Canım illa kırık çıkık olmamıştır da belki biraz zedelenmiştir ve hafif ağrı yapıyordur. Çok hassaslar. Kırık çıkık olsa duramaz hep ağlar. Sabah da geçmezse gidersiniz doktora. Çok geçmiş olsun.kizlar kizimin kolu incindi galiba ya of
annem ayaginda salliyodu ama uyumuyodu oyun oynuyolardi. ellerine tutup kaldirirken kolu hafif bi cit yapmis hani parmagimiz kitlar ya cok hafif oyle.
zaten huysuzdu bu aksam her seye agliyodu. simdi kolunu oynatinca agliyo ya da biz dokununca. bi sey verince o koluyla almiyo. sol kolu zaten ilk sagi kullaniyodu ama bilemedim ya. parmaklarini oynatiyo ve sıkıyo kolunu da hafif hareket ettiriyo. ya da biz hareket ettiriyoruz ama agliyo. kolunun agirdigi kesin ama kirik cikik tarzi bisey olmamistir herhalde di mi?? off icim gitti resmen annem de cok uzuldu aglicakti nerdeyse onu uzmemek icin bisey belli etmedim ama aglicaktim resmen(
yatmadan muhallebi yedirdim keyifle yedi puskurttu bile ama koluna dokununca agliyo. simdi emzirdim uyutuyorum aglamiyo su an. incinmeden fazlasi olsa durmaz boyle sakin di mi? off
Yok bnm yoğurtta kaymak olmuyor. Ayırdığım kaymağı ben de veriyorum eşime. Sütten aldığımda veriyorum.he anladimm :)
once suzuyorum iste kaymak oldukdan sonra suzmuyorumkii
o zaman senin yogudun kaymagi olmuyormu?
esim en çok kaymagini sver bende onu seviyorum gerçiii
Sabah düzelir inşallah. Düzelmezse bence götür bi baksınlar için rahat eder.sagol canim bende cok kotu oldum icimden parca koptu sanki onlarin cani yaninca bizim canimizdan can gidiyor iste.
uyudu simdi. dirsek kismi citlar ya oyle olmus. bi keresinde de ben yanlislikla yapmistim yine aglamisti ama daha az surmuatu uyuyup uyaninca gecmisti.
benim ortanca kardesime de bebekken hep boyle olurmus babam dedi. onlar tecrubeli tabii bu konularda. simdi uyudu. doktora gotursem gece acilde napabilirlerki daha kotu aglatacaklar. eger gece bi sorun olursa goturcem tabii ama insallah olmaz ve sabaha biseyi kalmaz. insallah sadece incinmistir. kirik zor da cikik olmasindan korkuyorum ama oyle olsa parmaklarini oynatamaz. parmagimi sikamaz ve kolunu hafif de olsa oynatamaz :/
hiç biseye uzulmezki o , adamda kalp yok bi kerehırsından deliriyordur bence keşke üzültüsünden delirseydi
benimki onu kabul etmezki, benle yogurt kaymagini paylasamiyor ben az yedim sen çok yedin diye :)))Yok bnm yoğurtta kaymak olmuyor. Ayırdığım kaymağı ben de veriyorum eşime. Sütten aldığımda veriyorum.
bi kere o çocuklar sabah okula gitmek zorunda yarinNereye gitti ki tekrar dönerse, daha kötü şeyler olmasa bari
orasi oyle valla kafasi rahat sultanlar gibi yasar eltim ayrilmis olsayapma maral yaaaa bu adamın evde olmaması olmasından hayırlı bunu baba diye görerek büyüyen kızlar nasıl bireyler olacaklar ki yada dayak ve hakarete maruz kalan anne
bi dahasina bi deneyimSabah düzelir inşallah. Düzelmezse bence götür bi baksınlar için rahat eder.
