kizlar kizimin dirsegi cikmis
gece hic uyumadim surekli baktim kolunu hic kipirdatmadi. sabah uyandi tutuyorum mizmizlaniyo. hic bi sekilde hareket ettirmiyodu. aradik ortopedi uzmani doktorumuzu ameliyattayim dedi baska doktora yonlendirdi cikik olabilir dedi ama onemsizdir korkmayin dedi.
geldik hastaneye cok guzel karsiladi doktor once biseyler verdi test etti alacak mi diye o koluyla almadi. simdi tut kucaginda dedi ben dayanamam dedim zaten oldum olasi kirik cikik olaylarinda tansiyonum duser hele ki evladima hic dayanamam annem dedi sen cik disari.
disari ciktim hafif bi agladi kizim cok az. otuz saniye gecmedi doktor kapiyi acti gel bitti dedi. tik diye oturtmus yerine.oyy icim gitti var yaaa..
dedi ki asla kolundan tutup kaldirmak yok dedi. bakici cikigi deriz biz buna dedi. cok olur bebeklerde korkmayin dedi. calpol verdi iki gun agrisi olur hafif ama kolun nasil kizim gibi seyler demeyin dedi unutur kolunu o zaman dedi.
off bunu da atlattik sukur
donerken arabada gayet guzel oynatiyodu kolunu.
aman dikkat edin kizlar
Aldım tarifi notalarıma ekledim ..1lt sutu kaynatiyorsun . 18 dk sogumasini bekliyorsun. Eger iki litreyse 36 dk 3 se 54 diye devam esiyor. 1 ltrelik kavanoza koyuyorsun . 3 parmak boslyk kalacak sekilde dolduruyirsun. Icine 1 yemek kasigi yogurt tahta kasikla sadece 1 tur karistiriyorsun. 1 tane havlu kagidi 2ye katlayip agzina kpatiyorsun kapagiyla. Sarip 6 saat bekliyorsun. Sonra dolapta 1 gun bekletiyorsun. Bu tarifle hic sasmadi onceden hic yapamazdim artik kalip gibi oluyor. Hic kipirdatmiyorsun bide.
Geçmiş olsun Canım ya .. İnşallah Ağrısı da çabuk geçer Begüm'cüğün...kizlar kizimin dirsegi cikmis
gece hic uyumadim surekli baktim kolunu hic kipirdatmadi. sabah uyandi tutuyorum mizmizlaniyo. hic bi sekilde hareket ettirmiyodu. aradik ortopedi uzmani doktorumuzu ameliyattayim dedi baska doktora yonlendirdi cikik olabilir dedi ama onemsizdir korkmayin dedi.
geldik hastaneye cok guzel karsiladi doktor once biseyler verdi test etti alacak mi diye o koluyla almadi. simdi tut kucaginda dedi ben dayanamam dedim zaten oldum olasi kirik cikik olaylarinda tansiyonum duser hele ki evladima hic dayanamam annem dedi sen cik disari.
disari ciktim hafif bi agladi kizim cok az. otuz saniye gecmedi doktor kapiyi acti gel bitti dedi. tik diye oturtmus yerine.oyy icim gitti var yaaa..
dedi ki asla kolundan tutup kaldirmak yok dedi. bakici cikigi deriz biz buna dedi. cok olur bebeklerde korkmayin dedi. calpol verdi iki gun agrisi olur hafif ama kolun nasil kizim gibi seyler demeyin dedi unutur kolunu o zaman dedi.
aman dikkat edin kizlar
Gecmis olsun canim cok sukir duzelmis. Insanin hic aklina gelmez istekizlar kizimin dirsegi cikmis
aman dikkat edin kizlar
çok ge_çmis olsun canimsagol canim aman yapma bisey olmaz gibi geliyo bi anda tik diye ses cikti cikti dirsegi o an demekki. cok dkkat etmek lazim
terapi olmazmiymis?Bugun psikiyatriye gittim. İlac verdi. Ama sutten gecer. Gunde en fazla dort bes kez zorla emziriorum. Napsam simdi sutten kesip ilaca mi baslasam. Yoksa bole bagiran cagiran aglayan bi anne olarak mi devam etsem
o nasıl oluyor kız. klasık kadın modu :)klasik kadın moduna girdin bakıyorum :) benyeb4 sen
hayırdır sana ne oldu. neden sınırlerın yıprandı . çocuk mu huysuz?Bugun psikiyatriye gittim. İlac verdi. Ama sutten gecer. Gunde en fazla dort bes kez zorla emziriorum. Napsam simdi sutten kesip ilaca mi baslasam. Yoksa bole bagiran cagiran aglayan bi anne olarak mi devam etsem
terapi olmazmiymis?
senin sagliginda çok onemli
dr ne dedi tam oalrak
hayırdır sana ne oldu. neden sınırlerın yıprandı . çocuk mu huysuz?
canım zor bir karar. ama senin de sağlığın önemli. psikolojik olarak kendini iyi hissetmezsen bebeğinede verimli olamazsın. açıkcası ben hemen ilaç kullanmanı tavsiye etmem. bende zamanında kullandım ama daha kötü hissettim kendimi ilaç içerken ve oğlumla bile ilgilenemiyordum. kendine başka uğraşlarda bul. eşinle dışarda vakit geçirin fırsat buldukçaBugun psikiyatriye gittim. İlac verdi. Ama sutten gecer. Gunde en fazla dort bes kez zorla emziriorum. Napsam simdi sutten kesip ilaca mi baslasam. Yoksa bole bagiran cagiran aglayan bi anne olarak mi devam etsem
Terapi yapalim demedi sadece benimde bildigim farkinda oldugum ama bunun beni toparlayamadigi seyler soyledi. Bebegimn saglikli bu gecici bi donem bidi bidi gibi. Bisey demedi. Hafif antidepressn yaziorum dedi. Kendini ii hissettiginde birakabilirsjin o zmna kdr kullan dedi.
