Hay maşallah :) benimki günde 1 kez yapıyor, bazen de bir gün hiç yapmadığı oluyor..
Bir kaç gündür 3 kez yapıyor ama ben incir kayısı filan veriyorum ondan diye tahmin ediyorum
Benimkide yapıyor canım ben babya çekmiş diyorum artık :) 6. Aydan beri aynı sürekli yapıyor et tutmuyor boyda uzun o yüzden cılız duruyorKızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.
İyi yapmışsınız götürmekle.kizlar kizimin dirsegi cikmis
gece hic uyumadim surekli baktim kolunu hic kipirdatmadi. sabah uyandi tutuyorum mizmizlaniyo. hic bi sekilde hareket ettirmiyodu. aradik ortopedi uzmani doktorumuzu ameliyattayim dedi baska doktora yonlendirdi cikik olabilir dedi ama onemsizdir korkmayin dedi.
geldik hastaneye cok guzel karsiladi doktor once biseyler verdi test etti alacak mi diye o koluyla almadi. simdi tut kucaginda dedi ben dayanamam dedim zaten oldum olasi kirik cikik olaylarinda tansiyonum duser hele ki evladima hic dayanamam annem dedi sen cik disari.
disari ciktim hafif bi agladi kizim cok az. otuz saniye gecmedi doktor kapiyi acti gel bitti dedi. tik diye oturtmus yerine.oyy icim gitti var yaaa..
dedi ki asla kolundan tutup kaldirmak yok dedi. bakici cikigi deriz biz buna dedi. cok olur bebeklerde korkmayin dedi. calpol verdi iki gun agrisi olur hafif ama kolun nasil kizim gibi seyler demeyin dedi unutur kolunu o zaman dedi.
off bunu da atlattik sukur
donerken arabada gayet guzel oynatiyodu kolunu.
aman dikkat edin kizlar
anneden de babadan da karadenizli olunca allahin emri oluyo herkes horon ettiriyo :))J
Horon ha :)) vay cimcime.
cok sagol canimGeçmiş olsun canım
sagolasin canimÇok geçmiş olsun.
ay pişkine bak. afedersin ama tam gicik olmalik insan tipi. insan bi sey derbeni dogum da tebrik etmedin diyen eltim dogum yapti bende yazmamistim ya
bugun o yazdi kesin buyuk eltimi soracakdi
bende sen bana demedin ama ben sana deyim hayirli olsun dedim :)
saol demis sadece
niye demedin diye ustune gitsemmmiiii çok merak ediyorum cevabiniii
gerçi belli cevapta bide ondan duymak isterim
canim bu nutella nasil kivamda oluyor ve kasikla normal sekilde mi yediriyosun. hurma var bir suru degerlendireyim bende.Bir kaç gündür 3 kez yapıyor ama ben incir kayısı filan veriyorum ondan diye tahmin ediyorum
anneden de babadan da karadenizli olunca allahin emri oluyo herkes horon ettiriyo :))J
Horon ha :)) vay cimcime.
cok sagol canimGeçmiş olsun canım
sagolasin canimÇok geçmiş olsun.
ay pişkine bak. afedersin ama tam gicik olmalik insan tipi. insan bi sey derbeni dogum da tebrik etmedin diyen eltim dogum yapti bende yazmamistim ya
bugun o yazdi kesin buyuk eltimi soracakdi
bende sen bana demedin ama ben sana deyim hayirli olsun dedim :)
saol demis sadece
niye demedin diye ustune gitsemmmiiii çok merak ediyorum cevabiniii
gerçi belli cevapta bide ondan duymak isterim
canim bu nutella nasil kivamda oluyor ve kasikla normal sekilde mi yediriyosun. hurma var bir suru degerlendireyim bende.Bir kaç gündür 3 kez yapıyor ama ben incir kayısı filan veriyorum ondan diye tahmin ediyorum
Aynen ya.Boyu uzun kilosu normal olmasına rağmen zayıfmış gibi duruyor.Bi de günde 4-5 kez kaka yapmaya başlayınca Nasıl kilo alcak bu çocuk diye düşünmeye başladım.Ben yukardan veriyorum hoopppp aşağıdan çıkarıveriyor :))Benimkide yapıyor canım ben babya çekmiş diyorum artık :) 6. Aydan beri aynı sürekli yapıyor et tutmuyor boyda uzun o yüzden cılız duruyor
cani istemedi ne olacakki :))Tahmin ettiğin cevap ne peki? :)
gunde iki uç kez yapiyorKızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.
ben zedelendi sanmistim uyaninca sabaha gever diye dusundum gecmeyince kostur kostur gittik tabiikim yavrum kiyamam saat basi kalktim baktim kolu hep ayni pozisyonda uyuyodu. uyansa cani yansa aglasa o an gotururdum ama ne oldugunu bilemden de cocugu uyandirip acile goturmek istemedim. neyse sukurler olsun atlattik ciddi bisey degildi ama cok dikkat etmek.lazim cok kolay cikiyomus cocuklarin dirsekleriİyi yapmışsınız götürmekle.
