2015 Şubat Anneleri

iste hic bulasmayacaksin boyle seylere. kotu niyetinden demedin tabiiki ama erkekler ne anlar simdi kadinlar dedikoduyu cok seviyo olur onlarin gozunde.

cocuklari birakmis mi eltin? hepsini hemde? kadinin canina nasil tak ettiyse artik.

gercekten cok iyi niyetlisin.
ben cok onem veririm boyle seylere. hadi bi kere unutur ama her kotu ya da iyi gununde arayip sormuyosa ben niye arayayim?
aninda silerim hayatimdan. gereksiz kalabalik. umrumda bile olmaz.

iste hic bulasmayacaksin boyle seylere. kotu niyetinden demedin tabiiki ama erkekler ne anlar simdi kadinlar dedikoduyu cok seviyo olur onlarin gozunde.

cocuklari birakmis mi eltin? hepsini hemde? kadinin canina nasil tak ettiyse artik.
yok yok ben masumum
kayinim babasini aramis
kp de bu konsuutugum eltimin kocasina demis
yani kari koca ayni anda ogrendiler
yarin kp eltimin ailesini arayacakmis olay buyyor gerçi zaten buyukde neyse
yok çocuklar hepsi yaninda

sabah bi arkadasini aradim kadin aglamakli konustu yokmu diye,ben inandim ona , yeminde etti bilmiyorum diye
yemin etmesede inanirdim ses tonundan belliydi eltimin en yakin arkadasi çok uzgundu

gercekten cok iyi niyetlisin.
ben cok onem veririm boyle seylere. hadi bi kere unutur ama her kotu ya da iyi gununde arayip sormuyosa ben niye arayayim?
aninda silerim hayatimdan. gereksiz kalabalik. umrumda bile olmaz.
hehe iste dogumda aramadim o yazdi baana
hastalikda aramamda bassagliginda araraim belki ALLah yasatmasin
bebek hasta dedi, sarilik olmus
sen halledersin dedim kaapdim :)

Bize de fikir okur Aldığın kıyafetlerin fotosunu koyarmısın, ?

Tam 1 ay var aramızda canım 28 ocak doğumlu 80cm 9.100 gr dı en son bizimki anne sütünü malesef gece alıyor evet ek gıdaya geçince kokularda kötüleşiyor minnakların ek gıdayıda aman aman yemiyor binbir nazla bi kahvaltımız iyi şükür enerjileri tükenmiyor maşallah tükenmesin benimkide çok hareketli bi dk yerinde durmuyor....

Kakası bazen 6 yı bile buluyor canım evet günlük en az 4 sefer alıyorum....

Senin kaçan eltin nereden çıkacak merak ediyorum gerçekten kaynın polisi falan aradı mı? Acaba kadıncağız devlete mi sığındı ki.. Yazık 6 çocukla da çok zor hiç düşünemiyorum Allah yardımcısı olsun inşallah.. Sana da Allah sabır versin bu akraba ilişkileri zor, hele de umduğunu bulmadığında, iyi niyetine karşılık iyi niyet bulamadığında hayal kırıklığına uğruyorsun..

Bu arada yoğurdun nefis görünüyor eline sağlık

Kayınım kadının cebını bıle aramıyorkı.bıze aratıyor benım dedıhımı deme dıyor.adam butnundan kıl aldırmıyorkı.hala ısın cuddıyetının farkında deıl.bugun cevız slacakdık.dun aradım sırası deıl ama cevuz gelsınmı yarın dedım gelsın tabı neden gelmeyecekmış dedı.sankı cok normal sıradan gunler gecıyoradam cevız kırıp yıycek.bende cok merak edıyorum nerde oldugunu.gunduz acık telı gece kapalı.

Kakası bazen 6 yı bile buluyor canım evet günlük en az 4 sefer alıyorum....
Maşallah canım boyunuz baya uzunmuş.Ben bizimkine uzun diyordum,kıyafetlerin kol ve ayak boyları kısa geliyor hep.Seninkine hiç olmuyordur 6-9 aylar.
Valla sağol içim rahatladı kaka konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…