Bizim ki canım :)kim 80 cm mis
1.5 yas boyu maasalalh:)
1.75 canım benim çocuklar bana çekmişler boy konusunda 15 yaşındaki oğlum 1.88 düşün yani :)
1 kez yapıyor sizin çok yapıyormuş kızım açmı kalıyo acabaKızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Bizimki son 10 gündür günde 4-5 kez yapmaya başladı.
maşallah1.75 canım benim çocuklar bana çekmişler boy konusunda 15 yaşındaki oğlum 1.88 düşün yani :)
Canim bizimki 2 hafta oncesine kadar hala 3-4 gunde bir yapiyodu yeni duzeldi illa acliktan degil aklina takma. Duzeldi dedigim 1 kere veya 2 kere yapiyo gunde. Kilosu da iyi1 kez yapıyor sizin çok yapıyormuş kızım açmı kalıyo acaba
Biz de oyle yine cok sık uyandik. Ayaz bey kac subat dogumluydu?
Kayınım kadının cebını bıle aramıyorkı.bıze aratıyor benım dedıhımı deme dıyor.adam butnundan kıl aldırmıyorkı.hala ısın cuddıyetının farkında deıl.bugun cevız slacakdık.dun aradım sırası deıl ama cevuz gelsınmı yarın dedım gelsın tabı neden gelmeyecekmış dedı.sankı cok normal sıradan gunler gecıyoradam cevız kırıp yıycek.bende cok merak edıyorum nerde oldugunu.gunduz acık telı gece kapalı.
Burclari da ayni degilmis ama huylari benzemis. Benimki kova 6 subat. Ayaz cok duskun olur sana o zaman hen duygusal hem de erkek. Benim kiz basina buyruk simdiden.20 şubat doğumlu Canım.. Balık burcu çok duygusal :)
Baya koyu kıvamlı ve yapış yapış. KaşıktAn düşmüyor. Akşam altı gibi bir kaç mama kaşığı yediriyorum hergün. Yoğurda karıştırdım sevmedi.anneden de babadan da karadenizli olunca allahin emri oluyo herkes horon ettiriyo :))
cok sagol canim
sagolasin canim
ay pişkine bak. afedersin ama tam gicik olmalik insan tipi. insan bi sey der
canim bu nutella nasil kivamda oluyor ve kasikla normal sekilde mi yediriyosun. hurma var bir suru degerlendireyim bende.
Canım mesela hurmanın ve incirin kabukları kalıyor mu? Yani öylece mi haşlıyordun?Baya koyu kıvamlı ve yapış yapış. KaşıktAn düşmüyor. Akşam altı gibi bir kaç mama kaşığı yediriyorum hergün. Yoğurda karıştırdım sevmedi.
Evet çok düşkün şimdiden belli :) ayazın beklenen doğum tarihi 6 şubattı ama beyfendi iki hafta rötarlı geldi :)))Burclari da ayni degilmis ama huylari benzemis. Benimki kova 6 subat. Ayaz cok duskun olur sana o zaman hen duygusal hem de erkek. Benim kiz basina buyruk simdiden.
Insallah olur canim kizin da. Cok cadi oluyorlar valla. Onluk takmaz soyunmak istemez giyinmek istemez sapka takmaz toka takmaz oturmak istemez uyumak istemez daha neler neler:)Evet çok düşkün şimdiden belli :) ayazın beklenen doğum tarihi 6 şubattı ama beyfendi iki hafta rötarlı geldi :)))
Kızlar başlarda öyle oluyor çok bilmiş oluyorlar ben de çok istiyordum kızımın olmasını bi dahakine inşallah :))
Evet kabuk falan soymuyorum. Hepsi kuru meyve. Kuru üzüm de koyacaktım da çekirdekli diye koymadım varsa sen koy çekirdeksiz, daha güzel olur.Canım mesela hurmanın ve incirin kabukları kalıyor mu? Yani öylece mi haşlıyordun?
Bisim kiz da her gun 1 kez ama bazen 2 gunde falan mesela bugun yapmadi , sadece emmeye basladi bir sey yediremiyorum. Muhallebi tarzi seyleri yiyemiyor kusacak gibi oluyor. Minik parcalari yiyor. Oyle de ne verecegini sasiriyorum. 2 gundur dogru duzgun beslenemedi. Bu yuzden mi az kaka yapiyor ki.1 kez yapıyor sizin çok yapıyormuş kızım açmı kalıyo acaba
Emmedi mi hic. Kac aylik oldunuz. Bence ogunun birini azaltip emzirmeye agirlik verin . o kadar sut dolduysa yine de emiyor ama doluyorsa sagin. Muhallebiyi falan anne sutuyle yapin. Ama emzirmek her seyden inemli ozellikle bu aydan sonra beyin gelistirirci omegalar uretiyor anne sutuBizimki yogurda bayıldı yemeğiyle birlikte verdim bi ondan bi ondan ayrı ayrı zamanlarda mi versem yoksa aynı anda olur mu . Beni lütfen yanlış anlamayın ama bugün yemeğini tam yedi meyve yoğurt ve etli türlü ama göğüslerim daha çok süt doldu bu sefer sutlerim ziyan olcak diye korkuyorum. Daha çok emzirebulurim ama ben sanki ek gıda vermek mecburi gibi hissediyorum sadece anne sutu ile de doyuyor aslında bugün 2kez dolu dolu tuvaletini yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?