O kısmına bi çözüm üretemeyeceğim:) olmadı ikiye böl bi kaymaklı bi kaymaksz mayala.benimki onu kabul etmezki, benle yogurt kaymagini paylasamiyor ben az yedim sen çok yedin diye :)))
bi ekre denerim kaymaksiz likdan olmedik yaO kısmına bi çözüm üretemeyeceğim:) olmadı ikiye böl bi kaymaklı bi kaymaksz mayala.
canımbence herkes evliliği mutlu olmak için yapar ama hayat ne getirir ne götürür yaşayıp görüyoruz Allahım kıymet bilenlerle karşılaştırsın... nolursun sen öncelikle ne kadar becerikli bir kadın olduğunu gör gerisini sonra düşünürsünorasi oyle valla kafasi rahat sultanlar gibi yasar eltim ayrilmis olsa
yaws ben niye bu kadar eski kafaliyim bu bosanma konusudna acabaaa
eltimden sonra belki bende gaza gelitim bellimi olurr
bende oyle dusundum.insallah oyledir canim sagolasinCanım illa kırık çıkık olmamıştır da belki biraz zedelenmiştir ve hafif ağrı yapıyordur. Çok hassaslar. Kırık çıkık olsa duramaz hep ağlar. Sabah da geçmezse gidersiniz doktora. Çok geçmiş olsun.
insallah. duzelmezse once doktoru ariycaz olmazsa goturucez ama insallah gerek kalmaz..Sabah düzelir inşallah. Düzelmezse bence götür bi baksınlar için rahat eder.
kiz onu benim deil abskasinin gormesi lazimcanımbence herkes evliliği mutlu olmak için yapar ama hayat ne getirir ne götürür yaşayıp görüyoruz Allahım kıymet bilenlerle karşılaştırsın... nolursun sen öncelikle ne kadar becerikli bir kadın olduğunu gör gerisini sonra düşünürsün
Valla çözemedim ben bu işi galibaAciyormuki
sut ilik olucak parmagini yakmayacak keislikle
bardakla becereremiyorsan tencereyle yap :)
kenarina havlu yada sofra bezi ser tencerenin uzerinede iyice ortunu ort
bide mayasi iyi olsun, ev yiogurdu deilsede markali bin yogurt olsun
açik sut den yapiyirum ben
Pecete koy ustune dolaba kaldır.gıddr o sıvılıhıValla çözemedim ben bu işi galibakavanozda yaptım bu sefer sıvı gibiydi . Sabah bakacam bakalım .. Bakmaya da korkuyorum ..
Bu kadar benzemez yani huyu her anlattiginda aynen diyorum. Memeci bunlar:) Martta basliyorum ben de insallahÇalışsam da evde olsam da aynı :) ayaz da akşama kadar 1-2 saat uyur bazen de hiç uyumaz ama sürekli mızmız olur.. Evet Canım kayınvalidem bakıyor, dediğin gibi çok uğraşıyor çünkü ne biberon be emzik aldığı için "damağı kızıyor".. Bana diyor "sen bununla tek başına ne yapıyordun" diye çünkü sürekli ilgi istiyor :)
Sen ne zaman başlıyorsun işe?
Evet kızınla oğlum çok benzer bir çok konuda :)) bu konularda yalnız olmAdığım için daha iyi hissediyorum :))
1lt sutu kaynatiyorsun . 18 dk sogumasini bekliyorsun. Eger iki litreyse 36 dk 3 se 54 diye devam esiyor. 1 ltrelik kavanoza koyuyorsun . 3 parmak boslyk kalacak sekilde dolduruyirsun. Icine 1 yemek kasigi yogurt tahta kasikla sadece 1 tur karistiriyorsun. 1 tane havlu kagidi 2ye katlayip agzina kpatiyorsun kapagiyla. Sarip 6 saat bekliyorsun. Sonra dolapta 1 gun bekletiyorsun. Bu tarifle hic sasmadi onceden hic yapamazdim artik kalip gibi oluyor. Hic kipirdatmiyorsun bide.Kızlar yoğurdu Nasıl mayalıyorsunuz ? Ölçü verirmisniz ?? Bardak yoğurt miktarı ısısı? Süt Nasıl süt kutu mu günlük mü yoksa açık süt mü ?
İki gündür yapmaya çalışıyorum bi bakıyorum hala süt !! İlk denememde olmuştu ne kadar mutlu olmuştum ..
Yardımmmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?