ilaç kısmını bilemiycem canım ama sütten önce senin sağlığın gelir diye düşünüyorumBugun psikiyatriye gittim. İlac verdi. Ama sutten gecer. Gunde en fazla dort bes kez zorla emziriorum. Napsam simdi sutten kesip ilaca mi baslasam. Yoksa bole bagiran cagiran aglayan bi anne olarak mi devam etsem
ben yemek yedirirken mutlaka salatalık ve ekmek veriyorum elinde birşey olunca daha güzel yiyorBence de çok bomba bise:) bi yan etkisini görmedin dimi .malzemem var yapsam mi acaba
sen kendi evine gidince daha rahat olmadın mıHayır
Nım banim neden kızayım. Ben etrafa kızıyorum. Huysuz demesinler bebeğine. İnan kü aynı şekildeyim bende. Eşimle ayrılma noktasına geldik bi ara. O kadar sinirliyim o kadar sabrım tükendi ki en basitinden çocuk yatağın içinde uykusunda dönse ben ağlıyordum biliyor musun uyanacak diye. . Etrafımda herkesi kırdım annem kardeşim.. iki gündür iyi uyuduğu için biraz daha iyiyim daha iyimserim ama dün yine pek uyumadı ve ben yine dişlerimi kırar gibi sıkarken buldum kendimi. . Dırumun çok zor seni hiiiç yargılamıyorum. Sabırsız olmak senin bi eksin değil. Taş olsa çatlarmış anneliğe anladım.
Evet bende fark ettim bugün kasigini tutmak istiyor ama döker diye yemeğini vermiyorum bi ara verdim ağzını daha güzel açıyor. Bugün ona kuzu etli türlü yaptım verdim (soğan sarmısak yeşil biber tatlı patates ve kabak ) güzel yedi 20cc kadarben yemek yedirirken mutlaka salatalık ve ekmek veriyorum elinde birşey olunca daha güzel yiyor
Geçmiş olsun canımkizlar kizimin dirsegi cikmis
gece hic uyumadim surekli baktim kolunu hic kipirdatmadi. sabah uyandi tutuyorum mizmizlaniyo. hic bi sekilde hareket ettirmiyodu. aradik ortopedi uzmani doktorumuzu ameliyattayim dedi baska doktora yonlendirdi cikik olabilir dedi ama onemsizdir korkmayin dedi.
geldik hastaneye cok guzel karsiladi doktor once biseyler verdi test etti alacak mi diye o koluyla almadi. simdi tut kucaginda dedi ben dayanamam dedim zaten oldum olasi kirik cikik olaylarinda tansiyonum duser hele ki evladima hic dayanamam annem dedi sen cik disari.
disari ciktim hafif bi agladi kizim cok az. otuz saniye gecmedi doktor kapiyi acti gel bitti dedi. tik diye oturtmus yerine.oyy icim gitti var yaaa..
dedi ki asla kolundan tutup kaldirmak yok dedi. bakici cikigi deriz biz buna dedi. cok olur bebeklerde korkmayin dedi. calpol verdi iki gun agrisi olur hafif ama kolun nasil kizim gibi seyler demeyin dedi unutur kolunu o zaman dedi.
off bunu da atlattik sukur
donerken arabada gayet guzel oynatiyodu kolunu.
aman dikkat edin kizlar
canım zor bir karar. ama senin de sağlığın önemli. psikolojik olarak kendini iyi hissetmezsen bebeğinede verimli olamazsın. açıkcası ben hemen ilaç kullanmanı tavsiye etmem. bende zamanında kullandım ama daha kötü hissettim kendimi ilaç içerken ve oğlumla bile ilgilenemiyordum. kendine başka uğraşlarda bul. eşinle dışarda vakit geçirin fırsat buldukça
Psikiyatristler tıp kökenli onlar direkt ilaç der zaten.. Senin psikoloğa veya psikolojik danışma merkezine gitmen lazım canm ilaç çözüm değildir geçici olarak uyuşturuyo ama sana sabırlı olmayı öğretmiyor ilacı kesince de yine aynısı oluyor.. Yine de sen bilirsin, ben bunu psikolojik danışma okumuş biri olarak söylüyorum..
canim eger fikrimi sorarsan ki yazdigina gore fikrimizi ogrenmek istiyorsun. diger arkadaslarimin da dedigi gibi sen psikologa gitmelisin psikiyatra degil. onlar direkt ilac verir. psikologla konusursun rahatlarsin en onemlisi seni yonlendirir. sabretmeyi ogrenirsin bebegine yanlis uyguladigin seylerin dogrusunu ogrenirsin. ilac sadece uyusturacak seni sakin bir insan yapacak.
Hayır
Nım banim neden kızayım. Ben etrafa kızıyorum. Huysuz demesinler bebeğine. İnan kü aynı şekildeyim bende. Eşimle ayrılma noktasına geldik bi ara. O kadar sinirliyim o kadar sabrım tükendi ki en basitinden çocuk yatağın içinde uykusunda dönse ben ağlıyordum biliyor musun uyanacak diye. . Etrafımda herkesi kırdım annem kardeşim.. iki gündür iyi uyuduğu için biraz daha iyiyim daha iyimserim ama dün yine pek uyumadı ve ben yine dişlerimi kırar gibi sıkarken buldum kendimi. . Dırumun çok zor seni hiiiç yargılamıyorum. Sabırsız olmak senin bi eksin değil. Taş olsa çatlarmış anneliğe anladım.
