2015 Şubat Anneleri

Hay maşallah :) benimki günde 1 kez yapıyor, bazen de bir gün hiç yapmadığı oluyor..

Bir kaç gündür 3 kez yapıyor ama ben incir kayısı filan veriyorum ondan diye tahmin ediyorum

Ben de anlayamadım neden bu kadar çok yaptığını.İncir,kayısı gibi bişey de vermiyorum.Hatta yarım muz yediriyorum hergün.

Kızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.
Benimkide yapıyor canım ben babya çekmiş diyorum artık :) 6. Aydan beri aynı sürekli yapıyor et tutmuyor boyda uzun o yüzden cılız duruyor

İyi yapmışsınız götürmekle.
Ben de kızımı bazen sadece ellerinden tutup yürütmeye çalıştığımda annem kızardı öyle tutma kolu çıkar birden diye.
O aklıma geldi sen söyleyince bir de uykuda dokundum mızırdandı dedin ya korkmştm açıkcası.
İnşallah bidaha olmaz çok aşırı dikkat edin ama çünkü bazen dikkat edilmeyince sürekli çıkıyomuş öyle.

J
Horon ha :)) vay cimcime.
anneden de babadan da karadenizli olunca allahin emri oluyo herkes horon ettiriyo :))

Geçmiş olsun canım
cok sagol canim

Çok geçmiş olsun.
sagolasin canim

ay pişkine bak. afedersin ama tam gicik olmalik insan tipi. insan bi sey der

Bir kaç gündür 3 kez yapıyor ama ben incir kayısı filan veriyorum ondan diye tahmin ediyorum
canim bu nutella nasil kivamda oluyor ve kasikla normal sekilde mi yediriyosun. hurma var bir suru degerlendireyim bende.

J
Horon ha :)) vay cimcime.
anneden de babadan da karadenizli olunca allahin emri oluyo herkes horon ettiriyo :))

Geçmiş olsun canım
cok sagol canim

Çok geçmiş olsun.
sagolasin canim

canim bu nutella nasil kivamda oluyor ve kasikla normal sekilde mi yediriyosun. hurma var bir suru degerlendireyim bende.

Benimkide yapıyor canım ben babya çekmiş diyorum artık :) 6. Aydan beri aynı sürekli yapıyor et tutmuyor boyda uzun o yüzden cılız duruyor
Aynen ya.Boyu uzun kilosu normal olmasına rağmen zayıfmış gibi duruyor.Bi de günde 4-5 kez kaka yapmaya başlayınca Nasıl kilo alcak bu çocuk diye düşünmeye başladım.Ben yukardan veriyorum hoopppp aşağıdan çıkarıveriyor :))

Kızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.
gunde iki uç kez yapiyor
ama benimki hala full emiyor butun gun
bu aksam koca bi kase yogurt yedi verleyince nasil bagiriyor, kasik yetistiremedim
çok acikmis yazik parka gitmistik :)))

ben zedelendi sanmistim uyaninca sabaha gever diye dusundum gecmeyince kostur kostur gittik tabiikim yavrum kiyamam saat basi kalktim baktim kolu hep ayni pozisyonda uyuyodu. uyansa cani yansa aglasa o an gotururdum ama ne oldugunu bilemden de cocugu uyandirip acile goturmek istemedim. neyse sukurler olsun atlattik ciddi bisey degildi ama cok dikkat etmek.lazim cok kolay cikiyomus cocuklarin dirsekleri

Boyunuz kilonuz nasıl canım ölçümleri... bende muz veriyorum banamısın demiyor aynen üstten veriyorum alttan hemen anında pırtttt :)

aksam disari ciktim esimle biraz alisveris yaptim kiza havalar sogudu hic biseyi yok. vakit olmadiki. martta dogdu zaten kis yasamadi dogru duzgun aldigimiz seyler hep yazlik hediyeler de genelde oylem uc takim uzun esofmani var yikayip yikayip giydirdim. surekli de ustunu kirletiyo zaten.

bi de jokere ugradim sonunda emziginin aynisini buldum. hanfendi baska emzik almiyo. chicco nun kaucuk bi emzigi var bi buyugunu aldim. artik eski emziginden foş foş ses cikiyodu emmekten harab etmis aylardir

alisverise cikinca dayanamiyorum ya kendime hic almam hevesli de degilimdir ama kiza her seyi alasim geliyo o kadar tatli seyler var ki.. h&m, panço, mothercare dolastim durdum hepsinde cok guzel seyler var ama cok alamadim oralardan yine en cok lcw den aldim bizi anca orasi paklar cunku gunluk hayatta kullandigin seyler hep orda. uclu dortlu parcalari super oluyo. diger magazalarda bi iki kere giydirebilecegin seyler var. ve ates pahasi. iyice abarttilar vallahi.

