2015 Şubat Anneleri

kızlar dün Sıla burnuma bir kafa attı ben onun ağrısıyla uğraşırken bir kafada ağzıma elime kan gelince aynaya koştum dudağımın üstünü patlatmış.... benim bildiğim anneler kızlarını döverdi ama Sıla hızlı çıktı :)

Nasıl bşr adam bu yaa.. Acaba Nasıl olsa geri dönecek diye mi düşünüyor ki ? Belki de oh kurtuldum diyordur

Baya koyu kıvamlı ve yapış yapış. KaşıktAn düşmüyor. Akşam altı gibi bir kaç mama kaşığı yediriyorum hergün. Yoğurda karıştırdım sevmedi.

Baya koyu kıvamlı ve yapış yapış. KaşıktAn düşmüyor. Akşam altı gibi bir kaç mama kaşığı yediriyorum hergün. Yoğurda karıştırdım sevmedi.
Canım mesela hurmanın ve incirin kabukları kalıyor mu? Yani öylece mi haşlıyordun?

Burclari da ayni degilmis ama huylari benzemis. Benimki kova 6 subat. Ayaz cok duskun olur sana o zaman hen duygusal hem de erkek. Benim kiz basina buyruk simdiden.
Evet çok düşkün şimdiden belli :) ayazın beklenen doğum tarihi 6 şubattı ama beyfendi iki hafta rötarlı geldi :)))
Kızlar başlarda öyle oluyor çok bilmiş oluyorlar ben de çok istiyordum kızımın olmasını bi dahakine inşallah :))

Insallah olur canim kizin da. Cok cadi oluyorlar valla. Onluk takmaz soyunmak istemez giyinmek istemez sapka takmaz toka takmaz oturmak istemez uyumak istemez daha neler neler:)

Canım mesela hurmanın ve incirin kabukları kalıyor mu? Yani öylece mi haşlıyordun?
Evet kabuk falan soymuyorum. Hepsi kuru meyve. Kuru üzüm de koyacaktım da çekirdekli diye koymadım varsa sen koy çekirdeksiz, daha güzel olur.

Bende gittim çarşıya bugün kışlıklara geçildi burda artık bi dünya para bayıldım geldim herşey ateş pahası allah olmayanların yardımcısı olsun gerçi olmayan da yok artık her mağaza ağzına kadar dolu zannedersin kızılay dağıtıyor...

1 kez yapıyor sizin çok yapıyormuş kızım açmı kalıyo acaba
Bisim kiz da her gun 1 kez ama bazen 2 gunde falan mesela bugun yapmadi , sadece emmeye basladi bir sey yediremiyorum. Muhallebi tarzi seyleri yiyemiyor kusacak gibi oluyor. Minik parcalari yiyor. Oyle de ne verecegini sasiriyorum. 2 gundur dogru duzgun beslenemedi. Bu yuzden mi az kaka yapiyor ki.

Bizimki yogurda bayıldı yemeğiyle birlikte verdim bi ondan bi ondan ayrı ayrı zamanlarda mi versem yoksa aynı anda olur mu . Beni lütfen yanlış anlamayın ama bugün yemeğini tam yedi meyve yoğurt ve etli türlü ama göğüslerim daha çok süt doldu bu sefer sutlerim ziyan olcak diye korkuyorum. Daha çok emzirebulurim ama ben sanki ek gıda vermek mecburi gibi hissediyorum sadece anne sutu ile de doyuyor aslında bugün 2kez dolu dolu tuvaletini yapti

Emmedi mi hic. Kac aylik oldunuz. Bence ogunun birini azaltip emzirmeye agirlik verin . o kadar sut dolduysa yine de emiyor ama doluyorsa sagin. Muhallebiyi falan anne sutuyle yapin. Ama emzirmek her seyden inemli ozellikle bu aydan sonra beyin gelistirirci omegalar uretiyor anne sutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…