2015 Şubat Anneleri

kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım. yavrum nasıl dayandı ağrısına. iyiki gitmişsin dr a. dr bilgiliymiş allahtan. her dr çıkığı bilemiyor

Sütten çıkmış biraz yoğurda benzemiş yoğurdum buna da şükür :) ama yine tam olmadı denemeye devam :)

Aldım tarifi notalarıma ekledim ..

Geçmiş olsun Canım ya .. İnşallah Ağrısı da çabuk geçer Begüm'cüğün...

Gecmis olsun canim cok sukir duzelmis. Insanin hic aklina gelmez iste

Bugun psikiyatriye gittim. İlac verdi. Ama sutten gecer. Gunde en fazla dort bes kez zorla emziriorum. Napsam simdi sutten kesip ilaca mi baslasam. Yoksa bole bagiran cagiran aglayan bi anne olarak mi devam etsem

sagol canim aman yapma bisey olmaz gibi geliyo bi anda tik diye ses cikti cikti dirsegi o an demekki. cok dkkat etmek lazim
çok ge_çmis olsun canim
bazen bi kere çikdimi sonra tekrarlayabiliyor çok dikkat et
yani hiç dirsegi çikmayan bi çocuga gore seninkinin riski daha afzla
olur bazen oyle SIKMA canini, Allah beetrinden saklasin

Bugun psikiyatriye gittim. İlac verdi. Ama sutten gecer. Gunde en fazla dort bes kez zorla emziriorum. Napsam simdi sutten kesip ilaca mi baslasam. Yoksa bole bagiran cagiran aglayan bi anne olarak mi devam etsem
terapi olmazmiymis?
senin sagliginda çok onemli
dr ne dedi tam oalrak

hayırdır sana ne oldu. neden sınırlerın yıprandı . çocuk mu huysuz?

yasemın gecmıs olsun. benımde süreklı çıkardı. inşallah bır daha olmaz.

terapi olmazmiymis?
senin sagliginda çok onemli
dr ne dedi tam oalrak

Terapi yapalim demedi sadece benimde bildigim farkinda oldugum ama bunun beni toparlayamadigi seyler soyledi. Bebegimn saglikli bu gecici bi donem bidi bidi gibi. Bisey demedi. Hafif antidepressn yaziorum dedi. Kendini ii hissettiginde birakabilirsjin o zmna kdr kullan dedi.

hayırdır sana ne oldu. neden sınırlerın yıprandı . çocuk mu huysuz?

Huysuz diyince mery60 kiziyo. O yuzden ben sabirli olamiorum diyim bari

canım zor bir karar. ama senin de sağlığın önemli. psikolojik olarak kendini iyi hissetmezsen bebeğinede verimli olamazsın. açıkcası ben hemen ilaç kullanmanı tavsiye etmem. bende zamanında kullandım ama daha kötü hissettim kendimi ilaç içerken ve oğlumla bile ilgilenemiyordum. kendine başka uğraşlarda bul. eşinle dışarda vakit geçirin fırsat buldukça

Psikiyatristler tıp kökenli onlar direkt ilaç der zaten.. Senin psikoloğa veya psikolojik danışma merkezine gitmen lazım canm ilaç çözüm değildir geçici olarak uyuşturuyo ama sana sabırlı olmayı öğretmiyor ilacı kesince de yine aynısı oluyor.. Yine de sen bilirsin, ben bunu psikolojik danışma okumuş biri olarak söylüyorum..

klasik kadın moduna girdin bakıyorum :) ben yeb4 sen
evet bende kocamin eski telefonunu kullanmaya razi gelenlerdenim :) bu da takozlasti buraya bile zor giruyo sinir aliyorum bi daha samsunga para vermek mi aslaaaa

Yazık yavrum benim çok geçmiş olsun Can'ım hepimize ders olsun
sagol canim evet birbirimizin yasadiklarindan ders alip ogreniyoruz burda. cocuk kokundan tutularak kaldirilmazmis ogrendik gerci biliyoduk ama umursamiyoduk. cok dikkat edin.

kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım. yavrum nasıl dayandı ağrısına. iyiki gitmişsin dr a. dr bilgiliymiş allahtan. her dr çıkığı bilemiyor
aile doktorumuz vardi ortipedi uzmani o yonlendirdi sagolsun iyi de bi doktordu otuz saniye surmedi kolunu yerine koymasi. kokunu oynatmadikca agrisi olmuyodu sanirim cunku gece uyudu ama kolu hep ayni yerdeydi

iki gun calpol kullan dedi biraz agrisi olabilir ama sukurler olsun keyfi yerinde eskiye dondu yavrum.

Geçmiş olsun Canım ya .. İnşallah Ağrısı da çabuk geçer Begüm'cüğün...
sagol tatlim keyfi yerinde sukur olsun..
en kotusu bu olsun.

Gecmis olsun canim cok sukir duzelmis. Insanin hic aklina gelmez iste
aynen oyle sagol canim benim. dikkat edin sizde.

çok ge_çmis olsun canim
bazen bi kere çikdimi sonra tekrarlayabiliyor çok dikkat et
yani hiç dirsegi çikmayan bi çocuga gore seninkinin riski daha afzla
olur bazen oyle SIKMA canini, Allah beetrinden saklasin
evet bazi cocuklarda olabiliyo surekli. kardesimin de oyleydi. simsi sirekli dikkat etmem lazim. amin dedigin givi en kotusu bu olsun.

yasemın gecmıs olsun. benımde süreklı çıkardı. inşallah bır daha olmaz.
sagol canim. dikkatli olucaz artik insallah tekrarlamaz

canim eger fikrimi sorarsan ki yazdigina gore fikrimizi ogrenmek istiyorsun. diger arkadaslarimin da dedigi gibi sen psikologa gitmelisin psikiyatra degil. onlar direkt ilac verir. psikologla konusursun rahatlarsin en onemlisi seni yonlendirir. sabretmeyi ogrenirsin bebegine yanlis uyguladigin seylerin dogrusunu ogrenirsin. ilac sadece uyusturacak seni sakin bir insan yapacak.

J
Horon ha :)) vay cimcime.

Hayır
Nım banim neden kızayım. Ben etrafa kızıyorum. Huysuz demesinler bebeğine. İnan kü aynı şekildeyim bende. Eşimle ayrılma noktasına geldik bi ara. O kadar sinirliyim o kadar sabrım tükendi ki en basitinden çocuk yatağın içinde uykusunda dönse ben ağlıyordum biliyor musun uyanacak diye. . Etrafımda herkesi kırdım annem kardeşim.. iki gündür iyi uyuduğu için biraz daha iyiyim daha iyimserim ama dün yine pek uyumadı ve ben yine dişlerimi kırar gibi sıkarken buldum kendimi. . Dırumun çok zor seni hiiiç yargılamıyorum. Sabırsız olmak senin bi eksin değil. Taş olsa çatlarmış anneliğe anladım.

Bence de çok bomba bise:) bi yan etkisini görmedin dimi .malzemem var yapsam mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…