2015 Şubat Anneleri

Kız bızımkıler mıymıntı anca meme emıyolar.baksana kelle paca yıycek nerdeyse maş otekı cocuklar:)
Kendi düşüncem ben pek te takdir edilesi bir durum göremiyorum bu yemek konusunda yavaş yavaş ilerlemek tarftariyim zaten senin dediğin gibi ömrü hayatı boyunca o yiyecekleri yiyecekler daha sindirim sistemleri yeni alisiyoken bu kadar bizim yediğimiz şeyleri yemesine gerek yok . Yiyincede olağanüstü güzel bir şey başarmış gibi göstermeyede gerek yok. Birisi deseki benimki turşu yedi ooo süper nasılda basardiniz diyemicem yani..:))

:)) e haklisin
ben senle ayni dusunuyorum ondan ayni ilerliyoz senle dogumumuzda yakin çocukllar ayni ay haftadalar
ben useniyorum yedirmeye , sadece yogurta yese yinede buyurmuki :)

:)) e haklisin
ben senle ayni dusunuyorum ondan ayni ilerliyoz senle dogumumuzda yakin çocukllar ayni ay haftadalar
ben useniyorum yedirmeye , sadece yogurta yese yinede buyurmuki :)
Ben usenmiyorumda bazen vaktım kalmiyo ona birşeyler yapim bazen bilerek vermiyorum birgün veriyosam bugün vermiyorum gibi ama bu aralar iyi gidiyor ek gıda işi. Bende onu dicektim çoğunlukla anne sutu içen bir çocuğa yogurdun faydası ne olabilir

yetmiyorsa tamamliycak iste :)
yani ekmek yada çorba suyunun bi faydasi yok ama yogurdun var :)
çocuk toksa zaten yemiyor açsa yiyor

selam kizlar
bugun annemlerin bi yere gitmesi gerekti bende cok yakin bi arkadasimin evine geldim bugunu burda gecireyim diye.

arkadasimin bi arkadasi geldi sonra onun da bi oglu var kizimla aralarinda 5 gun var. masallah o da cok tatli. cok iyi anlastilar bakisip gulduler resmen.

sonra annesi uyuttu yatak odasunda geldi. pat bi ses duyduk kadin nasil kostu odaya oglum diye anlatamam. yataktan dustu yavrum kiyamam agladi bayagi aldi kucagina bi sure agladi sustu ama annesi nasil agliyo nasil panik size anlatamam.

dort donuyo evde kucaginda oglu affet beni oglum ikinci kez ayni hatayi yaptim ozur dilerim benim sucum vs diye oyle agliyoki. begümü arkadasima verip sakinlestirmeye calistim ama ne mumkun. 1 saat sakinlestiremedik. biliyorum icinin nasil acidigini bi kez daha olmus kendini suclu hissediyo ama sakin olman lazim dedim annelik bunu gerektirir. sogukkanli olmalisin. ama yok sakinlesmedi. simdi bi saat oldu uyutmadik. kusmasi yok. baska neye dikkat etmeliyiz? cok uzuldum kadina ya kocasi da geldi azarladi sanki onun sucu kadin yeterince mahvoldu. erkekler anca senin sucun demeyi bilirler zaten.

Dustugunde agladıysa sorun olma Cnm ınş

Erkekler ne kdr anlayışsız varlıklar.eltıme yabancu burosundakı bı arkadası yardımcı olmuş.yanı bu devlete sıgındı demek bence.esım tutturdu yerını ogren dıye.ALlahınızu seversenuz sız olsanız yerını dermısınız.ben demem şahsen.sırg esım sussun dıye konusuyum dıuorum kadınla yanı arkadasıyla ama numarasını ıstemeye utanıyorum .kayınım arkadasına hayatı dar etmış bende barıştırma cabasında gorunucem.offff.esım abım cok pısman.perışan dıyor.oh olsun ona dedım

Eltıme en az 15 mesaj yazdum 4 gunde.duvara konusuyom sankı.ama okuyor mesajı o kesın.gece kapanıyor telefon cunku

Valla iyi demissin. Huylu huyundan vazgecmez. Iki gunde melek mi olacak. Kadin huzur bulmustur valla . kafasi rahatlamistir.

Dustugunde agladıysa sorun olma Cnm ınş
agladi biraz katila katila sustu ama bes dk surmedi. annesi cok panik oldu ya resmen kadin kendini dovecekti ya
diyorum haklisin kendini sucluyosun icin gitti ama sogukkanli olman lazim sakin ol diyoruz yok bir saat oyle sakinlestiremedik. iki bucuk saat uyutmadi sonra da bi sorun olmadi gibi duruyodu ben donerken.

off ama cok korktum ya yavrum benim kiyamam. begümü dusundum oyle cok korktum yataga koyarken simdi daha da korkucam koymamam gerekiyo aslinda

hangi yataga koiydu ki çocugu ?

Valla iyi demissin. Huylu huyundan vazgecmez. Iki gunde melek mi olacak. Kadin huzur bulmustur valla . kafasi rahatlamistir.
KONUstum arkadasiyla tercuma,lik yaptim diyor
eltime hala inanmiyorum devlete siginmis resmen yaaa
onu tansianiz bu ne demek anlardiniz
bi insanin sabri tatsimi boyle oluyor demekki
eltim kayinim kendinsine ne derse ne soylese altdan alirdi
hersye kayinimin istedigi gibi iydi, bi ayaginin altina paspas olmadigi kalirdi
eger o kadin evden gidebilduyse herkes yapabilir bunu
ama amaci bosanmak deilmis, onu ima etti arkadasi
esimde abim hayatda ozir dileip beni affet demez diyor bencede deemez ama zaman ne gosterecek bakalim

Maral yaşanılan yaşayan için çok acıdır muhakkak ..
Sen o kadar güzel yazıyorsun ki hani bir roman okuyormuş gibi okumaya başladım bu son iletinle ... Hani kitap olsa gece yarısı bile olsa uyumaz okurdum ne olacak diye..
Allah yardımcısı olsun ve Hakkında hayırlı olanı eylesin inşallah ..

Valla kıtap olmazda arkası yarın dızı olur ancak .gerısı yokkı
Bıde kayınım bızı sılmış,gıdıp tesellı olmadık dıye.hafta sonunu beklıyordum ben gıtmek ıcın.okuz heruf ne dıye tesellı edecekdım ne dıycekdım,kocandır severde doverde mı dıycekdımmm..

Esımde bana nıye gıtmedın dıyor abısınden fırcayı yemiş
Hafta başındada karı koca arasına gırılmez demıstı.az kaldı senın yuxunden gıttı dıycekler bana

Kızlar dertler bitmez işler hiç bitmez, bitse de kıymet görmez. Hafta sonu kossskoca iki günde bi insan sadece yirmi dakika mı kendine vakit ayırabilir evet.. Çok güzel başlamıştı halbuki, Tuna uyumuş bulaşıklar bitmiş, çamaşır makinede, ev temiz sıcak bir fincan çay ve ikea kataloğu ile başbaşaydım.. Tammmmmm yirmi dk sonra çayım bitti, Tuna cızırdadı, makinenin bitti sesi odada yankılandı.. Rüya gibi geldi geçti işte... Günün sözü: ele desen dört olur içe atsan dert olur.. Sevgiler saygılar arkadaşlar..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…