Ben de kızımı bazen sadece ellerinden tutup yürütmeye çalıştığımda annem kızardı öyle tutma kolu çıkar birden diye.
O aklıma geldi sen söyleyince bir de uykuda dokundum mızırdandı dedin ya korkmştm açıkcası.
İnşallah bidaha olmaz çok aşırı dikkat edin ama çünkü bazen dikkat edilmeyince sürekli çıkıyomuş öyle.
Ay gercekten cok ihtiyacimiz var buna:) Allah'im bu subat bebislerimiz bu gece biraz uyumaya karar versinler amin :)Hihi bizleri yansıtıyor sanki :))
Eki Görüntüle 1652438
Boyunuz kilonuz nasıl canım ölçümleri... bende muz veriyorum banamısın demiyor aynen üstten veriyorum alttan hemen anında pırtttt :)Aynen ya.Boyu uzun kilosu normal olmasına rağmen zayıfmış gibi duruyor.Bi de günde 4-5 kez kaka yapmaya başlayınca Nasıl kilo alcak bu çocuk diye düşünmeye başladım.Ben yukardan veriyorum hoopppp aşağıdan çıkarıveriyor :))
Tahmin ettiğin cevap ne peki? :)
buyuk etimde 4 aylikken falan tebrik etti o anlamaz face falan, telefinda denk gelince soyledi ama ona aalinmadimay pişkine bak. afedersin ama tam gicik olmalik insan tipi. insan bi sey der
butun hastaneleri aradin miiibuyuk etimde 4 aylikken falan tebrik etti o anlamaz face falan, telefinda denk gelince soyledi ama ona aalinmadim
ama bu kuçuk cadaloz ben nisanliyken hamileydi o zamn çok konsurudk,bigun mesaj atti çok kotuyum korkuyorum aliyoalr bebegi diye,30 haftalikdi
baskada bisey yazmamis, hangi hastane bilmiuyorum tabi,açdim netden buldum o sehirdeki butun hastaneleri aradim buyuk sehirde yasiyor bide
dogum servisinde ki su hastayi istiyorum diyordum yok diyolardi, bi iki yer bizde dogum servisi yok bile dedi hatta :)
neyse sonunda buldum konsutum, hala anlatir sezryandan yeni çikmismis, aslinda musait de deilmis ayakda zorla durmus falan benimle knusurken :) unutulan biseyde deil onun için
az once dayanamdim sordum, eliyin alyinda face butun gun fink atiyon neden bi hayirli olsun demedin, kirildim sana dedim
mesela sen simdi yeni dogum yaptin kendini benim yerime koy, sen simdi kimlerden tebrik bekliyorsun dusun bi dedim
telefonu olsada arasak faaln demis
boyle bi teknolojik dunyada birine ulasmak isteyince mutlaka ulairsin yeterki iste dedim
belkide 8 sene oncesine döndï kimbilir
kaç defa ozur diledi saymadim
ozur dilemesi için yazmadim ben gerçekten merak ettigim için yazmistim nedenini
7 aydir içime dert olmustu dedim kurtuldum ohhh ..
hahhah valla bulana kadar aradim bursada hemde :))))butun hastaneleri aradin miii
e yakinlarinin numarasi yok muydu?
ay bence bu kadin tam bi dengesiz bosversene.
gunde iki uç kez yapiyor
ama benimki hala full emiyor butun gun
bu aksam koca bi kase yogurt yedi verleyince nasil bagiriyor, kasik yetistiremedim
çok acikmis yazik parka gitmistik :)))
seevr yogurdu sirf o yesin diye yogurt isine giristim evde yogurt yetistremiyorum :)))Afiyet olsun kuzucuğa.Yoğurdu seviyor demekki.
Oğlum da günde iki üç kez yapardı hep.Son 10-15 gündür arttı bu kadar.
28 şubat doğumlu. En son boy 72 cm ,kilo 8.5 du. Sizin Nasıl? Bi de Kakası günde 4-5 kez oluyor mu hep sizin de?Ek gıdaya geçtiğimizden beri çok kötü kokuyor bir de.3 metre öteden alıyorum kokusunu.Boyunuz kilonuz nasıl canım ölçümleri... bende muz veriyorum banamısın demiyor aynen üstten veriyorum alttan hemen anında pırtttt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?