Ellerine sağlık.Yarasın kuzucuğa.Yeterki onlar yesin,herşeyi yaparız biz.buda yogurdumm :))
Boyle dedim yattiktan bir saat kadar sonra uyandiAy gercekten cok ihtiyacimiz var buna:) Allah'im bu subat bebislerimiz bu gece biraz uyumaya karar versinler amin :)
iste hic bulasmayacaksin boyle seylere. kotu niyetinden demedin tabiiki ama erkekler ne anlar simdi kadinlar dedikoduyu cok seviyo olur onlarin gozunde.hahhah valla bulana kadar aradim bursada hemde :))))
eltimle konusyordukda kv yle diyalogum yok du galiba pek, hatta bi onunla konusyordum :))) geçmis gun hatilamiyorum
sonradan esim dedi su hatsane yeni yapildi oradadir dedide orda bulmustum :)
bosvercmde buradaki eltimin gittgiini biliyor sandim konusu geçti
oda bilmiyormus kimseye deme dedim kocasina demis
oda esimi ariyormus , esimde bana niye soyledin diyor
offf kabak benim basima patladi kimden nasil saklayacaklar 48 saattir nerdeyse yok kadin
çocuklar okula da gitmemis
ben kaçirdim sanki kadini evden
gercekten cok iyi niyetlisin.daha neler nelerr oglu bademcik ameliyati oldu her gun aradim nasil oldu iyimi biraaz daha diye
benim oglum amleiuyat oldu ( TR deydim, bi alo demedi )
abisi vefat etti esime dedim numaralrini al memleketini araylim, esim kendi dusunmezdi o akdarini eve gelince konsuruz diye duusnurdu
babam agir bi ameliyat geçirdi hiçç tinlamadi
ben annemi kaybettigimde koye gittik defi islemeleri için, yaz tatiliydi çok kimse vardi , akrabalr annemin koylusu vs mahser yeri gibi bi kalabalik dusunun
ben oyle kalabalik seylerde hiç bisey hatirlamam hjafizam gerçekten zayif
bas sagligi dinleeynler vs dolup tasiyor
bi amcamin oglu bana basin saolsun demedi, karisi dedi o demedi
ogun izinleri bitmis valiz hazirliyoalrdi belki telasdan vs herneyse demedi iste
onu hiç unutmam o gun olanlardan .. insan oyle gunlerde yapilanida yapilmayanida unutmuyor
safim ben valla yine olsa ararmiyimki
ararim herhalde ..
yok yok ben masumumiste hic bulasmayacaksin boyle seylere. kotu niyetinden demedin tabiiki ama erkekler ne anlar simdi kadinlar dedikoduyu cok seviyo olur onlarin gozunde.
cocuklari birakmis mi eltin? hepsini hemde? kadinin canina nasil tak ettiyse artik.
hehe iste dogumda aramadim o yazdi baanagercekten cok iyi niyetlisin.
ben cok onem veririm boyle seylere. hadi bi kere unutur ama her kotu ya da iyi gununde arayip sormuyosa ben niye arayayim?
aninda silerim hayatimdan. gereksiz kalabalik. umrumda bile olmaz.
Bize de fikir okur Aldığın kıyafetlerin fotosunu koyarmısın, ?aksam disari ciktim esimle biraz alisveris yaptim kiza havalar sogudu hic biseyi yok. vakit olmadiki. martta dogdu zaten kis yasamadi dogru duzgun aldigimiz seyler hep yazlik hediyeler de genelde oylem uc takim uzun esofmani var yikayip yikayip giydirdim. surekli de ustunu kirletiyo zaten.
bi de jokere ugradim sonunda emziginin aynisini buldum. hanfendi baska emzik almiyo. chicco nun kaucuk bi emzigi var bi buyugunu aldim. artik eski emziginden foş foş ses cikiyodu emmekten harab etmis aylardir
alisverise cikinca dayanamiyorum ya kendime hic almam hevesli de degilimdir ama kiza her seyi alasim geliyo o kadar tatli seyler var ki.. h&m, panço, mothercare dolastim durdum hepsinde cok guzel seyler var ama cok alamadim oralardan yine en cok lcw den aldim bizi anca orasi paklarcunku gunluk hayatta kullandigin seyler hep orda. uclu dortlu parcalari super oluyo. diger magazalarda bi iki kere giydirebilecegin seyler var. ve ates pahasi. iyice abarttilar vallahi.
Yoğurt tutturamayan biri olarak :) çok imrendim. Darısı başımabuda yogurdumm :))
Tam 1 ay var aramızda canım 28 ocak doğumlu 80cm 9.100 gr dı en son bizimki anne sütünü malesef gece alıyor evet ek gıdaya geçince kokularda kötüleşiyor minnakların ek gıdayıda aman aman yemiyor binbir nazla bi kahvaltımız iyi şükür enerjileri tükenmiyor maşallah tükenmesin benimkide çok hareketli bi dk yerinde durmuyor....28 şubat doğumlu. En son boy 72 cm ,kilo 8.5 du. Sizin Nasıl? Bi de Kakası günde 4-5 kez oluyor mu hep sizin de?Ek gıdaya geçtiğimizden beri çok kötü kokuyor bir de.3 metre öteden alıyorum kokusunu.
