2015 Şubat Anneleri

çocugun kilosu kaç
aç oldugunu sanmiyorum ama bebek nutellasi nerden çikdi :)

Sağol canım oğlumla aram maşallah iyi ilk çocuklar biraz erken olgunlaşıyor ilk göz ağrım benim küçüklüğünde de uysal sakin bir bebekti şimdi de öyle büyütürken en büyük tavsiyem sizin arkadaşınız değil anne olduğunu bilmesi ve ne olursa olsun ama ne olursa gelip ilk size söylemesi çok şükür anasınıfından beri gelir gelmez herşeyi anlatır ama burda önemli olan sizinde onu dikkatli bi şekilde dinlemeniz elde telefonla yada işim var hıııı tmm tmm deyip krstirip atmadan bir birey gibi..... artı küçüklüğünde yaptığı yaramazlık veya yanlışlarında sevdiği şeyi belli bir süre yasakladım ortancayada aynı şekilde bu sistemde güzel oluyor anlamalarını sağlıyor ama kararlı olmak çok önemli halen uygularım bilgisayar tablet gibi....Herkese tavsiyem önce size saygılı olmayı öğrenmesi gerisi geliyor zaten emek olmadan yemek olmuyor şimdi çok şükür 2 sindende sürekli güzel övgüler alıyorum gerek öğretmenleri gerek arkadaş çevrem olsun darısı 3 ye inşallah bir nesil yetiştiriyoruz rabbim utandırmasın hepimizede bol bol kolaylık versin (sabır) demiyorum çünkü sabır istedikçe allah kuluna sabredecek daha çok şey verirmiş aklınızda olsun

hadi yaa
biz dogru duzgun bisey yemiyoz hep emiyorr
bi eydigi yogurt oda çok acikirsaa

bugun çok yoruldum hiç dogru duzgun beselenmedim su bile içeemdim goguslerim sonuk sut yok (
gidip yattip uyyumda dolsun bari

Marall
Benimkinin de yemediģi yoğurt.
Gerçi digerlerini de tadimlik yiyor hep yeni yeni o da 2 öğün ancak oluyor. Oysa ki çok meraklı oldugundan cok yer sanmistim. Tadiyor o kadar ama :)
Kahvaltı ve köfte-sebze...
Sıvı seylere karşı illa çiğneyecek.

kizlar sutunuze guvenin
benim oglan dogru duzgun bisey yemiyor
gunde bi kere yogurt unutmazsam yada meyva puresi
tadimlik yemek
gecen gun manti verdim ama toplasan bi yemek kasigi yapmaz

onun diisinda sabah aksam geec hgunduz emiyor
ha bide gece uykusuna geçemiuyorsa suit veriyorum 1 çay br zor içiyor 50-60 ml anca içiyor geri emiyor vs derken uyoor, haftada bi iki kere boyle oluyor

kakada yapiyor kiloda aliyor gelisim problemi yok
o kadar herekete ragmen 500 gr almis dr deyince ben boyle oldum beklemiyordum
yani emzirmeye yogunla$abilirisniz bence :) çocuk agliyorsa uyumuyorsa o zaman ne istiyorsaniz verin

ne yogurdu veriyon sen kendinmi yaoiyon
kiz benim yogurdu kime evrsen yer çok guzel oluyorr dermisim :))))
baslarda geri çikairyordu ama simdi sevedi vermeyince nasil agliyor yikiyor ortaligi veriyorum kasigi susuyor :)
ona kasik yetistiriifem diye ben aç kaliyom :)

maasallah canim çocuklarina
insallah bizimkilerde oyle olur
kizim sakindir , duygusaldir, kendi yemez bize yedirmek ister çok yumusak kalplidir ..
genelde dinlerim ne sorarlarsa sorsunlar mutlaka cevap verrim

gecen gun oglum birden annen nerde senin anne dedi.. hiç beklemiyordum bu soruyu hazirliksiz yakalndim, gitti dedim nereye dedi, cennete dedim ora nere dedi sonra soyluycem dedim o an bisey diyemedim
5 dk sonra yine sordu sonra soylerim demistin hadi soyle neresi cennet dedi
Alalhin yanina gitti dedim, evi orda
hiç gelmeycekmi falan dedi , sonra konu kapandi baska sormadi
çocukalra ölüm nasil anlatilir acaba
iki sene sonrada kuçuk soracak yaawsss çocuklara soyut kavramlari anlatmak oyle zorkiiii

nerden çikdi simdi bu, heee çcouklarla buyuk gibi konusabilmekden çikdi :)