Tahmin ettiğin cevap ne peki? :)

buyuk etimde 4 aylikken falan tebrik etti o anlamaz face falan, telefinda denk gelince soyledi ama ona aalinmadim

ama bu kuçuk cadaloz ben nisanliyken hamileydi o zamn çok konsurudk,bigun mesaj atti çok kotuyum korkuyorum aliyoalr bebegi diye,30 haftalikdi
baskada bisey yazmamis, hangi hastane bilmiuyorum tabi,açdim netden buldum o sehirdeki butun hastaneleri aradim buyuk sehirde yasiyor bide
dogum servisinde ki su hastayi istiyorum diyordum yok diyolardi, bi iki yer bizde dogum servisi yok bile dedi hatta :)

neyse sonunda buldum konsutum, hala anlatir sezryandan yeni çikmismis, aslinda musait de deilmis ayakda zorla durmus falan benimle knusurken :) unutulan biseyde deil onun için

az once dayanamdim sordum, eliyin alyinda face butun gun fink atiyon neden bi hayirli olsun demedin, kirildim sana dedim
mesela sen simdi yeni dogum yaptin kendini benim yerime koy, sen simdi kimlerden tebrik bekliyorsun dusun bi dedim

telefonu olsada arasak faaln demis
boyle bi teknolojik dunyada birine ulasmak isteyince mutlaka ulairsin yeterki iste dedim

belkide 8 sene oncesine döndï kimbilir

kaç defa ozur diledi saymadim
ozur dilemesi için yazmadim ben gerçekten merak ettigim için yazmistim nedenini

7 aydir içime dert olmustu dedim kurtuldum ohhh ..

butun hastaneleri aradin miii
e yakinlarinin numarasi yok muydu?
ay bence bu kadin tam bi dengesiz bosversene.

butun hastaneleri aradin miii
e yakinlarinin numarasi yok muydu?
ay bence bu kadin tam bi dengesiz bosversene.
hahhah valla bulana kadar aradim bursada hemde :))))
eltimle konusyordukda kv yle diyalogum yok du galiba pek, hatta bi onunla konusyordum :))) geçmis gun hatilamiyorum
sonradan esim dedi su hatsane yeni yapildi oradadir dedide orda bulmustum :)
bosvercmde buradaki eltimin gittgiini biliyor sandim konusu geçti
oda bilmiyormus kimseye deme dedim kocasina demis
oda esimi ariyormus , esimde bana niye soyledin diyor

offf kabak benim basima patladi kimden nasil saklayacaklar 48 saattir nerdeyse yok kadin
çocuklar okula da gitmemis
ben kaçirdim sanki kadini evden

daha neler nelerr oglu bademcik ameliyati oldu her gun aradim nasil oldu iyimi biraaz daha diye
benim oglum amleiuyat oldu ( TR deydim, bi alo demedi )
abisi vefat etti esime dedim numaralrini al memleketini araylim, esim kendi dusunmezdi o akdarini eve gelince konsuruz diye duusnurdu
babam agir bi ameliyat geçirdi hiçç tinlamadi

ben annemi kaybettigimde koye gittik defi islemeleri için, yaz tatiliydi çok kimse vardi , akrabalr annemin koylusu vs mahser yeri gibi bi kalabalik dusunun
ben oyle kalabalik seylerde hiç bisey hatirlamam hjafizam gerçekten zayif
bas sagligi dinleeynler vs dolup tasiyor
bi amcamin oglu bana basin saolsun demedi, karisi dedi o demedi
ogun izinleri bitmis valiz hazirliyoalrdi belki telasdan vs herneyse demedi iste
onu hiç unutmam o gun olanlardan .. insan oyle gunlerde yapilanida yapilmayanida unutmuyor
safim ben valla yine olsa ararmiyimki
ararim herhalde ..

gunde iki uç kez yapiyor
ama benimki hala full emiyor butun gun
bu aksam koca bi kase yogurt yedi verleyince nasil bagiriyor, kasik yetistiremedim
çok acikmis yazik parka gitmistik :)))

Afiyet olsun kuzucuğa.Yoğurdu seviyor demekki.
Oğlum da günde iki üç kez yapardı hep.Son 10-15 gündür arttı bu kadar.

Afiyet olsun kuzucuğa.Yoğurdu seviyor demekki.
Oğlum da günde iki üç kez yapardı hep.Son 10-15 gündür arttı bu kadar.
seevr yogurdu sirf o yesin diye yogurt isine giristim evde yogurt yetistremiyorum :)))
emzirdim parka çikdik orda uyuudu faaln geldik yemek hazirladim emzirmeey firsatim olmadi bende yurutece koyup dokdum agzina yogurdu
sandigimdan daha çok acikmis yavrum benimm

Boyunuz kilonuz nasıl canım ölçümleri... bende muz veriyorum banamısın demiyor aynen üstten veriyorum alttan hemen anında pırtttt :)
28 şubat doğumlu. En son boy 72 cm ,kilo 8.5 du. Sizin Nasıl? Bi de Kakası günde 4-5 kez oluyor mu hep sizin de?Ek gıdaya geçtiğimizden beri çok kötü kokuyor bir de.3 metre öteden alıyorum kokusunu.
Ek gıda da çok az alıyor.Gerisi anne sütü.Nerden buluyor da bu kadar çıkarıyor anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…