Ek gıda da çok az alıyor.Gerisi anne sütü.Nerden buluyor da bu kadar çıkarıyor anlayamıyorum.
Kakası bazen 6 yı bile buluyor canım evet günlük en az 4 sefer alıyorum....Tam 1 ay var aramızda canım 28 ocak doğumlu 80cm 9.100 gr dı en son bizimki anne sütünü malesef gece alıyor evet ek gıdaya geçince kokularda kötüleşiyor minnakların ek gıdayıda aman aman yemiyor binbir nazla bi kahvaltımız iyi şükür enerjileri tükenmiyor maşallah tükenmesin benimkide çok hareketli bi dk yerinde durmuyor....
Evet canim.bende unutmadim:) bi ciksada rahatlasak.bazen cok huysuzlaniyoSeninle tahmini doğum tarihimiz aynıydı :) unutmadım seni. İnşaAllah çıkar canım rahatlıkla
Günde 2-3 kere yapardı biraz ek gıda vermeye başladım 3-4 günde bi yaptı iki sefer dirKızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.
Boyle dedim yattiktan bir saat kadar sonra uyandi
yok yok ben masumum
kayinim babasini aramis
kp de bu konsuutugum eltimin kocasina demis
yani kari koca ayni anda ogrendiler
yarin kp eltimin ailesini arayacakmis olay buyyor gerçi zaten buyukde neyse
yok çocuklar hepsi yaninda
sabah bi arkadasini aradim kadin aglamakli konustu yokmu diye,ben inandim ona , yeminde etti bilmiyorum diye
yemin etmesede inanirdim ses tonundan belliydi eltimin en yakin arkadasi çok uzgundu
Kayınım kadının cebını bıle aramıyorkı.bıze aratıyor benım dedıhımı deme dıyor.adam butnundan kıl aldırmıyorkı.hala ısın cuddıyetının farkında deıl.bugun cevız slacakdık.dun aradım sırası deıl ama cevuz gelsınmı yarın dedım gelsın tabı neden gelmeyecekmış dedı.sankı cok normal sıradan gunler gecıyoradam cevız kırıp yıycek.bende cok merak edıyorum nerde oldugunu.gunduz acık telı gece kapalı.Senin kaçan eltin nereden çıkacak merak ediyorum gerçekten kaynın polisi falan aradı mı? Acaba kadıncağız devlete mi sığındı ki.. Yazık 6 çocukla da çok zor hiç düşünemiyorum Allah yardımcısı olsun inşallah.. Sana da Allah sabır versin bu akraba ilişkileri zor, hele de umduğunu bulmadığında, iyi niyetine karşılık iyi niyet bulamadığında hayal kırıklığına uğruyorsun..
Bu arada yoğurdun nefis görünüyor eline sağlık
Biz de oyle yine cok sık uyandik. Ayaz bey kac subat dogumluydu?Benimki de bu gece coştu memeden hiç ayrılmasa hep emse geçecekti
Tam 1 ay var aramızda canım 28 ocak doğumlu 80cm 9.100 gr dı en son bizimki anne sütünü malesef gece alıyor evet ek gıdaya geçince kokularda kötüleşiyor minnakların ek gıdayıda aman aman yemiyor binbir nazla bi kahvaltımız iyi şükür enerjileri tükenmiyor maşallah tükenmesin benimkide çok hareketli bi dk yerinde durmuyor....
Maşallah canım boyunuz baya uzunmuş.Ben bizimkine uzun diyordum,kıyafetlerin kol ve ayak boyları kısa geliyor hep.Seninkine hiç olmuyordur 6-9 aylar.Kakası bazen 6 yı bile buluyor canım evet günlük en az 4 sefer alıyorum....
Bu şekilde yapi cam bende soğuma saatine dikkat edicem tahta kaşık ve araya peçete çünkü benimkide uzuyor ve taş gibi deıl orta yumusaklikta serte yakın.[/QUOTEkavanoza doktukten sonra yine de bir komtrol edin eliniz yaniyorsa bir kac dakika daha bekleyin ama dakika tam tutuyor
80 cm bir yaş boyu 12-18 aylık kiyafetlere gecmistirMaşallah canım boyunuz baya uzunmuş.Ben bizimkine uzun diyordum,kıyafetlerin kol ve ayak boyları kısa geliyor hep.Seninkine hiç olmuyordur 6-9 aylar.
Valla sağol içim rahatladı kaka konusunda.
kim 80 cm mis80 cm bir yaş boyu 12-18 aylık kiyafetlere gecmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?