Huysuz diyincemery60 kiziyo. O yuzden ben sabirli olamiorum diyim bari
evet bende kocamin eski telefonunu kullanmaya razi gelenlerdenim :) bu da takozlasti buraya bile zor giruyo sinir aliyorum bi daha samsunga para vermek mi aslaaaaklasik kadın moduna girdin bakıyorum :) benyeb4 sen
sagol canimYazık yavrum benimçok geçmiş olsun Can'ım hepimize ders olsun
aile doktorumuz vardi ortipedi uzmani o yonlendirdi sagolsun iyi de bi doktordu otuz saniye surmedi kolunu yerine koymasi. kokunu oynatmadikca agrisi olmuyodu sanirim cunku gece uyudu ama kolu hep ayni yerdeydikıyamam yaa çok geçmiş olsun canım. yavrum nasıl dayandı ağrısına. iyiki gitmişsin dr a. dr bilgiliymiş allahtan. her dr çıkığı bilemiyor
sagol tatlim keyfi yerinde sukur olsun..Geçmiş olsun Canım ya .. İnşallah Ağrısı da çabuk geçer Begüm'cüğün...
aynen oyle sagol canim benim. dikkat edin sizde.Gecmis olsun canim cok sukir duzelmis. Insanin hic aklina gelmez iste
evet bazi cocuklarda olabiliyo surekli. kardesimin de oyleydi. simsi sirekli dikkat etmem lazim. amin dedigin givi en kotusu bu olsun.çok ge_çmis olsun canim
bazen bi kere çikdimi sonra tekrarlayabiliyor çok dikkat et
yani hiç dirsegi çikmayan bi çocuga gore seninkinin riski daha afzla
olur bazen oyle SIKMA canini, Allah beetrinden saklasin
sagol canim. dikkatli olucaz artik insallah tekrarlamazyasemın gecmıs olsun. benımde süreklı çıkardı. inşallah bır daha olmaz.
canim eger fikrimi sorarsan ki yazdigina gore fikrimizi ogrenmek istiyorsun. diger arkadaslarimin da dedigi gibi sen psikologa gitmelisin psikiyatra degil. onlar direkt ilac verir. psikologla konusursun rahatlarsin en onemlisi seni yonlendirir. sabretmeyi ogrenirsin bebegine yanlis uyguladigin seylerin dogrusunu ogrenirsin. ilac sadece uyusturacak seni sakin bir insan yapacak.Bugun psikiyatriye gittim. İlac verdi. Ama sutten gecer. Gunde en fazla dort bes kez zorla emziriorum. Napsam simdi sutten kesip ilaca mi baslasam. Yoksa bole bagiran cagiran aglayan bi anne olarak mi devam etsem
Jevet canim biz bakici cikigi deriz dedi onlar ge nelde cocugu oyle tutar ve dirsek cok kolay cikar dedi. cok olur dedi. uyar sende tutmasin oyle. hic bisey olmaz gibi geliyo biz kolundan tutup horon ettiriyoduk bile ama ufacik tuttuk bi anda oldu.
kolunu yerine koyunca doktor bi dakika icinde etraftaki nesnelere saldirmaya basladi hemen oynatti kolunu kiyamam yavrum nasil aciyodu demekki
bu arada benim kardesim de senin gibiydi hep cikardi kolu insallah ona benzemez. tuna da sana benzemesin :))
Nım banim neden kızayım. Ben etrafa kızıyorum. Huysuz demesinler bebeğine. İnan kü aynı şekildeyim bende. Eşimle ayrılma noktasına geldik bi ara. O kadar sinirliyim o kadar sabrım tükendi ki en basitinden çocuk yatağın içinde uykusunda dönse ben ağlıyordum biliyor musun uyanacak diye. . Etrafımda herkesi kırdım annem kardeşim.. iki gündür iyi uyuduğu için biraz daha iyiyim daha iyimserim ama dün yine pek uyumadı ve ben yine dişlerimi kırar gibi sıkarken buldum kendimi. . Dırumun çok zor seni hiiiç yargılamıyorum. Sabırsız olmak senin bi eksin değil. Taş olsa çatlarmış anneliğe anladım.Terapi yapalim demedi sadece benimde bildigim farkinda oldugum ama bunun beni toparlayamadigi seyler soyledi. Bebegimn saglikli bu gecici bi donem bidi bidi gibi. Bisey demedi. Hafif antidepressn yaziorum dedi. Kendini ii hissettiginde birakabilirsjin o zmna kdr kullan dedi.
Huysuz diyincemery60 kiziyo. O yuzden ben sabirli olamiorum diyim bari
Bence de çok bomba bise:) bi yan etkisini görmedin dimi .malzemem var yapsam mi acabaEvet verebilirsin tabi ama heep gözün onda olsun. Bebek nutellasını ben uydurdum :) kuru incir kayısı hurma ve yabanmersinini haşladım blendırdan geçirdim. Her gün iki üç kaşık veriyorum. Sindirimine de yardımcı oluyor. Ve çok besleyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?