyk kalacak sekilde dolduruyirsun. Icine 1 yemek kasigi yogurt tahta kasikla sadece 1 tur karistiriyorsun. 1 tane havlu kagidi 2ye katlayip agzina kpatiyorsun kapagiyla. Sarip 6 saat bekliyorsun. Sonra dolapta 1 gun bekletiyorsun. Bu tarifle hic sasmadi onceden hic yapamazdim artik kalip gibi oluyor. Hic kipirdatmiyorsun bide.

kizlar kizimin dirsegi cikmis

gece hic uyumadim surekli baktim kolunu hic kipirdatmadi. sabah uyandi tutuyorum mizmizlaniyo. hic bi sekilde hareket ettirmiyodu. aradik ortopedi uzmani doktorumuzu ameliyattayim dedi baska doktora yonlendirdi cikik olabilir dedi ama onemsizdir korkmayin dedi.

geldik hastaneye cok guzel karsiladi doktor once biseyler verdi test etti alacak mi diye o koluyla almadi. simdi tut kucaginda dedi ben dayanamam dedim zaten oldum olasi kirik cikik olaylarinda tansiyonum duser hele ki evladima hic dayanamam annem dedi sen cik disari.

disari ciktim hafif bi agladi kizim cok az. otuz saniye gecmedi doktor kapiyi acti gel bitti dedi. tik diye oturtmus yerine.oyy icim gitti var yaaa..

dedi ki asla kolundan tutup kaldirmak yok dedi. bakici cikigi deriz biz buna dedi. cok olur bebeklerde korkmayin dedi. calpol verdi iki gun agrisi olur hafif ama kolun nasil kizim gibi seyler demeyin dedi unutur kolunu o zaman dedi.

off bunu da atlattik sukur
donerken arabada gayet guzel oynatiyodu kolunu.
aman dikkat edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…