2015 Şubat Anneleri

Bugun psikiyatriye gittim. İlac verdi. Ama sutten gecer. Gunde en fazla dort bes kez zorla emziriorum. Napsam simdi sutten kesip ilaca mi baslasam. Yoksa bole bagiran cagiran aglayan bi anne olarak mi devam etsem
ilaç kısmını bilemiycem canım ama sütten önce senin sağlığın gelir diye düşünüyorum

sen kendi evine gidince daha rahat olmadın mı

ben yemek yedirirken mutlaka salatalık ve ekmek veriyorum elinde birşey olunca daha güzel yiyor
Evet bende fark ettim bugün kasigini tutmak istiyor ama döker diye yemeğini vermiyorum bi ara verdim ağzını daha güzel açıyor. Bugün ona kuzu etli türlü yaptım verdim (soğan sarmısak yeşil biber tatlı patates ve kabak ) güzel yedi 20cc kadar

Geçmiş olsun canım

O zmm evime donunce psikologa gideyim bi de. Daha sakin olmam destek almam gerektgini dusunuorm ama zaten azcik sutum var onu da mahrum birakmak istemiorum. Ayrica ilac kullaninca da bitcek mi geccek mi onu da bilmiyorum

sagol tatlim. dayisin da kolu habire cikardi hatirliyorum kucukken. insallah ona benzemez. cok dikkatli olmak lazim yanlis yapiyomusuz kollarindan tutmakla.
Evet Can'ım dikkat etmek lazım doktor söylemişti bize kollarına dikkat edin kaldırmayın yumuşaktır kemik kolay çıkar dedi inşallah tekrar olmaz bir daha

sen kendi evine gidince daha rahat olmadın mı
Evet bu rahatlamış halim :) Tuna biraz daha düzeldi sayılır ama ben bozuldum bi kere.. Ama elimden gelenimyağıyorum. Bende bi kara gittim psikiyatri ye ilaç verdi sadece bi hüzün kullandım ve o gün bütün gün uyumuştum. Saçma bişey ilaç bence. Senin ihtiyacın olan şey seni anlaşıldığını hissetmen, yargılamayan insanlar, konuşmak değil mi? Bana kalırsa ilacın hiç faydası yok. Hele senin için ilaç çok gereksiz. Psikoloğa gitsen daha iyi olur sanırım

Ay Canım angeloflove zannedip kaptırıp gitmişim :)) H hayat1977

O zmm evime donunce psikologa gideyim bi de. Daha sakin olmam destek almam gerektgini dusunuorm ama zaten azcik sutum var onu da mahrum birakmak istemiorum. Ayrica ilac kullaninca da bitcek mi geccek mi onu da bilmiyorum
İlaçlar hafif dozda olsa uyku yapiyor.sen uyumak istiycen o uyumayacak.sizip kalsan Allah korusun en hareketli donemi.İlaclar bâsladin mi yarım da bırakılmıyor keyfine gore.daha aksi tesir yapıyor.maddi imkânın varsa önce psikolog.Sut yönünden dusunmuyorum.önce annenin sağlığı.hanı bi ornek var.uçakta oksijen maskesini anne önce kendine takmaliymis ki cocuklarini da kurtarabilsin..anne dustu mu çocuklar daha çaresiz kalır.

Çok geçmiş olsun.

beni dogum da tebrik etmedin diyen eltim dogum yapti bende yazmamistim ya
bugun o yazdi kesin buyuk eltimi soracakdi
bende sen bana demedin ama ben sana deyim hayirli olsun dedim :)

saol demis sadece
niye demedin diye ustune gitsemmmiiii çok merak ediyorum cevabiniii
gerçi belli cevapta bide ondan duymak isterim

Tahmin ettiğin cevap ne peki? :)

Kızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…