Evet Can'ım dikkat etmek lazım doktor söylemişti bize kollarına dikkat edin kaldırmayın yumuşaktır kemik kolay çıkar dedi inşallah tekrar olmaz bir dahasagol tatlim. dayisin da kolu habire cikardi hatirliyorum kucukken. insallah ona benzemez. cok dikkatli olmak lazim yanlis yapiyomusuz kollarindan tutmakla.
Kaka sayısının çoğalması dışında bişey yok. Hattahüpletiyor şu an nam nam diyerek :)Bence de çok bomba bise:) bi yan etkisini görmedin dimi .malzemem var yapsam mi acaba
Evet bu rahatlamış halim :) Tuna biraz daha düzeldi sayılır ama ben bozuldum bi kere.. Ama elimden gelenimyağıyorum. Bende bi kara gittim psikiyatri ye ilaç verdi sadece bi hüzün kullandım ve o gün bütün gün uyumuştum. Saçma bişey ilaç bence. Senin ihtiyacın olan şey seni anlaşıldığını hissetmen, yargılamayan insanlar, konuşmak değil mi? Bana kalırsa ilacın hiç faydası yok. Hele senin için ilaç çok gereksiz. Psikoloğa gitsen daha iyi olur sanırımsen kendi evine gidince daha rahat olmadın mı
Ay CanımEvet bu rahatlamış halim :) Tuna biraz daha düzeldi sayılır ama ben bozuldum bi kere.. Ama elimden gelenimyağıyorum. Bende bi kara gittim psikiyatri ye ilaç verdi sadece bi hüzün kullandım ve o gün bütün gün uyumuştum. Saçma bişey ilaç bence. Senin ihtiyacın olan şey seni anlaşıldığını hissetmen, yargılamayan insanlar, konuşmak değil mi? Bana kalırsa ilacın hiç faydası yok. Hele senin için ilaç çok gereksiz. Psikoloğa gitsen daha iyi olur sanırım
İlaçlar hafif dozda olsa uyku yapiyor.sen uyumak istiycen o uyumayacak.sizip kalsan Allah korusun en hareketli donemi.İlaclar bâsladin mi yarım da bırakılmıyor keyfine gore.daha aksi tesir yapıyor.maddi imkânın varsa önce psikolog.Sut yönünden dusunmuyorum.önce annenin sağlığı.hanı bi ornek var.uçakta oksijen maskesini anne önce kendine takmaliymis ki cocuklarini da kurtarabilsin..anne dustu mu çocuklar daha çaresiz kalır.O zmm evime donunce psikologa gideyim bi de. Daha sakin olmam destek almam gerektgini dusunuorm ama zaten azcik sutum var onu da mahrum birakmak istemiorum. Ayrica ilac kullaninca da bitcek mi geccek mi onu da bilmiyorum
Çok geçmiş olsun.kizlar kizimin dirsegi cikmis
gece hic uyumadim surekli baktim kolunu hic kipirdatmadi. sabah uyandi tutuyorum mizmizlaniyo. hic bi sekilde hareket ettirmiyodu. aradik ortopedi uzmani doktorumuzu ameliyattayim dedi baska doktora yonlendirdi cikik olabilir dedi ama onemsizdir korkmayin dedi.
geldik hastaneye cok guzel karsiladi doktor once biseyler verdi test etti alacak mi diye o koluyla almadi. simdi tut kucaginda dedi ben dayanamam dedim zaten oldum olasi kirik cikik olaylarinda tansiyonum duser hele ki evladima hic dayanamam annem dedi sen cik disari.
disari ciktim hafif bi agladi kizim cok az. otuz saniye gecmedi doktor kapiyi acti gel bitti dedi. tik diye oturtmus yerine.oyy icim gitti var yaaa..
dedi ki asla kolundan tutup kaldirmak yok dedi. bakici cikigi deriz biz buna dedi. cok olur bebeklerde korkmayin dedi. calpol verdi iki gun agrisi olur hafif ama kolun nasil kizim gibi seyler demeyin dedi unutur kolunu o zaman dedi.
off bunu da atlattik sukur
donerken arabada gayet guzel oynatiyodu kolunu.
aman dikkat edin kizlar
beni dogum da tebrik etmedin diyen eltim dogum yapti bende yazmamistim ya
bugun o yazdi kesin buyuk eltimi soracakdi
bende sen bana demedin ama ben sana deyim hayirli olsun dedim :)
saol demis sadece
niye demedin diye ustune gitsemmmiiii çok merak ediyorum cevabiniii
gerçi belli cevapta bide ondan duymak isterim
Ben foto paylaşmayı bile bilmiyorumtsekkurler size de maaşallah ben Bole foto koyuyorum ama bi sakıncası olur mu hiç bilmiyorum benden başka kimse koymuyor çünkü
Hay maşallah :) benimki günde 1 kez yapıyor, bazen de bir gün hiç yapmadığı oluyor..Kızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.
Bir kaç gündür 3 kez yapıyor ama ben incir kayısı filan veriyorum ondan diye tahmin ediyorumKızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?