2015 Şubat Anneleri

Zaten bulaşık makinası yoktu ben öğrenci evine gelin geldim:) dimdizlak yani çeyiz yok bise yok camasirlarimizi dışarda yikatiyoduk düşün daha yeni aldık sayılır miele çok harika bi makina o yüzden diğerlerini de miele mi alsam acaba şimdi hicbiseyimiz yokken alırken en iyisini almak istiyorum

Benimde en çok takıldığım konu cocuklara allahi ahireti nasıl antabiliriz acaba aslında bir kitap tavsiyeai ne de ihtiyacım var pirelideve benimki simdiden namaza başladı :) benle birlikte kılıyor yere koyuyorum birlikte secdeye gidiyoruz :)) hiç ses çıkarmıyor namaz kılarken ta ki selam vercdm biliyor o zaman gülüyor ses çıkarıyor. Ne zaman anlatmat nasıl anlatmak lazım bunu öğrenmek istiyorum senin gibi hazırlıksız yakalanmiyim

Yok yok yogurdu öyle de yemiyor :)
Bugün bekledim bak yer belki diye yogurdu çıkardı hep.
Ama 1 köfte, yarım kase makarna üzerine de yarım muz yedi. Ama yoğurt cıkkk

Senin şifalı yoğurtyan yollasana
Kofteyi makarnayı nasıl yiyor çiğneyip tutabiliyor mu bide mandalina ve portakal gibi şeyler midesini yakmaz mi

Kofteyi makarnayı nasıl yiyor çiğneyip tutabiliyor mu bide mandalina ve portakal gibi şeyler midesini yakmaz mi
Kız bızımkıler mıymıntı anca meme emıyolar.baksana kelle paca yıycek nerdeyse maş otekı cocuklar:)

Günaydın.ne güzel bir ornek.benim kide ruhu anlamaya çalışıyordu.kullanmayın.sagolasin

Aslında mandalina vermeyecektim ama şerefraz ecem hastayken vermişti o yüzden verdim ben de:)
Çiğneyip yutabiliyor artık 3 tane dişi var. Ağzına göre ısırıyor fazla gelirse de çıkarıyor zaten. Diş olmasa da yerleri sert zaten ezebiliyor.

biberon alıyo . böbreklerı yormazmı peki ? kadir tuğcu ne zaman başlayın diyo?

7 yaşına kadar pek bu kavramları açmamak gerekiyo 7-10 yaş arası ona hitap eden en uygn dille anlatılabilir.10 yaşından sonra gayet net söylenebilir Allah cennet cehennem kavramları. ölüm için de çok basit bi dille söylenebilir mesela herkes çocuk olur büyür okula gider evlenir çocuğu torunu olur yaşlanır ve başka yerde dünyası olur artık orda yaşar gbi. eğer çok iyi bi insansa yeri cennet olur köşkleri olur arabaları atları ormanları olur bizi orda bekler bizi izler ona bizden dualar bekler diyede anlayacağı seviyedeyken eklenir. aklı çok ermeden cehennem kavramı anlatılmaz bi korku soğuma oluşmaması için. allah bizi sever korur çikolatalaar sağlıklı yiyecekler yollar gbi anlatılır ilk önce. Allah yakar taş olursun cehenneme gidersin gbi cümleler çok yanlış olur. biraz çocuğa bağlı aslında ne tür anlatacağın ama daima sevdirerek olmalı. pek fazla soru sormasına fırsat vermeden başka şeye dikkati dağıtılabilir eğer çok zorlayan sorular soruyorsa.

çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasın.

Allah herkesi iyi yarattı ama kötülük yapmak isteyen insanlar kötülük yapr diyebilirsin canım.

Ne derler zaten, çocuk sözle değil gözle eğitilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…