çocuk soruusu
anne kotu insanlari seytanmi yaratti?
anne : hayir yavrum butun insanlari hatta dunyayi Alalh yaratmistir
çocuk : o zaman niye kotu insanlar hirsizlar var, Allah kotumu niye kotuleri yaratmis
anne yani ben : bunu bi hocaya soralim
çocuk , tamam anne soralim ama unutmayalim

:)) kendim yaptim yok, hazır verdim yok. Organik var pınarın tek ögünlük.
En son şekerli yedirdim yarim cay bardagi anca yedi.kabaklı, meyveli falan kandirmaya calisiyorum.
Ekşi sevmiyor desem dün mandalina suyu verdim kahvaltıda içti

Tekrar başın sağolsun canım
Eldiven-el ilişkisiyle somutlaştırabilirsin. El ruh, eldiven beden. El eldivenin icindeyken eldiven hareket ediyor ama eliçıkarınca cansız duruyor. Buna rağmen el harekete devamedebiliyor yaşıyor hala. Ölum de boyle beden kaliyor ruh yasamaya devam ediyor

Ayy harika olmuştur bende yapıyım.

oyy kiz o çok karisikkk ben bunu aklimda bile tutamam
5-6 yas için agir deilmiki bu anlatim

ruh ne diycek , ne diy cem :))

Aa süper yaa maşallah mam diyor ha :)) aşağı yukarı aynı beslenme şeklimiz

çok acikmasini bekle
biz dun parka çikdik orda uyuudufalan hava soguk orda emziremedim, eve geldim ona sira gelene kdr nasil acikdiysa tencernin yarsini yedi nerdeyse daha yiycekdide emzirmeye yer kalsin diye evrmedim:)

çok acikmasini bekle
biz dun parka çikdik orda uyuudufalan hava soguk orda emziremedim, eve geldim ona sira gelene kdr nasil acikdiysa tencernin yarsini yedi nerdeyse daha yiycekdide emzirmeye yer kalsin diye evrmedim:)

Yok yok yogurdu öyle de yemiyor :)
Bugün bekledim bak yer belki diye yogurdu çıkardı hep.
Ama 1 köfte, yarım kase makarna üzerine de yarım muz yedi. Ama yoğurt cıkkk

Senin şifalı yoğurtyan yollasana

çocugun kilosu kaç
aç oldugunu sanmiyorum ama bebek nutellasi nerden çikdi :)
8 aylık on kilo. Ben uydurdum nutellası sende yap Hakan sever belki kuru incir kayısı hurma yaban Mersini haşla blendırdan geçir. Çok güzel sen de ye hatta süt yapar.

8 aylık on kilo. Ben uydurdum nutellası sende yap Hakan sever belki kuru incir kayısı hurma yaban Mersini haşla blendırdan geçir. Çok güzel sen de ye hatta süt yapar.
him iyiymis nutella deyince ben bi durdumda :)))

yaban mersini ne ama , nerden bulcam ben onu

bu arada kilosuna maasalalh
senin oglan aç kaliyor olamaz
o aç diyenlere kormusun çocugun kilosunu gormuyonmu dee

Çocuklar sandığımızdan daha zekiler canım normal bi şekilde anlatırsan anlarlar emin ol ne fazla derine inmeden nede bebekçe umarım anlatabilmişimdir.... ben ilk öyle yapmıştım oğluma kuşumuz ölmüştü çok üzülmüştü ama cennette olup ve cennetin güzelliğinden bahsedince susmuş pür dikkat beni dinlemişti

Yok yok yogurdu öyle de yemiyor :)
Bugün bekledim bak yer belki diye yogurdu çıkardı hep.
Ama 1 köfte, yarım kase makarna üzerine de yarım muz yedi. Ama yoğurt cıkkk

Senin şifalı yoğurtyan yollasana
onlari yedimi yogurdu neresine yiycek :)
bosver yogurdu sut içir içiyorsa ayni kapiya çiakr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…